Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Оселедець Білий оксамит

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю нарізати смужками, моркву кружечками. Компоненти соусу змішати з морквою та цибулею. Оселедець очистити від кісток, шкурки, нарізати на порції. Залити соусом з овочами і на ніч в холодильник, якщо утримайтеся, звичайно.
    Читати далі

  • Листково салат з печінкою

    Салати  /  Інші салати

    рецепт дуже простий, але салат дуже смачний 1 шар варена печінка, потерта на тертці 2 шар смажена морква з цибулею 3 шар варену картоплю, тертий на тертці 4 шар варені яйця, теж на тертці всі верстви змащувати майонезом Приємного апетиту!
    Читати далі

  • Ікряні оладки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Ікру пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, з'єднати з манкою, збитим яйцем, сіллю і содою. Добре перемішати, смажити як оладки.
    Читати далі

  • Сьомга з прованськими травами під соусом з щавлю

    Другі страви  /  Страви з риби

    Цибуля порей дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі порізати щавель, обсмажити разом з цибулею, хвилини 3 Поки обсмажується цибулю, потім щавель, сьомгу посолити, посипати травами і посмажити до готовності У щавель з цибулею влити вершки, посолити, поперчити, готувати ще 2 хвилини , зняти з вогню Можна подавати з рисом!
    Читати далі

  • Салат «Лісова галявина»

    Салати  /  Салат з печерицями  /  Салат з шампіньйонів і яєць

    Салат викладаємо шарами: 1 - подрібнені крабові палички; 2 - печериці, обсмажені з цибулею; 3- натерті на дрібній тертці яйця; 4 - натертий на дрібній тертці сир Кожен шар змащуємо майонезом, прикрашаємо помідори черрі і зеленню петрушки. Смачного!
    Читати далі

  • Салат Негреско

    Салати  /  Інші салати

    Складати у форму шарами, на кожен шар нанести майонезну сіточку: біла половина - білки від 3 яєць, терті на дрібній тертці коричнева половина - білки від 3 яєць, пропустити через дрібну тертку і прокип'ятити кілька хвилин у міцному чаї, процідити, відкинути на серветку, смуга - дрібно нашатковану черносолів копчена грудка (нарізана ...
    Читати далі

  • Салат "М'ясний"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    М'ясо нарізати кубиками. Цибулю нарізати півкільцями і обшпарити окропом. З'єднати м'ясо з цибулею, додати до них зерна одного граната і подрібнені горіхи, посолити, поперчити, полити соком 1 граната і все перемішати.
    Читати далі

  • Коктейль з креветок

    Інші  /  Інші рецепти

    Креветки очистити, дрібно порізати, заморіновать на 15 хвилин в часнику з рослинним маслом Дрібно нарізати зелень Обсмажити креветки з зеленою цибулею, додати зелень і вершки, дрібно порізаний сир
    Читати далі

  • улюблена закуска-салат

    Салати  /  Салат з овочів

    помідор нарізати часточками, зверху викласти нарізаний кружечками лук, полити оливковою олією, лимонним соком, сіль. прикрасити зеленою цибулею і шматочками лимона. смачного!!!
    Читати далі

  • Дачний супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    Закип'ятити воду, кинути картоплю, порізану кубиками. Поки картопля вариться обсмажити ковбасу з цибулею на олії (кому яке подобається). Як тільки звариться картопля - викласти ковбасу з цибулею в каструлю, посолити і додати 2 яйця, попередньо збивши їх в окремому посуді. Вимкнути. На тол подавати з зеленню.
    Читати далі

  • Тюряєв - наш (або майже наш) відповідь французькому супу

    Перші страви  /  Інші супи

    Нут замочити на ніч. Варити протягом (на наступний день) 1,5 годин, поступово додаючи воду (у міру википання - щоб консистенція варива ЗАВЖДИ нагадувала суп). Коли нут готовий (м'якість - як зварений горох, але, в той же час, він ще трохи жестковат. Це дивна особливість нуту - бути м'яким, але, при цьому, не втрачати свойстватвердості) ....
    Читати далі

  • Котлети з брокколі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Брокколі розібрати на дрібні суцвіття. Цибулю дрібно порізати. Змішати фарш з брокколі, цибулею і яйцем, не забувши посолити і поперчити, інші приправи на ваш вибір. Сформувати котлетки і підсмажити на олії. Подавати котлетки гарячими, з улюбленим гарніром. Смачного!
    Читати далі

  • Картопляні фокаччіні.

