Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Картопляний пиріг "Зраза"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з картоплею і фаршем

    Відварюємо картоплю до готовності, потім зливаємо воду. картопля розминаємо як для пюре, додаємо вершкове масло, потім вводимо 3 сирих яйця, весь час перемішуючи картоплю, щоб яйця не заварилися і потім додаємо борошно, щоб картопляне пюре було достатньо густим. Готуємо 3 начинки: 1-гриби ріжемо і обсмажуємо (якщо гриби лісові, спочатку ...
    Читати далі

  • Брошети з тріски по-сицилійський

    Другі страви  /  Страви з риби

    Якщо використовується свіжий майоран і чебрець, але цей пункт пропускаємо. Оскільки у мене майоран був на гілочках, а чебрець сухий, то довелося спочатку гербарій замочити в оливковій олії пару годин. Для маринаду: зняти листочки з гілочок (гілочки не потрібні)., Натерти цедру лимона на дрібній тертці. Вичавити сік з половини лимона, змішати з цедрою, ...
    Читати далі

  • Хек в хмільному медово-імбирному маринаді

    Другі страви  /  Страви з риби

    Для мене хек - це ностальгія за дитинством, це моя пам'ять про мережу фірмових магазинів "Океан" і про нині покійну бабусю, яка до обіду смажила роздобутий хек або минтай ... Вобщем, люблю я цю рибу! Мед ретельно розчинити у вині. Імбир почистити і натерти на дрібній тертці, з'єднати з вином. Маринад готовий. Хек порізати на порційні шматочки, ...
    Читати далі

  • М'ясні рулетики з сиром, запечені в рукаві.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо свинини ріжемо тонко, відбиваємо. Або беремо шніцель, але відбити теж потрібно. Так-же м'ясо курки, бажано спинку. Якщо немає спец. молотка, робимо так: шматок м'яса загортаємо в фолію, і дном сковорідки швидкими рухами відбиваємо м'ясо. Якщо м'ясо ніжно достатньо його "притиснути" широкої стороною ножа, як-би розгладжуючи, что-б стало немноготоньше ....
    Читати далі

  • М'ясні Кульки в томатному соусі! ! !

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо хорошої якості фарш, змішуємо з дрібно порізаними цибулею і часником! Додаємо сухарі, сир, січену кинзу, чорний перець, сіль. Перемішуємо! Додаємо яєчні білки, ще раз добре вимішуємо і мокрими руками формуємо кульки, приблизно 3см. в діаметрі! Готуємо соус: Прогріваємо сковороду з оливковою олією! Обсмажуємо дрібно порізані Лукс ...
    Читати далі

  • Курячі ніжки з чорносливом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На курячих ніжках зробити надрізи з 2-х сторін. Замаринувати на 1:00 в (цибуля крупно порізати, покласти до ніжок, додати суміш перців і залити половинкою склянки червоного сухого вина). Чорнослив промити, залити залишилася половиною вина, додати 1 ст. ложку цукру і поставити на вогонь, зняти з вогню, коли вино майже всі впоратися. Картопля ...
    Читати далі

  • Пельмені з грибами і м'ясом в глечиках

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю нарізати і смажити на середньому вогні, гриби нарізати і додати до цибулі, філе нарізати кубиками і коли цибулю та гриби будуть майже готові додати туди філе і спеції, тушкувати все разом поки філе не побіліє. Зварити пельмені, розвести 1 кубик бульйону на 1 чашку. Взяти глечики-4шт, укласти в них пельмені, присипати 1ч. л. сиру, додати туди гриби смясом ...
    Читати далі

  • Сніданок чемпіона

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Змішати фарш з 1 яйцем, додати сіль, аджику, перець, хмелі сунелі і панірувальні сухарі, все добре перемішати. Зліпити з фаршу 4 круглих тонких котлети і обсмажити їх на рослинній олії до готовності, далі котлети вийняти з сковороди і викласти на блюдо. У сковороду додати рослинного масла, обсмажити порізану кільцями цибулю до золотистого ...
    Читати далі

  • Фаршировані помідори з креветками і грибами на бататі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    * напівготовий очищений і порізаний товстими Круглик батат укладаємо в змащену олив. мас. форму, зверху укладаємо порізаний не великими круглішкамі цибулю і посипаємо спеціями Реганой, кропом, крас., і чёр. перецем, лав. лист. Готуємо заливку. Яйця збиваємо з сіллю і айраном (100гр-150гр.) Як на омлет і заливаємо батат з цибулею. Готуємо начинку напомідори. У ...
    Читати далі

  • Гостра смажена Яловичина з Рисом! ! !

