Ми рекомендуємо

  • Гарбузові цукерки "Похудін" (декретні рецептікі №12)

    Інші  /  Для годуючих мам

    Якщо немає готового гарбузового пюре, то відварюємо гарбуз з цукром. Змішуємо її з сирним сиром. Пластівці подрібнюємо в блендері і додаємо до гарбузової масі. Гарненько перемішуємо і прибираємо в холодильник хвилин на 20-30. З готової маси формуємо маленькі коржі, в середину кладемо міндаленку (можна класти що-небудь інше, наприклад ізюменку, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат "Віола"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з куркою і печерицями

    Відваріть курячу грудку і охолодіть її в бульйоні (бульйон потім можна використовувати для приготування першого). Остиглу курячу грудку поріжте кубиками. Яйця зваріть круто і охолодіть. Натріть на крупній тертці. Волоські горіхи подрібніть в ступці. Цибулю очистіть, подрібніть і обсмажте на олії разом з печерицями. Охолодіть. Салат ...
    Читати далі

  • Запіканка з цукіні

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Цукіні порізати кільцями, обсмажити з двох сторін до рум'яної. Викласти в чисту сковороду, посолити, поперчити, посипати подрібненим часником, залити вином і дати покипіти 2 хвилини на повільному вогні. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати кубиками. Викласти на чисту сковороду, залити вершками, довести до кипіння, додати 80г ...
    Читати далі

  • Шпинатові ньокки з сирним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перебрані листя шпинату ретельно вимити, відварити в невеликій кількості підсоленої води мін 3, після того, як охолоне, дуже добре віджати і дрібно нарізати (або подрібнити у блендері). Картоплю помити і варити в мундирі в підсоленій воді ~ 30 хвилин, до готовності. Трохи остиглий картоплю очистити від шкірки і пюрировать. Смешатьшпінат ...
    Читати далі

  • Рулет з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Із зазначених продуктів замісити дріжджове тісто і поставити в тепле місце на 2:00 для підйому. Цибулю і часник дрібно посікти. Солодкий перець очистити і нарізати дрібними квадратиками. Приготувати деко, застелити пергаментом, змастити маслом. М'ясний фарш змішати з цибулею, часником, перцем і яйцем. Додати кріп, петрушку, гірчицю, кетчуп ....
    Читати далі

  • Боранів з куркою і спаржевої квасолею по-вірменськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку вимити, обсушити і розрізати на невеликі шматки (я ще шкіру знімаю). У сковороді розігріти 2-3 ст л вершкового масла і обсмажити курку з усіх боків до готовності і зняти з вогню. В окремій глибокій сковорідці розігріти 1 ст л масла і згасити квасолю до м'якості і відкласти в окремий посуд. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в тій жесковородке ...
    Читати далі

  • Кололік - вірменський суп

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо відварити, вийняти з бульйону. Зняти м'ясо з кістки і провернути через м'ясорубку. Бульйон процідити. Рис відварити. Цибулю подрібнити і обсмажити у вершковому маслі. Зелень подрібнити. Рис перемішати з цибулею і половиною зелені. Посолити і поперчити. У м'ясо додати манку і яйця, посолити, поперчити і збивати фарш не менше 10 хв. Виліпити з фаршу ...
    Читати далі

  • Кминний суп з грінками

    Перші страви  /  Інші супи

    Довести до кипіння яловичий бульйон. Обсмажити борошно в 3ст. л. рослинного масла до кольору топленого молока. Дрібно нашаткувати цибулю, обсмажити в рослинній олії з сіллю до золотистого кольору. Обсмажену муку розвести в невеликій кількості бульйону до однорідної маси, влити разом з цибулею в бульйон, розмішати Обсмажити кмин на сухій сковороді, додати до ...
    Читати далі

  • Плов з грибами (російський варіант)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з грибами

    Ріпу, моркву, цибулю, яблуко чистимо, нарізаємо невеликими кубиками. Рис замочуємо хвилин на 15. Масло виливаємо в казан, розігріваємо і обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо нарізані овочі і яблуко, перемішуємо з цибулею, обсмажуємо. Чорнослив і вишню подрібнюємо, додаємо разом з брусницею в казан. Знову все перемішуємо. Гриби промиваємо, ...
    Читати далі

  • Свиняча корейка в гірчичному кремі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Прекрасне м'ясо цій частині зазвичай ділять на ребра і котлетної частину. В цілому ця частина чудова для смаження. Візьміть два шматочки (по 100гр.) Свинини, злегка відбийте. В не глибокій тарілці змішати - 1,5с. л. бальзамічного оцту Carbonell, 1,5с. л. бальзамічного оцту Balsamico Bianco, 5гр. олія оливкова і сіль за смаком (дивіться фото) ....
    Читати далі

