Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • БУТЕРБРОДИ З білої редьки

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Приготуємо редьку для наших бутербродів. Фактично це салат з редьки, який готувала ще моя бабуся, а потім і мама. Тільки вона робила його з чорної редьки, про яку і прислів'я "Хрін редьки не солодший!" А біла, мабуть, якийсь гібрид - вона майже не гостра, зате товста і довга. Тут, принаймні, продається саме така. Спочатку ...
    Читати далі

  • Крильця мариновані в гостро-солодкому огірковому розсолі.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Помила крильця, обсушити і виклала в каструлю, присипала цибулею порізаним напів-кільцями, часником порубаним, приправою, налила розсіл і відправила в холодильник. Закрила кришкою, залишила на ніч, сьогодні зробила. На сковороді керамічної трохи їх обжарила з обох сторін, шумівкою виклала з маринаду цибулю з часником, ще чуть обжарила і залила маринадом, прикрутила ...
    Читати далі

  • Молода картопля з беконом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюємо картоплю в мундирі практично до готовності. Нарізаємо бекон на великі шматочки. Цибулю ріжемо півкільцями (якщо він великий, то можна порізати дрібніше). Розрізаємо відварену картоплю на половинки. Обсмажуємо на оливковій олії з цибулею до готовності. На окремій сковороді обсмажуємо бекон. І викладаємо на серветку, щоб вбрався зайвий ...
    Читати далі

  • Ніжка куряча фарширована по-білоруськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З курячої ніжки сяяти шкіру так, щоб вона залишилася прикріпленою тільки до самого кінця ніжки. Іншу частину ніжки відрубати, м'якоть відокремити від кісток і пропустити через м'ясорубку. Хліб, замочений у молоці, двічі пропустити через м'ясорубку і змішати з м'ясом. Ріпчасту цибулю нашаткувати і злегка обсмажити на сковороді ...
    Читати далі

  • Крученики "Царсікі"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе порізати на пластинки срадніх величини. Злегка відбити. Гриби з цибулею і 2ст. л. сметани стушкувати до готовності. В кінці тушкування додати часник, спеції. На відбивні філн = е викладаємо по чу-чуть грибів, згортаємо рулетики і замотуємо щільно кулінарною ниткою. Укласти крученики в каструльку і залити гарячою водою, щоб їх покрило, додати ...
    Читати далі

  • Ашши сорпа (Суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Яловиче м'ясо нарізають шматочками по 10-15 г, солять, посипають перцем і обсмажують на яловичому і або курдючному салі до утворення рум'яної скоринки; потім додають дрібно нарізану цибулю і редьку, продовжують смаження, вливають оцет і трохи води, вводять дрібно рубаний часник і тушкують до готовності. Окремо варять кістковий бульйон з корінням. У ...
    Читати далі

  • Перкельт з гусячої печінки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю дуже дрібно рубають, трохи обсмажують в гусячому жирі і додають туди червоний перець і часник. Печінка нарізають досить великими шматками, злегка підсмажують в сотейнику, обливають її жиром з цибулею, смажать ще 10 хвилин без кришки в духовці, вводять помідори або томат-пюре і продовжують смажити до повної готовності. Шматочки печінки виймають, ...
    Читати далі

  • курка по-східному

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Печериці нарізати, обсмажити з ріпчастою цибулею. 2. Перець нарізати кубиками, змішати з печерицями. 3. Куряче філе вимити, обсушити, зробити кишеню і змастити всередині кишені сумішшю солі, перцю і сушених трав. 4. Заповнити кишеню сумішшю перцю з печерицями, загорнути (або сколоти), змастити сметаною, викласти на деко і поставити в розігріту ...
    Читати далі

  • Паста пепероната

    Другі страви  /  Паста

    Смужками нарізати перець. Кубиками цибулю. Часник пропустити через прес. Обсмажити часник з цибулею, потім додати до них перець. Відварити пенне разом з орегано. Додати в сковороду до перцю. Покласти петрушку. Потримати хвилину-дві. Додати оцет перемішати. Подавати, посипавши сиром. Смачного!
    Читати далі

  • Flammkuchen або Тарт Фламбе

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для тіста змішуємо всі інгредієнти і залишаємо тісто підходити на годину-півтори. У процесі розкочування тіста я додавала ще борошна. Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору разом з грибами. Філадельфію змішуємо зі сметаною. Я розділила тісто на дві частини і спекла два пироги, якщо зможете перенести великий ...
    Читати далі

  • Риба "пальчики оближеш"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу нарізати шматочками. У мисці змішати масло з лимонним соком, посолити і поперчити, додати подрібнену зелень. Шматочки риби натерти цим маринадом і залишити на 10-15 хвилин. У миску всипати борошно, сіль і трохи цукру, додати жовток і перемішати. У ЗТУ суміш додати пиво або мін. воду, по густоті повинно нагадувати сметану. Окремо збити білок ...
    Читати далі

