Ми рекомендуємо

  • Торт Антреме М'ята, полуниця, апельсин.

    Десерти  /  Торти

    1. М'ятний бісквіт. М'яту, я брала листя разом з гілочками викласти в чашу блендера, додати 1 ст. ложку цукру. Пробити в пюре. 2. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази. 3. Борошно просіяти з крохмалем. Акуратно з'єднати яєчну і борошняну суміші. Додати м'яту, перемішати. 4. Деко застелити пергаментом, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Теплий рисовий салат з шинкою

    Салати  /  Інші салати

    Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Очищену цибулю дрібно нарізати. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю. Нарізати шинку брусочками. Додати з сковороду до цибулі і прогріти. Змішати теплий рис, з шинкою та цибулею, додати зелений горошок ізаправіть соусом вінегрет. Зверху посипати рубаною зеленню Для соусу змішати ...
    Читати далі

  • Рибний суп по-шведськи

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на вершковому маслі до прозорості. Картоплю і моркву почистити, порізати кубиками і трохи обсмажити разом з цибулею. Покласти овочі в каструлю з гарячою водою. Рибу порізати і покласти в каструлю з овочами, додати горошок, посолити, поперчити. Варити 15 хвилин. Налити в суп молоко, довести до кипіння ...
    Читати далі

  • Салат "Пістолет"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Викладати салат шарами, у формі пістолета, кожен шар поливаючи майонезом: 1 шар: гриби з цибулею обсмажити на олії 2 шар: яйця, нарізані кубиками 3 шар: куряче м'ясо порізати 4 шар: огірки порізати тонкою соломкою 5 шар: чорнослив порізати соломкою Приємного Смачного !!!
    Читати далі

  • Картопляний салат з РЕДЬКОЮ

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Відварену в шкірці картоплю очистити і розім'яти, додавши дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Редьку очистити, промити і натерти на тертці, змішати з картоплею і цибулею. Підготовлений салат посолити за смаком і заправити рослинним маслом. зверху посипати кропом
    Читати далі

  • Салат "Грибна шуба"

    Салати  /  Інші салати

    Гриби відварити, дрібно порізати і обсмажити (можна з цибулею). Картопля оваріо в мундирі, остудити і очистити. Лук і огірок очистити і дрібно порізати (або на тертці). Картоплю натерти на крупній тертці і частина укласти на дно салатник. Змастити половинкою майонезу. Потім акуратно викласти шарами інші складові, змащуючи кожен шар сметаною ....
    Читати далі

  • Котлети Северодвінську

    Другі страви  /  Інші основні страви

    рибне філе промолоти на м'ясорубці з цибулею, яіцом, посолити і добре перемішати зліпити коржі, на середину викласти фарш, вмочити в кляр і обсмажити в олії. грибний фарш (начинка) гриби обсмажити з цибулею. посолити. окремо до котлет подати соус: майонез змішати з часником і натертим на тертці солоним огірком
    Читати далі

  • Риба, запечена під майонезом.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу почистити, помити, нарізати на порційні шматки. Тепер її можна посолити і залишити на деякий час. Цибулю почистити, нарізати кружальцями. Можна на спеціальній тертці. Тепер беремо форму, в якій будемо запікати нашу рибку. На дно розкладаємо кружальця цибулі (приблизно половину). На цибулю кладемо рибу, поперчити трохи і зверху накриємо залишилися ...
    Читати далі

  • Яловичина "Георг"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину нарізати брусочками. Лук соломкою. З помідор зняти шкірку і нарізати дрібним кубиком, корнішони також. Часник очистити, натерти їм сковороду. Масло розігріти на сковороді, обсмажити м'ясо з цибулею ок 5 хв, посолити, поперчити. Додати огірки з помідорами і смажити ще 5 хв. Залити соусом і тушкувати до готовності.
    Читати далі

  • Японський м'ясний суп з пастою! ! !

    Перші страви  /  М'ясні

    Це чисто класичний Японський суп, який ви можете спробувати майже в кожному Японському ресторані. Він простий і швидкий у приготуванні, будь кулінар може приготувати такий суп! Беремо не жирне м'ясо, полузаморажіваем і дуже тонко нарізаємо, або настругіваем! Тонко кільцями ріжемо білу частину цибулі порею, також тонко ріжемо цибулю зелений! Відварюємо ...
    Читати далі

  • Кібінай з рибою.

