Ми рекомендуємо

Ви шукали: форшмак

  • Форшмак «За дружбу народів між євреями»

    Закуски  /  Форшмак  /  Форшмак по єврейськи

    Вершкове масло дістати їх холодильника, щоб злегка розм'якшилися. Відварити круто, охолодити і очистити яйця. Окремо філе оселедця і варені яйця порубати ножем до отримання досить дрібних фракцій. ВАЖЛИВО! Процес тривалий і злегка виснажливий, але саме в ньому вся суть. У блендері або м'ясорубці ви отримаєте паштет, которийнічего ...
    Читати далі

  • Картопляний форшмак з сиром.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Варену картоплю гарненько потовкти, влити розтоплене олію, перемішати. Додати тертий сир, пасеровану цибулю, сметану, змішану з 3 жовтками. Збити білки, змішати з картопляною масою, викласти в глибоку сковороду, змащену олією і посипану панірувальними сухарями. Змастити зверху збитим яйцем, посипати ...
    Читати далі

  • Оселедцевий паштет "Передчуття", що віддалено нагадує форшмак, і бутерброди з ним

    Закуски  /  Форшмак  /  Форшмак з оселедця

    Подзвонили друзі і попередили, що заглянуть до нас на чарку «чаю", "чай", ясна річ був, а ось чим би закусити? У холодильнику була селедчка, пішла б і вприкуску, але мені захотілося чогось такого, за презентабельнєє. Так народився цей оселедцевий паштет, який згодом був намазаний на грінки, і з задоволенням і похвалами з'їдений ....
    Читати далі

  • Форшмак (геакте Ерінг) два варіанти: кашерное і не дуже :)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Геакте Ерінг - паштет з оселедця. Форшмак з усіма секретами, які не видав навіть Бурда :) Оселедець краще брати малосольну, тоді вимочувати не треба. Почистити її, вибрати маленькі кісточки, перекрутити на м'ясорубці. Булку очистити від кірки, замочити в молоці, добре віджати. Також на м'ясорубці перекрутити очищене яблуко, цибулю і булку. Яйця відварити ...
    Читати далі

  • Форшмак ризький

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Розтерти 4 сирих жовтки з 2 ст. ложками вершкового масла, додати 200 г пшеничних сухарів, 1 ст. ложку рубаної зелені петрушки, 1 нашатковану печену буряк, солі і перцю за смаком, 3 ст. ложки сметани і 2 сирих яйця. Ретельно вимісити, укласти в густо намазаний маслом сковороду і запікати 45 хв в гарячій духовці. Подати на стіл, посипавши ...
    Читати далі

  • Форшмак з капусти

    Інші  /  Інші рецепти

    Капусту відварити в підсоленій воді, хліб замочити і віджати, яйця зварити круто. Яблуко натерти на тертці. Капусту, хліб, яйця, помідор і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати сіль і перець, натерте яблуко, перемішати. Подавати з чорним хлібом.
    Читати далі

  • Форшмак з оселедця

    Закуски  /  Форшмак  /  Форшмак з оселедця

    Яйця зварити круто. З половинки лимона вичавити сік. Лук очистити і нарізати. Яблуко очистити від шкірки і серцевини, і нарізати кубиком. Хліб залити молоком і залишити на 2 - 3 хвилини. Потім віджати і пропустити через м'ясорубку. Так само пропустити через м'ясорубку оселедець, яблуко і цибулю. Варені яйця очистити. Відокремити жовтки від білків. Білки ...
    Читати далі

  • Картопляний ананас

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відварюємо картоплю і готуємо пюре (без відвару і молока), відварюємо яйця і поділяємо жовтки і білки. Філе оселедця пропускаємо через м'ясорубку разом з жовтками і цибулиною (я зміліла в комбайні). Отриману масу з'єднуємо з остившім пюре, додаємо сметану і ретельно розмішуємо (маса повинна бути однорідною, але не дуже м'якою). Змазаними розтопленим ...
    Читати далі

  • Комплімент від Діда Мороза або оселедцевий форшмак в цибулевої шубі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Дрібні цибулини очистити, вимити, трохи зрізати верхівки і за допомогою ножа і маленької ложечки видалити серцевини, залишивши 2 шари. Змастити цибулини всередині і зовні вершковим маслом. Поставити в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини на повну потужність. Вийняти, остудити. Філе оселедця (якщо оселедець сильно солона - вимочити в молоці або в міцній заварці ...
    Читати далі

