Ми рекомендуємо

  • Торт до дня народження Олечки.

    Десерти  /  Торти

    Бісквіт Розігріти духовку до 175 градусів. Роз'ємна форма 21 см застеліть пергаментом. Збийте борошно, розпушувач і сіль в невеликій мисці. Відкладіть в сторону. У мікрохвильовій печі розігрійте молоко і масло Додайте ваніль, накрийте кришкою і відставте убік. Міксером, збийте яєчні білки до жорстких піків, поступово додаючи 2.5 ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Охолоджений тунець з імбиром

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Беремо філе тільки-що Пойманов тунця і ріжемо на 4 великих шматка! Солимо і перчимо рибу, посипаємо сьомий спецією і обвалюють у кунжутного насінні! Прогріваємо сковороду з рослинним маслом на високій температурі! Дуже швидко обсмажуємо рибу, приблизно по 30 секунд на кожну сторону! Відразу-ж швидко кожен шматок риби загортаємо окремо ...
    Читати далі

  • Оселедцевий салат за рецептом німецьких господинь

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Огірки, 3/4 яблука і цибулю-шалот дрібно нарізати кубиками. Для соусу збити вершки в круту піну, потім додати до них сметану, ст. ложку хрону, щіпку солі, мелений перець за смаком і ще раз гарненько збити. Викласти соус до подрібненим складовим. Філе оселедця нарізати тонкими смужками і додати до салату, все акуратно перемішати ...
    Читати далі

  • Хенкалі (Кесмен хянгял)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    з 1 кг борошна вишсего сорти 1 яйце 1 чай. ложки солі й води сколко піде замісити тісто залишити на 10-15 хв. Скачує порційні кульки і починаємо розгортати Потім расскативаем ділимо на 4 частини ТЕПІТІРІК, тобто висушити моно і в печі моно на плитці, (але не повинні бути темні пятношкі) і вони повинні бути так висушені чуть чуть, що бі потім ...
    Читати далі

  • курячі рулетики з печінкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    курячі грудки відбити і замаринувати в наступному маринаді: сіль, перець, базилік, подрібнений часник (1-2 зубчики), молоко, можна змішати всі спеції, розчинити їх у молоці і залити філе, я просто грудки посолити, поперчити, посипала базиліком, натерла часником і залила молоком; залишити в цьому маринаді грудки на ніч у холодильнику гриби замоччіть ...
    Читати далі

  • морський гребінець на рисовій подушці з місо-соусом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Соус: На водяній бані нагріти вершки, додати розім'яту виделкою сир і прогріти 1-2 хв. (не доводячи до кипіння). Додати сік лимона, пасту Місо і жовток, гарненько вимішати, не знімаючи з лазні, дати прогрітися протягом 3-4 хв. Соус зняти з вогню і відставити. Рис: рис висипати в ємність з щільно закривається кришкою, залити склянкою окропу, ...
    Читати далі

  • Салат "Тигр"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Печериці нарізати пластинками. Обсмажити з дрібно порізаною цибулею. Викласти на дно плоского блюда у формі голови тигра. Змастити майонезом. Яйця натерти на крупній тертці (білок від двох яєць залишити для прикраси). Викласти на гриби, змастити майонезом. Куряче філе нарізати кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору (або ...
    Читати далі

  • Лечо з баклажанів. Заготовки на зиму! Відео

    Закуски  /  Соління й маринади

    Пропоную Вашій увазі відмінний салат на зиму з баклажанів! Ніжний смак баклажанів в поєднанні з болгарським перцем, морквою, цибулею ... Забезпечте себе смакотою на зиму. Час приготування 45 хв.
    Читати далі

  • Паштет-дип з цукіні

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Цукіні вимити, порізати на кружечки товщиною, приблизно 5-7 мм, скласти в миску посолити поперчити за смаком, заправити оливковою олією і гарненько перемішати. Підготовлені цукіні викласти на деко застелений пекарської папером і запікати в попередньо нагрітій до 180 ° C духовці приблизно 15 хвилин, поки кружечки не покриються легкімрумянцем ....
    Читати далі

  • Тости з сиром і грушами

    Закуски  /  Бутерброди

    Груші порізати скибочками. У сковороді розігріти вершкове масло, додати цукор, заважати 1 хвилину. Покласти скибочки груш і тушкувати ще пару хвилин. Хліб можна покласти на деко, окропивши оливковою олією, посипати тертим сиром і запекти при темп.180 гр 15 хвилин. Я просто обсмажити на сковороді, посипала сиром і поставила на 1 хв. в СВЧ на середовищ. потужність, ...
    Читати далі

