Ми рекомендуємо

  • Японський полуничний торт

    Десерти  /  Торти

    Розігріти духовку до 175 ° С. Форма 20 х 12 х 5 см застелити пергаментним папером. Збиваємо міксером на маленькій швидкості глюкозу, яйця і цукор поступово збільшуємо швидкість міксера, маса повинна збільшитися в два рази. Просіяти борошно і додавати в яєчну суміш в три етапи, далі додайте сіль. Обережно перемішайте віночком після кожного ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат "Ніжність"

    Салати  /  Інші салати

    Нарізати краб палички, яйця соломкою. Огірок і цибулю дрібненько нарізати. Додати печінка тріски. Все змішати, посолити, заправити майонезом, прикрасити зеленою цибулею і зеленню.
    Читати далі

  • Лісова галявина

    Салати  /  Інші салати

    Все викладається шарами. Спочатку дрібно порізані крабові палички, потім обсмажені з ріпчастою цибулею гриби, потім терті на крупній тертці яйця, потім тертий на дрібній тертці сир. Між кожним шаром промазати майонезом (у тому числі і поверх останнього шару). Всього виходить 4 товстих шари. Зверху густо посипати дрібно різаним зеленою цибулею ...
    Читати далі

  • Курка з морквою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе порізати на невеликі шматочки, додати приправи і обсмажити до золотистого кольору разом з цибулею, нарізаному полуколечкамі (або кільцями). Моркву почистити, порізати тонкими кружечками, підсмажити разом з борошном. додати обсмажені шматочки філе, влити 1ст гарячої води і тушкувати до готовності. На гарнір добре підійдуть макарони, рис. При ...
    Читати далі

  • Салат з буряка з грибами

    Салати  /  Салат з овочів

    Буряк загорнути у фольгу і запікати при 180 * С 45-60 хвилин. Остудити. Нарізати брусочками, додати подрібнений часник, гриби. Оливкова олія збити з оцтом, перцем і сіллю. Отриманим соусом заправити салат. Прикрасити зеленню петрушки. P.S. Якщо гриби свіжі, то обсмажити з цибулею до випаровування рідини.
    Читати далі

  • Гриби під сиром

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби посмажити з цибулею, посолити, поперчити. Залити збитими яйцями. Зверху затерти сиром. Смажити під кришкою, можна в духовці.
    Читати далі

  • Курка фарширована

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тушку курки фарширують відвареним рисом з роздрібнений кизилом, сіллю і пасеровані на олії цибулею, зашивають і смажать над вугіллям.
    Читати далі

  • Салат "Сніжинка"

    Салати  /  Інші салати

    Гриби і цибулю дрібно нарізати і Закла обсмажити на олії. Салат викладати шарами і кожен шар промащувати майонезом і посипаючи волоськими горіхами. 1 шар чорносливи 2 шар курка 3 шар гриби з цибулею 4 шар яйця 5 шар сир.
    Читати далі

  • Баклажани-кабачкове соте «Літній етюд»

    Другі страви  /  Рагу

    Розпал літа, спека, і як в цей час не приготувати що-небудь смачне і ароматне зі свіжих, міцних, що не тепличних овочів. Мій вибір припав сьогодні на соте. 1. Овочі попередньо помити, баклажани, часник і цибулю очистити, цукіні або кабачки, якщо вони молоденькі можна не чистити. З помідор можна зняти шкірку, а можна і залишити. Я, по крайней ...
    Читати далі

  • Пиріг зі щавлем «Літо скінчилося зовсім.»

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. починати з того, що щавель перебрати, промити і залишити обсихати. 2. для тіста підігріти трохи молоко, всипати ложечку цукру, всипати дріжджі і почекати, поки пінна шапочка виросте. Борошно просіяти в міску- грам 150 отсипать- і вилити в серединку дріжджі, розмішати. Влити підігріту сироватку, ще раз розмішати. Дати постояти в теплі ...
    Читати далі

  • М'ясні кульки в томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і часником, додати сіль, перець, прованські трави і мед. Ретельно перемішати. Мокрими руками сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, обваляти в борошні і обсмажити в олії на сковороді. Перекласти в каструлю. На сковороду помістити всі компоненти соусу, перемішати і варити до загустіння. Готовим ...
    Читати далі

