Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Трубочки хрусткі з м'ясною начинкою

    Інші  /  Інші рецепти

    почнемо з начинки фарш обсмажуємо на невеликій кількості олії з цибулею, морквою і спеціями додаємо відварну фунчозу, перемішуємо тісто філо размаражіваем краю аркуша змочуємо водою викладаємо начинку закручуємо як млинчики, постійно змочуючи краю водою, щоб трубочки вийшли без отворів скручуємо так щоб повітря було якомога ...
    Читати далі

  • Салат "Казка"

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат казка

    Відварити до готовності телячу вирізку в підсоленій воді, остудити і дрібно порізати. Відварити моркву, почистити і натерти на середній тeрке. Яйця відварити, почистити, відокремити три жовтки (їх окремо потрібно натерти на дрібній тeрке), всі інші яйця і білки, що залишилися натерти на середній тeрке. Зелeная цибулю порізати. Ріпчасту цибулю порізати ...
    Читати далі

  • Пиріг з грибами і картоплею

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Масло, сир і борошно перетерти в крихту, поступово підливаючи кефір (підсолити) з розпушувачем, замісити м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і дати йому відпочити. Гриби обсмажити з цибулею, додати зелень. Тісто розподілити руками (воно м'яке) за розміром дека з невисокими бортиками. Рівномірно розподілити грибну начинку. У картопляне ...
    Читати далі

  • Грибний пиріг "Пальчики оближеш"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замісити тісто, корж викласти у форму, змащену маслом. Можна зробити з бортиками. Гриби обсмажити з цибулею в невеликій кількості рослинного масла, викласти поверх коржі. Приготувати суміш з вершків, яєць і сиру. Залити нею гриби і поставити пиріг в заздалегідь нагріту духовку. Випікати при температурі 190-200 градусів протягом 50 хвилин. Розрізати ...
    Читати далі

  • Салатик "Улюблені грибочки"

    Салати  /  Інші салати

    Гриби нарізати пластинами, полити раст. маслом (можна збризнуть лимонним соком), перемішати (щоб гриби були всі просякнуті маслом) і дати постояти 10-15хвилин, потім посипати приправою і поставити в холодильник на 30хвилин. Перед подачею вийняти з холодильника, посолити, викласти на тарілку гіркою і посипати петрушкою і зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Рисові кульки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Зварити в'язку, густу рисову кашу на воді. Остудити. Додати яйце, борошно, посолити і ретельно перемішати. Ріпчасту цибулю нашаткувати. Фарш обсмажити разом з цибулею до готовності, посолити, приправити спеціями. З рису сформувати коржі, на середину покласти трохи фаршу, з'єднати краї і надати форму кульки. Кульки обваляти в панірувальних ...
    Читати далі

  • Салат "Анна".

    Салати  /  Інші салати

    Курку і яйця нерезать кубиками. Свіжі печериці та цибулю дрібно нарізати і обсмажити на раст. маслі. Горіхи подрібнити. Салат викладається шарами: 1. курка, 2. яйця + майонез, 3. гриби з цибулею, 4. квасоля + майонез, 5. волоські горіхи.
    Читати далі

  • салат "Магія смаку"

    Салати  /  Інші салати

    листя салату покришити тонко в глибоку миску редиску порізати смужками і додати до салату кальмари відварити і нарізати соломкою і теж додати в миску гриби (шампіньйони) розморозити та обсмажити з цибулею до готовності в миску додати обсмажені печериці, дрібно нарізаний помідор і ананас видавити через прес часник і заправити майонезом все ...
    Читати далі

  • Салат з оселедцем, картоплею і яблуком

    Салати  /  Морський салат  /  Салат з оселедцем

    Картоплю і яйця відварити до готовності. Картопля і яблуко нарізати соломкою. Лук півкільцями. Яйця порізати дольками. Оселедець пластинками. Для заправки: скласти всі інгредієнти в баночку з кришкою і гарненько перемішати !!! В оригінальному рецепті заправкою служив майонез. Перемішуємо овочі-фрукти і оселедець із заправкою і даємо настоятися. Зверху ...
    Читати далі

  • Салат з помідорів з горіхами

    Інші  /  Інші рецепти

    Помідори нарізати часточками, премешать з дрібно рубаним зеленою цибулею, петрушкою, волоськими горіхами, подрібненим часником. Посолити, поперчити, додати яблучний оцет. При подачі посипте салат подрібненим укрупню.
    Читати далі

