Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Куряча грудка в пікантному соусі з агрусу

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Приготування м'яса в соусі з агрусу або з додаванням агрусу - вже аж ніяк не новинка. До речі, англійська назва агрусу зовсім не випадково перекладається як «гусячі ягоди». Колись із них готували соус для молодого гусака. Але, через відсутність у мене в господарстві гусака, не те, що молодого, але і престарілого, я вирішила обійтися ...
    Читати далі

  • Тюфтельки з м'яса індички

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Добрий вечір! Хочу поділитися рецептом тефтелек з індички, соковиті і смачні вийшли! Для початку обріжемо з стегенця шкіру і видалимо кістка (вони нам тут не потрібні). М'ясо поріжемо шматками, потім измельчим в комбайні. Почистимо і поріжемо грубо цибулину, у хліба обріжемо скоринку. Складаємо в блендер цибулю, хліб, сіль, всі прянощі за смаком, перець і додаємо ...
    Читати далі

  • Салат Селянський

    Салати  /  Інші салати

    1. гриби порізати соломкою на 5 хвилин в мікрохвильовці під кришкою на середньовисоких хвилях розпарити, додати на сковородкус обсмаженою цибулею прогріти 1-2 хвилини, можна дабавіть спеції 2. очищену картоплю зварити в мікрохвильовці протягом 15 хвилин, злегка охдадіть і нарізати кубиками, я продавлюють через грати для варених овочів. 3. подрібнити ...
    Читати далі

  • Печені конвертики з начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Начинка: Гриби порізати пластинками і обсмажити з цибулею, остудити і змішати з тунцем, заздалегідь подрібненим виделкою, додати сіль, мелений перець, зелень. Все перемішати. Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати невеликими квадратиками. У середину квадрата викласти начинку, зверху покласти кружечок помідора і закрити як конвертик, защіпнув краю ....
    Читати далі

  • шашлик під кефіром.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нарізаємо м'ясо на шматочки. Цибулю ріжемо кільцями Крупно шаткуємо кінзу. М'ясо укладаємо в посуд, прослаівая цибулею і зеленню. Додаємо спеції і сіль. Заливаємо кефіром і ставимо на добу в холодильник. За добу м'ясо випиває кефір і виходить дуже ніжне. Смажиться на шампурах. Смачного.
    Читати далі

  • Солянка

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Всі овочі помити. Капусту, цибулю білий, перець нарізати соломкою, цибулю порей кільцями. Моркву натерти на тертці, гриби нарізати на пластини. Грудинку на тонкі квадратики. Обсмажити до напівготовності білий цибулю, моркву і гриби на рослинній олії. Ковбаски злегка посмажити з усіх боків і нарізати на гуртки, грудинку недовго обсмажити на сильному ...
    Читати далі

  • Листковий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У ємність вливаємо воду, додаємо розм'якшений маргарин, сметану і борошно Все ретельно вимішуємо руками Тісто формуємо в кулю і ставимо в холодильник, накривши плівкою, на 2:00 / якщо получется довше, то не страшно / Тепер у нас є час для начинки. Я в цей раз робила капусту з яйцями. Так само здорово виходить з Луком, рибою, печінкою, м'ясом, ...
    Читати далі

  • Плов з м'ясом птиці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі стегна відокремити від шкури і кісточки і нарізати крупно. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - сломкі. З головки часнику зняти верхній шар лушпиння. Рис беру довгозернистий, пропарений. Рис добре промити 6-7 разів. У сковороду налити рослинне масло, добре прогріти, щоб аж димок пішов. Потім додаємо шматки стегон і обсмажуємо дозолотістой ...
    Читати далі

  • Салат "Зроби паузу 2"

    Салати  /  Салат з овочів

    Броколі розібрати на суцвіття, сполоснути холодною водою ..... суцвіття броколі відварити в підсоленій воді на середньому вогні 4 хв ..... відкинути на друшлаг і сполостуть ходлодной водою, дати стекти воді і охолонути ..... Кубиками дрібно нарізаний бекон (прим 0,5 * 0,5 см., я вже купую різаний) обсмажити на сухій розпечених сковорідці, постійно помішуючи до ...
    Читати далі

  • ікра грибна

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печериці почистити, нарізати і обсмажити з цибулею (щоб вони були обсмажені, а не тушковані!), Потім гриби порубати в комбайні, видавити часник за смаком, посолити і заправити майонезом. Можна їсти так, а можна на хліб намазати вершкове масло, а на масло грибну ікру.
    Читати далі

