Ми рекомендуємо

  • Вершкове морозиво з карамельним соусом.

    Десерти  /  Морозиво  /  Морозиво пломбір

    1. Для карамельного соусу: розтопити в сотейнику або каструльці масло, всипаємо відразу весь цукор і ставимо на вогонь, не заважаємо, а лише іноді струшуємо каструльку. Цукор повинен перетворитися в темну карамельну масу. Вливаємо вершки (100мл.), Повертаємо на вогонь, і, як слід, розмішуємо, до повного розчинення карамелі. Даємо соусу охолонути ....
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • некиївські ТОРТ

    Десерти  /  Торти

    Заздрю Mimi і сміливо в цьому зізнаюся, любити і балувати себе потрібно вміти. І, право, необхідно. Необхідність усвідомлюю, але любити себе по-справжньому не вистачає времені.5-хвилинна любов - не любов, а насмішка. У страшному поспіху побалувати вдалося і вийшло краще, ніж планувалося з причини майже Новорічних чудес. Я - людина смілива, повний набір ...
    Читати далі

  • Сирна запіканка з морквою і родзинками

    Інші  /  Інші рецепти

    Морква, помити, нетереть на тертці, додати цукор, змішати, дати постояти пару хвилин, щоб морква дала трохи соку. Розбити яица, додати сіль і родзинки, додати сир. Все ретельно перемішати, і додати борошно. Повинна вийти досить густа суміш (якщо вийшло маса не достатньо однорідна (це залежить від сиру), то покладіть ...
    Читати далі

  • Кабачки "Аджика"

    Закуски  /  Інші заготовки

    Кабачки очистити від шкірки і насіння, порізати дрібними кубиками (можна прокрутити через м'ясорубку). Перець очистити від насіння і порізати дрібними кубиками (можна прокрутити через м'ясорубку). Помідори і часник прокрутити через м'ясорубку. Все змішати. Додати масло, сіль, цукор, лавровий лист, оцтову кислоту (для тих хто любить погостріше можна додати ...
    Читати далі

  • Ікра з баклажанів по-ліванських

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Моє знайомство з арабською кухнею почалося в Лівані, років так 13-14 тому. Спочатку я викладу рецепт, який я прихопила як сувенір. А потім поділюся своїми враженнями про ту поїздку. Оригінальна назва страви я не пам'ятаю. Тому зупинюся на ікрі по-ліванських. Отже, запікаємо баклажани. Я їх запікаю саме так, як мені показали ...
    Читати далі

  • Брецель (Brezel) - німецький крендель до пива. Два варіанти, по баварськи і по швабськи.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Відразу обмовлюся, що в Німеччині не була і брецелів не Пробував. А так як, конкурс все таки до німецького свята, то вирішила все таки попробивать приготувати за рецептами німецької кухні і ось що у мене вийшло. Продукти для баварського Брецель. Змішуємо борошно з дріжджами і розпушувачем. У теплій воді розчиняємо цукор і поступово ...
    Читати далі

  • Квасолеві тістечко для принцеси

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Квасоля я замочила у воді на ніч Потім відварити до готовності (близько 2-х годин) і подрібнити в м'ясорубці Після чого взяла 4 яйця, додала дрібку солі і 3 ст. л. цукру Збила їх міксером Взяла подрібнену квасоля (2 ст. л. залишити в сирну начинку), додала до неї розпушувач, какао і цедру одного лимона, добре перемішала Туди ...
    Читати далі

  • Грушево-яблучний пиріг з м'ятою (тест-драйв)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Чудовий пиріг! Ніжне повітряне тісто і смачна ароматна начинка з сезонних фруктів. 1. Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Воно повинно бути кімнатної температури. 2. Віночком збити яйця з сіллю і двома видами цукру. Додати кефір. Перемішати. 3. Погасити соду оцтом. Відправити в миску до кефіру. Додати масло, просіяти ...
    Читати далі

  • Яблучне варення "Янтарне" для пиріжків. І маленький секрет для пирога.

    Закуски  /  Інші заготовки

    Яблука ріжемо соломкою. Закладаємо в таз. Пересипаємо кожен шар цукровим піском. Накриваємо марлею або рушником. Витримуємо у власному соку ніч. Вранці додаємо живу воду. Варимо в три заходи. Перший раз - 5 хвилин, другий раз - 10 хвилин, третій раз - 15 хвилин. Після кожного разу варимо і охолоджуємо. І ще маленький секрет. Коли робимо відкритий ...
    Читати далі

  • Appleburger

    Закуски  /  Бутерброди

    Я дуже довго думала що ж асоціюється з американською їжею. Але мені в голову нічого більше не прийшло як "Біг мак", "Чізбургер" ... Так, так я знаю що ця їжа НЕ корисна, а девіз нашого конкурсу голосують "харчуватися правильно!" І я придумала СВІЙ правильний і корисний "Appleburger". Сама назва говорить сама за себе, і я зараз вам все детально ...
    Читати далі