  • тартар з гречки з овочами з квасоляним соусом

    Салати  /  Інші салати

    Відварюємо розсипчасту гречану кашу, Остуджуємо. Авокадо, перець, морква і оливки нарізати дрібними кубиками, скроплюємо лимонним соком, змішуємо з порубаним зеленою цибулею і гречкою, заправляємо оливковою олією, солимо і перчимо до смаку. Для соусу-збиваємо в блендері квасоля з лимонним соком. Викладаємо тартар на порційні тарілки і подаємо з соусом ....
    Читати далі

  • Рибні котлети "РИБКА"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріпчасту цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками і обжарть на сковороді поки цибуля не стане прозорим. Філе риби і крабові палички пропустити через м'ясорубку. Отриману масу з'єднати з обсмаженою цибулею, перемішати, додати яйце, сіль, перець. Ретельно все перемішати, сформувати котлетки, обволять в панір. борошні і смажити на сковороді приблизно ...
    Читати далі

  • Лук-порей фарширований

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    білу частину цибулі порею порізати на рівні шматочки довільної довжини і кожен шматочок розібрати на окремі шари-трубочки, нам знадобляться верхні 3 шари, решта занадто тонкі, хоча можна і їх нафарширувати, а можна використовувати в інші блюда приготувати фарш: у мене яловичина, рис , нижні шари цибулі-порею (небагато), зелень, часник, вимочений ...
    Читати далі

  • Картопля з грибами під сиром

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картопля добре помити щіточкою. Відварити в мундирах до готовності. Розрізати уздовж. Чайною ложкою вискобліть акуратно серцевину. Гриби посмажити з цибулею. Помідор обдати окропом. Зняти шкірку. Порізати на маленькі кубики. Серцевину картоплі порізати теж кубиками. Змішати все це з грибами. Посолити, поперчити, заправити майонезом. Нафарширувати ...
    Читати далі

  • Тарталетки «Сирні плетінки»

    Закуски  /  Тарталетки  /  Тарталетки з куркою

    Натерти моркву на Тертки, м'ясо і цибулю порізати кубиками, все злегка підсмажити, потім тушкувати до готовності. Приготувати начинку: відварити картоплю, потім нарізати його дрібними кубиками, додати тушковане м'ясо з морквою, щавель, кріп, все посолити, перемішати. Огірки порізати на рівні частини, вийняти акуратно серцевину, залишаючи цілим дно. Заповнити ...
    Читати далі

  • Відкритий пиріг з лисичками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    тісто розкачати і укласти у форму гриби добре помити і обсмажити з цибулею поки не випаруватися вся рідина, посолити, поперчити, приправити майораном, укласти гриби на тісто, бзбіть яйця з молоком і залити гриби яєчно-молочною сумішшю, зверху присипати натертим сиром запікати в духовці 40 хв на 200 гр. с. форма 24 см.
    Читати далі

  • Фаршировані гриби з брокколі.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби почистити, ніжки вирізати заповнити гриби фаршем (у фарш можна додати рис) викладаємо у форму, між грибів розкладаємо злегка відварену брокколі (варимо мін.7) Окремо робимо заливку Смажимо на раст. маслі поріз. дрібно ніжки грибів з цибулею добавл. пріраву та вершки (250мл.) Заливаємо цим нашу форму з грибами, зверху тертий сир і в духовкуна ...
    Читати далі

  • Листковий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    згасити капусту з морквою, цибулею і огірочком в кінці тушкування додати варене яйце дрібно нарізане начинку остудити тісто розкачати прямокутником в середину викласти начинку тісто надсечь як показано на фото і загорнути начинку верх пирога змастити сирим жовтком трохи розведеним водою випікати 30хв. при темп.180-200г. поки не зарум'яниться ....
    Читати далі

  • Млинці з "східної" начинкою.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Замішуємо тісто на млинці (борошно додавав на око, більше склянки вийшло) Випікаємо млинчики на сухій сковорідці, так як масло в тісто додано. Дрібно нашінковиваем кім-чі, оселедець. На млинці викладаємо рис і решту начинку в рівних пропорціях. Присипаємо зверху подрібненим цибулею. Загортаємо в конвертик, або трикутник, їмо холодними ....
    Читати далі

  • Запіканка з індички з кропом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Індичку пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею. У фарш додати яйце, вівсяні пластівці, сіль-перець і добре вимішати. Відставити на 20-30 хвилин. Плавлений сирок нарізати пластинками. Кріп дрібно посікти. У форму для запікання покласти половину фаршу, на нього - кріп і сир і накрити другою половиною фаршу. Зверху намазати сметаною ....
    Читати далі