Ми рекомендуємо

  • Торт "Хрусткий снікерсів із запеченими мюслями"

    Десерти  /  Торти

    Готуємо коржі: - Масло вершкове (розм'якшене) збити з цукром Містраль, по одному ввести жовтки, збиваючи міксером. Додати просіяне з розпушувачем борошно. - Замісити круте еластичне тісто, скачати в кулю. Поділити на 5 частин, накрити плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин Готуємо безе: Збити 4 білка з дрібкою солі до утворення ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Ледача піца

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на олії. Вкинути до цибулі гриби і обсмажити. У цей час збити яйця, додати вершки, посолити, поперчити, додати зелень. хліб paзрезать навпіл на трикутнички. мачає кожен шматочок в яєчній суміші і викладаємо на сковорідку так, щоб повністю закрити дно. Залишилася смeсь не виливайте-вона ...
    Читати далі

  • яйця фаршировані грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У звареного яйця зрізають тупий кінець. Потім чайною ложкою виймають жовток. Цибулю дрібно наразать, обсмажити до золотистого кольору. Поджарінние гриби з'єднати з цибулею і жовтком. Отриманим фаршем заповнюють білки. Такі яйця подають під майонезом, сметаною або соусом.
    Читати далі

  • Хінгялі по-азербайджанські

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто звичайне: борошно, тепла вода, сіль. Розкотивши тісто, розрізаємо на квадратики, варимо, як макарони ... Кидаємо в киплячу воду, помішуючи, щоб не прилипли один до одного ... можна додати трохи олії. Сіль за смаком. Готові Хінгялі обливаємо жаренним дрібно нарізаною цибулею. Хінгялі до столу подаються з катигом (кефіром). У катиг ...
    Читати далі

  • Феттучіні по-римському

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Спочатку робимо соус. Відварені сушені білі гриби тушкуємо з обсмаженою цибулею і морквою. Додаємо печінку. Я віддаю перевагу індиче, тому що у неї немає присмаку, але це на любителя. Обсмажити. Додати червоне вино, приправи і ще трохи протушкувати. Додати томатну пасту і шинку. Полити соусом Феттучіні.
    Читати далі

  • "Батон" курячий

    Закуски  /  М'ясні

    Спочатку обсмажуємо в маслі дрібно порізану цибулю. Потім обсмажити, порізану на кружальця моркву. Варені яйця дрібно порізати. Печериці порізати і обсмажити. Куряче філе прокрутити разом зі смаженою цибулею на м'ясорубці або в блендері. У цей фарш додати варені порізані яйця, морква, гриби, зелень, вимочений у молоці хліб, сіль, перець, додати ...
    Читати далі

  • салат "Берізка"

    Салати  /  Інші салати

    Печериці обсмажити з ріпчастою цибулею. Чернорслів розпарити, нарізати соломкою. Відварене куряче м'ясо той же нарізати соломкою. Яйця натерти на крупній тертці. Свіжі огірки нарізати дрібною соломкою. Все укласти в салатник шарами, кожен шар трохи промазати майонезом. Зверху змастити майонезом і прикрасити.
    Читати далі

  • Котлети "Королівські" з горіховим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати фарші і пропустити через м'ясорубку з цибулею, картоплею, морквою, хлібом (попередньо замоченому в молоці), часником. Додати яйце, спеції і сіль. Добре перемішати. Сформувати котлети, поклавши всередину горіхи і родзинки, обваляти в борошні (сухарях) і обсмажити у фритюрі. Обсушити на паперовому рушнику. Приготування соусу: часник дрібно порубати і обсмажити ...
    Читати далі

  • Курочка

    Закуски  /  М'ясні

    Куряче філе пропустити через велику м'ясорубку з цибулею і часником, додати манку, сіль, перець, вимісити і розкласти на змащене деко на 16 (у мене) однакових приплющених коржів. Окремо обсмажити цибулю + морква + мексиканська суміш і викласти на коржі курячі. Окремо змішати яйця + майонез + мука і залити на овочі. Посипати тертим сиром. Випікати ...
    Читати далі

  • Теплий салат "Огірки з м'ясом по- корейськи".

