Ми рекомендуємо

  • Каша з пшона з куркою і овочами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пшоняну крупу промити, воду злити (потрібно відзначити, що крупи фірми "Містраль" добірні і дуже чисті, так, що промити можна один раз). У каструлю з пшоном налити 4 з половиною склянки крутого окропу і поставити варити кашу на повільний вогонь, періодично помішуючи. Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати кубиками, моркву-соломкою. У глибокій сковороді ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Свинячий шашлик по мексиканськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізаємо свинину невеликими кубиками Шаткуємо шматочки ананаса, кільцями нарізаємо лук Кільця цибулі кладемо в солону воду Накриваємо цибулю з маринадом інший ємністю і придавлюємо пресом (цибуля маринується окремо від м'яса) Чіллі перці (2шт) обсмажуємо до м'якості. За допомогою блендера ізмельчяаем чиллі і ананаси в пюре і додаючи туди трохи масла, ...
    Читати далі

  • Листковий пиріг з овочами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Картопля, морква, селера, ріпчаста цибуля очистити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинному маслі. Тісто розкачати до товщини 0,5 см, викладіть у форму і зробіть бортик. Тісто змастіть тонким шаром майонезу, викладіть обсмажені овочі, зверху - нарізані часточками помідори. Посипте сіллю, хмелі-сунелі і натертим на дрібній тертці сиром ....
    Читати далі

  • Листковий пиріг з мідіями

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Люблю Міді, і напевно не я одна;) купила і задумалася, а що ж з них приготувати такого, чого ще жодного разу не робила ?! і ось придумалося)) Розморожуємо тісто і тонко розгортаємо. Кладемо його на лист і режим краю полосочками з однієї й іншої сторони (спосіб підгледіла у когось на кулінарії, сорі, у кого не пам'ятаю))) Пассируем мідії дозолотістой ...
    Читати далі

  • Салат з китайської капусти (варіант)

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат з китайської капусти

    Пріготобленіе цього салат дуже простий. Овочі ріжемо., Кукурудзяні качани - злити воду, качани нарізати в довжину соломкою або як у мене поперек нарізати, виглядають як квіточки ... Окремо приготувати рісівую локшину, у різних виробників порізному написанно, читайте на упаковці як приготувати. Всі інгредієнти для соусу перемішуємо, ...
    Читати далі

  • Фрикадельки по-індійськи

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Чіпси, арахіс і цибулю подрібнити м'ясорубкою з гратами з великими отворами. Додати фарш і інші інгредієнти для фрикадельок, все добре перемішати. Зробити з фаршу фрикадельки і поставити в духову шафу на 25-30 хвилин при температурі 170-190 градусів. Лук-порей вимити, почистити, нарізати і згасити на вершковому маслі. Додати ...
    Читати далі

  • Печінка по-строгановськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка нарізають брусочками довжиною 3-4 см, вагою 5-7 г і обсмажують, потім заливають сметанним соусом з цибулею, додають соус "Південний" і доводять до кипіння. Подають з соусом, посипавши зеленню петрушки або кропом. На гарнір подають відварні овочі, картопляне пюре, смажена картопля, макаронні вироби.
    Читати далі

  • Смажене м'ясо з кислою капустою і картоплею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю помити, почистити. Капусту промити холодною водою, віджати (якщо листя великі, нарізати соломкою). М'ясо порізати, посолити, поперчити і обсмажувати. Коли м'ясо підрум'яниться, зменшити вогонь і додати нарізану півкільцями цибулю, під кришкою тушкувати хв 10-15. В іншій сковороді розжарити масло, додати нарізану як завгодно картоплю (соломкою, кільцями, півкільцями, товсто, тонко ...) ...
    Читати далі

  • Жюльєн в булочці "гості на порозі" -2

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У булочок зрізати вершечки і акуратно видалити за допомогою ложки м'якоть, залишивши тільки тоненькі стінки. Грибочки і курочку порізати невеликими шматочками і обсмажити у вершковому маслі. У блендері змішати молоко і вміст пакету "Maggi", залити курячі грудки і гриби на сковороді приготовленим соусом. На маленькому огонечкі доводимо до загустіння, ...
    Читати далі

  • "Грудинка, запечений ПО-ДЕРЕВЕНСКИ"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину помити, обсушити на серветці і порізати на невеликі шматочки. Приготувати маринад. Змішати 200 гр. майонезу, дрібно порізаний часник, додати дрібно покришений лавровий лист, приправи, сіль, перець. Поставити свинину в маринаді на 24 години на холод. Шматочки свинини викласти у форму або в змащений олією лист, розрівняти, зверху ...
    Читати далі

