Ми рекомендуємо

  • Сирні маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтопити вершкове масло, трохи остудити, додати цукор, перемішати. Додати сир і перемішати - я роблю це міксером - насадка (типу подрібнювача). Додати два яйця і добре збити міксером. Додати борошно, соду і разрихритель і добре перемішати міксером на самій маленькій швидкості. Це буде зробити важкувато - т. К. Тісто оченьгустое ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Рябчик, запечені з сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти духовку. Збити білок з сіллю. В окремому посуді змішати панірувальні сухарі, тертий сир, борошно, червоний перець. Намазати рябчиків білком, обваляти в сухарях. Запікати близько 35 хвилин до золотистого кольору. Готових рябчиків посипати зеленню і цибулею.
    Читати далі

  • Пельмені зі шпинату

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шпинат злегка розморозивши прокрутити на м'ясорубці. Цибулю порізати дрібно і обсмажити на олії. Змішати шпинат з цибулею. Посолити і поперчити. Зробити Вареничне тісто. І наліпити невеликих пельмешек з фаршем з шпинату. Готові пельмені злегка полити розігрітим рослинним маслом. Смачного!
    Читати далі

  • Шашлички по-домашньому (на шпажках)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Останнім часом я часто став готувати домашні шашлички на дерев'яних шпажках з філе індички, або курячого філе. Вони виходять дуже ніжні, соковиті, легкі та смачні. Готуються елементарно, швидко, виглядають на блюді красиво і апетитно. Нового в їх приготуванні я звичайно нічого не скажу, все дуже просто. Порізане на шматочки філе я мариную ...
    Читати далі

  • Картопля, тушкована з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати страву так само, як описано в рецепті «Тушкована картопля», але перед тушкуванням додати свіжі білі гриби або печериці, попередньо обсмажені з цибулею, і замість томатного соусу залити картопля червоним соусом.
    Читати далі

  • Рум'яні млинці з смачною начинкою

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Напевно, багато хто любить пиріжки з цибулею і яйцем, але далеко не всі люблять витрачати час на ліплення цих самих пиріжків. Я пропоную спрощений варіант цієї страви, але не менш смачний)))
    Читати далі

  • Бігос

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати на 4-6 шматків, покласти в каструлю з розігрітим киплячим салом, обсмажити з усіх боків, засипати зверху перцем, рубаним луком, лавровим листом і зверху закласти капустою, нарізаною соломкою, цибулею і рубаною шинкою, потім цибулею та помідорами, яблуками, потім знову капустою і ще раз посипати залишками прянощів, посолітьі ...
    Читати далі

  • Пиріг "присмачити" двошаровий

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Христина, пиріг відмінний, я б не імпровізувала, але мені так хотілося випробувати нову форму, це вона винна! У мене не було потрібної кількості майонезу і я вирішила, що зі сметаною теж буде непогано. Перш відваріть рис і обсмажте фарш разом з цибулею. Поки готується начинка готуємо тісто. Яйця, цукор збити зі сметаною, додайте борошно сразрихлітелем, ...
    Читати далі

  • Плов в тісті (особливий плов)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Замочити на ніч нухут в холодній воді, а потім відварити його до готовності в підсоленій воді. Зварити розсипчастий рис в солоній воді, з додаванням куркуми (куркума надає жовтий колір, і островатий присмак). Замочити сухофрукти. Нарізати шматочками стегенця (попередньо знявши шкіру), і обсмажити в 100 гр. вершкового масла з цибулею і болгарським ...
    Читати далі

  • смачні сюрпризики

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Лапки помити, відокремити від кістки. Гриби обсмажити з цибулею, остудити, додати потерте на дрібній тертці яйце, дрібно посічену зелень (я беру кріп), солимо, перчимо. Фаршируємо грибним фаршем. Викладаємо на протвень, натираємо давленим часничком, поливаємо сметанкою і посипаємо тертим сиром. Ставимо в духовочку і до повної готовності. На гарнір я беру картоплю, ...
    Читати далі

  • Гусак смажений по-англійськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нутряне гусяче сало дрібно нарізають, змішують з вимоченим і віджатим білим хлібом, подрібненим відварним холодним луком і крутим яйцем, зеленню петрушки, шавлії, базиліка; масу посипають сіллю, перцем, ретельно перемішують і фарширують нею підготовлену тушку гусака. Тушку зашивають, зв'язують ніжки і крильця і смажать в духовці при ...
    Читати далі