  • Форшмак від Елли (Кіно-кулінарний Ф. М.)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Почнемо наше приготування форшмак.
    Читати далі

  • форшмак з тріски з бринзою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    філе тріски припустити в 1 / 2стак. підсолити. води. Бринзу наріз. шматочками і розім'яти. Лук наріз. дрібними кубик. і обсмажити. на олії. Рибу, бринзу і цибулю двічі пропустити через м'ясорубку, добав. сметану, посол. і перемішати. Пригот. Масу викласти. у форму, посипаючи. зеленню і охолодити. При подачі форшмак наріз. порціон. шматками
    Читати далі

  • Форшмак +1111 варіант! Елегантна подача на скибочці яблучка.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Оселедець почистити, видалити кісточки, якщо вам попався занадто солоний екземпляр - замочити філе в молоці хвилин на 30. 2. Яйця почистити, розім'яти виделкою. У булочки видалити кірки, м'якуш залити оцтом або соком лимона, залишити просочитися. Половину яблука почистити, натерти на крупній тертці. 3. У чашу блендера складовими філе оселедця, розім'яті ...
    Читати далі

  • Оформлення. Форшмак. Або ананаси без шампанського

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Це не правильний форшмак, звичайно. Але я такі ананаси спорудила з підручних засобів. Форшмак з картоплі з оселедцем Лук обсмажити на олії, відварну картоплю і оселедець пропустити через м'ясорубку, додати терті яблука, масло, перець, варені яйця. Зліпити ананас. Прикрасити вершковим маслом, і крапельками кетчупу, хвіст-зелена цибуля, галявинка -...
    Читати далі

  • Форшмак з яловичини

    Інші  /  Інші рецепти

    400 г вареної або смаженої яловичини дрібно порубати, додати 3 еарених розім'ятих картоплини, 1 дрібно посічену, підсмажену в маслі цибулину, 100 г вершкового масла, 100 г густої сметани, половину очищеної від кісток і подрібненої оселедця і все ретельно стовкти в ступі до отримання однорідної маси. Покласти 3 сирих яйця (при бажанні можна ...
    Читати далі

  • Оселедцевий паштет

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Яблуко очистити від шкіри. Всі продукти подрібнити у блендері до однорідного стану.
    Читати далі

  • Ностальгічні закуски або Новий погляд на старі речі.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рецепт - в покроковому описі. Прелістивая старі записи часів СРСР, в черговий раз вразила майстерність та креативності наших батьків. Як же все тоді було смачно на наших святкових столах! І готували щось з продуктів, які змогли "дістати" або з тих, що були під рукою. Як "зіницю ока" зберігали консервований зелений горошок і ...
    Читати далі

  • фаршмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе оселедця, попередньо очищену від кісток і шкури (обов'язково) нарізаємо на середні шматочки. На такі ж шматочки нарізаємо середню цибулину, очищене від шкірки зелене яблуко і зварене в круту яйце. Закидаємо всі продукти в м'ясорубку або блендер, додаємо ст. ложку оцту, ст. ложку соняшникової олії і грам 70 масла вершкового. Все ...
    Читати далі

  • Канапе "Різдвяні свічки"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Пісні. Вирізаємо з підсушеного житнього або бородінського хліба кружечки за допомогою формочки, чашки, склянки й ін., Дивлячись який розмір віддасте перевагу. Змащуємо кружечки кремом - -смажена цибулю та гриби; -постний майонез з часником; -смажена моркву з часником і майонезом; -рибний паштет, шпротний або будь-який інший; -баклажанная ікра; -сельдь, ...
    Читати далі

  • Закуска-прикраса "Лісова варіація"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Свіжі огірки розрізати на бочёнкі (циліндри, шайби) по 3 см. У середині кожного зробити поглиблення, вийнявши частину м'якоті. Половину рибної маси використовувати для фарширування огірків, з іншої скачати кульки - "головки" і зміцнити їх зверху на огірках. ОФОРМЛЕННЯ: З шкірки редису вирізати "ротик", з маслин (або перець-горошком) - "глазки", ...
    Читати далі

  • Незвичайні рибні котлетки

    Другі страви  /  Страви з риби

    Оселедець чистимо, обробляємо на філе, замочуємо в молоці на півгодини або довше. М'якуш кришимо і замочуємо у воді. Цибулю чистимо, ріжемо і обсмажуємо до золотистого. Рибу, курку, оселедець, хліб, цибуля пропускаємо через м'ясорубку і додаємо яйце і приправи. Все ретельно перемішуємо. Формуємо котлети, обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо ...
    Читати далі