  • Пиріг на дріжджовому тісті з осетриною і квашеною капустою (рибальське)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Тісто замісити як зазвичай, відставити для підняття, накривши чистою ганчіркою. Осетрину обшпарити окропом і зняти всі "жучки" (у осетрових замість луски), щоб шкурка була гладка. Порізати рибу на скибки по 1 см завтовшки, а скибочки порізати соломкою. Цибуля ріпчаста 1 шт. порізати ка вам хочеться, підсмажити злегка на соняшниковій олії, добавітьрибу, ...
    Читати далі

  • салат з морської капусти 2

    Інші  /  Інші рецепти

    Всі порізати дрібно, додати капусту з банки, посолити, заправити майонезом
    Читати далі

  • Плюшки-нескладушкі і рогалики-витекушкі або очі бояться, а руки ... гаки

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Для початку приготуємо опару. Беремо половину норми молока. Підігріваємо його в мікрохвильовці градусів до 30 за Цельсієм ... (або 86 за Фаренгейтом). Додаємо 1 ст. л. цукру. Кидаємо дріжджі ... Робимо Сім-Салабім віночком ... і сміливо всипаємо туди 3 - 4 ст. л. борошна. Отриману рідку бовтанку накриваємо тим що під руку підвернеться (у мене кришечка ...
    Читати далі

  • Кекс з брокколі і оливками

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Рецепт від Юлії Висоцької з моїм доповненням у вигляді оливок і сиру, не можемо ми без сиру)))) Промиваємо брокколі, відокремлюємо суцвіття і відваримо хвилини 3. Виймаємо, даємо стекти на серветці. У борошно додамо спеції, розпушувач і сіль, перемішаємо. Олію заздалегідь дістаємо, щоб було м'яке. Розтираємо його з цукром, вбиваємо по-одному яйця і злегка зіб'ємо. З'єднуємо ...
    Читати далі

  • Пиріг "Абрикосовий перевертиш"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Дуже ароматний, надзвичайно ніжний і вологий вийшов у мене пиріг. Шкодую лише про одне - немає у мене в господарстві маленької нероз'ємному форми. Тоді б він був у мене ну просто красенем !!! Але, хоч і вийшов пиріжок невисоким, смак у нього -чудовий. А тому дуже хочеться поділитися з Вами цим рецептом. Абрикоси звільнити від кісточок ....
    Читати далі

  • Рулетики з курячої грудки з морквяно-грибною начинкою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Рецепт із серії "я його зліпила з того, що було". Минулий тиждень видався просто моторошна і по жарі і по задимленості і магазини відвідувалися рідко, у зв'язку з цим довелося видумавать рецепт изходя з вмісту холодильника. Відразу перепрошую, що фото не спочатку, т. К. Вирішила фотографувати і виставити рецепт вже до завершення приготування, коли ...
    Читати далі

  • Кіш з гарбузом і беконом (любителям і противникам гарбуза присвячується)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Гарбузовий пиріг

    Спочатку готуємо тісто: порубане масло змішуємо з сіллю і мукой- виходить крихта. Додаємо холодну воду і швидко перемішуємо, має вийде еластичне тісто, яке розгортаємо в товщиною в 0,5 см. Укладаємо в форму- бортики повинні бути близько 3 см. Дно наколюємо виделкою, накриваємо папером для випікання, насипаємо горох (як я вже .. .
    Читати далі

  • гарбузовий хліб з часником і червоним пекучим перцем

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Отже, продовжую боротьбу з гарбузом. Ну нікік не приживається вона у нас в натуральному вигляді, так що годую родину за допомогою "обману". Ось, нарила в неті хлебушко-дуже вже він нам сподобався-навіть девченки на роботі рецепт прерпісивалі. Хочу поділитися і з Вами. Для початку із сирого гарбуза готуємо пюре-яким зручним для вас способом. Я просто порізала ...
    Читати далі

  • Морквяний солодкий пиріг "вкуснющей"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    А тепер від мене рецептик нашого улюбленого морквяного пирога !!! Він дуже простий у приготуванні, дуже смачний і зовсім недорогий, а головне він корисний !!! :-) Насамперед натріть моркву на тертці, засипте її 1 склянкою цукру, перемішайте і залиште на 1:00, щоб морквина дала сік. Через годину розтопіть маргарин на плиті і поставте охолоджуватися ....
    Читати далі

  • Салат з квасолею та капустою.

    Салати  /  Салат з овочів

    Для цього салату квасоля потрібно відварити заздалегідь, т до її потрібно замочити не менш, ніж на 4:00. Потім варити, дотримуючись інструкції на упаковці квасолі БЛАНШ від МІСТРАЛЬ, Капусту тонко нашаткувати, присолити і пом'яти, щоб дала соку небагато. Огірок тонко порізати (я зняла з нього шкірку). Сир натерти на тертці середньої, кріп дрібно порубати. Все ...
    Читати далі

  • ВАРЕННЯ "аґрусового-марципанове"

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Зізнаюся одразу, що єдине варення з агрусу, яке я "визнавала", це так зване "смарагдове", воно ж "королівське", воно ж "царське" і прочая ... Так, те саме, де з кожної ягідки треба виколупувати насіння ! Так, викликаю вогонь гніву на себе - тому як "довго"! Але мене це не "засмучувало" тому що це смачно, а це вирішальний ...
    Читати далі