Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • салат "Ананас"

    Салати  /  Інші салати

    картоплю і яйця очистити і натерти на крупній тертці сир теж на крупній тертці філе, огірки і цибулю нарізати дрібними кубиками пір'я цибулі помити, сформувати пучок і акуратно підрізати салат викладаємо пошарово: 1 шар-картопля + майонез 2 шар-цибуля 3 шар-половина філе курки + майонез 4 шар-огірочки + майонез 5 шар-залишився філе курки + майонез ...
    Читати далі

  • Гриби ерінгі в пряному соусі

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Збити віночком або пробити в блендері соус чилі, лаймовий або лимонний сік, кунжутну олію, рисовий оцет і соєвий соус. Гриби нарізати скибочками і змастити соусом. Обсмажити гриби на грилі з обох сторін. Викласти гриби на тарілку, полити соусом і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і насінням кунжуту.
    Читати далі

  • Закусочний торт з копченою рибою

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    ОСНОВА: З хліба зрізати кірки. У блендері подрібнити в крихту разом з вершковим маслом. Форму для торта (20 см) застелити папером для випічки, встановити бортик. Викласти хлібну масу і добре її утрамбувати. КРЕМ: Желатин замочити в 50 мл води на 10 хвилин, після чого розчинити його. Рибу очистити від шкіри і кісточок. Розім'яти виделкою. Вмішати ...
    Читати далі

  • Млинці з яловиче серце

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Серце пропустити через м'ясорубку, обсмажити разом з рубаним луком. Додати спеції, трохи майонезу, перемішати. Ці фаршем начинити млинці. Обсмажити з двох сторін по 3-5 хвилин. Подавати зі сметаною.
    Читати далі

  • Фаршировані шайбочку

    Закуски  /  М'ясні

    Коли немає часу, і думаєш, що б таке приготувати - а це швидко і смачно! Батон нарізати кружальцями по 2 см і замочити в 500 мл молока, трохи віджати. У кожному гуртку зробити пальцями поглиблення. Як би придавити, тиснути, щоб вийшло денце. З відвареного стегенця відокремити м'ясо від кісток і порізати кубиками. Гриби в собственномсоку ...
    Читати далі

  • Перловий гарнір з маслинами

    Другі страви  /  З круп

    Перлову крупу промити і обсмажити на сухій сковороді до появи характерного приємного запаху. Ложку кунжуту також обсмажити на сухій сковороді. Нашаткувати моркву і цибулю ріпчасту, обсмажити в олії. У каструлю всипати перлову крупу і кунжут, додати обсмажені моркву з цибулею. Влити 3 склянки окропу, довести до кипіння і варити на повільному ...
    Читати далі

  • Рулетики з свинини з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Шийку порізати шматочки для відбивних. Відбити, посолити, поперчити. Гриби (будь-які) відварити, обсмажити з цибулею, посолити. У свинячі відбивні на одну половинку покласти гриби і згорнути в рулети. У розігріту духовку на 40-50 хв при 180г. Посипати тертим сиром і ще в духовку на 10 хв краще на гриль, щоб утворилася сирна скоринка.
    Читати далі

  • Potatos фарширований

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Готуємо «барила» з картопля так як показано на відео! Змішати карий з рослинним маслом і розтерти їм готові «барила». Зафаршіровать «барила» трьома начинками: 1. Порізати дрібним кубиком свинину. Обсмажити з ріпчастою цибулею папороть. Остудити і змішати зі свининою. Сіль і спеції на свій смак. 2. Дрібним кубиком порізати бекон, ...
    Читати далі

  • М'ясо з овочами в рукаві

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо на великому вогні підсмажую до рум'яної скоринки, потім додаю цибулю і теж до рум'яної скоринки потім додаю води + спеції і дати потомиться хвилин 10- 15 по приготуємо овочі. Картоплю нарізати + сира морква + м'ясо з цибулею + спеції і все відправити у рукав і в духовку на 30 хвилин.
    Читати далі

  • Плов ледачий обманний.

    Другі страви  /  Плов  /  Лінивий плов

    Пропоную плов - обманку. Блюдо дуже просте, швидке, але дуже смачне. Отже. Сосиски дрібно порізати і добре обсмажити в глибокій сковороді в раст. олії з цибулею і морквою. Додати приправи для плову. Залити гарячою водою. Всипати рис, посолити за смаком, перемішати. Накрити кришкою і томити протягом 20-25 хвилин. Виходить дуже навіть ...
    Читати далі

