Ми рекомендуємо

  • Крекери з горохової муки.

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Духовку розігріти до 180С. Два види борошна змішати з розпушувачем. 2. Додати масло і розтерти суміш в крихту. 3. Додати пропущений через прес часник, молоко, білок, сіль, перець. Замісити круте тісто. 4. Розкачати тісто в пласт товщиною 3 мм, зручно розгортати на пекарської папері. Формою вирізати печиво, викласти на деко. 5 ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • "Гнізда по-італійськи"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю нарізати, злегка обсмажити. Моркву натерти на дрібній тертці і трохи обсмажити разом з цибулею. Помідор покласти в окріп на 30сек., Зняти шкірку, м'якоть нарізати, додати цибулю. морква, посолити. поперчити, тушкувати 10хв. На овочеву суміш викласти "гнізда", залити на на половину висоти гарячою водою і тушкувати під кришкою 20 хв, перевертаючи лопаткою ....
    Читати далі

  • Холодець

    Інші  /  Інші рецепти

    Я не претендую на "п'ятірки і четвірки", просто ділюся враженням. Скільки разів варила холодець, але нічого смачніше цього не їла. Спасибі моїй подрузі. З її дозволу викладаю "ВАРИАНТ" холодцю. Свинина тут не прийнятна, пробувала з нею, але смак не "той". Варимо (млоїмо) як завжди, годин 4-6 з морквою та цибулею. Наприкінці сіль, лаврове листя, перець ...
    Читати далі

  • Печеня з яловичини з м'ятою і каперсами

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з яловичини

    М'ясо сполоснути, обсушити паперовими рушниками Натерти м'ясо з усіх боків оливковою олією, сіллю і свіжомеленим чорним перцем На дно жароміцної форми налити 2 ст. ложки олівковоего масла, укласти цілі пишненька гілочки свіжої м'яти Поверх гілочок укласти м'ясо Цибулю почистити і порізати півкільцями Обкласти півкільцями цибулі м'ясо у формі ...
    Читати далі

  • Гурка

    Закуски  /  М'ясні

    Готуємося до Різдва. Робимо ковбаску. Крім традиційної м'ясної і кров'янки (рецепти у мене на сторінці), які роблю постійно, захотілося спробувати ще один сорт- "гурка", ковбаса, яку роблять на Закарпатті. Робила перший раз, під керівництвом подруги з Мукачева (керівництво через листування по інтернету), так що справжніх знавців закарпатської ...
    Читати далі

  • Суп з куркою і кукурудзою (Китайська)

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    1. Курячу грудку прокрутити через м'ясорубку або блендер. Додати соєвий соус, рисове вино, крохмаль, воду, кунжутну олію. Все добре перемішати і накрити плівкою. дати настоятися 15 хвилин. 2. Нагріти вок на середньому вогні (вок я ще не купила, так що вперше готувала суп в сковороді;)). На рослинному маслі обсмажити імбир несколькосекунд ....
    Читати далі

  • Оселедчик пряного посолу і холодного копчення

    Другі страви  /  Копчене і в'ялене м'ясо (риба)

    1. Оселедець розморозити, помити, укласти в ємність, моя миска виявилася замала, довелося відрізати голову. 2. Для маринаду: у воду додаємо сіль і цукровий пісок, лавровий лист і обидва види перцю, доводимо до кипіння, нехай прокипить хвилин 5, а після повністю остудити. 3. Заливаємо оселедець холодним маринадом і залишаємо при кімнатній температурі ...
    Читати далі

  • Пиріг з фаршем, шпинатом і сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Приготування тіста привожу дослівно з рецепту -------------------------------------------- -------------- Дріжджі розвести невеликою кількістю ледь теплої води, додати дрібку цукру, дрібку солі і 2 щіпки борошна. Добре розмішати. Залишити на 15-20 хвилин. Просіяти борошно, додати приправу і сіль. Перемішати. У борошно вилити опару, масло, ...
    Читати далі

  • Pizza tre formaggi e due pancetta (Піца з трьома сирами і двома бекон)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Чи не переводячи дихання, добре озброєний актуальними порадами Лани (спасибі їй!) Кинувся на виготовлення нової піци, яка цього разу повністю виправдала мої очікування. Однак, як говорив сатирик Аркадій Райкін, "... про це - потім". Процедура виготовлення основи піци на посипаною кукурудзяним борошном формі всім добре знайома, скажу тільки, ...
    Читати далі

