Ми рекомендуємо

  • Торт з нуту з каштановим кремом для всіх принцес кулінарів

    Десерти  /  Торти

    Нут попередньо замочити мінімум на 4:00 (я замочувала на ніч). Змінити воду і варити близько 50 хвилин. Апельсин також варити 1:00. Витягнути його (воду не виливати). Коли апельсин перестане обпалювати, крупно нарізати, по можливості витягнути кісточки, подрібнити у блендері. Нут також подрібнити і, якщо блендер не справлятиметься, то ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Шашлички з котлеток в беконі з брокколі на гарнір. М'ясні рулетики з сиром і перцем.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Фарш змішуємо з тертим на тертці цибулею і сиром, дрібно різаним солодким перцем і манкою, додаємо соєвий соус, вимішуємо і залишаємо на 15хвилин. 2. Для рулетиків: скибочка бекону покриваємо шаром фарш товщиною 1см. і звертаємо рулетом, обсмажуємо до рум'янцю і прибираємо в духовку при 180 на 15хвилин? я скористалася формою для маффінів. 3 ....
    Читати далі

  • Котлета куряча в кунжуті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе (індички) разом з нарізаною ріпчастою цибулею подрібнити у блендері. (можна пропустити через м'ясорубку; або взяти фарш і потерти на тертці в нього цибуля). Викласти в миску. Білки збити з 1 ч. Л. цукру (в блендері або міксером), додати сіль, борошно і ростить. масло. Потім з'єднати з м'ясом, перемішати. *** Можна все інгредієнти змішати разом (...
    Читати далі

  • Картопля з м'ясом в горщиках

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати соломкою (не великі шматочки), посолити і обсмажити разом з нарізаною морквою (півкільцями не крупніше) і цибулею (1/4 кілець) на сковорідці на не великому вогні 10-15 хвилин. Картоплю нарізати соломкою і покласти в горщики (зайняти 1/2 обсягу загального горщика). Додати в горщики лаврові листочки, перець горошком (в один горщик ...
    Читати далі

  • Інжир, фарширований м'ясом, сухофруктами і горіхами.

    Закуски  /  М'ясні

    Для приготування цієї страви потрібен зрілий, але не м'який інжир. Сухофрукти і горіхи. М'ясо підійде, як яловичина, так і баранина. М'ясо разом з цибулею прокрутіть через м'ясорубку. Фарш добре обсмажте на вершковому або рослинному маслі. Наріжте дрібно сухофрукти та горіхи. Додайте до обсмаженому фаршу, посоліть за смаком. Начинка готова. Готуємо ...
    Читати далі

  • Гречані котлети з печерицями з духовки.

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з гречки

    У зв'язку з тим, що спільними стараннями наших горе-правителів гречка в недалекому майбутньому стане для нас делікатесом (ціна кусаеться починає), я спробувала своїй родині приготувати страву, де гречка виступає не в ролі гарніру, а співає соло. Саме з неї ми їли сьогодні котлети. Їли, та нахвалювали. Гречку перебрати, промити в холодній воді, залити ...
    Читати далі

  • Балтійська салака (Baltijas renges) тушкована під сметаною з овочами

    Другі страви  /  Страви з риби

    У Латвії дуже люблять салаку. Приготуємо її в сметанці з додаванням пряного селери і просочити часниково-цибульним ароматом))) Змастити форму рослинним маслом і посипати сухарями з сухої булки. Очищену і промиту салаку полити соєвим соусом Kikkoman, перевернути в ньому кілька разів і викласти ребром на дно форми. Овочі подрібнити. Часник ...
    Читати далі

  • Фаршировані помідорчики "діетку"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити і нарізати маленькими квадратиками Кабачок очистити і теж маленькими квадратиками Куряче м'ясо проварити і дрібно нарізати картоплю обсмажити на сковороді з кабачком і цибулею до напівготовності далі змішати з курячим м'ясом і зеленню додати 2-3 ложки майонезу, сіль, перець за смаком У помідорів зрізати верхівку і вичистити нутрощі ...
    Читати далі

  • М'ясні кульки-котлетки "Для тебе, для мене і для нього"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Булочку замочуємо в молоці (2ст. Л.), Віджимаємо і разом з м'ясом, гарбузом і цибулею пробиваємо в блендері або прокручуємо через м'ясорубку. Додаємо яйце, соєвий соус і перець (можна ще зеленушки який-небудь додати). Добре перемішуємо і відбиваємо (беремо весь фарш в руку і кидаємо в миску назад ... і так кілька разів, виходять пишніше котлетки) ....
    Читати далі

  • Капустяний кекс

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Спочатку приготуємо начинку: капусту нашінкуем і обсмажити на сухій сковорооде до кремового кольору, додаємо вершкове масло, вершки, сіль і перець і тушкуємо до випаровування рідини. Вводимо сирі яйця і обсмажуємо до згортання яєць при постійному помішуванні, додаємо дрібно нарубану свіжу або суху зелень. Сирі яйця в начинці можна замінити ...
    Читати далі

  • БАКЛАЖАНИ в КАРАМЕЛІ або незвичайний гарнір до звичайних ковбаскам!

