Ми рекомендуємо

  • Торт "Dolce Vita"

    Десерти  /  Торти

    Тісто Сабле: Розм'якшене вершкове масло, цукор, сіль, борошно пшеничне (просіяне), борошно мигдалеву і кленовий сироп перемішати рукою, до отримання однорідного тіста. Розкачати між 2-ма пергаментами, і надати форму квадрата, поставити рамку. Тісто наколоти і отпечь при температурі 180 градусів - 10 хвилин. Вийняти. Бісквіт імбирний: Жовтки, ...
    Читати далі

Ви шукали: кимчхи

  • Кимчхи

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Коли жили на Сівши. Кавказі на нашому шляху дуже часто траплялися корейци- друг чоловіка -кореец, сусіди-корейці, дім купили у корейців, пізніше дім продали -корейцам :) багато бачила, дещо чому навчилася, от так і з капустою вийшло. Беремо вилок пекінської капусти (не знаю чому так її називають) Робимо сильно солоний розчин і кладемо під гніт наш вилок ...
    Читати далі

  • Капуста по-корейськи (кимчхи)

    Закуски  /  Інші заготовки

    Закип'ятити 5-6 літрів води, висипати туди 200 р солі і залити киплячим розсолом промиті качани. Придавити пресом і залишити на 2 сут. Солодкий перець, гострий перець і часник пропустити через м'ясорубку або комбайн (блендер), додати 100 - 150 г. солі, розмішати до розчинення солі. Качани вийняти з розсолу, гарненько промити під струменем холодної ...
    Читати далі

  • Кимчхи з білокачанної капусти

    Закуски  /  Інші заготовки

    Для цього соління потрібно взяти невеликі дуже щільні качани капусти, розрізати кожен 6-8 честей разом з кочарижкой, щоб часточки не розчинялися. Укласти капусту в посуд по можливості щільно. Закип'ятити 5-6 літрів води, висипати туди 1 склянку без гірки солі і залити киплячим розсолом капусту. Придавити пресом і залишити на 3 діб. За це...
    Читати далі

  • Кимчи (кім-чі, кимчхи). Готуємося до пікніка.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Давним давно словом кимчи називали засолені овочі. Сьогодні під кимчи ми представляємо засолену пекінську капусту. Корейці їдять кимчи мало не 3 рази на день - на сніданок, обід і вечерю. Просто жити без кимчи не можуть. Мабуть, це найпопулярніша корейська їжа. Але дуже гостра, майте на увазі - як салат її їсти не вийде. Так само, як ікорейская ...
    Читати далі

  • Корейська суп "Кимчхи Хедянкуг"

    Перші страви  /  Інші супи

    -Костя Повинні бути з неабиякою кількістю м'яса, але не дуже багато - т. Зв. "суповий набір". -промити Кістки, скласти у велику каструлю, залити водою (тільки щоб закрило кістки). Довести до кипіння, зняти першу піну, прибрати вогонь до самого маленького (щоб злегка булькало) і варити 2:00. -Додати Кимчи. Якщо купуєте нерізані, нужнопорезать ...
    Читати далі

  • Варіації на тему Кім-чхи

    Салати  /  Салат з овочів

    Китайську капусту ретельно миємо, ріжемо не на 4 частини (як у класичному варіанті), а спершу вздовж і впоперек - щоб такі півкільця вийшли. Заливаємо півкільця розсолом (на 1 літр 2 ст. Ложки солі), кладемо гніт і залишаємо на 2-3 дні. До речі, якщо по кімнаті, в якій стоїть капуста, почне пованівать - можна виймати. Особливо до такої ...
    Читати далі

  • Салат "Вінегрет двоюрідний брат"

    Салати  /  Вінегрет  /  Вінегрет з квашеною капустою

    Дякувати за створення цього салату мені потрібно мою тітоньку, яка живе під Вінницею - області-житниці з вирощування цукрових буряків. Ось і привіз мені її чоловік вагон, і маленький візок. Тепер доводиться викручуватись щосили, щоб переробити і з'їсти цю кількість. Чого вже тільки не придумувалося - і вінегрети, і салати з горіхами і чорносливом, ...
    Читати далі

  • Варіація на тему Пян-се

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Все дуже просто. 1. Обсмажуємо яловичий фарш з нарізаною цибулею, Остуджуємо і додаємо нарізану капусту "кім-чхи" (як її готувати, можна подивитися в одному з моїх рецептів). У процесі готування не забудемо злегка поперчити фарш. 2. З тіста робимо коржик (всього треба 4 коржі), фарш кладемо на неї, формуємо повністю закритий пиріжок. Товщина ...
    Читати далі

  • кимчи

    Закуски  /  Інші заготовки

    1. Капусту добре промити і віджати порізати і помістити в полетіленовий пакет, додати жменьку солі і добре перетрусити в пакеті що б сіль розподілилася по всій капусті, зав'язати пакет з повітрям і відкласти мінімум на 6:00 я роблю пізно ввечері і залишаю на ніч. 2. Дрібно порізати часник і імбир, цибуля потерти на тертці а можновсё ...
    Читати далі

  • Огірки-Кимчи і Салат з них.

