Ми рекомендуємо

  • Римський салат з квасолею (Insalata di fagioli alla romana)

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Квасолю замочити на ніч і відварити за інструкцією на упаковці. Воду злити, остудити. 2. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, помістити в піалу і залити 50 мл оцту і 50 мл води, поставити під гніт на 20 хвилин. 3. У цей час готуємо заправку: дрібно рубаємо часник, викладаємо в окрему ємність, туди ж додаємо дрібно нарізані анчоуси, орегано ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Торт "Імператриця", ну, дуже схоже

    Десерти  /  Торти

    Для основи змішала смалець, сіль, цукор, ванілін, соду з борошном. Муку зважити забула, вже вибачте. Тісто має бути м'яким, але не липнуче. Довго не місіть, пісочне цього не любить, може "помститися" жорсткістю. Випікала 15 хвилин при 180. Остиглу коржик пробила в блендері до крихти. Горіхи теж розтрощила. Масло розтопила, остудила. Змішала крихту, горіхи, пудру, какао, масло ....
    Читати далі

  • "Розбите серце" (запечена свинина з соусом із червоної смородини)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У «сушіманкі» в саду поспіла ... Ні, вишня ще в дорозі, а поспіла червона смородина. Зібрала я вранці небагато, і вирішила, любi друзi, нагодувати вас суто Украiнський стравити «Вареники iз порiчкамі». На цьому національний колорит закінчено, т. К. Вареників не буде. Лінь мені стало возитися з тістом, та й у родині моєї, 3/4 її членів, з усіх продуктів ...
    Читати далі

  • Улюблені котлети мого сімейства.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш намагаюся робити сама - яловичина, свиняче сало (небагато), цибуля, часник (небагато, але обов'язково !!!), сіль (1 чайна ложка на 1кг фаршу), чорний перець. Решітка на м`ясорубці не дрібна, це дуже важливо! Додаю розмочений у вершках, засохлий шматочок білого хліба, (головне не переуседствовать з хлібом, інакше буде дешевий хлібний смак і котлети будуть ...
    Читати далі

  • "ДОМАШНІ ПЕЛЬМЕНИ" або як їх роблю я

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Горілку охолоджуємо. Зробимо тісто: Яйця, сіль і кефір разом з підсолити. маслом злегка взоб'ём - злегка, тільки щоб вони домоглися повної єдності. Додаємо потроху борошно - скільки? не скажу і під тортурами, ніколи не міряла, коротше, тісто має бути еластичним, АЛЕ ні в якому разі і ні липким, і ні тугим! Залишаємо відпочивати (чим-небудь накрити, ...
    Читати далі

  • "Віяло" (деко-серветка)

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Додайте серветку навпіл кінцями вниз. 2. Складіть її збоку гармошкою, але не до кінця, з правого боку у вас має остатся около12-13см. 3. Складіть серветку навпіл (гармошкою вниз, кінцями вгору). 4. Верхній правий кут відігніть вниз. 5. Переверніть серветку на іншу сторону і відігніть вийшла смужечку вниз. 6. Поставте серветку, і ваш віяло ...
    Читати далі

  • Недільні обіди з узбецьким АКЦЕНТОМ або Дачникам на замітку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У баранини або жирної телятини відділимо кістки від м'яса, але так, щоб на кісточках залишалася достатня кількість м'яса. Якщо м'ясо не жирне, то курдючное сало просто необхідно. М'якоть і сало поріжемо гостро наточеним ножем на дрібні шматочки, розміром з горошину. Не бажано користуватися м'ясорубкою, адже ми готуємо національну страву. Дві ...
    Читати далі

  • Торт-пиріг "Ольга"

    Десерти  /  Торти

    Насамперед включаємо духовку, нам потрібна температура 200 градусів. Поки гріється починаємо робити бісквіт. Тісто: в миску розбиваємо яйця, збиваємо, поступово додаючи цукор. Необов'язково збивати до міцної піни, досить просто злегка розчинити цукор. Далі закладаємо сметану, 1/2 банки згущеного молока, ваніль всe заважаємо до однорідності. Соду ...
    Читати далі

  • Гречано-житні пряники для маленьких Топтижек

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Я продовжую експериментувати з корисною випічкою. Пластівці залила на ніч сироваткою. Вранці додала цукор і соду. Через хвилин п'ять масло і яйце. А потім, добре вимішуючи, борошно. Форми для маффінів змастила маслом і наповнила тістом (наповнювати на 2/3). Випікати в духовці при середньому вогні, пробуючи сірником. Дала охолонути і вийняла. Ковріжечкіполучаются ...
    Читати далі

  • шашлик в гренаділла

    Закуски  /  М'ясні


    Читати далі

  • Бутерброд з копченою рибою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Маргарин порубати з борошном, замісити тісто, розділити на дві частини і покласти в холодильник на 30 хв. Перший шар розкачати на листі, зверху покласти начинку з сиру, пропущеного через м'ясорубку і змішаного з сирим яйцем. Другим шаром накрити і пекти 20 хв.
    Читати далі