  • Гречаний суп

    Перші страви  /  Супи  /  Гречаний суп

    Гречку перебираємо, промиваємо. У каструлю з холодною водою засипаємо гречку і очищений і нарізаний кубиками картоплю, ставимо на плиту. Цибуля ріпчаста чистимо, дрібно ріжемо і обсмажуємо на подсолнгечном маслі. Моркву чистимо, трьом на крупній тертці і додаємо до цибулі, смажимо ще 2 хвилини, знімаємо з плити. Болгарський перець ріжемо смужкою і обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Курочка з кабачками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче м'ясо відокремити від кісток і шкіри, нарізати невеликими шматочками. Цибулю - півкільцями, часник дрібно посікти. Кабачок нарізати великою соломкою, моркву натерти на крупній тертці. Зелень дрібненько посікти. У невеликій каструльці обсмажуємо цибулю з часником до золотистого кольору. Відставляємо в сторонку. Тим часом на розігрітій сковородеобжаріваем ...
    Читати далі

  • Драник-піца а ля Капрезе

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Картоплю помити, почистити, і натерти на крупній тертці і максимально, через марлю, віджати сік, що виділився. Подрібнити цибулю, сир натерти на тертці. Змішати натерту картоплю з сиром, цибулею і яйцем, посолити і поперчити за смаком. На застелений папером для запікання деко викласти з картопляної маси 4 круглих коржі, товщиною прімерно0,5см, ...
    Читати далі

  • Гриби фаршировані.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. З печериць вийняти ніжки, дрібно нарізати. Цибулю і бекон нарізати дрібним кубиком. 2. На сковороді розігріти олію, обсмажити гриби з цибулею до золотистого кольору. Потім додати бекон, обсмажувати ще хвилину, посолити, поперчити. 3. Додати рис, перемішати і зняти з вогню. 4. Отриманим фаршем заповнити капелюшки грибів. Гриби викласти в формудля ...
    Читати далі

  • ПИРОЖКИ (мій варіант)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Йогурт розмішуємо з рівною кількістю гарячої води. Додаємо дріжджі, цукор, трохи борошна і ставимо в тепле місце "підрости". Просіяти борошно, додати сіль, яйця, опару, раст. масло і замісити легке, повітряне тісто (якщо необхідно-додати теплу воду). Відправляємо в теплий куточок. Коли тісто збільшитися в обсязі приблизно в 2 рази, добре обминали ...
    Читати далі

  • Тефтелі по-турецьки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Фарш змішуємо з 1 цибулею, сіллю і ч. Перерцем, майоран. (яйця не добвляем, але фарш потрібно добре змішати щоб тюфтельки не розвалилися в процесі) Ліпимо небольщой тюфтельки (Не круглої форми, а довгастої), підсмажуємо їх окремо. 2. Окремо на великій сковороді підсмажуємо попередньо порізані овочі: картопля, морква, болгарський перець, 1 ...
    Читати далі

  • Начинка для пирогів

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Свинину і яловичину відварити, нарізати і відкласти. Печериці дрібно нарізати обсмажити на олії до готовності. Окіст (шинку) дрібно нарізати добре обсмажити на олії. Окремо на олії добре обсмажити дрібно нарізану цибулю. Відварене м'ясо змішати з грибами, окостом і цибулею, потім перекрутітьдва ...
    Читати далі

  • Салат з цукіні і яєць

    Салати  /  Інші салати

    1. У великій сковороді нагріти масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору. 2. Віджати цукіні і додати в сковороду з цибулею. Накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні 20 хвилин. 3. Заправити сіллю і перцем, перемішати і дати охолонути. 4. Додати круті яйця, майонез і кріп. Акуратно перемішати. Подавати в охолодженому вигляді.
    Читати далі

  • Суп-пюре "Насолода"

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити сьомгу і креветки в підсоленій воді з лавровим листом і цибулею, відцідити бульйон і зварити на ньому рис до стану повної развареному. З'єднати всі продукти, крім креветок і вершків і подрібнити у блендері, додати вершки і при постояном помішуванні довести до кипіння. При подачі на стіл поверх супу викладати креветки або ложечку ...
    Читати далі

  • Салат «Зимовий» з морською капустою

    Салати  /  Інші салати

    Морську капусту змішують з огірком, нарізаним скибочками, тертої редькою, дрібно нарізаною цибулею і яйцями, заправляють майонезом.
    Читати далі

  • рибний пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    приготувати тісто з усіх інгредієнтів, тісто виходить Житков приготувати начинку, якщо це консервована риба- її подрібнити, перемішати з нарізаною цибулею. якщо це ягода- змішати з цукром половину тіста вилити в ємність для запікання покласти начинку вилити другу половину тіста. запікати в духовці при температурі 200-250С 25-35 хвилин ...
    Читати далі