Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Телятина з шампікамі

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Цибулю ріжемо супер дрібним кубиком 2. Печериці півкільцями 3. Сковороду розпалює + раст. масло + цибуля + шампікі 4. У сковороду вино, нехай випаровується 5. Вирізку тонкою соломкою 6. Коли гриби з цибулею обсмажилися до темно-коріневоо відтінку додаємо м'ясо 7. Додаємо коньяк, нехай Випрямися на 2/3 (я підпалюю (подобатися мені це справа) 8. Сливки, спеції 9. Викладаємо ...
    Читати далі

  • Салат "Берізка"

    Салати  /  Салат листковий  /  Салат берізка

    Цибулю і гриби обсмажити на олії. Чорнослив замочити в теплій воді, нарізати шматочками (3 шт. Залишити для прикраси) Яйця натерти на крупній тертці. Огірки нарізати тонкою соломкою. Cалат викладаємо шарами, кожен шар Промазуємо майонезом. 1) Чорнослив 2) Гриби і цибулею 3) куряче м'ясо 4) яйця 5) огірки Огірки так само промазати майонезом ....
    Читати далі

  • Казан-кабоб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізаємо на великі порційні шматки (я беру для цієї страви корейку), бажано баранінку на кісточках. Розжарити масло, промите і обсушене м'ясо обсмажити до коричневої скоринки, додати цибулю, нарізану не дуже дрібно, і обсмажити його так само - все це на сильному вогні. Додати зіру, холодну воду. Дати закипіти і, зменшивши вогонь, закрити кришкою. Води ...
    Читати далі

  • Турліеттер (М'ясна закуска)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Смажене м'ясо, відварну курку, або копченого баранину нарізають тонкими скибочками, укладають на блюдо. Гарнір квашена капуста, змішана з шинкованою ріпчастою цибулею, скибочками яблук, родзинками і заправлена рослинним маслом, цукром, сіллю і перцем.
    Читати далі

  • Суп з кабачків

    Інші  /  Інші рецепти

    Очищені і нарізані кубиками кабачки зварити в солоній воді. Моркву і масло спасерувати з ріпчастою цибулею і додати в кабачки. Перед закінченням варіння додати лимонну кислоту або сік лимона. Подавати, посипавши зеленню.
    Читати далі

  • Салат з фореллю і апельсиновим желе

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Вичавити сік з апельсина (приблизно 150-200 мл), процідити. Желатин змішати з половиною соку, розмішати, поставити в мікро на 10 сек., Дістати розмішати, ще раз поставити на 10 сек. і так далі, поки желатин не розчиниться. Змішати желатинову суміш з рештою соком, налити в контейнер, поставити застигати. Шматочок форелі відварити 20 хв ....
    Читати далі

  • Вечеря "Повітряне тріо" ... для Водоліїв у тому числі. :)))

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Яловичину вимити, очистити від плівок і нарізати кубиками. Лук очистити від лушпиння і нарізати часточками. Картоплю очистити, нарізати великими часточками і залити холодною водою. М'ясо перетворити на фарш разом з цибулею ... але фарш повинен вийде не дуже однорідним (я робила фарш в блендері). Каструльку з картоплею поставити на вогонь і відварити картоплю ...
    Читати далі

  • Биточки курячо-грибні під сметанно грибним соусом

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Вчора я викладала фаршировані ніжки. Так от від них залишився фарш складається з рубаних дрібно курячих гомілок і обсмажених печериць з цибулею. 2. У цей фарш додаємо 1 яйце, і 2 ч. Л манки. НЕ солимо так як спеції з грибами як правило солоні. 3. Формуємо маленькі биточки і смажимо на сковороді, до рум'яної скоринці. 4. На іншій сковороді ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Інші  /  Інші рецепти

    Свіжі статьіПсіхологія макіяжу. Дізнатися все з першого погляду Як підняти настрій в похмуру погоду? Влаштуй собі фотокласс! ТОП-10 зимових ароматів Спосіб приготування: Яйця з мукою перетерти руками до утворення розсипчастої маси, додати олію знову все перетераем. Поступово додаємо підсолену воду і вимішуємо до ...
    Читати далі

  • Креветки запечені з маслом чилі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Креветки очистити від панцира і темної жилки, промити і обсушити. Дрібно нарізати перець чилі без насіння і часник. У сотейнику розігріти суміш вершкового і оливкового масел. Коли масло почне пузиритися, додати чилі, часник і сіль. Прогріти суміш 1 хв. і зняти з вогню. Креветки викласти у жароміцних форму в один шар, полити гарячою масляної ...
    Читати далі

  • Скробов з помідорами (яєчня)

