Ми рекомендуємо

  • Горіховий плов з горошком і бананової Райт.

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Почнемо з Райт-її потрібно остудити. Помити і очистити всі овочі, фрукти та зелень, обсушити. Нарізати дрібно петрушку, нарубати перець, посипати м'ятою, дрібно порубати скибочки лимона, викласти до зелені. 2. Манго нарізати дрібним кубиком, банан нарізати трохи крупніше, викласти в суміш і полити лимонним соком. 3. Йогурт збити віночком з сіллю ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Запіканка "Диво"

    Інші  /  Інші рецепти

    Обсмажуємо фарш з цибулею, спеціями і томатами хв 15. Картопля трьом на крупній тертці, шар повинен бути ок.1см Сир теж на тертці Шарами укладаємо у форму для запікання фарш, картопля, сир і майонез. Картопля солити ненадо. Випікати при t = 190 ° С близько 30хв.
    Читати далі

  • Верріни "Веселка"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Приготувати курячий бульйон, охолодити Авокадо, трохи каррі, бульйон і вершки (2 ст. Л) збити в блендері Викласти першим шаром в верріни Буряк збити в блендері Викласти другим шаром Залишити трохи буряка і збити її з рештою вершками в блендері. Вийде рожевий колір. Викласти 3 шаром На дрібній тертці потерти морква Викласти останнім ...
    Читати далі

  • салат "Гранатовий браслет"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відварити картоплю і бурячок Підсмажити куряче філе так, щоб на сковорідці не залишилося рідини, в кінці додати цибулину півкільцями і пригасити її з м'ясом У салатницю викладати шарами спочатку тертий картоплю на крупній тертці, змастити шар майонезом Далі шар м'яса з цибулею, теж змастити майонезом трошки Самий верхній шар - тёртийна ...
    Читати далі

  • Курячо-грибні котлетки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Опеньки відварити 20 хв. в підсоленій воді з лаврушкой і спеціями. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на раст. олії разом з опеньками, остудити. Перекрутити на м'ясорубці філе куряче, гриби з цибулею, шматочок білого хліба (замоченого в молоці), зубчик часнику. У фарш додати яйце, крохмаль і спеції за смаком. Все добре вимісити, сформувати котлетки ...
    Читати далі

  • Салат із селери з тунцем

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат із селери

    З цукру, солі, оцту, чорного перцю і рослинної олії і води готуємо маринад і маринуємо в ньому 10-15хвилин ріпчасту цибулю, нарізану дрібними кубиками. Селера нарізаємо пластинками а зелений цибулю кільцями. Змішуємо всі інгрредіенти, заправляємо маринованою цибулею і маринадом. При подачі посипаємо кропом і прикрашаємо листочками селери. Заправляємо ...
    Читати далі

  • салат "казка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    гриби з цибулею обсмажити на маслі, остудити. яйця і крабові палички ріжемо тоненькою соломкою. викладаємо шарами кожен шар змащуємо майонез: 1гріби, 2яйця, 3крабовие палички.
    Читати далі

  • Пиріг швидкий, несолодкий з грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Цибулю дрібно нарізати Гриби відцідити і обсмажити з цибулею, відкинути на друшлаг інші складові змішати і додати гриби Вилити у змащену форму і випікати, готовність перевірити сірником.
    Читати далі

  • Закусочні пиріжки з грибами і сиром.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Тісто розкачати прямокутними пластинами, нарізати спочатку на квадрати, потім на трикутники. 2. Трикутники тіста по сторонах змастити жовтком трохи розведеним водою. 3. На середину кожного трикутника викладаємо чайну ложку грибної начинки. Зверху начинку накриваємо квадратиком сиру. 4. Тепер беремо гострі куточки складаємо їх до ...
    Читати далі

  • риба під огіркової-лимонним дрессингом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Дрібно нашатковану цибулю, спассеруйте в розігрітій олії до золотистого кольору. Знявши з вогню, додайте лимонний сік, посоліть, поперчіть. 2. Огірок очистіть від шкірки, розріжте навпіл, видаліть насіння, наріжте тонкими скибочками (або потріть на тертці) і змішайте з цибулею. 3. Філе лосося розріжте на 4 шматки, посоліть, покладіть у форму, змащену ...
    Читати далі