  • Суп гороховий з м'ясом по-арабськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити нежирний бульйон Додати промитий горох і довести до напівготовності Тепер додати нарізану кубиками картоплю Знову довести до кипіння За цей час підсмажити дрібно порізану цибулю Заправити киплячий суп смаженою цибулею і невеликою кількістю томат-пасти Перед вимиканням додати трохи часничку
    Читати далі

  • Баклажани по-пармезанскій (моя інтерпретація)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відразу скажу про відступи від рецепту. Замість помідорів і томатного соку повинен бути густий томатний соус, основним сиром повинна бути моцарелла, а пармезаном тільки посипається зверху, в іншому намагалася слідувати рецептом. Так, кедровими горішками зовсім забула присипати в кінці готування, напевно, тому, що їсти дуже хотілося, а аромат ...
    Читати далі

  • Грибний соус-дип

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Печериці порізати на пластини. Якщо у вас немає свіжих печериць, то можна взяти заморожені, але кількість грибів треба збільшити вдвічі, з урахуванням того, що при смаження з грибів виділяється багато рідини. Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. У сковороді розтопити трохи вершкового масла і обсмажити на ньому гриби з цибулею. У сотейнікерастопіть ...
    Читати далі

  • Запечені свинячі шматочки шийного карбонаду в французької гірчиці.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Так як у мене були вже порізані на порції шматочки шийного кабонада, мені їх не довелося різати. Ну, а у кого немає готових шматочків, доведеться самим порізати їх. Ну от, готово! Шматочки м'яса помити і обсушити паперовою серветкою. Тепер розжарюваного сковороду і обсмажуємо швиденько в ній шматочки свинини з обoіх сторін. Так швидко, щоб мяско ...
    Читати далі

  • Курячий суп американських мам

    Перші страви  /  Супи  /  Курячий суп

    Куряче м'ясо вимити. Моркву, цибулю очистити. Овочі не розрізаючи скласти в каструлю з стегенцем і залити 4 ст води, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою 35 хвилин. По закінченні витягнути курку і моркву з цибулею. Цибулина більше не знадобитися. Стегенце і моркву остудити. Морква нарізати скибочками, куряче м'ясо звільнити від ...
    Читати далі

  • Свинина з виноградом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Цибулю нарізати великими часточками Гарбуз очистити і нарізати невеликими кубиками. М'ясо вимити, нарізати на 5 шматків товщиною 1-1,5 см, злегка відбити. На сковороді обсмажити на олії цибулю і гарбуз. Окремо обсмажити скибочки свинини до рум'яної скоринки, додати трохи води і тушкувати до готовності. Змішати м'ясний бульйон з цукром, оцтом, лімоннимсоком, ...
    Читати далі

  • Португальська рибний суп

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю і часник очистити, подрібнити. Помідори вимити, розрізати навпіл. Помістити розрізом вгору на тарілку, посипати подрібненими часником і цибулею, полити оливковою олією. Поставити в мікрохвильовку (гриль + мікрохвилі) на 15 хв. Рибу поставити варитися, після закипання хвилин через 20, рибу дістати з бульйону і засипати рис. Базилік і петрушку ...
    Читати далі

  • їжачки з підливою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо (говяд. і свинину) пропустити через м'ясорубку з цибулею і вимоченим в молоці білим хлібом. Розбити яйце і перемішати. Додати солі перцю і вареного рису, перемішати. скачати кульки і покласти на розпечену сковорідку. обсмажити з двох сторін. тим часом нарізати цибулю, добавітьк котлеток і помідори, туди ж. злегка згасити. розбавити ...
    Читати далі

  • Салат з печінки "Півник"

    Салати  /  Салат з печінки  /  Салат з печінки з морквою

    Печінка ріжемо на невеликі шматочки, тушкуємо в невеликій кількості овочевого бульйону, можна додати лавровий лист, запашний перець. В цей же час: відварюємо картоплю, варимо яйця, смажимо цибулю з морквою, і 1луковіцу смажимо окремо. На блюдо викладаємо зелень. Відварну печінку пропускаємо через м'ясорубку, додаючи в фарш невелику кількість бульйону ....
    Читати далі

  • Фрикадельки тушкованих в вершково-сирно-грибний підливі

    Другі страви  /  Фрикадельки  /  Фрикадельки з підливою

    Пропускаємо м'ясо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і часником, солимо, перчимо до смаку, додаємо зварений до напівготовності рис, перемішуємо і ліпимо невеликі фрикадельки, розміром трохи більше перепелині яйця. Цибулину чистимо, ріжемо дрібно кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі (можна і на рослинному) до золотистого, додаємо ...
    Читати далі