Ми рекомендуємо

  • Суші-салат «Улюблений букет».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рис промити, залити холодною водою, дотримуючись пропорції. Варити після закипання під кришкою до випаровування води. Не заважати! Після випаровування швидко прокласти під кришку серветку і залишити на вимкненій плиті на 15 хвилин. Обережно зняти кришку і серветку-щоб вода з кришки не потрапила в рис. 2. Приготувати розчин оцту з сіллю і цукрової ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Тефтелі з кольоровою капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо фарш, приблизно грам 700, я як завжди свинячий, ну, а хто любить телятінку- буде теж дуже смачно. Змішаємо його з дрібно порізаною цибулею, потім додаємо приблизно стакан, щільно утрамбованої, дрібно розібраної, сирої цвітної капусти, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо, додаю майже завжди просту водичку (але якщо є під рукою вершки, ...
    Читати далі

  • Бублики домашні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Борошно розмішати з варенням до отримання густого тіста. Отримане тісто розкачати брусочками довжиною 8-10 см і діаметром 6-7 мм. Кінчики з'єднати. Отримані бублика обсмажити на сковорідці в олії з двох сторін на середньому вогні. Зверху посипати цукровою пудрою. Вживати в гарячому вигляді.
    Читати далі

  • Шанежки (мій варіант)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Молоко підігріти, додати в нього дріжджі, половину норми цукру, 2 -3 ст. л. борошна. Поставити цю опару в тепле місце. Коли підніметься шапкою, додати інші продукти і замісити некруте тісто. Я роблю тісто в хлібопічці, в режимі "Дріжджове тісто". Коли тісто готове, розкидати його на невеликі булочки, дати расстояться. Для крему змішати ...
    Читати далі

  • форель в духовці

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу помити, укласти на змащене маслом деко, всередину риби покласти сіль, по1-2 зубці часнику, по листку лаврушки, посипати чебрецем і в духовку
    Читати далі

  • Рибка фарширована, заливна

    Другі страви  /  Заливне  /  Заливне з щуки

    Рибу почистити, зняти шкіру, відокремити від кісток. М'якоть риби, шматочок сала, цибулю, хліб - перекрутити на м'ясорубці, Отримати фаршем начинити шкуру. Запекти в духовці до готовності. Заливне: з рибних кісток, плавників і креветок зварити бульйон, посолити, поперчити за смаком, додати желатин, процідити. Викласти креветки на блюдо, залити ...
    Читати далі

  • сало (різні способи приготування)

    Інші  /  Інші рецепти

    Варіант 1 Шматок Пашина разом зі шкірою замочити в дуже крутому розсолі (1літр води-5-6 ст. Л. Солі) на 10-12 годин, вийняти, обсушити, натерти сумішшю з різних перців, покласти на протвень і запікати в духовці 1:00 . За 30 хв до готовності починати час від часу обмазувати сало тиском часником, розведеним водою (робити це 5-6 разів), для ...
    Читати далі

  • Рибні зрази з солоним огірочком

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сухарі трохи розмочити в молоці Рибне філе двічі пропустити через м'ясорубку з сухарями і салом. Додати яйця, сіль, перець. Лука дрібно порізати, обсмажити до золотистого кольору. Огірочки очистити від шкірки, дрібно порізати, трохи проварити в невеликій кількості води. Змішати огірки та цибулю, додати 1 ст л. панірувальних сухарів, перемішати ....
    Читати далі

  • алжіка суха / дуже гостра /

    Закуски  /  Інші заготовки

    перець нанизуємо на нитку і вішаємо в'ялитися на 2 тижні. насправді час залежить від температури і наявності протягу. у мене було не особливо тепло. як перець почне зморщуватися можна готувати. насіння і перегородки не виймала. всі крім солі провертаємо через м'ясорубку. я використовувала ручну, крутити досить важко. як провернули додаємо ...
    Читати далі

  • Червоний суп з квасолі з гарбузом і помідорами

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Квасолю замочити на ніч. Злийте воду після замочування, залити свіжою і варити до м'якості. Нагріти масло в каструлі, додати цибулю, обсмажити 3-4 хвилини, додати часник, морква, селера і варити ще 2 хвилини. Залийте водою, добавте спеції, томатну пасту і варіть до м'якості моркви. У середині варіння моркви додати гарбуз, помідори і квасоля ....
    Читати далі