  • Рулет з індички, фарширований мисливським паштетом.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Сьогодні я знову була рада знаходженню своїх улюблених шпажок для запікання, причому сьогодні навіть більше, ніж тоді (http://smach.pp.ua/recipe/view/47370), бо після їх знаходження багато ідей різних мене відвідало й не хочуть вони йти (ідеї) ну ніяк, а навпаки вимагають свого втілення, сьогодні втілюю перший ... отже ... - Перво наперво сотворила ...
    Читати далі

  • Борщ "По-французьки"

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ із квашеної капусти

    Отже, рецепт я запозичила, назву придумала сама, виходячи з того що сам автор заявив, що цей борщик як би поєднує в собі елементи борщу і французького цибулевого супу (т. Е. Спроба поєднати їжака і "трепетну лань" - використовується неймовірна кількість цибулі ), до речі спроба дуже вдала: сьогодні приготувала ця страва - так смачно, незвично, ...
    Читати далі

  • Суп-харчо по-мегрельська

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Ви ще не купили книгу Тінатін Мжаванадзе "Лобіо, сациві, хачапурі або Грузія зі смаком"? .. Ні? Ну і даремно. Як хочете ... Тільки я поганого не пораджу ... Тільки не подумайте, заради Бога, що в мене є якийсь інтерес піарити цю книгу) Я не така)) Інтерес один, хочеться, щоб і ви, мої дорогі, отримали таке ж задоволення від прочитання ...
    Читати далі

  • ЛАПШЕВІК З ШИНКОЮ в сметанному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Зварити локшину в підсоленій воді. ЗЛИТИ обдайтехолодною водо ІДАТЬ стекти. Нарізати шинку невеликими кубиками. Петрушку вимити ІПОРУБІТЬ. ВСЕ ПЕРЕМІШАТИ. 2. Розігріти духовку до 200Г змащену жиром вогнетривку форму. ПОСИПАТИ дно і стінки панірувальних сухарях. Вершкове масло розтерти з жовтком ІСМЕТАНОЙ. Білки збити з дрібкою солі ІВВЕСТІ ...
    Читати далі

  • Цибулеві кабачки в соусі

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Цибулю порізати не дуже дрібно Оливкова олія налити в сковороду і змішати з цибулею, поставити на повільний вогонь. Моркву натерти на крупній тертці, додати в сковороду, перемішати і тушкувати так щоб не підгорає хвилин 15. Кабачки разом зі шкіркою нарізати кубиками і додати їх у сковороду, перемішати і тушкувати хвилин 5, потім додати трохи вогонь ...
    Читати далі

  • Нем куан або «сирий» рол з рисового паперу з креветками і салат в азіатському стилі.

    Закуски  /  Роли  /  Овочеві роли

    1. Для салату: заллємо фунчозу окропом і залишимо на 5-7 хвилин настоятися, зливаємо, даємо охолонути, нарізаємо ножицями на шматочки. Невелику частину відкласти для немов. 2. Креветки почистити, обсмажити, додати в салат разом зі смужками омлету. 3. Для заправки: дрібно порізати часник, імбир і чілі, змішати з соусами, соком лимона поливаємо салат ...
    Читати далі

  • Цукерки з качиної печінки.

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Спочатку потрібно зварити цибульний-апельсиновий конфітюр. Відразу обмовлюся. що половина конфітюру у мене ще залишилася. 2. З одного апельсина зняти цедру. Апельсини почистити, відокремити м'якоть від плівок, викласти в сотейник. 3. Цибулю почистити, нарізати пір'ям, викласти до апельсинів. 4. Тушкувати апельсини з цибулею на повільному вогні під Ришков 35-40 ...
    Читати далі

  • Книші з гречаною кашею, курячим філе, грибами і песто + бонус !!!

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У теплому молоці розчинити дріжджі, цукор і трохи більше половини склянки борошна Накрити ємність і прибрати в тепле місце на 40 хвилин Додати масло вершкове і рослинне, сіль, борошно, замісити м'яке тісто Накрити і залишити в теплому місці на 1,5 години Начинка Цибулю і печериці порізати кубиком і обсмажити в рослинній олії (попередньо цибулю почистити, а ...
    Читати далі

  • МЛИНЦЕВИЙ ПИРІГ "вкуснятинка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Спочатку я роблю начинку: фарш обсмажую на сковорідці, посолити, поперчити, окремо в рослинному маслі смажу морквину і цибулю. Окремо тому, що так виходить смачніше, а головне нічого не пригорає. Після того, як фарш готовий, змішую його з морквою і цибулею. Печу млинці, для цього спочатку збиваю яйця з цукром і сіллю, потім додаю ...
    Читати далі