Ми рекомендуємо

  • Гуштнут (Баранина з нутом по-узбецьки)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Горох замочити у великій кількості холодної води на добу. Воду періодично міняти, щоб уникнути закисання нуту або поставити ємність з замоченим горохом в прохолодне місце. У моєму випадку це був балкон. Потім злити воду, нут промити. М'ясо порізати дрібними шматочками, не більше 1,5-2 см. Розжарити в казані або каструлі з товстим дном рослинне ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Лагман Узбецький.

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо нарізаємо шматками розміром приблизно трохи менше сірникової коробки. Всі овочі нарізаємо дрібними кубиками, довгу зелену квасолю на шматочки по 1,5-2 см. У казан наливаємо на дно масла небагато, в розігріте масло кидаємо м'ясо і злегка обсмажуємо, потім по порядку кидаємо цибулю, моркву, болг. перець, баклажан, квасоля, картопля, солимо іперчім ...
    Читати далі

  • Місо-масло

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Вершкове масло кімнатної температури ретельно змішати в пополаме з місо-пастою (зручно пробити в блендері). Зберігати в холодильнику. Шикарно з вареною в мундирі / печеної картоплею! от ні відняти, ні додати! Відмінно підходить для додавання до тушкованим невиразним печерицям з цибулею, та й взагалі, будь-яким грибам. Можна в цей же масло бахнути муки ...
    Читати далі

  • Техаський хеш

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Рис промити і відкинути на друшляк. Відставити в сторону. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в розігрітому оливковому маслі 5-7 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, поки м'ясо не побіліє. Перець нарізати невеликими кубиками, видаливши серцевину. Додати до фаршу перець, томати і рис. Приправити сіллю і червоним ...
    Читати далі

  • Щи з квашеної капусти з м'ясом

    Перші страви  /  Щи  /  Щі з м'ясом

    М'ясо порізати на порційні шматки, залити холодною водою і поставити варити приблизно на годинку, коли закипить-зняти пінку, посолити, додати лаврушку і перець-горошок. У цей час, віджати квашену капусту і згасити 15 хвилин з 4мя ч / ложками томатної пасти і нарізати картоплю кубиками. Коли бульйон буде готовий, додати картоплю і варити 10 хвилин, ...
    Читати далі

  • Лужок

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1. Філе відварити в підсоленій воді, можна додати спецій за смаком. Остудити, нарізати соломкою. 2. Гриби відварити в підсоленій воді зі спеціями близько 10 хвилин, остудити, нарізати соломкою. 3. Цибулю замаринувати: порізати соломкою, помістити в ємність, додати ст. л. оцту (або менше), пів чайної ложки цукру і стільки ж солі - залити окропом, ...
    Читати далі

  • Узбецький плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Поставити казан на сильний вогонь. Перегартувати масло, просмажити в ньому очищену цибулину до чорноти, вийняти її. Покласти порізане м'ясо. Смажити 5-6мін, до золотистої скоринки, вийняти з казана. Лук очистити і нарізати кільцями. Масло знову загострити, обсмажити в казані цибуля, помішуючи, до золотистого кольору. Повернути в казан м'ясо, смажити, помішуючи ...
    Читати далі

  • Томатний соус

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Заздалегідь приготувати томатний сік за допомогою спеціальної м'ясорубки, при її відсутності можна прокип'ятити часточки помідорів і потім протерти їх через друшляк з сіточкою, дати соку відстоятися, "водичку" злити. Кабачки розрізати вздовж на 4 частини, вирізати насінну частину (шкірку не чистити !!!), нарізати брусочками, підсолити, залишити хвилин на 15, ...
    Читати далі

  • Яйце для менеджера

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У журналі побачив знімок яйця в підставці - рецепту немає (та й не було, який це рецепт), а знімок красивий. Вирішив дописати до нього рецепт. Бекон вижаріл на сковороді до стану "фанера міцна". Тим часом яйце зварив, можна було і круто, і некруто, і хто як любить, очистив зверху, щоб ложечка увійшла. Увіткнув бекон в яйце і прикрасив блюдо ...
    Читати далі

  • Форшмак по-єврейськи

    Закуски  /  Форшмак  /  Форшмак по єврейськи

    Оселедець краще брати малосольну, а якщо вже попалася солона, її бажано вимочити (філе) в молоці, в мінеральній воді або холодному чаї, кому, що подобається. Отже, вимочивши філе, потрібно відокремити кісточки, м'якоть дуже дрібно порубати або пропустити через м'ясорубку. Зелене яблуко, краще брати кислувате, очистити від шкірки і порубати. Цибулю дрібно нашаткувати ...
    Читати далі

  • БЕСБАРМАК

    Перші страви  /  Інші супи

    м'ясо відварити до готовності на повільному вогні (2-3 години) в одній каструлі, у великій кількості води (5 літрів) тісто розкачати в великий круглий пласт постійно посипаючи борошном, потім нарізати квадратами розміром з половину зошитового листа (залишити на столі прикривши рушником) в маленьку каструльку порізати цибулю, посолити, поперчити м'ясо витягнути ...
    Читати далі