  • Квасолевий салат до м'яса

    Салати  /  Салат з овочів

    Секрет цього салату в нарізці: петрушка, горіхи і огірки повинні бути приблизно одного розміру. Огірки нарізати дрібними кубиками. Горіхи потовкти НЕ ДРІБНО. Петрушку посікти. Квасоля відцідити. Часник порубати ножем. Тепер перемішуємо всі складові, присаливаем і заправляємо оливковою олією. Зверху посипати нарізаною зеленою цибулею. Салат готовий!...
    Читати далі

  • Вінегрет «вісімка»

    Салати  /  Вінегрет  /  Вінегрет з оселедцем

    Буряк, моркву, картоплю, яйця відварити. Огірки, картоплю, моркву, буряк порізати кубиками. Оселедчик обробити від кісток і порізати кубиками. Білок натерти на крупній тертці, а жовток на дрібній. Всі інгредієнти викласти на блюдо по порядку: буряк, оселедець, картопля, морква, огірок, якщо залишилися продукти повторити в тому ж порядку ....
    Читати далі

  • Суп по-пекінськи за версією кулінарного шпигуна OvimU

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Відварити курку і вийнявши її з бульйону, розібрати від кісток і нарізати кубиком. У киплячий бульйон покласти овочі і проварити 10-15 хв. Потім додати курку і локшину. Влити оцет, гострий соус, покласти сіль, перці, цукор і аджіномото. Крохмаль розвести водою, добре збовтати і вводити, помішуючи в суп до освіти тягучості. Влити в суп соєвий соус. При ...
    Читати далі

  • САЛАТ з цукіні, авокадо, помідор ...

    Салати  /  Салат з овочів

    Цукіні нарізати брусочками, злегка підрум'янити на розпеченій сковороді з невеликим кол-вом оливкової олії. Моркву натерти соломкою, авокадо нарізати пластинками і скропити соком лимона. Змішати всі інгредієнти. Гострий перець змішати з оливковою олією - додати подрібнений часник, зелень дрібно порубати і заправити салат. Помидорки ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з грибами та грибним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в підсоленій вибрати номер до готовності. Злити і розтовкти в пюре. Додати 2 ст л вершкового масла, перемішати. Вбити 1 яйце, всипати 3 ст л борошна і добре вимісити. Очистити гриби і дрібно нарізати. Дрібно нарізати очищений ріпчасту цибулю. У скороводу розігріти олію і обсмажити гриби з цибулею протягом 5 хвилин. 1/3 частина ...
    Читати далі

  • Дитячий супчик з курячими шлунками

    Перші страви  /  Інші супи

    Шлунки добре промити, почистити. Зварити з них бульйон, а їх вийняти і пропустити через м'ясорубку. У бульйон покласти натертий картопля, натерту моркву, порезаний цибулю. Варити до напівготовності. Додати макарони, потім перекручення шлунки. Доводимо до кипіння. Подаємо з зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Гарбузовий суп-пюре з білими грибами

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    1. Гарбуз очистити, видалити насіння, нарізати невеликими кубиками. Дрібно нарізати голівку ріпчастої цибулі лука. Сушені білі гриби замочити в 200 мл води на 15 хвилин. 2. Гриби разом з водою перекласти в каструлю і варити на середньому вогні 30 хвилин. Гарбуз і цибулю покласти в сковороду, додати оливкове масло ITLV і злегка обсмажити, приблизно 5 хвилин ...
    Читати далі

  • Густа юшка з беконом і кукурудзою (Creamy Bacon and Corn Chowder).

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    У сотейнику розтопіть вершкове масло. Обсмажте цибулю до прозорості і, додавши бекон, обсмажте все разом до зарум'янювання. Додайте борошно і готуйте, постійно помішуючи, - 1 хвилину. Продовжуючи помішувати, акуратно влийте бульйон, молоко і доведіть до кипіння. Додайте кукурудзу, картоплю і варіть на повільному вогні ще хвилин 15, до готовності ...
    Читати далі

  • варіант начинки тортів закусочних

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    рецептів коржів на цьому сайті багато, можна вибрати будь потрібно 4 коржа 1 корж сайру або сардини, (2 банки) розім'яти виделкою, змішати з майонезом 2 корж: покрити сумішшю з натертого плавленого (або звичайного, натертого) сиру, часнику і майонезу 3 корж: 3-4 яйця, зварених круто, натерти на дрібній тертці, змішати з подрібненою зеленою ...
    Читати далі

  • Кнедлики

    Другі страви  /  Інші гарніри

    завжди залишається хліб, викидати шкода ось хороший німецький рецепт як використовувати старий хліб Хліб нарізати кубиками і замочити в молоці. Лук обсмажити. Хліб віджати, перемішати з яйцем, цибулею і спеціями. Повинно вийде густим. Змочити руки і накатати кульки. У каструлі закип'ятити воду і відпустити туди кнедлі приблизно на 20 хв. Готовиекнедлі ...
    Читати далі