Ми рекомендуємо

  • Гороховий суп.

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Відварити курку в підсоленій воді. Витягнути курку з бульйону. Бульйон процідити. У каструлю, де готуватиметься гороховий суп, налити 3 склянки бульйону курячого, довести до кипіння і висипати горох. У суп гороховий я беру гороху у співвідношенні 1 до 3 частин. Варила горох 40 хвилин. Прямо в каструлі розбила горох блендером прогружним до однорідної ...
    Читати далі

Ви шукали: деруни

  • деруни

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    сиру картоплю трьом на дрібній тертці, я люблю 1 картоплину на дрібній, а 1 на крупной- ось так і чергую цибулю сирої тож на дрібній тертці туди ж яйця вбиваємо солимо, перчимо + борошно ДУЖЕ ВАЖЛИВО: мукм не більш 2 ст. ложок !!! смажимо в розпеченому маслі з двох сторін на середньому вогні до красивого золотистого кольори не забудте на кожен дерун положітьвижатий ...
    Читати далі

  • Мої деруни

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Натерти картоплю, моркву і цибулю на тертку (або в кухонному комбайні, що переважніше й швидше). Потім додати все інше. Смажити на олії. Смачного.
    Читати далі

  • М'ясо BBQ та деруни на кефірі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо BBQ: з даних інгредієнтів приготувати соус. все змішати і не доводячи до кипіння проварити 2-3 хв. потім рясно змастити ним м'ясо. деко застелити фольгою блискучою стороною вгору / вона відбиваючи пропікає м'ясо знизу /. зверху помістити ґрати з м'ясом і запікати в режимі гриль до готовності. перевернувши м'ясо один раз. деруни: очищені картопля ...
    Читати далі

  • Деруни з секретом

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Картопля, цибуля, і салямі трьом на дрібній тертці. Додаємо збите яйце, соду, крохмаль, сіль і перець. Добре перемішуємо і смажимо. Готові деруни відразу викладаємо на папір. Подаємо зі сметаною.
    Читати далі

  • Деруни або деруни, або латкес

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Цибулину дрібно ізмолола в фуд-процесорі, там же натерла картоплю і моркву, додала сметану і борошно, сіль і червоний солодкий перець за смаком. Смажила на великому вогні на рослинній олії викладаючи десертною ложкою маленькі порції.
    Читати далі

  • Найпростіші деруни

    Закуски  /  З овочів і грибів

    очищені картоплю і цибулю натерти на тертці / якщо хочете смачні деруни. то тільки на тертці і ніякого блендера! / додати 2 ст. л. йогурту. сіль. перець. яйце і борошно. добре перемішати. смажити на олії до рум'яної скоринки. вистелити на паперовий рушник для видалення зайвого жиру. соус: в залишився йогурт додати всі інгредієнти і добре ...
    Читати далі

  • Деруни в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячу грудинку помити, нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити. Обсмажити, на вершковому маслі (100г), до отримання "рум'яної скоринки". Курячу печінку і сердечка обсмажити, таким же чином, як і грудинку. Лук нашаткувати півкільцями і посмажити на суміші вершкового (50г) і рослинного масел. Чорнослив помити і замочити, в гарячій ...
    Читати далі

  • Деруни в горщиках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для дерунів картоплю очистити і натерти на дрібній тертці, посолити, додати яйце, кефір, борошно, ретельно перемішати і підсмажити на олії. Для печінкових оладок печінку перекрутити через м'ясорубку або подрібнити блендером, додати манку, добре перемішати і залишити на 2-3 години. Потім посолити, додати подрібнені цибулю ізелень, ...
    Читати далі

  • Деруни з соусом з лосося

    Закуски  /  З овочів і грибів

    цибулину т очищену картоплю натерти на дрібній тертці. віджати сік. посолити і поперчити. додати яйце і добре перемішати. смажити в добре нагрітому маслі. відкинути на паперовий рушник для видалення зайвого жиру. соус: прокрутити в блендері лосось. хрін. сметану і лимонний сік. додати зелений лук і перемішати. соус ідеально підходить і до відварного ...
    Читати далі

  • деруни з цукіні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Картоплю і цукіні очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. Віджати овочі від соку. Додати сіль, перець, часник. яйця, паніровачние сухарі, зелень і все добре перемішати. З отриманої маси сформувати "котлетки". 2. Розігріти рослинне масло і обсмажити в ньому деруни до золотистої скоринки. Подавати на стіл гарячими зі сметаною.
    Читати далі