    Салати  /  Салат з овочів

    Див. Покрокове
    Читати далі

  • Кимчи

    Салати  /  Інші салати

    Капусту вимити. Покласти у велику тару, засолити міцно. Залити водою, забезпечити рівень води вище купусти, придавити чим-небудь - вантажем. Витримати 3-4 дні в теплому приміщенні (кухні), капуста повинна заборонити. Добре промити капусту. Помістити в закривається тару (пластиковий контейнер), додати тертий перець, втерев між листям капусти, ...
    Читати далі

  • Кім-Чі

    Салати  /  Інші салати

    Кочан китайської капусти розрізати вздовж на 4 частини, щоб у кожному залишалася качан, яка не дасть листю розпастися, занурити в теплий розсіл і залишити на добу при кімнатній температурі. Через добу шінкануть на бернеровской корейської тертці те, що припасли з інгредієнтів - редьку або морква, або і те, і інше, додати давла-різаний ...
    Читати далі

  • Гострі овочі за мотивами кимчи і лабацай

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Порізати капусту квадратиками і трохи потиснути Воду з сіллю закип'ятити і охолодити Капусту залити розсолом, зверху вантаж і залишити на 4:00 при кімнатній температурі Злити розсіл У блендер скласти всі інгредієнти для заливки і пробити Морквину і редьку нашаткувати, додати до капусти Влити заливку і перемішати руками Накрити і прибрати в холодильник ...
    Читати далі

  • Кимчи.

    Салати  /  Інші салати

    Білокачанну капусту дрібно наріжте, пересипають сіллю і залишають на кілька годин. Ріпчасту цибулю і часник дрібно ріжуть і змішують з червоним меленим перцем. Потім всі продукти перемішують, укладають в керамічний посуд, придавлюють вантажем і залишають на 2- 3 дня.
    Читати далі

  • кимчи

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Рецепт кимчи: Спосіб приготування: для початку капустяне листя необхідно відокремити одне від одного і посипати їх сіллю. Потім залити холодною водою і залишити стояти в прохолодному місці на ніч або на 8:00. Після чого листя необхідно сполоснути і віджати. Гарячу воду змішайте з приправами. Додайте капусту. Покладіть суміш у велику скляну ...
    Читати далі

  • кимчи по російськи

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    капусту обдати окропом. моркву натерти на тертці, посолити, віджати сік. потерти зелену редьку. додати аджику, все перемішати. прожарити масло, додати часник. залити всі компоненти маслом не солити (аджика солона)
    Читати далі

  • Яєчня-глазунья в китайському стилі (з капустою кимчи і устричний-соєвим соусом)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У невеликій мисці змішати устричний соус і соєвий соус, відкласти поки в сторону. У сковороді розігріти олію, розбити туди два яйця. На білки яєць викласти нарізану капусту кимчи. Через 1 хвилину зменшити вогонь до середнього, і смажити ще 2-3 хвилини до потрібного рівня готовності. Можна дерев'яної вилочкою ткнути в декількох місцях ...
    Читати далі

  • Кимчи (гостра корейська капуста).

    Салати  /  Салат з овочів

    Капусту розрізати вздовж на 4 частини, посолити і щільно укласти в каструлю, або чашку. Залити капусту розсолом так, щоб покривало верхні листи повністю. Зверху на капусту я поклала перевернуте блюдце для того, щоб не спливали верхні листки і накрила зверху газетою. Каструлю з капустою залишити на 2 дні в теплому місці. У мене стояла ...
    Читати далі

  • Капуста по корейськи-кимчи

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    За цим рецептом готує мама мого зятя ... корейця за національністю. Беремо пекінську капусту. Для початку капустяне листя необхідно відокремити одне від одного і посипати їх сіллю. Потім залити холодною водою і залишити стояти в прохолодному місці на ніч або на 8:00. Після чого листя необхідно сполоснути і віджати. Ріжемо листя на крупниеквадратікі ....
    Читати далі

  • Салат Сеул-експрес

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    Варені яйця дрібно порізати. Окіст порізати. Кимчи віджати від соку. Обсмажити окіст на сухій сковороді, додати кимчи і обсмажити пару хвилин. Змішати з яйцями, зеленою цибулею і заправити сумішшю майонезу, кетчупу і паприки. Делікатес!
    Читати далі