Ми рекомендуємо

Ви шукали: чахохбілі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Тушку обробити на порційні досить великі шматки і обсмажити на сухій сковороді. Якщо не впевнені у антипригарних властивостях останньої - додайте трохи олії. Потім додати різаний лук, томат, оцет, бульйон, вино, сіль, перець. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 1,5 години. В кінці тушкування додати різану зелень. При подачі на ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Стегенця вимити, обсушити і розрізати по суглобу. Нагріти сильно сковороду, викласти шматки курки на суху сковорідку і постійно перевертаючи обсмажити протягом 15 хвилин Помідори вимити, надрізати ножем, обдати окропом і зняти шкірку. М'якоть нарізати невеликими кубиками і додати до курки. Зменшити вогонь і потомите хвилин 10. Тим часом ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Цибуля ріпчаста очистити, обмити, дрібно нарізати. Покласти на сковороду з розігрітим жиром і на помірному вогні пасерувати до розм'якшення. Випатрану, зачищену, обпалену і обмиту курку нарубати шматочками 40-45 г, посолити, покласти в сотейник з розігрітим жиром і, зрідка помішуючи, обсмажити до утворення рум'яної скоринки. Після ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю порізати, згасити в маслі в каструлі. Покласти нарізану шматками курку і часточки помідор (помідори попередньо очистити від шкірки), дрібно нарізану кінзу, гострий стручковий перець, сіль і чорний мелений перець. Варити під кришкою до готовності.
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку помити, висушити і обробити приблизно на 10 шматків. Обсмажити курку без масла у власному соку і жирі на сковороді на маленькому вогні. Дуже ідеально буде якщо курка жирна. Якщо покажеться що жиру малювати трохи добавте раст. масла. 2. Перекладаємо курку в каструлю і на жирі обсмажуємо цибулю (можна нарізати кільцями або ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати розрізати на шматки і обсмажити на сухій сковороді до золотистої скоринки. Викласти в мультиварку. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в тій ще сковороді в жирі, що залишився від курки. Цибулю, перець соломкою, помідори крупно нарізані, вино, сіль, перець, хмелі-сунелі. Кришку закрити, клапан "Seal", режим "Stew", таймер на 20хв. По закінченню...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Баклажани порізати і замочити в солоній воді приблизно на годину. Крила відваріть до напівготовності, бульйон процідити у мене 2 склянки. Розігрійте каструлю з товстим дном, налийте трохи олії і швидко на сильному вогні обсмажте крила до рум'яної скоринки. Посоліть. Наріжте цибулю тонко кільцями, моркву тонкою соломкою. Всипте до курки, ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати, скласти в розігріту каструлю, обсмажити протягом 10 хвилин, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити ще 5 хвилин, посолити. Помідори ошпарити, зняти шкірку, розім'яти їх в окремому посуді, вилити на м'ясо в каструлю, закрити кришкою, тушкувати на помірному вогні 20 хвилин. В кінці тушкування досолити. Додати пряну зелень. Підтримувати ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Чахохбілі - чудове блюдо Грузії. Перший раз випала можливість спробувати його в сонячної Грузії, а те, як там його готують просто не передання. Я ж узяв для свого Чахохбілі, ті ж інгредієнти які використовують "господарі" даного творіння. І так, нам необхідно купити свіжу велику курку, приблизно 1,5-2 кг. Можна ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Закуски  /  М'ясні

