Ми рекомендуємо

  • Вишневе морозиво з йогурту

    Десерти  /  Морозиво  /  Фруктове морозиво

    Вишню помістити в чашу блендера, додати коричневий цукор і лимонний сік, подрібнити до однорідності. Отримане вишневе пюре змішати з йогуртом, перекласти в контейнер і прибрати в морозилку. Перемішувати масу через кожні 40-60 хвилин. Приблизно через 4:00 морозиво буде готово. Морозиво перекласти на тарілки / креманки за допомогою ложки ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Хліб з сиром і базиліком

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У тепле молоко поклала 1 ст. л. цукру, дріжджі, пару ложок борошна, перемішала і залишила підходити на 15 хв. Коли опара підійшла, додала всі інші продукти для тіста і замісила тісто. Тісто виходить м'яке ніжне еластичне. Тісто розділила на дві частини, розкотила, змастила розтопленим вершковим маслом, посипала базиліком і сиром і розрізала ...
    Читати далі

  • Запіканка а-ля рокіт крумплі.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Зварити картоплю на пару в мультиварці. Остудити. Яйця-5 шт-зварити круто остудити. Очистити картоплю і яйця, нарізати нетонких гуртками. Ковбаски порізати шматочками навскоси. 2. Змастити чашу мультиварки і викладати шарами-картопля, яйця, ковбаски. Можна повторити слоі- але на чотирьох на один раз поесть- в самий раз. Блюдовкусно ...
    Читати далі

  • Гарбузовий пиріг "Боло Мімоза"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Для приготування пісочного тіста просіяти борошно і зробити поглиблення посередині. Нарізати масло дрібними шматочками, покласти в поглиблення. Додати цукор і сіль. Лопаточкою пересунути решту борошна з країв до середини і злегка перемішати. Порубати ножем або лопаткою, що-б всі компоненти з'єдналися в крихту. Вимісити до однорідної маси ....
    Читати далі

  • Пиріг з нежшой начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    для тіста я взяла півтори склянки молока, через хвилину в мікрохвильовці насипала ложку цукру і дріжджі, гарненько розмішати і на пів години забула. Коли згадала, розбила туди 2 яйця, кинула дрібку солі, борошна щоб вийшла м'яке тісто і отриманий грудочку тіста рясно обмазала рослинним маслом. Дала піднятися один раз в теплі і винесла ...
    Читати далі

  • Пікантний овочевий салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Цибулю дрібно нарізаємо, заправляємо його соком лайма, добре перемішуємо і відставляємо в сторону. Помідор обдати окропом і знімаємо шкірку. Нарізаємо невеликими кубиками. Рубаємо зелень. (в цей раз я кінзу розкотила качалкою під плівкою .. так вона дала більше соку та аромату) Нарізаємо півкільцями чилі перець. При бажанні видаліть насіння і прожилки. У мене...
    Читати далі

  • Сендвіч з тунцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Злити жир з косерви, до тунця додати кетчуп (можна гострий справа смаку) і гарненько перемішати. Потім цією масою змастити підготовлений батончик, Помідор нарізати на дуже тоньков часточки, а морквину натерти на тертці, і потім розкласти їх в батончик змащений масою з тунця і кетчупу, і полити все майонезом. Смачного!
    Читати далі

  • Картопляний хліб

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Воду змішала з сухим молоком, довела майже до кипіння, щоб молоко розчинилося, потім зняла з вогню, додала сіль, цукор і картопляне пюре (у мене було холодне), розмішати міксером, потім додала половину норми масла, до цього часу рідина вже охолола до температури тіла. Додала борошно, дрібку трав (розтерла в руці) і дріжджі. Місила ...
    Читати далі

  • Морквяний пиріг

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Збити яйце з кефіром На великій тертці натерти моркву, додати до кефірної-ячної суміші Додати борошно (у мене було близько склянки) Додати цукор і корицю за смаком Потім вмешиваем соду, погашену оцтом Усе гарненько перемішати Змастити роз'ємну форму вершковим маслом, обсипати манкою і викласти наше тісто Поставити в розігріту духовкудо ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Робила заварне тісто: 2 склянки борошна висипала в миску 2 ложки оливкової олії влила туди ж додала дрібку солі влила стакан крутого окропу і швиденько перемішала ложкою трошки охололо, замісила руками накрила серветкою і дала постояти, до повного охолодження Начинка №1: м'ясо, ізмельчла в м'ясорубці цибулину дрібно порізала і підсмажила ...
    Читати далі

  • Сливовий пиріжок

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Пиріг. Розігріти духовку до 170С. Промаслити форму. Збити міксером масло з цукром. Вбити по одному яйця. Додати ванілін. Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю і обережно вмішати в олійно-яєчну суміш. Викласти тісто в приготовану форму. Зливи розкласти на поверхні тіста зрізом вниз. Посипання. Змішати всі сухі інгредієнти іпальцамі ...
    Читати далі

  • Карпаччо від Кіпріані ... класичний рецепт з історією.