  • Міні-рулетики з начинками зі смаженої цибулі і чорних оливок

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У велику ємність насипати борошно і зробити посередині виїмку У виїмку налити оливкову олію Закип'ятити воду, додати сіль Киплячу воду залити в виїмку в борошні і швидко виделкою розмішати рівномірно з борошном Далі місити тісто руками, повинен вийти гладке, пружне, досить еластичне тісто Прибрати тісто на 20-30 хвилин у холодильник Цибулю порізати ...
    Читати далі

  • брусничний пиріг

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з брусницею

    розкачати тісто, перекласти на деко висипати брусницю в друшляк, щоб стекла зайва вода перемішати брусницю з цукром і крохмалем покласти начинку на тісто підвернути краї тіста і змастити збитим жовтком поставити в духовку! якщо брати мочену брусницю, то з решти води виходить непоганий кисіль, майже безвідходне виробництво :)
    Читати далі

  • Пивні голубці на кісточці - Октоберфест.)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обрізати зайве м'ясо з котлети і добре зачистити порібнина. Обсмажити котлети з двох сторін попередньо посолити і поперчити. Окремо обсмажити квашену капусту додавши сметану і томат-пасту. Бланширувати капустяне листя по дві штуки на котлету. На два аркуші викласти ложку квашеної капусти, котлету, квашену капусту, загорнути, обсмажити ...
    Читати далі

  • салат курячий з морквою по-корейськи

    Салати  /  Інші салати

    курячі грудки відварити і розібрати на волокна гриби і цибулю порізати, обсмажити, додати курку і додати сметану, протушкувати недовго і остудити яйця відварити дрібно порізати сир натерти на тертці укладати шарами: курку з грибами яйця, сир майонез зверху морква СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • Печінкові оладки

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Оладки з печінки яловичої

    Печінку, цибулю, часник і зелень перемолоти в блендері до однорідної консистенції (якщо немає блендера, можна провернути на м'ясорубці), з'єднати з яйцями і борошном, додати сіль і перець. Викладати ст. ложкою на попередньо розігріту і змащену олією сковорідку. Смажити на помірному вогні.
    Читати далі

  • Салат «Кальмаровий рай»

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю, нарізану кільцями або півкільцями і моркву, натерту на тертці пасеровані на рослинній олії, посоливши за буженинам Кальмари відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин, нарізати тонкими смужками Кальмари, цибуля, морква - змішати, дати охолонути і заправити майонезом Викладаємо шарами: Кальмари з цибулею та морквою Білки з майонезом Огірочки, ...
    Читати далі

  • "Перепілочка" -закусочний пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Начинка: перепелині яйця відварити, очистити і, розрізавши навпіл скласти в блендер, туди ж вкласти плавлений сир, майонез, некрупно нарізаний зелений лук і базилік, збити до кремоподібного стану. Підготовлене тісто розділити навпіл і розкачати тоненький млинець, який тут же перенести качалкою в ту форму, в якій будете випікати, смазаннуюрастітельним ...
    Читати далі

  • Паста з бринзою, базиліком і помідорами - дуже няма !!!

    Другі страви  /  Паста

    Мушлі відварити до напівготовності Листя базиліка відокремити від стебел, дрібно подрібнити. Стебла зв'язати ниткою Цибулю і часник подрібнити Масло розігріти в сковороді, додати цибулю і часник, перемішати і обсмажувати хвилин 5 Влити в сковороду томати і 0,5 склянки води Закип'ятити, додати стебла базиліка, посолити і готувати 5 хвилин. Стебла видалити ...
    Читати далі

  • "овочі до м'яса"

    Салати  /  Інші салати

    Нарізати якомога дрібніше помідори, огірки і цибуля кубиками. Подрібнити зелень, змішати всі видавити сік половини лимона приправити сіллю, перцем. Для любителів гострого додати трохи тобаско. Подавати замість гарніру до м'яса.
    Читати далі

  • джамбалайя

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    рис варимо, промиваємо м'ясо обсмажуємо на сковороді до готовності під кришкою. у мене ніколи не виходить добится однорідності обжарюваного м'яса, тому потім подрібнюю в блендері перець запекла 5 хв. в мікрохвильовці - щоб зняти шкірку помідори чистимо від шкірки в блендері подрібнюємо перець очищений, помідори, цибулю і часник в сковороду кізмельчённому ...
    Читати далі

  • Пиріжки з сирного тіста (варіант № ....)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Замісили тісто - має бути м'яким Поклали трохи відпочити Робимо начинку Нашаткувати капусту невеликими кубиками Обшпарити окропом відкинути на друшляк У сковороду налити раст масло і викласти капусту з цибулею Тушкувати хвилин 7, помішуючи (я люблю не м'яка, а трохи похрустивают капусту в начинці) додати м'ясо , посолити, поперчити, додати трохи ...
    Читати далі