Ми рекомендуємо

  • Домашній маршмеллоу "Ягідна казка"

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Смородину промити, висушити і пробити в блендері. Протерти через сито. У смородинове пюре засипати желатин, ретельно перемішати. Цукор з водою довести до кипіння в каструльці, зменшити вогонь і варити, помішуючи 10 хвилин. Остудити трохи, додати смородину з желатином, ванілін і розмішати до повного розчинення желатину. Білки збити міксером ...
    Читати далі

Ви шукали: кололак

  • Кололак

    Закуски  /  М'ясні

    У фарш додати дрібно нарізану цибулю -2-3 гол (решті цибулю нарізати півкільцями)., Жовтки, посолити, поперчити за смаком. Сформувати невеликі кульки, кожному надати форму сигари. Обваляти в борошні, укласти в сковороду з розігрітим маслом і обсмажити до золотистої скоринки. М'ясні сигари викласти в чашу мультиварки (або у форму для випічки) ...
    Читати далі

  • Вірменський суп кололак

    Перші страви  /  М'ясні

    Спасибі величезне улаштовувачам конкурсу за те, що відкрила для своєї родини ще один смачний ситний супчик, які варю дуже часто !!!! Готується трохи довше звичайного супу з фрикадельками, але ефект від таких "бомбочек" буде однозначно, я Вам обіцяю))) Для зручності пропоную заздалегідь відварити трохи пшона і рису (окремо, звичайно!), Залишки ...
    Читати далі

  • КОЛОЛІК - вірменський суп з баранини.

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо вимити, покласти в каструлю з водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти піну. Додати сіль, суміш перців ... варити на слабкому вогні протягом години. Тим часом відварити рис і остудити його. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Всю зелень дрібно нарубати, змішати з рисом і смаженою цибулею. Додати ...
    Читати далі

  • Кололік - вірменський суп

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо відварити, вийняти з бульйону. Зняти м'ясо з кістки і провернути через м'ясорубку. Бульйон процідити. Рис відварити. Цибулю подрібнити і обсмажити у вершковому маслі. Зелень подрібнити. Рис перемішати з цибулею і половиною зелені. Посолити і поперчити. У м'ясо додати манку і яйця, посолити, поперчити і збивати фарш не менше 10 хв. Виліпити з фаршу ...
    Читати далі

  • Суп з фрикадельками

    Перші страви  /  Інші супи

    У м'ясний фарш додайте яйце, манну крупу, перець, сіль за смаком. Фарш ретельно вимішайте до отримання однорідної маси. Очищений і дрібно нарізану цибулю обсмажте в розігрітому на сковороді топленому маслі і розділіть на дві приблизно рівні частини. Одну частину цибулі змішайте з рисом, другу залиште на сковороді. Додайте зелень до рисово-луковойсмесі ....
    Читати далі