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат з яловичиною

    Огірки нарізати брусочками, скропити оцтом, посолити. М'ясо нарізати тонко. Цибулю порізати півкільцями. Перець-шматочками. М'ясо з цибулею посмажити в киплячим маслі. Наприкінці смаження додати перець, отпассіровать, прибрати з вогню. Огірки злегка віджати, додати до загальної маси, полити соєвим соусом, посоліть- посахаріть і поперчити за смаком, додати ...
    Читати далі

  • Фалафель східні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хуммус (горох) замочити в холодній воді на ніч, воду злити. Пропустити його 2-3 рази через м'ясорубку або перемолоти в блендері разом з цибулею, часником, зеленню, перцем- фарш повинен бути дуже дрібним і однорідним. Додати спеції, пекарський порошок і борошно при необхідності. Добре все вимішати до однорідної маси, змочуючи руки у воді, сформувати ...
    Читати далі

  • Картопляно-грибна запіканка з кремом бешамель

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з грибами

    гриби дрібно нарізати і посмажити з цибулею до повного випаровування рідини. посолити і поперчити. картопля обсмажити з 2-х сторін до рум'яної скоринки. приготувати крем бешамель: розігріти олію на сковороді і обсмажити в ньому борошно. швидко ввести в кипляче молоко і дуже добре розмішавши. щоб не було грудочок заварити крем. постійно заважаючи знизу. щоб ...
    Читати далі

  • Оселедець під шубою

    Салати  /  Інші салати

    Пашінковать овочі через тертку і викласти шарами на плоску тарелку- Шар 1-й: оселедець і майонез Шар 2-й: картопля і майонез Шар третій: Марківка, буряк і майонез Останній шар: буряк і понад прикрасити кропом і цибулею. Залишити в холодному місці на пару годин.
    Читати далі

  • Закуска до пива під футбол

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Варіант 1: огірок, помідор і сир нарізати смужками, брати по одній штучці і перевьязать зеленою цибулею. Варіант 2: нарізати смужками картоплю і моркву. Ковбасу нарізати напівкружечками, на неї віложіть смужку картоплі, моркви і гілочку кропу. Все закріпити шпажками. Варіант 3: на шпажку насильства маленький шматочок огірка, потім помідор, ...
    Читати далі

  • Рисова вермішель з печінкою в коньячному соусі.

    Другі страви  /  Паста

    Відварити рисову вермішель в киплячій підсоленій воді 2 хвилини. Відкинути на друшляк. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії до напівготовності. Додати порізану печінку (у мене свиняча), посолити, поперчити і обсмажити разом з цибулею. Соус: Обсмажити борошно постійно помішуючи до коричневого кольору. Додати воду і бульйон, посолити, ...
    Читати далі

  • Гарячі бутерброди ДЛЯ ЛЮБИМОГО

    Закуски  /  Бутерброди  /  Гарячі бутерброди

    Підготувати фарш, як на котлети: хлібний м'якуш розмочити в молоці, розім'яти, змішати з м'ясом, дрібно порізаною цибулею і яйцями, посолити, поперчити. З скибочок батона вирізати ножем сердечка (зазвичай використовуємо просто цілі скибочки батона), розкласти на деку. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, розкласти на скибочки батона. Поверх цибулі викласти ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет в беконі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Бекон нарізати на смужки. Що б нарізати рівні смужки, потрібно хвилин на 30 покласти шматок в морозилку. Підморожене бекон легко нарізається. У мене готовий, нарізаний бекон. Сплести з бекону або сала килимок. Цибулю та печериці дрібно порізати, підсмажити на олії. Котлетний фарш викласти квадратиком. Посипати сушеним кропом ....
    Читати далі

  • Картопля фарширована по литовській

    Інші  /  Інші рецепти

    У сирих очищених картоплинах виїмкою роблять поглиблення і заповнюють їх грибному фаршем з цибулею. Посипавши картопля сухарями, запікають. Подають під сметанним соусом.
    Читати далі

  • Біляші (тісто в ХБ)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто для біляшів приготувала в хлібопічці (1, 5:00). Для фаршу яловичину і свинину нарізати дрібними кубиками і пропустити через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Фарш посолити, поперчити, розведіть вершками і перемішайте. Тісто скачайте в товстий джгут, наріжте його на шматочки, сформуйте з них кульки, дайте расстояться 10-15 хвилин. З ...
    Читати далі

  • Курячі оладки з білими грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячий державний фарш, як правило, рідкуватий. Тому для оладок підходить ідеально. Просто і дуже швидко. Кладемо в фарш яйце, сіль, перець. Якщо буде дуже рідким, додайте трохи борошна. Виливати ст. ложкою на розігріту сковорідку до зарум'янювання. Білі гриби помити щіточкою, порізати, посмажити з цибулею на олії ....
    Читати далі

  • Запіканка ніжна (макарони, фарш, яйця, вершки)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У підсоленій воді відварити макарони до напівготовності, додавши у воду 2 ст. л. соняшникової олії. Фарш пережарити з дрібно нарізаною цибулею до готовності. Відварити яйця круто, нарізати. Натерти сир на дрібній тертці. Для соусу змішати сметану, майонез і вершки. Викласти у форму для запікання шарами фарш, яйця, макарони. Залити соусом, посипати ...
    Читати далі