Ми рекомендуємо

Ви шукали: кимчхи

  • Піца далекосхідна з шитаки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У грибів відрізаємо ніжки (бо дуже складно їх жувати), курку розрізаємо на шматки і варимо все разом в підсоленій воді 20 хв. Бульйон НЕ виливаємо, він ще стане в нагоді (та й смачний він до того ж виходить). Гриби і курку нашінковиваем дрібними шматочками. Нашінковиваем цибулю і солодкий перець і обсмажуємо їх до розм'якшення на рослинному маслі. Готуємо ...
    Читати далі

  • Картопля запечений з начинкою

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картопля добре миємо (я використовував стару зубну щітку) і розрізаємо навпіл З кожної половинки вирізаємо внутрішню частину (я використовував інструмент для різьблення по дереву, ви можете ложкою скористатися). Вирізані "стаканчики" складаємо в солону воду, що б картопля не потемніла за час готування. Вирізану частину картоплі варимо до готовності ....
    Читати далі

  • Ттокпоккі. Рисові брусочки з м'ясом, овочами і грибами.

    Другі страви  /  Паста

    1. Моркву і цибулю почистити, нарізати морквину брусочками, цибулю півкільцями, селера шматочками. Бекон нарізаємо смужками, часник дрібно. Обсмажити бекон і овочі пару хвилин. 2. Гриби порізати пластинками, додати до овочів разом c порізаної сливою, тушкуємо ще кілька хвилин. 3. Додаємо тток (рисові брусочки) або рисову локшину, вливаємо томатний ...
    Читати далі

  • Дайкон солоний по китайськи

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Дайкон почистити, порізати соломкою, покласти в миску, посипати сіллю, ретельно перемішати, щоб весь дайкон покрився сіллю і залишити на 20 хв. Промити гарненько під проточною холодною водою. Змішати інші інгредієнти і заправити дайкон, добре перемішати. Пробувати на смак і додати соєвий соус, цукор і оцет - т. Е. Коригувати ...
    Читати далі