  • баклажани з овочами

    Закуски  /  Інші заготовки

    баклажани промити, відрізати плоджоножкі, викласти на протвень, запекти в духовці при тим 200 гр, до моменту, коли можна легко проколоти зубочисткою. Розрізати на четвертинки. Помідори порізати навпіл, болгарський перець на четвертинки. Часник пластинками. У стерелізованние холодні банки укладати шарами баклажани, перець, помідори, часник, пекучий перець, зелень. І ...
    Читати далі

  • Коржик "Три сири" аля Хачапурі

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готувати елементарно і ШВИДКО У мисці заважати мацоні, яйце, дрібку солі і борошна необхідне кількість для замісу тіста, приблизно 2 ст. Готове тісто розділити на 4 частини Взяти 2 частини і розкачати тонкі коржі Начинка 1: Натерти на тертці гауду і адигейський, змішати з яйцем Викласти на раскатаное тісто начинку, зверху распеределіть фету накрити ...
    Читати далі

  • Малосольні огірочки на мінералці (варіант №)

    Закуски  /  Соління й маринади

    Рецепт дуже простий. Огірочки добре промити, відрізати у них попки і викладаємо в посуд, на попередньо розламаний навпіл пучок кропу / петрушки (другу половину залишаємо для верху), додаємо часточки часнику, перець. Переливаємо мінералку в ємність, расстворяем в ній сіль і заливаємо наші огірочки, вони повинні бути покриті повністю, зверху ...
    Читати далі

  • Дует "Солодка парочка"

    Десерти  /  Торти

    Для тіста: молоко + вода + сіль + масло --- до кипіння. Всипати відразу всю муку і інтенсивно вимішувати на вогні до отримання однорідного грудочки. Дати трохи охолонути прямо на столі під плівкою, щоб не завітриться. Потім вмішати по-одному яйця. Відсадити невеликі круглі заготовочкі. Випікати перші 15хвилин при 220С, потім знизити до 180С і допікати, а скоріше ...
    Читати далі

  • Човник

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Варимо картопля в шкірці. Картопля остигає, ми його очищаємо. Картоплю уздовж розрізаємо на дві половинки. З кожної половинки ложкою вискребают серединку, все, що вишкребли складаємо в миску. У нас виходять човники. У мисці перемішуємо все, що вишкребли з картоплі, різаний дрібно зелену цибулю. І все це солимо і перемішуємо зі сметанкою. (вийшла ...
    Читати далі

  • Рибний суп (варіант)

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    1. Підготувати рибу. Окуня (я попросила продавця відокремити голову, але зберегти для бульйону) почистити, промити, обсушити паперовим рушником, і розрізати на порційні шматочки, відкласти. Філе тріски порізати на невеликі кусочкі- відкласти до окуня. Стейк палтуса розділити на 4-6 шматочків, відкласти. 2. Відкласти окремо голову окуня. Хребет палтуса ...
    Читати далі

  • pizzu на дім замовляли?

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У борошно поклала дріжджі, додала молоко, масло, сіль. Замісити тісто, дала йому постояти 1:00. Розкотила, за розміром форми для піци. Змастила соусом, порізала цибулю, шинку, гриби. Зверху сир. 20-30 хв у духовці.
    Читати далі

  • Біскотті-красиву назву смачних сухариків

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Тісто робиться у всіх однаково: Злегка збити яйце з пудрою, додати просіяне з розпушувачем борошно і перемішати. У першому випадку додатково в тісто додається тертий або будь-яким способом подрібнений темний шоколад., Злегка обсмажений і не дуже дрібно рубаний мигдаль і ваніль. Тісто (у всіх, трьох випадках) формуємо у вигляді пріплюснутогобатона ...
    Читати далі

  • Цукерки (шоколадно-горіхові трюфелі) "Зимовий вечір"

    Десерти  /  З шоколаду

    Волоські горіхи покласти на сухий, нічим не змащене деко і підрум'янити в духовці хвилин 5-7 Дати горіхам охолонути остиглі горіхи ізмельчізь в блендері до стану кроскі середнього або маленького розміру, кім як більше до смаку У каструльку налити вершки і коричневий ром, нагріти Білий шоколад або білу шоколадну кувертюр розламати на маленькі ...
    Читати далі

  • Бісквіт "УНІВЕРСАЛЬНИЙ"

    Десерти  /  Торти

    Не дарма я назвати універсальним цей бісквіт. Він виходить ЗАВЖДИ! Над ним не треба довго і болісно працювати. Тут немає хитро-мудрих проблем і танців з бубном на кухні. Всі інгредієнти послідовно закладаються в чашу для збивання і просто вимішуються. Збивати не треба. Просто ретельно перемішати. Тісто виходить середньої в'язкості ....
    Читати далі