Ми рекомендуємо

  • Цукерки Іриски

    Десерти  /  Інші десерти

    Мед і цукор змішуємо в каструльці і ставимо на маленький вогонь. Доводимо до кипіння і варимо до бурштинового кольору, приблизно 10 хвилин. По частинах додаємо масло кімнатної температури. Вливаємо гарячі вершки. Варимо до потрібної консистенції. Перевіряємо на готовність: капаємо по парі крапель нашої суміші на холодну поверхню, даємо застигнути іпробуем, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Жюльєн в хлібному короваї

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати невеликими пластами, відбити і порізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю порізати півкільцями і обсмажити в сковороді на рослинному маслі до м'якості. Відкласти смажену цибулю на іншу тарілочку. На сковороду покласти порізане шматочками м'ясо і смажити 10-15 хвилин. М'ясо з'єднати з цибулею. Приготувати соус бешамель. У м'ясо з цибулею ...
    Читати далі

  • Сардельки курячі по-домашньому.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче м'ясо пропустити на м'ясорубці, через найдрібнішу решітку разом з цибулею. Печінка нарізати маленькими шматочками, а сало дрібними кубиками. З'єднати фарш з печінкою і салом, додати сіль і подрібнений дрібно чорний перець. Перемішуючи фарш додаєте до нього вершки і добре вимішує, а потім відбиваєте фарш, щоб від став в'язким і однорідним ....
    Читати далі

  • Кулінарні хитрості для хорошої випічки-3. Млинці.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Масло для смаження млинців можна наносити на сковороду половинкою картоплини або половинкою цибулини. Цим ми пріжаріваем цибулю, вводячи тим самим в масло прянощі. Перш ніж смажити млинці протріть сковорідку сіллю, тоді тісто не буде прилипати. Перш ніж почати смажити млинці, потрібно ретельно протерти сковороду сіллю, інакше перший млинець не вдається ...
    Читати далі

  • Оселедчик по-шведськи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Ця страва готував кухар зі Швеції, який працює в одному з московських ресторанів. Воно якось відразу «запало» мені в душу, т. К. Я є затятим шанувальником слабосоленої оселедчик. Все дуже просто. Картопля миємо, чистимо, відварюємо в підсоленій воді. Я завжди додаю у воду крім солі ще й лаврушку, пару зубчиків часнику, запашний перчик, ...
    Читати далі

  • Рибний суп з нутом і чорізо «Іспанські мотиви»

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Якщо взяти консервований нут, то приготування супу займе не більше 30 хвилин. Альтернатива - відварити нут заздалегідь, але на це потрібен час. І так приступимо. Цибулю і часник почистити і дрібно нарізати, так само нарізати дрібно перчик чилі. У каструлі розігріти оливкове масло і спассировать цибулю з часником і чилі до прозорості. Чоризо порізати ...
    Читати далі

  • Бабка для tatik24

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картопля чистимо і тремо на тертці (наприклад, як на Драннік) якщо картопля дуже соковитий злегка відіжміть додаємо 4 ст. ложки соняшникової олії, щоб картопля не потемнів. Бекон ріжемо на невеликі кубики і підсмажуємо на сковорідці. Наприкінці смаження додаємо нарізану цибулю і смажимо до прозорості (можна і довше - це на смак). Підсмажений ...
    Читати далі

  • Куряче філе з яблуком по-тайськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    На приготування цього блюда не піде багато часу. Швидко, просто, смачно. 1. Рис промиваю і перекладаю в каструлю, заливаю водою, солю за смаком і доводжу до кипіння. Вогонь зменшуємо, каструлю щільно закриваю кришкою. Варю рис на повільному вогні близько 30 хвилин. 2. Яблуко мою, очищаю від насіння, нарізаю тонкими часточками, скроплюю соком лайма.3. У ...
    Читати далі

  • Фаршироване плече молодого баранчика

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    ФАРШ: в невеликій сковороді розтопити масло і стушкувати цибулю і порей, додати гриби і згасити ще пару хвилин. Перекласти в середнього розміру маску. Замочити, поламану на дрібні шматочки, мацу у воді, віджати і перенести в миску з цибулею і пореєм. Курячу грудку вимити, просушити паперовим рушником і порізати дрібними кубиками. Перенести вміску ....
    Читати далі

  • Короп фарширований

    Другі страви  /  Страви з риби

    Карпа краще взяти від 1 до 1,5 кг. Потрошимо звичайним способом, робимо поперечні надрізи з одного боку, інтервалом приблизно по 2 см. Натираємо сіллю, перцем і приправою. нехай лежить маринується хвилин 20. Потім обмазуємо сметаною або майонезом. Ще хвилин 30. Ріжемо картоплю скибочками, промиваємо під проточною водою, викласти на рушник, обсушити ....
    Читати далі

