Ми рекомендуємо

  • Брауні - чізкейк з вишнею

    Десерти  /  Тістечко

    Якщо вишня заморожена, то розморозити. 2 яйця збити з 50 г цукру, ванільним цукром і дрібкою солі. Щоколад поламати на шматочки. Розтопити з маслом в мікрохвильовці або на водяній бані. Остудити до кімнатної температури. Змішати розтоплену шоколадно-масляну масу зі збитими яйцями. Ввести просіяне борошно з розпушувачем. Перемішати ....
    Читати далі

Ви шукали: брауни

  • білий брауни "Блонді"

    Десерти  /  Тістечко

    1. На водяній бані розтоплюємо шоколад і масло 2. Поки шоколадно-масляна суміш остигає, збиваємо в окремому посуді яйця з цукром. 3. З'єднуємо наші олійно-шоколадну суміш, яйця з цукром і ванільний екстракт. Перемішуємо. 4. Горішки рубаємо як то так .. (див. Фото) 5. Додаємо сухі інгредієнти: просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, перемішуємо ...
    Читати далі

  • Шоколадні віденські вафлі «Браун»

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У великій мисці з жароміцного матеріалу розтопіть шоколад і вершкове масло, розташувавши миску над каструлею з киплячою водою. Головне, щоб дно миски не стосувалося води. В іншій великій мисці змішайте до однорідного стану мелену каву, какао-порошок, цукор, яйця, сіль, ванільний екстракт. Додайте шоколадно-масляну емульсію і розмішайте ....
    Читати далі

  • Брауні з вишнею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка


    Читати далі

  • Брауні з крем-чіз, в'яленої вишнею і горіхами

    Десерти  /  Тістечко

    помістити ємність з какао і маслом на парову баню (я робила це в мікрохвильовці), розтопити і перемішати все до однорідної і гладкої маси, остудити. яйця збити з половиною цукру до утворення пишної світлої маси (5 хв. на високій швидкості роботи міксера) змішати з іншим цукром і збивати до пишної світлої маси. з'єднати масляну ...
    Читати далі

  • Брауні "Умяуні"

    Десерти  /  Тістечко

    Розм'якшити масло з шоколадом. Збити яйця з цукром, ваніллю і сіллю. Обережно додати какао, борошно і арахіс. Тісто по густоті повинно бути як на оладки. Форму вистелити пергаментом, вилити тісто. Пекти в попередньо розігрітій духовці 30 хвилин при 180-200 С. Розрізати на прямокутники.
    Читати далі

  • Брауні з маскарпоне і ганашем

    Десерти  /  Торти

    Приготувати брауни: Розтопити на повільному вогні вершкове масло або маргарин. Плиту вимкнути, до масла додати ламаний гіркий шоколад, через півхвилини добре перемішати. Додати цукор, ванілін, маленьку щіпку солі, ще раз перемішати. Додати просіяне какао і знову перемішати. По одному додавати яйця, щоразу перемішуючи тісто ....
    Читати далі

  • Брауні з маскарпоне. Тест Драйв

    Десерти  /  З шоколаду

    У мене модель мультиварки VITEK VT-4205 BK. Розтопити на повільному вогні вершкове масло або маргарин. Зняти масло з вогню, додати до нього гіркий шоколад поламаний на невеликі шматочки, через півхвилини добре перемішати. Додати цукор, ванілін, просіяне какао, маленьку щіпку солі, ще раз перемішати. По одному додавати ...
    Читати далі

  • Торт "Пташине молоко" на брауни

    Десерти  /  Торти

    Торт "Пташине молоко" на брауни це ніжне, повітряне, пружне суфле між двох коржів шоколадного брауни і облитий зверху смачною шоколадно-горіхової глазур'ю. Торт "Пташине молоко" відмінно підійде і до чаю, і до кави.
    Читати далі

  • Брауні з чорною смородиною

    Десерти  /  З шоколаду

    1. Розтопити масло і шоколад на водяній бані, постійно помішуючи. Повинна вийти гладка, блискуча, однорідна маса. 2. Втручаємося в шоколадну масу спочатку яйця, потім цукор і борошно. ВАЖЛИВО: НЕ збиваємо !!!!! Акуратно перемішуємо. Тісто не повинно піднятися, тому ніякого збивання, делікатне перемішування. Ввести в тісто смородину ....
    Читати далі

  • Брауні з оливковою олією.