  • Картопляні оладки "Вкусняшка"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю почистити і натерти на крупній тертці. Віджати сік, додати часник і яйця, посолити і поперчити, добре перемішати. Додати борошно і знову перемішати. Масло добре розігріти в сковороді, ложкою викладати оладки і смажити їх з обіх боків до золотистого. На кожну Оладки покласть трохи сметани, потім шматочок риби, присипати шніт цибулею і ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі ніжки

    Закуски  /  М'ясні

    Відокремити шкіру від м'яса (так, як показано на фото). Зрізати м'ясо з кісточки Відрубати кістка за допомогою топірця. З м'яса, грибів, цибулі зробити фарш. Натерти сир і замісити в фарш. (Гриби у мене були відварені і обсмажені з цибулею) Посолити, поперчити. Начиняємо гомілку фаршем і закріплюємо шпажкою. Відправляємо в духовку на 1:00 при 180-200г
    Читати далі

  • Салат з баклажанів

    Салати  /  Інші салати

    Баклажани порізати шматочками і разом з цибулею згасити в рослинному маслі. Коли трохи охолоне все з'єднати з товченим часником, зеленню і майонезом.
    Читати далі

  • Котлети з курячих потрошки

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з курячої печінки

    Серденька розрізати, промити від крові. Шлунки очистити, промити. Печінка промити, дати стекти воді. Все подрібнити м'ясорубкою разом з цибулею. Додати яйце, сіль, рисову муку, вимісити. Залишити на 10 хв. У сковороду налити олію, нагріти, вогонь зменшити. Викладати фарш ст. ложкою. Обсмажити з обох сторін. Смачного!
    Читати далі

  • рибні зрази з зеленим горошком

    Другі страви  /  Страви з риби

    Горошок заливаємо на 5 хвилин окропом. Цибулю дрібно нарізаємо і половину обсмажуємо в 1 ст л рослинного масла. Разом з горошком пробиваємо в блендері, додаємо жовток, солимо - перчимо. Рибу разом з рештою цибулею, розмоченим в молоці білим хлібом пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйце, солимо, вимішуємо фарш. На корж рибного фаршу кладемо ...
    Читати далі

  • Густий німецький суп з орегано і чебрецем.

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо, нарізане великими шматками покласти в розігріте вершкове масло і відразу ж накрити порізаної картоплею, цибулею і квасолею, присолюючи кожен шар і посипаючи орегано і чебрецем. Поперчити. Залити киплячою водою з томатним соком, накрити кришкою і варити на повільному вогні хвилин 50. При необхідності додати трохи води Посипати зеленою ...
    Читати далі

  • Червонокачанна капуста з брусницею і яблуками

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Капусту нашаткувати, злегка обсмажити з цибулею на олії. Додати вино, оцет, цукор, нарізані кубиками яблука без шкірки, згасити під кришкою 5 хв. Посолити по-смаку, поперчити, додати солодкий соус чилі (можна замінити шматочком свіжого чилі) кмин, базилік, лавровий лист, перемішати і тушкувати 5 хв. Всипати ягоди брусниці, довести ...
    Читати далі

  • Закуска "Завитушки з горбуші"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Беремо малосольну горбушу і нарізаємо тонкими смужками. 2. Тепер готуємо начинку. Для цього беремо сирний вершковий сир. Змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом. І з подрібненою зеленою цибулею, щавлем, петрушкою і кропом. Щавель надає цій закусочками неповторний смак! 3. Тепер змащуємо цієї начіночку нашу рибку і згортаємо. Вкуснейшая ...
    Читати далі

  • Салатик від Петкуна

    Салати  /  Інші салати

    Гриби обсмажити з цибулею. Остудити. Картопля, перець, шинку і крабове м'ясо дрібно порізати кубиками. Маслини порізати соломкою. Все змішати, посолити і заправити майонезом. Викласти в салатник і прикрасити за буженинам. Смачного. Всім моїм салатик дуже сподобався. =)
    Читати далі

  • Картопляно-грибна запіканка на хрустких хлібцях

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Форму для запікання змастити олією і викласти на дно хрусткі хлібці. Картоплю в мундирах зварити до напівготовності (приблизно 10 хв від моменту закипання), очистити і натерти на крупній тертці. Гриби підсмажити разом з цибулею на вершковому маслі. Яйця збити в піну. На хлібці викласти підсмажені з цибулею гриби, вилити яйця, і ...
    Читати далі