    1. патрання тушки курки розрізати на шматочки і обсмажити в каструлі в жиру до утворення рум'яної скоринки. 2. Потім додати окремо обсмажений подрібнений ріпчаста цибуля. 3. Помідори нарізати часточками і теж додати в курку. 4. Так само додати часник, лимонний сік, винний оцет, перець і сіль. 5. Вміст томити пів години на середньому вогні, ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Не буду описувати основний процес приготування, але ось його головні складові опишу: після тушкування курки-20 хв. додають томати без шкірки і тушкувати ще 30 хв. солять в 2 прийоми: перший раз - з овочами, друга - досолюють до прянностей. І найголовніше - це обов'язковий набір спецій. Як варіант-можна ддобавіть картопля
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку помити, обробити на порційні шматки. Добре розігріти сковороду, покласти в неї шматки курки. Обсмажити 10-15 хвилин на середньому вогні разом з цибулею (порізаним півкільцями) до рум'яної скоринки. 2. Помідори очистити від шкірки, крупно нарізати і додати до курки, туди ж додати томатну пасту. Посолити, накрити кришкою, зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку взяти промити, обсушити, видалити легкі і розрубати на шматочки, приблизно 6-8 шматочків. Потім покласти шматки курки на суху (без жиру) гарячу сковороду. Смажити з двох сторін, переодически перевертаючи птицю. Потім додати в сковороду велика кількість шинкованного півкільцями ріпчастої цибулі і продовжити тушкування. У результаті курка ...
    Читати далі

  • Чахохбілі - "тушкований фазан"))))

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Птицю помити, обробити, нарізати порційно, покласти в казанок Коли дасть сік, птицю дістати, сік відлити в мисочку У казанок покласти масло, шматочки курки, нарізаний пір'ям цибулю-обсмажити + вино Помідори очистити від шкірки, крупно нарізати і додати до курки. Якщо готуємо нема з літніми помідорами, дабавіть томат-пасту. Я люблю іранську-дуже найнасиченим. Обсмажити ....
    Читати далі

  • Чахохбілі з курки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку промити, видалити шкіру і порубати на невеликі шматки. Посолити, поперчити, запанірувати в борошні. Обсмажити до рум'яної скоринки з двох сторін на розігрітій з рослинною олією сковороді. Викласти з сковороди на підігріту тарілку. Цибулю порізати "пір'ям" і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла на тій же сковороді. У помідорудаліть ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Окости рубаємо на три частини і маринуємо в винному соусі зі спеціями і часником. Цибулю і моркву ріжемо кільцями товщиною 5 мм. Обсмажуємо спочатку курку до рум'яної скоринки разом з цибулею, потім додаємо моркву та помідори (розрізані великими скибочками) і тушкуємо 20 - 30 хвилин. Посипаємо зеленню при подачі. Можна прикрасити овочами. Полити кетчупом ...
    Читати далі

  • Чахохбілі з курей

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовлену курку ріжемо штрунтікамі Шаткуємо цибулю. Обсмажуємо на жирі, або на олії до утворення піджареної скоринки. На іншій сковороді пасеруємо цибулю до прозорого стану. Додаємо до птаха, заливаємо соусом і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин. Кладемо в сковороду нарізані очищені від шкірки і нарізані штрунтікамі ...
    Читати далі

  • Чахохбілі-сто перший варіант.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Стегенця дрібно порізати і обсмажити на сухій сковороді хвилин 15. Цибуля обсмажити окремо на вершковому маслі. Потім цибулю, помідори у власному соку додати до курки і тушкувати хвилин 30-40. Часник, 1 ст. л оцту (або лимонний сік) додати до курки. Згасити хвилин 5. Наприкінці посипати зеленню по своєму смаку. На гарнір можна подати рис. ПРИЯТНОГО ...
    Читати далі

  • а-ля "Чахохбілі" в горщиках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гомілка помити, обсушити, розрубати на дві частини (посолити і поперчити) і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін (середній вогонь, сильно не засмажувати) Цибулю порізати півкільцями, додати до курки (коли злегка підрум'яниться) і обсмажувати все разом поки цибуля не стане прозорим (Не засмажувати). Курочку з цибулею розкласти по горщикам, в сковороду (де ...
    Читати далі

  • Чахохбілі з курей

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З стегенець знімаю шкуру (кажуть шкідливо її їсти) Відрізаю пулочкі і укладаю все в керамічну каструлю для мікрохвильовки. У сковороді розтоплюю масло і обсмажую дрібно різаний лук до готовності. Додаю до смаженого цибулі томат і різаний гострий перець і тушу. Заливаю в сковороду постійно помішуючи вино з водою. Даю закипіти. Вмістом ...
    Читати далі