    Інші  /  Інші рецепти

    Помідори помити, нарізати кільцями товщиною 0,5 см, цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на пісному маслі. Помідори обсмажити з двох сторін, прагнучи зберегти їх цілими коли- цами, викласти разом з цибулею на окрему страву або відразу в порційні тарілки. Курячі яйця розбити на гарячу сковороду з олією, посолити, не даючи схопитися, збити ...
    Читати далі

  • За мотивами салату "Ніжність" від Len4ik

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат ніжний

    Вирішила виставити цей салат, щоб ще раз нагадати про салат Олени, який не оцінили по достоїнству. А салатик заслуговує уваги. Я тільки трохи змінила його під себе, думаю Леночка простить мене. Відварену курячу грудку нарізаємо на кубики. Курячі яйця по одному (я збивала по два і випікала на паралельних сковородочкі) збиваємо ...
    Читати далі

  • "Люля-кебаб" по-домашньому або вечерю вихідного дня

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У яловичий фарш додати дрібно-рубаний ріпчасту цибулю та спеції, перемішати. І ось тут найголовніше-починаємо відбивати фарш з цибулею і спеціями мінімум 100 разів! Це важливо!!! Відбитий добре фарш ні коли не впаде з шампурів !!! Как відбивати? Та просто, брати руками весь фарш і кидати з усією "дурі" в чашку або миску !!!!! Так, ще один момент, перед ...
    Читати далі

  • М'ясний хлібець по-грецьки з соусом тцацікі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Стручки перцю очистити від насіння і побланшіровать пару хвилин в окропі, вийняти з води, дати стекти і заповнити вершковим сиром. Дрібно нарізати цибулю, часник, оливки, порубати зелень. Фарш змішати, з розмоченим і віджатим хлібом, цибулею і часником, томатною пастою, яйцем, оливками і спеціями. Половину фаршу викласти у змащену маслом форму, посередині ...
    Читати далі

  • Баклажани зі свининою по-молдавськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізати тонкими скибочками і обсмажити разом з нарізаним тонкими півкільцями цибулею. Перекласти м'ясо з цибулею в товстостінну каструлю, додати томатну пасту (можна розвести її бульйоном) і тушкувати все разом 10-15 хвилин. Баклажани, не очищаючи від шкірки, нарізати кружечками, посолити і через 10-15 хвилин віджати, щоб видалити гіркоту. Кожен ...
    Читати далі

  • Крокети "Треуголка Наполеона"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Лук почистити і порізати на дрібні шматочки. Очищені креветки зварила на повільному вогні в трохи підсоленій воді 1 хвилину. Картопля зварила, порізала. Тепер у мене все готово для приготування крокет. Перемолола креветки з цибулею. Трохи підсмажила готову суміш, на рослинному маслі. Картопля розім'яти в пюре з вершковим маслом і яйцем ....
    Читати далі

  • Холодний суп з авокадо

    Перші страви  /  Інші супи

    Авокадо подрібнити в комбайні, додати вершки, кокосове молоко, розбещене фюме. овочевий відвар, сіль, перець лимонний сік. Охолодити. При відпустці декорувати вершками, дрібно рубаним зеленою цибулею і гілочкою базиліка.
    Читати далі

  • Салат з кропиви і подорожника

    Салати  /  Інші салати

    Молоду кропиву перебрати, обшпарити і промити. Зварені круто яйця порубати, змішати з кропивою, дрібно порізаними листям подорожника, рубаним ріпчастою цибулею. Заправити рослинним маслом і оцтом, посипати зеленню петрушки.
    Читати далі

  • Сендвічі з яйцем. Американська вулична їжа.

    Закуски  /  Бутерброди

    1. Хліб підсушити на грилі. 2. Ковбасу порізати кубиком і обсмажити на олії з кільцями цибулі. 3. Змішаємо гірчицю з майонезом, на шматок хліба нанести бажану кількість соусу, поверх викладаємо ковбасу з цибулею, без масла. 4. Посмажимо яєчню глазунью, кладемо її поверх ковбасної начинки, накриваємо другим скибочкою хліба. 5. Для сендвіча з креветками: ...
    Читати далі

  • Пісний томатний суп з пшеницею

    Перші страви  /  Інші супи

    Ріпчасту цибулю порізати півкільцями, 1 моркву натерти на крупній тертці, іншу дрібно порізати. Змішати терту моркву з цибулею і обсмажити на р. олії до прозорості лука. Додати каперси, і попередньо порізані томати з соком. Прогріти (але не кип'ятити) і прибрати з вогню. Хто любить більш виражений смак піджарки, може і цибулі дати зарум'янитися, ...
    Читати далі