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Почнемо з приготування пасти, для цього дістаємо блендер! Видаляємо хвостики і насіння у чилі перцю, дрібно ріжемо імбир і цибуля ріпчаста! Завантажуємо блендер чилі перцем, імбиром і цибулею, додаємо часник, устричний соус і рослинне масло! Перемелюємо всю цю красу до однорідної, пасто-подібної маси! Насіння коріандру обсмажуємо помішуючи в сухойсковороде ...
    Читати далі

  • Вершковий грибний суп з підосичники і опеньками

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Приготування починаємо з бульйону. У іншому рецепті я описувала бульйон, на якому зазвичай готую, але вирішила додати його ще раз :) Бульба селери і моркву вимити. Цибулю і часник очистити. Покласти всі компоненти для бульйону в каструлю і залити водою. Довести до кипіння, додати оливкове масло, петрушку і варити на повільному вогні 1:00 ....
    Читати далі

  • Закуска з печеної паприки з фетою в томатному соусі

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Спекти паприку в духовці до появи темних плям на поверхні, дати їй охолонути, зняти шкірку, очистити від насіння і наріжте соломкою. Цибулю, нарізану кільцями і зубочки очищеного часнику залити окропом і дати охолонути. Злити воду і залити бальзамічним оцтом, дати настоятися близько години, потім злити, але не виливати. Фету нарізати шматочками ....
    Читати далі

  • Осетер фарширований

    Другі страви  /  Страви з риби

    Приготуємо заливну овочеву основу для риби: на широку тарілку викласти зелень у вигляді водоростей, приготувати желе (згідно з описом на упаковці), остудити, залити зелень, поставити на 30 хвилин у холодильник. Вирізати з овочів морських звірків, красиво розкласти на тарілці між водоростями, залити желе, поставити на 30 хвилин у холодильник ....
    Читати далі

  • салат "Баклажан під шубою"

    Салати  /  Інші салати

    1) Ріжемо овочі: баклажан - вздовж на 4 частини, а потім нарізаємо часточками по 0,5 см. Помідори і кабачек- тоненькими шматочками маслини - вздовж на 4 частини цибуля - на 4 частини і великими часточками 2) Розореваем сковорідку, наливаємо масло і смажимо баклажани з цибулею (поки цибуля і баклажани стануть м'якими), солимо, перчимо по-смаку. 3) Знімаємо з вогню і викладаємо ...
    Читати далі

  • Тюфтельки з м'яса індички

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Добрий вечір! Хочу поділитися рецептом тефтелек з індички, соковиті і смачні вийшли! Для початку обріжемо з стегенця шкіру і видалимо кістка (вони нам тут не потрібні). М'ясо поріжемо шматками, потім измельчим в комбайні. Почистимо і поріжемо грубо цибулину, у хліба обріжемо скоринку. Складаємо в блендер цибулю, хліб, сіль, всі прянощі за смаком, перець і додаємо ...
    Читати далі

  • Лосось малосольний - Буряковий гравлакс від Джеймі Олівера

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Викладіть сьомгу на велику тацю шкірою вниз і рівномірно посипте кам'яною сіллю - сіль витягне з риби зайву вологу, і її можна буде спокійно нарізати. Посипте цукром, а потім - тертим хріном і буряком. Злегка притисніть. Збризніть шнапсом і посипте кропом, Кріпно парасольками і дрібно натертою цедрою лимона. Щільно загорніть піднос в плівку ....
    Читати далі

  • Печінка з баклажанами в горщику.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Картоплю відварити. Печінка нарізати середніми шматочками. Цибулю- кубиками. Обсмажити печінку разом з цибулею на невеликій кількості будь-якої олії до готовності, хвилин 5-7. Солимо і перчимо до смаку. Баклажани ріжемо кружальцями або кубиками. Помідори очищаємо від шкурочкі: томати заливаю окропом на три хвилини, потім очищають. Ріжемо кубиками або часточками ....
    Читати далі

  • Куряча грудка в пікантному соусі з агрусу

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Приготування м'яса в соусі з агрусу або з додаванням агрусу - вже аж ніяк не новинка. До речі, англійська назва агрусу зовсім не випадково перекладається як «гусячі ягоди». Колись із них готували соус для молодого гусака. Але, через відсутність у мене в господарстві гусака, не те, що молодого, але і престарілого, я вирішила обійтися ...
    Читати далі

  • Салат Селянський

    Салати  /  Інші салати

    1. гриби порізати соломкою на 5 хвилин в мікрохвильовці під кришкою на середньовисоких хвилях розпарити, додати на сковородкус обсмаженою цибулею прогріти 1-2 хвилини, можна дабавіть спеції 2. очищену картоплю зварити в мікрохвильовці протягом 15 хвилин, злегка охдадіть і нарізати кубиками, я продавлюють через грати для варених овочів. 3. подрібнити ...
    Читати далі

  • Печені конвертики з начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Начинка: Гриби порізати пластинками і обсмажити з цибулею, остудити і змішати з тунцем, заздалегідь подрібненим виделкою, додати сіль, мелений перець, зелень. Все перемішати. Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати невеликими квадратиками. У середину квадрата викласти начинку, зверху покласти кружечок помідора і закрити як конвертик, защіпнув краю ....
    Читати далі