  • Деруни запечная з грибами.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Картоплю і цибулю очистити. Цибулю нарізати чверть-кільцями, а картоплю натерти на крупній тертці. Додати сюди ж сіль, перець, дрібно нарізану петрушку і яйця. Гарненько перемішати і підсмажити деруни. Грибочки нарізати і обсмажити до золотистої скоринки. У форму першим шаром викласти деруни. потім часник розрізаний на пластинки потім гриби. Сноваповторіть. Зверху ...
    Читати далі

  • деруни по-домашньому

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з м'ясом

    Відварюємо білу квасолю до повної готовності (попередньо замочити, для прискорення варіння), думаю можна при відсутності квасолі (у мене сорт цукровий, дрібна, кругла, з "очком") в натуральному вигляді взяти та консервування квасоля готуємо м'ясний фарш, як на пельмені, у мене фарш свинячий: напівжирне м'ясо + цибуля + яйце + сіль + перець, формуем тюфтельки і обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Деруни, деруни, чаклуни ... це все картопляні оладки ...

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з м'ясом

    Підготувати картоплю та цибулю - очистити, помити. Натерти на дрібній тертці ... це якщо ви не є щасливим володарем картофелетеркі. Якщо рідини виявиться замного (і таке буває) - можна відкинути масу на сито і злити надлишок. Посолити, додати яйце і перемішати. Смажити на невеликому вогні на розпеченій сковорідці - так менше вбирається ...
    Читати далі

  • деруни по крестьянакі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Картопля потерти на дрібній тертці, посолити, додати борошно, молоко, яйця, ретельно перемішати, потім з отриманої маси сформувати оладки середніх розмірів-тоесть деруни- і підсмажити з обох сторін. М'ясо або подчеревку презать невеликими кубиками, посолити, поперчити і обсмажити до напівготовності. Окремо посмажити грибочки і порезаний кільцями ...
    Читати далі

  • Драніков (дерунів) - "лікувальні".

    Інші  /  Інші рецепти

    Картопля очищати від шкірки неповністю-тільки де проблемно 50/50 і бажано брати сорти з червоною шкіркою і цибулю натерти + мука + висівки + соняшникову олію-все добре змішати. Тісто не солити або тільки злегка посолити. Випікати на несмазанная сковорідці або змащувати злегка тампоном з соняшниковою олією-залежно від якості покриття сковороди ....
    Читати далі

  • деруни в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю, цибулю, часник неатереть на дрібній тертці + 1 ст. л. ссметани (для того щоб не чорніли). насмажити деруни (3 на 1порція). окремо: пасеровать цибулю + гливи + додати мукітак чтоби потім вийшла підлива + сметану + водою розвести до крнсістенціі підливи (соусу) У горщик викладати соус / дерун / соус / дерун ... зверху соус. У духовці довести до ...
    Читати далі

  • деруни з сирною начинкою і йогуртовим соусом / версія /

    Закуски  /  З овочів і грибів

    картоплю та цибулю натерти на дуже дрібній тертці і віджати від соку. додати яйця. борошно. сіль. перець і добре перемішати. приготувати начинку: розім'яти сир і фета виделкою. додати едем. зелень. спеції і перемішати. викласти на добре розігріту сковороду картопляну масу. на центр начинку дати злегка обсмажити і накривши зверху такий же порцією картоплі. перевернути ...
    Читати далі

  • горщики зі свининою по волинськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопля трьом на дрібній тертці, додаємо тертий лук (1 цибулину), 1 яйце, 1 ложку борошна (на 5-6 картоплин), сіль, спеції, з приготовленой суміші смажимо "деруни" або деруни (оладки з сирої картоплі), готуємо гриби (якщо сушені) відварюємо, грибний відвар зберігаємо, злегка обсмажуємо м'ясо нарізування кубиками -23з см., гриби. Складиваемв ...
    Читати далі

  • Деруни золотисті, часниково-грібочние.

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з грибами

    Пропоную Вашій увазі швидкий і смачний обід, вечеря або перекус-тут, як кому більше подобається. Продукти потрібні, як і для класичних дерунів-т е картоплю. Але, я в свої деруни, щоб вони не темніли, завжди кладу ще свіжу моркву (хоча б маленький шматочок). А сьогодні ще між шарами картоплі поклала начіку з грибів з часничком ....
    Читати далі

  • Деруни картопляні золотисті-Ситно-швидкісною варіант.

    Другі страви  /  Деруни  /  Картопляні деруни

    Не могла зважитися, до кого причепитися варіантом- до Танечке naumovec-з її драниками з м'ясом і редькою, або до своїх - золотистим драниками. Вирішила все-таки приклеїтися до своїм рецептом, тим паче, що я його абсолютно не міняла, тільки облагородила. Після робочого дня на мене напала страшна лінь готувати вечерю. Але, голод - не тітка, і моє сімейство ...
    Читати далі