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Вважається, що фокачча є прародителькою італійської піци. Це дуже відомий італійський хліб, який буває як з начинками, так і просто - з приправами і оливковою олією. Те, що я сьогодні сотворила, не їсти класичним рецептом італійської фокаччи, вірніше-фокаччіні, так що, прошу відразу заготовити тапочки, яйця і помідори ....
    Читати далі

  • Тімбалло з зітоні

    Другі страви  /  Паста

    Зітоні відварює до стану аль-денте. М'ясо змішуємо з обсмаженою цибулею і часником. Додаємо смажені гриби. В окремій мисочці змішуємо вершки, яйця, сир, томат-пасту. Солимо, перчимо. Додаємо зелень і м'ясо з цибулею і грибами. У разьемную форму викладаємо макарони кругом. На них - шар соусу, знову макарони - завершити соусом. Поставити ...
    Читати далі

  • Салат Соняшник варіант

    Салати  /  Салат з печінки  /  Салат з печінкою і грибами

    Гриби обсмажити з цибулею, печінка і мариновані огірочки нарізати тонкою соломкою. Морквину і білки натёрке. Викласти шарами змащуючи кожен шар майонезом. 1слой-гриби з цибулею: 2слой-морквина: 3слоя-огірки мариновані: 4слой-білки: 5слоев-печінку-майонез. На ніч в холодильник, перед подачею посипати жовтками натертих стружкою, зверху викласти маслини, по ...
    Читати далі

  • Котлети з щуки з сиром

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з щуки

    Філе щуки пропустити через м'ясорубку зі злегка обсмаженою цибулею. Додати у фарш яйце, сіль, мускатний горіх, перемішати. Сир натерти на тертці. Сформувати з фаршу коржик, покласти на середину сир, зробити котлетку. Запанірувати котлети в манці, обсмажити до готовності. Смачного!!!
    Читати далі

  • Жульєн

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби (будь-які) відварити, обсмажити з цибулею на вершковому масле7-10 хв. , Підсолити, поперчити. Розкласти в кокотниці, залити вершками. Зверху посипати тертим сиром. У духовку (краще гриль) до рум'яної скоринки.
    Читати далі

  • Листковий салат «Новорічний».

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Курячі грудки відварити і з чорносливом нарізати соломкою. Гриби з цибулею спасерувати на олії. Яйця відварити в круту. Яйця, огірок, сир натерти на крупній тертці. Салат викласти шарами: 1 шар: чорнослив + майонез. 2 шар: куряча грудка + рясний шар майонезу. З шар: гриби з цибулею 4 шар: ...
    Читати далі

  • ПЕРШЕ 1: і друге - Перловий суп із закладкою

    Перші страви  /  Інші супи

    Відварити перлову крупу (для розсипчастої каші: 1 ст. Перлової крупи: 3 ст води: 1 ст. Л. Солі) Цибулю дрібно порізати. Фенхель розрізати навпіл і нарізати крупно уздовж. Копчені ковбаски порізати кружальцями тонко. Болгарський перець нарізати великими кубиками. Розігріти сковороду з піднебінь. кол-вом підсівши. масла (якщо сковорода тефлонова; інакше: можна додати ...
    Читати далі

  • Овочеве блюдо - "городні мрій"

    Салати  /  Салат з овочів

    Дуже люблю готувати овочі на пару - а потім комбініроват' з них різні страви ... Цього разу трошки "намудрила" з буряком і печеним перцем, додала пікантності обсмаженою ріпчастою цибулею.
    Читати далі