  • Салат "Експромт" з оселедцем, стиглими помідорами і сиром

    Салати  /  Інші салати

    Оселедець очистити і філетіровать. Порізати тонкими скибочками. (Якщо оселедець солоний вимочити в некрепком розчині чаю, ще мама моя і бабуся вчили мене вимочувати саме в чаї, м'ясо оселедця залишиться пружним, завдяки дубильних речовин, що містяться в чаї) Яйця порізати четвертинками. Помідори потрібні стиглі (або черрі), наприклад, у нас вони ...
    Читати далі

  • Котлета-піца а ля капрезе

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Духовку нагріти до 200 ° C. Подрібнити цибулю. Фарш змішати з цибулею, розмоченим хлібом або панірувальними сухарями, яйцем і спеціями. Фарш розділити на 4 частини, зробити 4 плоских круглих котлети (робіть їх якомога тонше, в процесі запікання вони зменшуються в розмірі) викласти їх на лист, застелений пекарської папером. Поставити котлети ...
    Читати далі

  • Цепелінай (Зрази з картоплі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю очищають, подрібнюють на тертці і віджимають, варений очищають і протирають. Сирий і варену картоплю з'єднують, солять і перемішують. Отриману масу обробляють на круглі чашечки, всередину їх кладуть м'ясний фарш, після чого формують довгасті кульки і відварюють їх у підсоленій воді протягом 20-25 хв. Фарш готують так: м'ясо ...
    Читати далі

  • Пиріг з куркою і брокколі

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    куряче м'ясо порізати тонкими смужками цибулю порізати півкільцями або четвертинками колечок цибулю обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла або курячого жиру курку обсмажити з невеликою кількістю масла злити всю рідину, що утворилася додати обсмажену цибулю, спеції і смажити до готовності близько 10 хвилин в миску насипати борошно ,. ..
    Читати далі

  • Риба в пергаменті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматочки риби замочити в солоній воді на 5 хвилин. Вийнявши, дати стекти воді, покласти шматочок на змащене маслом пергамент. Зверху на рибу: шар-масло з перцем; шар-тертої моркви з цибулею. Все це скропити лимонним соком і посипати зеленню. Пергамент загорнути і обв'язати ниткою, опустити в каструлю з киплячою водою ...
    Читати далі

  • Форшмак

    Інші  /  Інші рецепти

    Відокремте філе від 2-3 оселедців (краще брати великі рибини), потім замочіть його в молоці. Зваріть 3 яйця круто, вийміть жовтки (трохи білка відкладіть в сторону). У жовтки додайте перець (чорний мелений і запашний), чайну ложку гірчиці, дві ст. ложки оцту (яблучного або виноградного), дві чайні ложки цукру, чверть склянки олії. Всі ...
    Читати далі

  • Салат із запеченим лососем в кунжутною паніровці

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Філе лосося розрізати на невеликі шматочки. У чашці змішати соєвий соус, цукор, солодку паприку, покласти шматочки риби, перемішати і залишити на 30 хвилин. Замариноване філе лосося обваляти в насінні кунжуту. Деко застелити пекарської папером, змастити олією, викласти шматочки риби в кунжуті і запекти в духовці при температурі ...
    Читати далі

  • Індичка з морквою в мультиварці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Моркву і цибулю очистити. Морква нарізати брусочками, ріпчасту цибулю нпрезать дрібними кубиками. У чашу мультиварки налити 1 - 2 ст л рослинного масла. Викласти нарізану цибулю. брешіть до прозорості в режимі "Випічка / жарка". Філе індички вимити, обсушити, нарізати брусочками. Посолити. Поперчити. Додати індичку в чашу мультиварки і обсмажувати ...
    Читати далі

  • Свинячі рулетики з пряною яблучною начинкою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    З свят в холодильнику залишалося 9 заготовок відбивних - різнокаліберні, вузенькі, кривенькие :), але вже відбиті, посолені, поперчені. З них я і спорудила рулетики. Готуємо начинку: яблука почистити від шкірки і насіння, дрібно порізати. У казанку розтопити вершкове масло і висипати туди яблука, на маленькому вогні згасити до випарювання ...
    Читати далі

  • Картопляна тортилья на мій лад

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю і цибулю очистити, картоплю нарізати скибочками -Невеликі шматочками, цибулю - півкільцями. На середньому вогні з маслом обсмажити цибулю до м'якості, різаний картоплю відварити ок. 3 хвилин після закипання (або посмажити, нарізаний тонкими кружечками). У мисці збити яйця з молоком, сіллю і перцем, додати рубаний часник, зелень. Змастити ...
    Читати далі

  • курник рибний!

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    маргарин з борошном перемішати до крошковой маси. додати яйце, сметану, сіль. всі тчательно перемішати. дати трохи відлежатися. тісто поділити на однакові грудочки. (приблизно штук 20-25 вийде.) і така ж кількість тільки в половину менше обьема грудочок. (я ложу їх в холодильник поки готую начинку). для начинки злегка на сковорідці ...
    Читати далі