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто: Розтоплене масло з'єднати зі сметаною. Додати борошно, сіль. І замісити м'яке, що не липнуче до рук тісто. Дуже приємне в "роботі". Фарш: Дрібно порізати рибу, з'єднати з дрібно нарізаною цибулею, кропом, білком, манкою, лимонним соком, сіллю, перцем. Добре перемішати! Тісто розділити на 16 шматочків, подкатать в кульку. Прямо рукою зробити кружечок, покласти ...
    Читати далі

  • Ніжний ситний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з фаршем. Тісто: Яйця розтерти з кефіром і сметаною. Додати натерте на крупній тертці масло, сіль і соду. Розмішати. Вмішати борошно. Тісто має бути густе і литися з ложки. У роз'ємну форму вилити 1/2 тіста (щоб покрило дно), потім покласти обсмажений фарш з цибулею, трохи посолити, поперчити. Зверху - натертий ...
    Читати далі

  • осіння галявинка

    Салати  /  Інші салати

    Всі продукти дрібно режим кубиками, окремо один від одного. Яйце розділити жовток і білок, подрібнити все окремо. Цибулю і свіжі гриби підсмажити на вершковому маслі. Дати охолонути. Беремо красиву прозору глибоку салатницю, викладаємо шарами. Картопля 1/2 частина, майонез (змастити), огірки, гриби консервовані (залишити декілька для прикраси), ...
    Читати далі

  • Деруни з беконом і мускатним горіхом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук очистити, порубати. Бекон нарізати невеликими смужками. Бекон обсмажити на олії 2 хвилини, додати цибулю і обсмажувати разом 3-4 хвилини. Картоплю очистити, натерти на крупеой тертці. Віджати, приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом. Обсмажений бекон з цибулею змішати з тертою картоплею. Додати яйця, борошно і змішати до однорідної ...
    Читати далі

  • Ловись, рибко, велика й малелькая ... (шпроти в листковому тісті)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто розморозити. Шпроти дістати з банки, дати стекти зайвому жиру. Помідори і цибулю ріпчасту дрібно порізати. Змішати. Посолити і поперчити. Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм. Порізати на квадрати або смужки. На кожен квадрат покласти по 1 рибку і трохи помідорів з цибулею. Закрити другою половинкою тіста. (А взагалі форма за вашим буженинам) ....
    Читати далі

  • Рисовий пиріг "Слоенка"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Цибуля - подрібнити. Обсмажити на сковороді і тушкувати під кришкою 5 хвилин. Рис промити. З кукурудзи злити рідину. Гриби - нарізати. М'ясо нарізати квадратиками (невеликими) і обсмажити на сковороді. Коли м'ясо підрум'янитися, додати 2 ст. води, посоліть, поперчіть і готуйте 20 - 25 хв. В результаті...
    Читати далі

  • Курочка з скоринкою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Змішати майонез і томатний соус Обмазать цим соусом всю курку Картоплю почистити і нарізати брусочками Цибулю почистити і нарізати Змішати цибулю з картоплею, посолити і посипати приправою Курку акуратно викласти на сковороду і обкласти її картоплею з цибулею Натерти сир і посипати все Залишками змішаного соусу полити картопельку і поставити ...
    Читати далі

  • салат дивовижно

    Салати  /  Інші салати

    Оселедець вимочити в молоці (якщо дуже солона), цибулю порізати півкільцями і обшпарити окропом, печериці порізати і обсмажити на рослинному маслі. Оселедець і помідори порізати, з'єднати з цибулею і печерицями і залити соусом. Дати постояти 30 хвилин. ПРИЯТНОГО АППІТІТА!
    Читати далі

  • М'ясо по-бургундські (Boeuf bourguignon)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажити шматочки м'яса, грудинки з цибулею до золотистого кольору. Зняти з вогню. Окремо обсмажити борошно до золота, інтенсивно помішуючи, потім додати воду і червоне вино. Дати закипіти, безперервно помішуючи, додати м'ясо, цибуля, свинячу грудку, морква, часник, сіль і приправи. Тушкувати на повільному вогні близько 2:00 Не знаю, як вам, а мені довелося ...
    Читати далі

  • Суп з баклажанів з грибами.

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, баклажани - кубиками. Обсмажити на рослинному маслі моркву з цибулею протягом 4 хвилин. Додати гриби і смажити ще хвилин 5. На окремій сковороді обсмажити баклажани до напівготовності. Додати баклажани до смажених овочів і грибів, залити молоком, посолити, поперчити. Дати покипіти ...
    Читати далі

  • Запечені котлетні секрети з лечо

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Відварити перепелині яйця до напівготовності, охолодити і очистити. 2. Фарш змішати з різаним цибулею, додати дрібно нарізану зелень і порубаний часник. 3. Все перемішати, додати яйце і спеції. Охолодити фарш. 4. Зробити плоску котлету і всередину покласти яйце, защипати краї сформувавши кульку. 5. Укласти котлетки в форму і залити лечо. 6. Випікати ...
    Читати далі