    Десерти  /  З шоколаду

    1. Духовку розігріти до 170С. Шоколад поламати на шматочки, викласти в чашку, влити оливкове масло. Розтопити шоколад з маслом на водяній бані до однорідного стану. 2. Додати в шоколадну суміш цукор, ванілін і кави, перемішати лопаткою. 3. Потім додати яйця і на маленькій швидкості все змішати міксером. 4. Потім додати просеяннуюмуку ...
    Читати далі

  • Брауні від Джеймі Олівера

    Десерти  /  Тістечко

    Духовка 180 гр. Форму прокласти пергаментом. Розтопити на водяній бані 150 гр шоколаду і масло. Помішуючи, додайте вишню і горіхи. Зніміть з вогню. В іншу миску насипте цукрову пудру і просійте какао, борошно і розпушувач. Додайте шоколадну суміш і перемішайте. Додайте яйця. Якщо використовуєте шоколадні шматочки, додайте їх і перемішайте ....
    Читати далі

  • Двошарові трюфельні брауни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготування: 1. Нагріти духовку до 325F (160 C) 2. Змастити маслом форму розміром 33 х 23 см (13 х 9 inch). Для нижнього шару: 1. Розтопити шоколад з маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі, збити до однорідності і перелити у велику посудину. 2. Вмішати ваніль, кава і сіль. 3. Вбити цукор. 4. Додати по одному яйця, добре збиваючи ...
    Читати далі

  • Пісні брауни з чорної смородини

    Десерти  /  Тістечко

    Борошно просіяти з разрихдітелем. Додати цукровий пісок, какао, сіль, ванільний цукор. Перемішати. Змішати воду з рослинним маслом. Постійно розмішуючи з'єднати суху і вологу суміш. Тісто має бути однорідним. Додати чорну смородину. Перемішати. Форму змастити маслом і присипати борошном. Вилити тісто. Розрівняти. Поставити в розігріту ...
    Читати далі

  • Брауні (Тест-драйв).

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Відмінний десерт, який нікого не залишить байдужим. Готується швидко і не складно. 1. Шоколад поламати і перекласти в глибоку керамічну піалу. 2. Вершкове масло нарізати кубиками і відправити до шоколаду. 3. Поставити в мікрохвильовку і гріти протягом 2 хвилин ... гарненько перемішати виделкою або вінчиком. 4. Шоколад і масло прекрасно топляться ...
    Читати далі

  • Шоколадні мафіни "Брауні" (Chocolate Brownie Muffins).

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Форму для кексів змастити маслом або прокласти паперовими капсули. Сухі компоненти - цукор, какао, шоколадні чіпси, сіль, рубані горіхи і борошно з'єднайте у великій мисці. Змішайте віночком, додаючи по черзі: масло, нутеллу, яйце, сметану, ваніль і молоко. Влийте суміш до сухих компонентів і акуратно перемішайте все до однорідного тіста ....
    Читати далі

  • Брауні шоко з захмелілим чорносливом і грецькими горіхами

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Трохи попередніх клопоту - чорнослив в залежності від розміру ріжемо на 2-3часті, кладемо в склянку і заливаємо гарячливе (коньяк) або не дуже (сік) рідиною, щільно приминає, щоб втопити в ній чорнослив, затягуємо плівкою і прибираємо в холодильник на 6 24 години. Час пролетів непомітно і вже пора чаклувати над нашими чудово ...
    Читати далі

  • Брауні з цукіні

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте кінчики цукіні і потріть на крупній тертці. 2. Додайте борошно, ваніль, цукор, какао порошок, розпушувач, дрібку солі, рослинна олія і цукіні у велику миску. Добре перемішайте. 3. Перекладіть тісто у форму для випічки, рівномірно розподіліть і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці ...
    Читати далі

  • Брауні з бананами і горіхами

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розігріти духовку до 180 градусів за Цельсієм (я використовую духовку з конвекцією, тому ставлю температуру трохи нижче 160 градусів). Розім'яти банани, додати до них яйце, ваніль, рослинне масло і гарненько перемішати. Окремо змішати сухі інгредієнти - борошно, какао, цукор, сіль, пекарський порошок і поступово додати в рідку масу, все ...
    Читати далі

  • Брауні на темному пиві

    Десерти  /  З шоколаду

    1. Змішайте в чаші борошно, какао і дрібку солі. 2. Вершкове масло розтопіть на середньому вогні. 3. Приберіть масло з вогню і насипте дрібно покришений шоколад. Помішуйте лопаткою до повного розчинення і додайте пиво. 4. У чашу міксера влийте яйця і всипте цукор. Цукор повинен бути: 200 г - білий і 200 г - коричневий. Я взяла цукор "невеликий" ...
    Читати далі

  • Торт "Вершкове суфле на шоколадній основі" Брауні "

    Десерти  /  Інші десерти

    На водяній бані розтопити гіркий шоколад і маргарин. Злегка охолоджуємо, додаємо цукор, вимішуємо віночків. По одному ввести яйця і ретельно вимішуємо всипаємо борошно, размещівая лопаткою Виливаємо тісто у форму і випікаємо 10-15 хвилин (залежно від плити) при температурі 180. Мус: Збити на водяній бані жовтки з цукром і лимонним соком ...
    Читати далі