Ми рекомендуємо

  • Кошички вівсяні з бананово-кокосовим кремом

    Десерти  /  Печиво  /  Вівсяне печиво

    1. У мисці змішаємо масло з цукром і медом, всипаємо пластівці, додаємо горіхи, родзинки і вишню, перемішуємо. 2. Вливаємо окріп у мене був виноградний сік, який я довела до кипіння, швидко перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин, для того, щоб пластівці набрякли і ввібрали всю воду. Вийде липке тісто. 3. Вологими руками розподіляємо тестопо ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Курка з каррі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі грудки нарізати смужками шириною близько 1 см. Відокремити зелені кінці від цибулі і нарізати довжиною близько 1 см. Білу частину цибулі розрізати вздовж на 2 частини. З помідора зняти шкірку і порізати дрібними кубиками. Змішати борошно з каррі. Розігріти в глибокій сковорідці вершкове масло, викласти м'ясо і обсмажити до золотистого кольору. Додати білу ...
    Читати далі

  • Борщ з вушками по литовській

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Варять кістковий бульйон з цибулею і корінням. За 40 хвилин до кінця варіння додають оцет, дрібно нарізану сирий буряк, сіль, спеції. Готовий бульйон проціджують і з'єднують з грибним відваром. Замішують тісто, розгортають його тонким пластом, нарізають квадратики і ліплять вушка з фаршем, приготованим з сушених відварених грибів, пасеровані цибулі, ...
    Читати далі

  • Червона риба в тарілочках з фольги

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З риби зняти шкіру і звільнити від кісток. Нарізати пластиками, скропити лимонним соком і посипати базиліком (трохи). Печериці порізати пластиками, цибулю півкільцями і запихаючись в расітельного маслі. З фольги зробити порційні "тарілочки" і викласти пластики риби по спіралі (виходить така "трояндочка"). Посолити, поперчити і викласти гриби ...
    Читати далі

  • картопелька з м'ясом 2

    Інші  /  Інші рецепти

    м'ясо підсмажити, посолити і додати спеції, цибуля та морква підсмажити і додати до м'яса, залити водою або бульйоном -нехай трохи повариться. У каструлю порізати шматочками картоплю і додати туди м'ясо з цибулею і морквою. За 5 хв. до готовності покласти перець горошком і лавровий лист. Коли приготується картопля, можна приступати до вечері,
    Читати далі

  • Китайський суп з лангустина і кукурудзою! ! !

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Дуже цікавий супчик, простий, швидкий у приготуванні і смачний! Ставимо каструлю на плиту, наливаємо курячий бульйон і кидаємо дрібно порізаний імбир! Доводимо до кипіння і додаємо кукурудзу, як знову закипить зменшуємо вогонь і варимо 5 хвилин! Далі, висипаємо в каструлю чищення без панцира лангустіни, варимо пару хвилин! В окремому посуді розмішуємо ...
    Читати далі

  • Закусочні тістечка "Червона троянда"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Майонез: Змішати молоко і масло в стакані для збивання. Додати сіль і гірчицю. Збивати суміш ручним блендером, поки вона не почне перетворюватися на емульсію. Додати лимонний сік, збити до загусання, заправити за смаком. Такий майонез підійде тим, хто не вживає сирі яйця. 2. Тісто розкачати завтовшки приблизно 0,5 см. Вирізати гуртки ....
    Читати далі

  • Курник

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварюємо курячу грудку до готовності, охолоджуємо і ріжемо на невеликі шматочки. Випікаємо смачні тоненькі млинці, змащуємо їх маслом. Відварюємо рис і заправляємо його маслом, і вводимо 1 збите яйце Опеньки відварюємо в підсоленій воді хвилин 10, а потім додаємо їх в цибулю, нарізаним півкільцями, який пасерують на сковороді в маслі ....
    Читати далі

  • Штрудель "Осінній"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Лучок дрібненько порізати і обсмажити до золотистого кольору. Гриби промити, дрібно порізати і обсмажити разом з цибулею, додавши соєвий соус, сіль, цукор. З борошна, води, яйця, солі замісити тісто. Розкачати дуже тонким шаром. Викласти на тісто обсмажену суміш цибулі з грибами. Посипати тертим сиром і акуратно згорнути в рулетик. Перекласти швом ...
    Читати далі

  • Яйця-кокот з шампіньоновим пюре

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Печериці порізати, згасити з цибулею, зробити пюре. Посолити, поперчити, додати вершки, розкласти в змащені маслом кокотниці, випустити зверху по 1 яйцю, посипати сиром, змішаним з сухарями, і запекти до загусання білка.
    Читати далі