  • ПЕРЕЦЬ квашена

    Закуски  /  Інші заготовки

    Перець очищаємо від насіння. Частина перців подрібнюємо (2-3шт) з морквою, цибулею, додаємо рубані часник, кріп. Масу перемішуємо і начиняє підготовлений цілий перець. В емальовану каструлю або скляну банку поміщаємо підготовлені напівфабрикат і наповнюємо заливкою. Залишаємо для квашення на 3-4 дні при кімнатній температурі. Смачного!...
    Читати далі

  • Копитко білоруська

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Сиру картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, сіль. перемішати. Отримане тісто розкачати на смужки, розрізати на шматочки довжиною 2-3 см і запекти в духовці на деку, змащеному жиром. Перед подачею на стіл випечені вироби занурити в киплячий бульйон на 10-15 хв і подати із смаженою цибулею і салом.
    Читати далі

  • Курячий рулетик з рікоттою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе перемолоти на м'ясорубці через велику решітку з цибулею (так смачніше вийде). Додати спеції, яйце, борошно. Окремо в блендері збити сир Рікотта, додасть роздавлений часник і дрібно нарізаний, ретельно промитий кріп, сіль. Намочити папір для випічки (можна це зробити на харчовій плівці, змащеній олією, але все равнопрідется ...
    Читати далі

  • Мусака з баклажанами (варіант) svetasu присвячується

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани нарізати скибочками, цибулю і перець шматочками, обсмажувати на олії майже до готовності, посолити за хвилину до кінця обсмажування, додавши улюблені приправи (наприклад, трохи орегано і петрушки). Обсмажити цибулину до напівготовності і зняти на тарілку. Обсмажити на сковороді м'ясний фарш. В кінці приготування м'ясо посолити, ...
    Читати далі

  • Форшмак або "Передчуття"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Для форшмака хебний м'якуш залити 50мл. води, додати сік лимона, цукор, оцет. Залишити на кілька хвилин, що б хліб розм'як і просочився спеціями. Оселедець очистити від шкіри, голови, хвоста, нутрощів і кісток. Розібрати на філе. Яблуко вимити, розрізати навпіл, одну половину очистити від шкірки і насіння, нарізати довільно, другу половину ...
    Читати далі

  • Паелла м'ясна c креветками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У це блюдо посути можна додавати майже все, що є в холодильнику) Нарежте курячу грудку, свинину тонкими смужками, якщо є сушені гриби покладіть їх у воду розмокає (можна використовувати печериці або не використовувати гриби взагалі) Взяти найбільшу сковороду, порізати ковбасу тонкими смужками , цибуля тонкікі шматочками і часник. Підсмажити ...
    Читати далі

  • Варіації на тему "баклажани в сметані"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувала дуже популярне, в нашому місті, блюдо, зайшла на "Пошук", і побачите, що моя землячка (немає слів) нещодавно його виставляла, тому опускаю приготування самих баклажан (спосіб приготування можна подивитися в базі) і переходжу до варіацій. Баклажани запечені з грибами. Печериці ріжемо і обсмажуємо. Додаємо гриби до готових баклажанам ...
    Читати далі

  • Запіканка з кабачків, грибів, рису

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Гриби замочити у воді на ніч. У пориві душі почати готувати, т. Е. Складати все шарами в Помазан маслом товстостінну сковороду з високими бортиками ... перший шар - морква, нарізана тоненькими кружальцями другий шар - кабачок, посипаний дрібно порубаним часником Якщо це цукіні, то - кружечки, якщо з великих сортів, то можна половинки ...
    Читати далі

  • Пиріг з курячим філе і білими грибами (напевно варіант)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Отже, надихнувшись оригіналом даного рецепту (Дякуємо преогромное автору, Світлані), я отварила філе. Окремо обсмажую цибулю з білими грибами, порізаними так як вам завгодно-я різала побільше, тому як люблю гриби, і люблю коли відчуваються шматочки грибів. Блендером подрібнюю готове пташине філе (варимо 15-20 хв після закипання води). Підмішуємо ...
    Читати далі

  • Здобний пиріг "Закусочна"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Промити і замочити в теплій воді на 1:00 курагу, потім порізати на шматочки. Телятину і куряче філе помити, обсушити і порізати на шматочки. Обсмажити в сковороді на олії до золотистої скоринки. Додати очищений і подрібнений ріпчаста цибуля, сіль, чорний морлотий перець, влити трохи води і тушкувати м'ясо в сковороді під кришкою до готовності. Тісто ...
    Читати далі