  • пиріг з осетриною

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт пирога з осетриною Осетрину ошпарюють, зачищають, укладають ланками в посуд, підливають воду, додають сіль і припускають. Ланки нарізають на шматки товщиною 0,5 см. Опарноє дріжджове тісто ділять навпіл і після расстойки розкочують два великі пласта. Пласт посипають борошном, скачують на качалку, перекладають на змащене маслом деко, ...
    Читати далі

  • Різотто з кабачком.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачок, не очищаючи від шкірки, натерти на крупній тертці, присолити, залишити хвилин на 10. Цибулю і часник дрібно порізати, розмарин покласти в пакет і трохи розім'яти толкушкой, щоб виділилося масло. Бульйон довести майже до кипіння і залишити на мінімальному вогні, щоб залишався гарячим. У глибокій сковороді або сотейнику (краще з товстим дном) ...
    Читати далі

  • Рулет грибний з телятиною в листковому тісті

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Добрий день! Відмінний закусочний рулет, в ньому чудово поєднуються гриби з цибулею і горіхами, фарш з телятини з чорносливом, все це обгорнуте в два шари: перший-шинка, другий-листкове тісто, якщо зацікавила-заінтригувала, підсаджуйтеся поряд, будемо дружно їсти ... . да чаї ганяти! Розморозимо листкове тісто. Очищаємо і нарізаємо пластиками ...
    Читати далі

  • Рибні тефтелі з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рибу перекрутити на м'ясорубці і добре віджати зайву рідину. 2. Цибулю і картоплю потерти на дрібній тертці і теж віджати сік. 3. Добре вимісити рибний фарш з цибулею та картоплею додавши яйця, сіль, перець, приправу і манку. Прибрати в холодильник на 15 хв. 4. Лук, буряк і моркву порізати тонкими кружечками. 5. Сформувати невеликі тефтелі ...
    Читати далі

  • Курячі крильця під майонезом в духовці з картоплею

    Інші  /  Інші рецепти

    Курячі крильця Шпиг часником. Беру великі часточки, кожну розрізаю на кілька поздовжніх шматочків, в кожне крильце вставляю по одному такому, а то й по два, рясно проливаю соєвим соусом, краще світлим, посипаю великою кількістю меленого чорного перцю, тру в руках, змішую зі свіжим, теж м'ятим в руках розмарином, додаю кілька ...
    Читати далі

  • Овочеві голубці "Помаранчеве настрій"

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці овочеві

    Добрий день! Викладав черговий рецепт для тих, кого зацікавила книга «Пароварка для гурманів». В оригіналі пропонувалося використовувати савойскую капусту, але через брак такої, використовувала білокачанну свіжого врожаю. Кочан був маленький - 600г. Розберіть капусту на листя. Складіть листя в парову корзину і проваріть на пару 15-20 ...
    Читати далі

  • Фаршироване асорті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Овочі вимити. У перців видалити насіння, зберігаючи «кришечку». Зрізати верхівки у помідорів і обережно видалити м'якоть, не пошкодивши оболонку. У баклажана зрізати хвостик і відрізати кінець з іншого боку. Обережно видалити насіння, утворивши поглиблення. Баклажани посолити всередині. Через деякий час злегка віджати сік. У кабачка видалити серцевину ...
    Читати далі

  • Рольмопси "Хмільні"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець розморожуємо, чистимо, миємо, обробляємо на філе, можна не возитися і прибрати тільки великі кісточки, дрібні в процесі стануть м'якими і непомітними. Густо мажемо філе гірчицею, корнішони нарізаємо тонкими пластинками, викладаємо на філе, закручуємо щільний рулет, заколюємо шпажками, щоб не розвалився. Проробляємо те ж саме з рештою ...
    Читати далі

  • "Бичачі яйця смажені"

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Відварені яйця нарізати обсмажити з цибулею залити сметаною, посолити, поперчити тушкувати до готовності. На порційні сковороди або форми викласти тонко розкачане листкове тісто, обрізати по краю сковороди. Поставити порційні сковороди в гарячу духовку. Тісто щоб не здувалося проколоти кілька разів виделкою. На готове тісто викласти яйця ...
    Читати далі

  • Яйця-Кокотт з шампіньоновим пюре. (Кінодуель новорічна)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Як же багатий наш кінематограф різною смакотою. На "дуель" я вирішила виставити гарячу закуску з мого найулюбленішого фільму і літературного твору Михайла Булгакова "Майстер і Маргарита": «... Ех-хо-хо ... Так, було, було! .. Пам'ятають московські старожили знаменитого Грибоєдова ! Що відварні порційні судачки! Дешевка це, милий Амвросій! А ...
    Читати далі

  • Картопля для штангістів, танкістів і таксистів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пані та панове, багато ми з'їли ми картоплі просто так, для насичення, чи не так? Так давайте розфарбовувати повседневіе вигадками, якими б вигадливими вони не здавалися. Переконавшись багаторазово і на очах всього сайту, що приготування їжі в пакеті має величезні переваги перед використанням звичайного дека в духовці - чистота, ...
    Читати далі