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Баклажани нарізаємо на шайби і після на смужки сантиметрової товщини, кладемо в мисочку з підсоленою водою хвилин на 15. Цибуля режим великими півкільцями, морквину соломкою середньої довжини. Ковбаски посипаємо прованськими травами і злегка поливаємо рослинним маслом, також залишаємо хвилин на 15. У сковорідці підігріваємо пару ложок растітельногомасла ....
    Читати далі

  • Горохові зрази з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    2 склянки гороху, у мене половинки, заздалегідь не замочувала, залити водою (щоб покривала більш ніж ~ 1-1.5cм.) Довести до кипіння, зняти піну, що утворилася, додати сіль, щіпку цукру, дуже дрібно нарізану цибулю (~ 1/8 від загальної кількості) і варити до готовності (не забувати помішувати, при необхідності можна додавати воду) ....
    Читати далі

  • Супчик смушковий з вермішеллю

    Перші страви  /  Інші супи

    Баранину ріжу дрібними кубиками і смажу на оливковій олії з додаванням кореандру, шенкованного цибулі та моркви. Додаю хмелі-сунелі. За тим, завантажую баранину з цибулею в воду + небагато, порізаної дрібними кубиками картоплі, і відварюю хвилин 15-20. Під кінець кидаю пару лаврових листів. Вермішель відварюю окремо в солоній воді. Варю мале ...
    Читати далі

  • Рибні котлети з овочевим соусом

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з минтая

    Почнемо з котлет: Філе риби перекрутити разом з цибулею на м'ясорубці. Додати вівсяні пластівці, сіль, перець і молоко. Ретельно розмішати і поставити в холодильник на 30 хв (для набухання вівсянки). У цей час зробимо соус: У глибоку каструлю покласти заморожені кабачки, нарізану півкільцями цибулю, буряк, натертий на крупній тертці, присмачити сіллю ...
    Читати далі

  • Шурпа

    Перші страви  /  Інші супи

    З баранини зрізати жир, витопити в казані, розігріти до сизого димку, обсмажити в жирі шматки баранини до золотистої скоринки. У мене була шийна частина, але можна взяти грудинку або ін. Узбеки все супи варять з попередньо обсмаженого м'яса. Кинути до м'яса порізану цибулю, смажити до зарум'янювання цибулі, додати моркву, нарізану товстими кільцями, ...
    Читати далі

  • Сосиски на шампурах і сардельки -барбекю

    Інші  /  Інші рецепти

    1. цибулю о4істіть, сполоснути холодною водою і нарізати кільцями. 2. на кінцях сосисок зробити хрестоподібні надрізи. 3. сардельки надрізати вздовж і нафарширувати сиром. 4. сосиски на низати на шампури, чергуючи кільцями цибулі. 5. сардельки укласти на грати барбекю разом з цибулею. 6. смажити сардельки і сосиски по 3-4 хвилини з каждоя боку дообразованія ...
    Читати далі

  • Капусняк запорізький

    Перші страви  /  Інші супи

    Реберця злегка обсмажити на сухій сковороді, залити водою і зварити бульйон, злегка присолити. М'ясо вийняти. Коріння нарізати соломкою (або натерти на крупній тертці) і злегка припустити в ст. ложці рослинного масла або сала. У готовий бульйон покласти картоплю, нарізану кубиками, поварити 10-15 хвилин. Квашену капусту злегка віджати (еслісільно ...
    Читати далі

  • Яловичина з дайконом і арахісом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Яловичу м'якоть порізати соломкою, посипати цукровою пудрою і грунтовно вмассіровать її в м'ясо. Скропити зверху ложкою соєвого соусу і залишити маринуватися на годину в прохолодному місці. 2. Цибулю і дайкон очистити. Промити і обсушити. Нарізати вручну дайкон соломкою, а цибулю- уздовж цибулини. 3. Розжарити масло в воке, трохи обсмажити м'ясо, додати ...
    Читати далі

  • Стейки судака в паніровці запечені з цибулею. Із серії просто, корисно, смачно!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Судака моєму, потрошимо, чистимо, відрізаємо голову, хвіст, плавники. Підготовлену тушку моєму, промаківаем серветкою, ріжемо на стейки і паніруємо в борошні з сіллю. У форму змащену маслом викладаємо стейки судака, скроплюємо маслом і ставимо в духовку. Запікаємо при 200 * близько 25 хв. Перевіримо, проткнувши ножом- сік повинен бути прозорим, а стейки ...
    Читати далі

  • Рисовий гарнір-салат "Весна крадеться навшпиньках"

    Другі страви  /  З круп

    Ставимо воду на вогонь, коли вона закипить, солимо, додаємо куркуму і 1-2 см очищеного від шкірки імбиру. Кладемо пакетик рису і варимо на невеликому вогні близько 25 хвилин. Тим часом з редису робимо квіточки. Остаточкі дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо, жовток трьом на тертці. Для заправки залишився імбир трьом на дрібній тертці і змішуємо його з оливковою ...
    Читати далі

  • М'ясна корона в мультиварці. Тест Драйв

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Я тестую мультиварку Maxmell MW 3 803 ВК. Яловичину перекрутити у фарш. Булочку замочити у вершках. Морква і яблуко очистити і нарізати брусочками. У фарш додати віджату і перекручену булочку, подрібнений часник, зелень, цибулю. Вимісити. Посолити, поперчити, приправити зірою, влити мінералку, і ще раз добре вимісити. Фарш має вийти ...
    Читати далі