  • Перепілки фаршировані грибами з булгуром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У мисці залити булгур киплячою водою, щоб вона покрила крупу і залиште на 3-4 години замачиваться. Тим часом, смажимо на олії гриби з цибулею. Як тільки гриби будуть готові, додаємо ложку плавленого сиру, перемішуємо і перекручуємо їх через м'ясорубку. Дно форми, де готуватимуться перепілки, викладаємо скибочками сала, викладаємо ...
    Читати далі

  • Закусочні кекси "Кульбаби"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Рис відварити до готовності. 2. Філе подрібнити блендером з цибулею, часником, сіллю, сметаною і одним яйцем. Фарш посолити, поперчити. 3. Решта 4 яйця зварити, почистити, розрізати на 2 половинки і вийняти жовтки. 4. Сир натерти на тертці. Половину сиру змішати з жовтками, додати нарізану зелень. Посолити, поперчити. Якщо жовтки несильно ...
    Читати далі

  • |Бюджетние Луково котлетки ... (швидко і просто) |

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Доброго всім часу доби. Пропоную випробувати бюджетні цибульні котлетки !!! Дуже швидко і просто ... Для початку відварити рис до готовності, остудити. Поки вариться рис, очистити від шкірки ріпчасту цибулю. Коли рис буде готовий і Остужев, пропустити його разом з луком через м'ясорубку. Потім злегка віджати від зайвої вологи, додати манну крупу іяйцо. Всі ...
    Читати далі

  • М'ясні «пальчики» в паніровці з вівсяних пластівців.

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з вівсяних пластівців

    1. Фарш змішуємо з натертим на тертці цибулею, пропущеним через прес часником, сіллю і перцем. 2. Вівсяні пластівці подрібнюємо в блендері в дрібну крихту, майже в борошно. Додаємо до фаршу разом з водою, вимішуємо до однорідності, залишаємо хвилин на 10-15. 3. Для панірування насипаємо в одну миску борошно, в іншій збиваємо виделкою яйце, в третю насипаємо ...
    Читати далі

  • Цибулевий кекс з сиром

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1) Цибуля очистити і нарізати півкільцями. Розігріти в сковороді 1ст. л. рослинної олії і обсмажити цибулю, помішуючи, до м'якості, 5 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. 2) Приготувати сколотини. У молоко влити оцет і залишити на 20 хв. 3) Для верхнього шару змішати в мисці борошно, масло і воду. Тісто має бути дуже густим. Щільно притиснути його до дна ...
    Читати далі

  • цибульний рулет з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю ріжемо брусочками У глибоку сковороду наливаємо олію, поставити на середній вогонь і покласти нарізану цибулю (500г). Обсмажувати до тих пір, поки цибуля не стане змінювати колір, додати червоного перцю (солодкого) і посолити. Лук вийняти зі сковороди, викласти в друшлаг, щоб скло масло. На сковороду вилити масло з цибулі та обжарітьв ...
    Читати далі

  • Пиріг з перцем і свинячим серцем

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Спасибі МАНЮШЕ за прекрасний рецепт пирога !!! Я тільки трохи змінила деякі деталі. Для початку необхідно поставити варитися серце. Воно буде варитися десь години 1,5. Коли серце звариться - дістати його, нарізати шматочками і покласти в блендер і подрібнити. Нарізати цибулину і наш перець. Обсмажити в оливковій олії хвилини 4-5. Додати ...
    Читати далі

  • грінки з грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    нарізати батон на скибочки, вмочити в збите яйце з молоком і сіллю, обсмажити на сковороді на вершковому маслі. Гриби відварити, нарізати і обсмажити на олії. До грибів додати смажену також на олії цибулю. Надлишки масла відцідити. Додати до суміші сметану, все посолити і прокип'ятити. Грінки розкласти на змащеному маслом ...
    Читати далі

  • Рис Жасмин з овочевим салатом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис жасмин відварити в підсоленій воді до готовності. Поки вариться рис, приготувати салат. Капусту нарізати тонкими смужками. Редис вимити, очистити і нарізати соломкою. Яблуко вимити, обсушити, нарізати соломкою. Поєднати в мисці капусту, яблуко і редис. Приготувати заправку-до оливкової олії додати лимонний сік, сіль, перець за смаком, щіпку ...
    Читати далі

  • Жемайчу блінай (млинці)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відвареної гарячий картопля протирають, охолоджують, вводять в нього яйця, сіль, крохмаль і перемішують. Отриману масу обробляють на млинці овальної форми, у всередину яких кладуть фарш, панірують їх у борошні і смажать на розігрітому жирі. Для приготування фаршу м'ясо нарізають шматками по 50-100 г, обсмажують, додають пасеровану цибулю, сіль, пасероване ...
    Читати далі