  • Рулетики з моркви з рисом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    - Морква нарізати тонкими пластинами. Курячі стегна відокремити від шкіри і кісток, нарізати дрібно і обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, на рослинній олії, посолити, поперчити. - З фольги зробити «стаканчики». З двох пластин моркви скласти гурток, накладаючи внахлест. Вставити морквяні гуртки в «стаканчики» з фольги, всередину покласти ...
    Читати далі

  • Куряче філе під сирно-грибний шубою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе порізати на шматки, відбити, посолити поперчити і викласти на деко. Зверху викласти обсмажені з цибулею гриби, полити майонезом і рясно посипати сиром. У духовку хвилин на 20-30 до готовності м'яса.
    Читати далі

  • Салат "Херсонський"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відварну телятину нарізати соломкою, також нарізати свіжий огірок. Мариновані гриби (найкраще печериці) нарізати слайсами. Всі інгредієнти об'єднати в мисці і заправити майонезом. Зверху посипати дрібно нарізування зеленою цибулею. Сіль, перець повкусу.
    Читати далі

  • курячі стегенця в пиві.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    стегенця промити, відокремити шкіру, посолити, поперчити. залишити на 30 хвилин. потім беремо форму укладаємо стегна, засипаємо цибулею порезаной півкільцями, морквою нарізану кружечками і помідорами, розрізання на 2 половинки або 4, в залежності від розміру. заливаємо пивом і в духовку на 30 хвилин, при 200гр. або ж до готовності дивлячись по вашій духовці ....
    Читати далі

  • Пиріг "Торопижка"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: Збити яйце з цукром, сіллю. Додати кефір, борошно, паприку, соду, ретельно розмішати. Заливка: Яйце розмішати зі сметаною. Начинка: Цибулину нарізати подрібніше і обсмажити на олії. Змішати з консервованою рибою, рисом. Сковороду змастити маслом, вилити все тісто, зверху укласти начинку, далі заливка. Запікаємо при 200 град ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Суздальські"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Для начинки яйця відварити. Лук обсмажити. Яйця, огірки подрібнити, змішати з цибулею. Тісто: дріжджі змішати з борошном. Змішати молоко (тепле), воду (теплу), рослинне масло, яйця. Додати цукор, сіль. Поступово всипати борошно, ретельно вимішуючи. Почекати, поки тісто підніметься. Зліпити пиріжки. Посмажити або спекти! смачного!
    Читати далі

  • Баклажани-кабачкове соте «Літній етюд»

    Другі страви  /  Рагу

    Розпал літа, спека, і як в цей час не приготувати що-небудь смачне і ароматне зі свіжих, міцних, що не тепличних овочів. Мій вибір припав сьогодні на соте. 1. Овочі попередньо помити, баклажани, часник і цибулю очистити, цукіні або кабачки, якщо вони молоденькі можна не чистити. З помідор можна зняти шкірку, а можна і залишити. Я, по крайней ...
    Читати далі

  • Пиріг зі щавлем «Літо скінчилося зовсім.»

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. починати з того, що щавель перебрати, промити і залишити обсихати. 2. для тіста підігріти трохи молоко, всипати ложечку цукру, всипати дріжджі і почекати, поки пінна шапочка виросте. Борошно просіяти в міску- грам 150 отсипать- і вилити в серединку дріжджі, розмішати. Влити підігріту сироватку, ще раз розмішати. Дати постояти в теплі ...
    Читати далі

  • котлетки курячого-грибні

    Інші  /  Інші рецепти

    гриби порізати і обсмажити з цибулею, перекласти в миску + куринное філе порізати дрібно кубиком + сало дрібно-дрібно, перемішати + майонез + молоко + мука. Добре перемішати посолити поперчити і ложкою викладати на розпечену з маслом сковороду! СМАЧНО! .. Тільки-тільки з'їли
    Читати далі

  • РОСІЙСКA бутерброди з лососем :)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    На скибочка чорного хліба намазати сир, посипати дрібно порубаним луком, покласти салатний лист і лосось, зверху посипати чорним крупномолотим перцем. Блюдо підійде і для гарного початку дня і чудово підійде на закуску ввечері.
    Читати далі

  • М'ясні пальчики

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Відбивну нарізати на порційні шматочки, відбити, посолити, поперчити. Гриби дрібно порізати і обсмажити з цибулею. на кожен шматочок м'яса покласти ложечку грибів, загорнути рулетом і сколоти зубочисткою. всі пальчики обсмажити на олії, викласти на деко для запікання, полити майонезом, посипати сиром і запекти в духовці
    Читати далі