  • Чахохбілі - "тушкований фазан"))))

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Птицю помити, обробити, нарізати порційно, покласти в казанок Коли дасть сік, птицю дістати, сік відлити в мисочку У казанок покласти масло, шматочки курки, нарізаний пір'ям цибулю-обсмажити + вино Помідори очистити від шкірки, крупно нарізати і додати до курки. Якщо готуємо нема з літніми помідорами, дабавіть томат-пасту. Я люблю іранську-дуже найнасиченим. Обсмажити ....
    Читати далі

  • Кокосовий кекс з лимонним сиропом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Духовку розігріти до 160 градусів. Взяти форму (діаметром 20 см.), Застелити дно папером для випічки. Масло збити з цукром. Продовжуючи збивати додати по черзі-яйця, просіяне з розпушувачем борошно, кокос. Викласти тісто у форму і поставити в духовку на 1-1,5 години (до сухої сірники). На повільному вогні проварити сироп на протязі 10 хвилин, відлити ...
    Читати далі

  • Прісне листкове тісто без яєць і "Гата" з нього

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    змішати воду, оцет, сіль, масло. додати по немногу борошно. виходить щільне, але м'яке нелипке тісто. розділити на 4 частини. скачати в кулю і прибрати в холодильник. маргарин розділити на 12 частин і 3 рази змастити тісто (складати як на фото), після кожного разу прибираючи в холодильник (години на 2-3) (можна в морозильник, але не заморожувати !!! ...
    Читати далі

  • Мімоза

    Салати  /  Інші салати

    Капусту нашаткувати тонкими смужками. Пом'яти з додаванням солі, щоб дала сік. Яйця відварити і дрібно посікти. Додати кукурудзу, дрібно порізаний кріп. Заправку на ваш смак. Все перемішати. Прикрасити гілочкою кропу на якій розкласти зерна кукурудзи, імітуючи мімозу.
    Читати далі

  • Соковита куряча грудка - MIN клопоту

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудку я від кісточки не відокремлювала - так вона виглядає красивіше. Зробила поперечні глибокі надрізи і злегка присипала в них приправою. Сало нарізала тонкими шматочками, і поклала їх у "кишеньки". Всю грудку ретельно натерла приправою, сіллю і перцем; загорнула у фольгу і на добу відправила в холодильник. Наступного дня запекла в духовкепрі ...
    Читати далі

  • гиймя-хинкал

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Для гиймя: м'ясо промити, розрізати на шматки і пропустити через м'ясорубку з крупними гратами. Цибулю нарізати кільцями, обсмажити на салі разом з м'ясом. До кінця обсмажування додати сік лимона, прогріти на слабкому вогні 1-2 хв. Для хінкалі: яйце, гатиг і сіль перемішати, додати борошно і замісити круте тісто (як для пельменів), накрити серветкою і залишити ...
    Читати далі

  • Запіканка "Моєму богатирю"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю порізати, перемішати з фаршем, булкою і яйцем. Посолити, поперчити за смаком і сформувати фрикадельки. Свіжі овочі помити і нарізати (заморожені годі й відтавати) Для соусу - нарізати помідор, цибуля, сало, червоний перець і розчавити (можна і дрібно нарізати) часник. Підсмажити сало на оливковій олії. Сало прибрати в сторону, положітьв ...
    Читати далі

  • Шашлик з курячого філе східний

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відварюємо хороший, густий курячий бульйон (він взагалі і для інших страв вам потім знадобиться (якщо весь бульйон не використали, то заморожуйте)) Філе нарізаем рівними смужками У сковорідку наливаємо олії рослинної, і викладаємо нашаткувати дрібною: цибуля, імбир (де то 1 кв . см), чилі перець (пару кілець). Включаємо плиту на середній вогонь (нам ...
    Читати далі

  • булочки з наповнювачем, запечені у вершках-Rohrnudeln

    Вироби з тіста  /  Булочки  /  Булочки з варенням

    Форму (чавунну або керамічну) змастити вершковим маслом. Заводимо тісто міксером з насадкою для тіста. Робити невеликі кульки, потім кожна кулька розплющені, покласти начинку, заліпити. І укласти кульки в форму щільно один до одного. Випікати 15 хвилин при темп.180 град. Вийняти з духовки, залити булочки вершками і маслом, посипати цукром ....
    Читати далі

  • помаранчевий суп

    Перші страви  /  Інші супи

    У 3-4 л. каструлі розігріти масло, всипати цибулю, нарізану кубиками. Поки прітушівается цибулю. нарізати кубиками моркву і всипати її в каструлю, перешкодити, додати солодку і гостру паприку за смаком. Нарізати кубиками батату гарбуз, додати в каструлю і знову перемішати. Всипати промиту червону сочевицю, залити окропом, перешкодити. Через 5 хв. посолити ...
    Читати далі