Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • "Простобутерброди" (або "Нічого особливого, але дуже смачно")

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хліб викласти на деко і запекти в духовці до рум'яності. Грудинку тонко нарізати, посолити і поперчити. Посмажити скибочки грудинки по 30 секунд з 2 сторін без масла. Гарячу грудинку укласти на гарячий хліб. Присипати нарізаною цибулею. Смачного!
    Читати далі

  • Закуска "Душевна під ........."

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Всі жахливо ПРОСТО! Відкриваємо холодильник і ліпимо! Картопля вар. і огірок режим на кругляшки, оселедець, перець, цибуля, часник дрібненько (або як вам подобається) Майонез + гірчиця + оселедець + цибуля + перець мол.-перемішали. Тунець + плавл. сирок + часник + майонез (небагато) + сіль-перемішали. Тепер викладаємо башточки: картопля + оселедець (з горчицой, майонезом, цибулею) + огірок + тунець (ссирком, часником, майонезом) ...
    Читати далі

  • яйця фаршировані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    заправляємо фарш перцем, сіллю, цибулею, викладаємо на змащений злегка рослинним маслом деко і розрівняти робимо поглиблення туди вбиваємо сирі яйця між ними скибочки помідора і поздовжньо скибочки перцю (у мене кабачёк) випікати приблизно 30 хвилин при температурі 200 гр, залежить від вашої духовки
    Читати далі

  • Картопляний рулет з фаршем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити картоплю в солоній воді. Розтовкти в пюре (без молока!) З 1-2 яйця. Поставити остигати. Фарш обсмажити з цибулею. Посолити, поперчити, додати червоний перець. Намочити кухонний рушник. Розкласти на нього пюре. На пюре розкласти фарш. За допомогою рушники закрутити в рулет. Обмазати жовтком. Випікати на аркуші з папером при 180 гр. 35-45 ...
    Читати далі

  • ПИРОЖКИ печені з капустою і картоплею

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Ставимо опару, в тепле місце як підійде замішуємо густе тісто даємо йому підійти капусту обсмажуємо з цибулею перчимо ставимо остигати картоплю чистимо, ріжемо шматочками і обсмажуємо в тій же сковороді з невеликою кількістю масла солимо, перчимо розгортає тісто викладаємо спочатку КАРТОШКУ, зверху КАПУСТУ заліплює пиріжки обмазуємо яйцем ставимо ...
    Читати далі

  • Салат «Ольга»

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Гриби, нарізані середніми шматочками обсмажити з дрібно нарізаною цибулею до готовності. Остудити. Курку відварити до готовності, остудити в бульйоні (так вона залишається максимально соковитою) і нарізати середніми кубиками. Сир натерти на крупній тертці, нарізати пекінську капусту, часник пропустити через прес. З'єднати всі інгредієнти, додати майонез ...
    Читати далі

  • Картопляні гніздечка з лисичками

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю відварити і зробити пюре. Оскільки це пісне блюдо, то замість масла і молока додали воду, в якій він варився. Спеції за смаком. Можна покласти обсмажений на олії цибулю. Лисички обсмажили з цибулею. Потім за допомогою кулінарного мішка зробили гніздечка і поклали в них гриби.
    Читати далі

  • Салат "Івушка квітуча"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Дно салатник змастити майонезом. Рибу дістати, рідину злити, розім'яти рибку виделкою. На майонез викласти шар рибки, полити майонезом. Наступний шар - дрібно порізані огірочки, перемішані з Зелeная цибулею і половиною кропу. Полити майонезом. Наступний шар - натeртие на тeрке білки яєць, перемішані з натeртой морквою. Далі- обільнийслой ...
    Читати далі

  • Яєчний салат з маринованими огірочками і гірчицею

    Салати  /  Інші салати

    Яйця нарізати кубиками. Майонез перемішати з гірчицею, паприкою, огірками та цибулею, заправити яйця. Поставити в холодильник на годину. Подавати з грінками.
    Читати далі

  • Салат "Чорний принц"

    Салати  /  Інші салати

    Печериці нарізати кубиками й обсмажити з цибулею. Відварити печінку. Зварити яйце. Потерти на тертці печінку, яйце і сир. Салат викладає шарами: - печериці; - Майонез; - Печінка; - Майонез; - Сир; - Майонез; - Яйце.
    Читати далі