  • салат з опеньками

    Закуски  /  Інші заготовки

    Готуємо гриби, відварюємо до готовності. Очищаємо ратунду і цибулю, нарізаємо часточками. У посуд наливаємо, насипаємо все інгредієнти: сіль, цукор, масло, спеції, доводимо до кипіння і вилаживаем ратунду з цибулею. Періодично помешивая доводимо майже до готовності і додаємо гриби. Протушкувати до повної готовності (важливо не переварити ратунду), добавітьуксус ....
    Читати далі

  • Тава-кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Битки з баранячого фаршу, що не Паніруємо, обсмажують в жирі, посипають ріпчастою цибулею, заливають збитими яйцями, змішаними з оцтом, цукром, сіллю і запікають. Можна додати свіжі помідори, в такому випадку цукор і оцет не потрібні. Гарнірують зеленню.
    Читати далі

  • Ражнічі (Шашлик по-югославських)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    М'ясо нарізають шматками (Приблизно 3х3 см), нанизують на шпажки по 6 шматків поперемінно свинину і телятину і смажать в шашличницю на великому спеку приблизно 10 ми. Потім солять, перчать і подають паруючим, з нарізаною кільцями цибулею і чорним хлібом.
    Читати далі

  • М'ясо рубане

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Корейку, нарубану дрібними кубиками, обсмажують з цибулею і додають м'ясо, пропущене через м'ясорубку з крупними гратами. Продовжуючи жаренье, посипають м'ясо борошном, додають бульйон, сметану, спеції і доводять до готовності. Подають з відвареною картоплею і солоним огірком.
    Читати далі

  • Снігу.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю ріжемо на дрібні кубики і об'жаріваем з цибулею до напівготовності, гриби обсмажуємо з часником. М'ясо Обсмажуючи до напівготовності. Беремо утятніцу і викладаємо туди все шарами: кортошку, м'ясо, гриби, кожен шар густо промазуємо сметаною. Так само сметану треба покласти на верх останнього шару. І ставимо в духовку на 30 хв.
    Читати далі

  • Картопля

    Другі страви  /  З круп

    зварити м'ясо, згасити з картоплею, обсмажити з цибулею
    Читати далі

  • лангет з пе1енкі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зарані печінку ставлю в морозилку, на 1-1.5 ч., Це для того щоб печінку в холодному вигляді легко можна било порізати тонкими пластами / це б самі переконаєтеся, що так дуже зручно /. Потім кулінарним молотком кілька разів по печінці + сіль, перець, оцет, несколко хвилин тримаємо в маринаді і ЖАРМ в рас. маслі. Передподачей посипати зеленню і дрібно ...
    Читати далі

  • Бутерброди з шинкою (ідея приготування на природі).

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Необхідно нарізати кільцями помідор, солодкий перець, огірок. Нашаткувати зелений лук. Від шинки відрізати 4 скибочки, які розрізати на навпіл, щоб вийшло 8 скибочок-половинок. 2. Порізати батон таким чином, щоб залишилося тонке підставу-низ. Верхівку батона порізати на шматочки. 3. Зібрати бутерброди, викласти їх на підставу ...
    Читати далі

  • Салат з печеного буряка з пікантною заправкою.

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Буряк спекти і очистити теплою. Лук нашаткувати тонко і обсмажити на ложці олії, посолити ближче кінця обжарку і і посипати перцем чорним. Остудити. 2. Тонкою соломкою короткою нашаткувати буряк, огірочки мариновані і свіжий теж. Змішати все в мисці з цибулею і насінням. 3. Для соусу потрібен занурювальний блендер- тоді це махом приготується! ...
    Читати далі

  • Курча Генерала Цо

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Змішати всі інгредієнти для соусу. Порізати філе шматочками завбільшки з великий волоський горіх. Нагрівати в сковороді олію, обваляти шматочки м'яса в крохмалі і обсмажити до коричнюватої скоринки в сковороді. Викласти в ємність на паперову серветку, накрити фольгою, щоб утримати тепло. Сковороду витерти насухо серветкою, влити кунжутне масло, ...
    Читати далі

  • Піца соковита на дріжджовому тісті

    Інші  /  Інші рецепти

    тісто: прісне дріжджове соус: в майонез додати томатний соус, щоб вийшла суміш світло-рожевого кольору, поперчити, натерти часник, додати цукор, якщо кислий, так само додати трошки рослинної олії. Все добре перемішати. начинка: філе птиці нарізати соломкою, обсмажити з цибулею до золотистого кольору на вершковому маслі, додати гриби. Шинку ...
    Читати далі