    Закуски  /  М'ясні

    Якщо вже починати рецепт ... то з того, що спочатку потрібно піти на ринок і домовитися з продавцем у м'ясному відділі про доставку найкращого шматочка філе або вирізки яловичини. На наступний день викупити його з ранку раніше і бігти додому ... творити шедевр родом з Венеції. Вимити відрізаний шматочок вирізки в холодній воді ... обсушити і завернувв ...
    Читати далі

  • Штрудель (Не класический) - рулет з персиками і сливами

    Вироби з тіста  /  Рулети

    1. Нагріти духовку до 200 * С. Приготувати 2 аркуша пергаменту. 2. Вийняти кісточки з промиті і висушені фруктів, і нарізати тоненько. Присипати крохмалем, цукрозамінником (цукром), корицею і мускатом, і дуже акуратно перемішати. 3. ТІСТО: змішати рукою всі інгредієнти тісто до отримання однорідного ніжного тіста (щоб не прилипало Крукам) ....
    Читати далі

  • яєчня з помідорами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цей рецепт мені дала моя подруга більше 30 років тому і з тих пір це наше улюблене блюдо на сніданок, особливо по вихідних, коли є більше вільного часу. Дрібно порізати цибулю, гострий перчик і поставити тушкуватися на невеликий вогонь. У цей час порізати дрібно помідори, зелень, часник і додати все це до цибулі. Тушкувати ще 15 хвилин. Повинна вийде ...
    Читати далі

  • метеликові комора

    Закуски  /  Інші заготовки

    ОГІРКИ "ДВА В ОДНОМУ" ................................. великі огірки натерти на крупну тертку, перемешатьс сіллю. Зубчики часнику подрібнити і, додати до маси огіркової. Знову перемішати і дати постояти хвилин 10, щоб з'явився сік. На дно банки покласти 2-3 стол ложки огіркової маси і гоькій перець, потім кілька маленьких огуріка, знову ...
    Читати далі

  • Маринований, пряні чорнослив.

    Закуски  /  Соління й маринади

    Чорнослив моєму, протикаємо кожен чорнослив голкою в декількох місцях. Оцет, цукор, цілі зубчики часнику, доводимо до кипіння, в маринад складовими чорнослив, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Поки чорнослив нудиться в каструлі поріжемо зелень розмарину і чебрецю, лавровий лист поламати. Знімаємо з вогню каструлю, в каструлю висипаємо нарізану зелень, лавровий ...
    Читати далі

  • Куряча печіночку в гострому журавлинному-медовому соусі з корицею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З того моменту, коли я зрозуміла, що куряча печінка може бути не тільки вершково-ніжною, але і різкою кислосладкая, пішли мої експерименти ... почалося з кислих яблук і поїхало ... Докотилася до журавлини, благо щось віддалене після приготування знайшла у mari2020 ... У казанку Картоплем'ялки потовкли всю журавлину, причому частина ягід залишилася цілою, ...
    Читати далі

  • Бретонськи пиріг з чорносливом FAR BRETON (варіант)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Підготовка Замочити чорнослив в ромі (коньяку) на кілька годин, краще на ніч. Розігріти духовку до 220 С. Змастити розтопленим маслом глибоку (краще 5 см) глиняну форму 20х25 см або овальну форму такий же ємності. А у мене була кругла на 26 см. Приготування: Змішати цукор і яйця. Повільно додати борошно, посолити. Поступово вмішати ...
    Читати далі

  • Баваро з абрикосів

    Десерти  /  Желе та муси

    Напередодні приготувала кокосові вершки. Залила вершками кокос, прокип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин, остудити до кімнатної температури і ретельно віджала через марлю. Прибрала в холодильник до наступного дня. Півкіло абрикосів помила, розрізала навпіл і звільнила від кісточок. Склала в вогнетривку форму, додала 2 ст. л. цукру, лимонний сік, ...
    Читати далі