  • Рулетик для гостей

    Закуски  /  М'ясні

    1. Тісто розкачати в прямокутний пласт близько 3-5 мм. 2. Фарш перемішати з зеленою цибулею, сіллю, перцем, яйцем, сиром, сметаною. Розкласти на пласт рівним шаром начинку, краї пласта з усіх боків загнути на 2-3 см. До середини і скрутити в рулет. Укласти рулет на деко, поверхня рулету змастити вершками і посипати кунжутним насінням. Випікати при ...
    Читати далі

  • Стейки з лосося

    Другі страви  /  Стейк  /  Стейк з лосося

    Змішати вино, соус-маринад і сіль. Лук очистити, нарізати півкільцями. У маринад покласти один ряд стейків, присипати цибулею, потім другий ряд і знову цибулю. Залишити стейки в маринаді на 2:00. Сковороду-гриль скропити маслом, нагріти, зменшити вогонь. Обсмажувати стейки з обох боків до готовності. Смачного!!!
    Читати далі

  • Котлети під шубкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Зробити фарш як для котлет (за вашим смаком) Гриби і цибулю порізати і обсмажити З фаршу сформувати плоскі котлети і викласти їх на деко або в форму Зверху викласти гриби з цибулею Посипати тертим (на крупній тертці) сиром Поставити в розігріту до 180гр. духовку на 25 хв.
    Читати далі

  • Салат "Колективний"

    Салати  /  Салат з овочів

    Капусту якщо кисла і давно стоїть у холодильнику промити Китайську нашаткувати тонкою соломкою Перемішати. Порізати цибулю, помідор і огірок. Заправити олією. Все перемішати, можна посипати зеленню. Солити ненадо. У квашеній капусті все є і сіль і кислота. Дуже простий і смачний. Спробуйте.
    Читати далі

  • Картопляна ковбаса

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо з цибулею пропустити через м'ясорубку. Картоплю почистити і дуже дрібно (!) Порізати. Можна, звичайно, теж на м'ясорубці перекрутити, але з різаною набагато смачніше! Не промивати! Змішати м'ясо з цибулею і картоплю, додати роздавлений часник, сіль, спеції, перець, жменька борошна і добре все вимісити руками. За допомогою м'ясорубки і спеціальнойнасадкі ...
    Читати далі

  • Дуже ніжний м'ясний пиріг з кабачком (швидкого приготування)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Фарш обсмажуємо з цибулею солимо перчимо додаємо капусту дрібно нашінкованую кабачки очищаємо від шкури і нарізаємо кільцями замішуємо тісто НЕ солимо! у форму виливаємо половину тіста потім викладаємо кабачок злегка підсолюємо на верх начинку заливаємо залишком тіста випікаємо в духовці 40 хвилин при темп. 200 градусів
    Читати далі

  • Салат "Млинцевий".

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Млинці порізати довгою і тонкою соломкою. Огірок очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Ковбасу нарізати соломкою. Все викласти в одну посуд. Приготувати заправку: змішати майонез, соєвий соус і яєчний жовток (варений) до однорідного стану ... заправити салат ... перемішати і прикрасити зеленою цибулею. СМАЧНОГО!!!...
    Читати далі

  • Вінегрет (варіат ... з оселедцем або м'ясом)

    Інші  /  Інші рецепти

    всі інгредієнти дрібно порізати, перемішати, - далі, що додати, кому як подобається ... - оселедець, з дрібно нарізаною ялтинським цибулею + оцет для суші - відварена, дрібно порубана яловичина - третій варіант, вінігрет класичний :-) заправка за варіантами. ........ з оселедцем-масло рослинне, з м'ясом-майонез :-)
    Читати далі

  • Гречка зі свининою в горщику (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізати невеликими шматочками і обсмажити з цибулею на олії. Злегка присолити і поперчити, скласти в поготовленний горщик, додати крупу і 2 скл. гарячої води, покласти зверху шматочок масла. Поставити в холодну духовку на 30 хвилин, на 170 град. Смачного!!!!
    Читати далі

  • Салат "Болгарец"

    Салати  /  Інші салати

    Болгарський перець помити, вийняти стебло і насіння, нарізати на смужки. Цибулю порізати на полуколечкамі і подрібнити перець-чилі. Складати в баночку, чеpедуя колір перцю з цибулею і перцем-чилі. Растітельноe масло розмішати з фруктовим оцтом, додати сіль і перець. Овочі притиснути (утрамбувати) трохи і залити дрессингом. Поставити в холодильник ...
    Читати далі