  • Курячий салат з рисом і зеленим горошком

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Куряче філе розрізати на пластини. Відбити, посолити і посипати приправою карі. Курячі відбивні скласти в 2 рази. Обсмажити на оливковій олії з обох боків до легкого золотистого кольору. З курячого філе прибрати зайве масло за допомогою серветки і нарізати на шматочки, як показано на фото. Шматочки курячого філе скласти в салатник, додати ...
    Читати далі

  • Листкові сердечка з грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Розкатати тісто. За допомогою формочок вирізати з тіста 8 сердечок і ще 8, тільки в них зробити виріз сердечок поменше діаметром. Накласти одне на інше, у вас повинно вийти подобу сердечка з бордюром. Викласти їх на змащене маслом деко, яйце збити і змастити сердечка. Поставити деко в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку ...
    Читати далі

  • Зажарку ГРИБНА

    Другі страви  /  Паста

    Ставлю це блюдо як варіант засмажкою Юри. Його блюдо мені здалося за варіантом найближче. Хоча б за деякими подібним ингридиентам і самій ідеї цієї страви. Почалося з того, що залишався 1 кабачек і трохи шпинату. Не туди і не сюди за кількістю. Ось і згадала про Юрину піджарку і його прекрасну ідею. ставимо кип'ятити воду для макаронів і коли ...
    Читати далі

  • пельмені з грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    замочений заздалегідь гриби, зварити в проціджений грибний воді (хв 10-15) -Додав у воду сіль, перець горошком ,, гвоздику, корицю. Дістати шумівкою гриби, пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і часником, поперчити і ретельно перемішати з м'ясом, додати трохи бульйону (посолити?) - Фарш готовий, можна куховарити пельмені! Якщо бульйон після білих грибів ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю нарізати дрібними кубиками, гриби нарізати трохи дрібніші середнього. Обсмажити гриби з цибулею до готовності, додати фарш. Добре вимішати, щоб не було грудочок, і смажити до готовності фаршу. Картоплю натерти на тертці, додати обсмажені фарш з грибами, вбити яйця. Усе гарненько перемішати, посолити, додати спеції за смаком. Сир натерти, часник придушити. Майонез ...
    Читати далі

  • "Капустяний пиріг зі свининою"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину порізати соломкою добре обсмажити, додати сіль, спеції, сметану і тушкувати до готовності. Цибулю і помідори дрібно нарізати і добре обсмажити на олії. Квашену капусту добре обсмажити, перемішати з цибулею та помідорами і відставити. Перепелині яйця збити з вершками і манною крупою, додати сіль, спеції. У квашену ...
    Читати далі

  • Азу по-татарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі. Додати порізаний тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса. В окремій сковороді ...
    Читати далі

  • Курячі крокети (Сroquettes de poulet)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою, разом з замоченим у молоці і віджатим хлібом і цибулею. Додати жовток, мелений сухий розмарин, 1 ст. л. паприки і 1 ст. л. борошна, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Залишилася борошно змішати з паприкою. Вологими руками сформувати з курячої маси кульки розміром з грецкійорех, ...
    Читати далі

  • Гречотто

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби залити окропом і залишити на 10 хвилин. Воду злити, але не виливати, а зберегти. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити. У сковороді розігріти по 1 ст л оливкового і вершкового масла і обсмажити цибулю до прозорості. Гриби дрібно нарізати. Додати до цибулі. Перемішати. Всипати гречану крупу. Прогріти разом в грибами та цибулею помішуючи 2 ...
    Читати далі

  • Котлетки в азіатському стилі з салатом з руколи.

    Другі страви  /  Копчене і в'ялене м'ясо (риба)

    Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору. Нарізати дрібно зелену цибулю капусту дрібно нашаткувати (пропустити через м'ясорубку) очистити і порубати часник і корінь імбиру (натерти на тертці) Нарізати свинину невеликими кубиками пропустити через м'ясорубку, разом з цибулею. До фаршу додати зелений лук, капусту, часник, імбир, кунжут, ...
    Читати далі

  • Язик під соусом "Tonne"

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Відварити мову з морквою, цибулею, селерою в солоній воді. Займе 2-2,5 години. Дістати мову і поки гарячий, за допомогою виделки і ножа, обережно, що-б не обпектися, зняти білу шкірку. Залишити до повного охолодження, потім покласти в холодильник на кілька годин. Готуємо соус "Тонне": У кухонному комбайні змішати-тунець (без масла), морквину з бульйону, де ...
    Читати далі

  • Традиційні єврейські котлетки з коропа

    Другі страви  /  Страви з риби

    Карпа почистити, випатрати, відрізати голову, відокремити філе від шкіри і реберних кісток, видимі великі кісточки видалити. Дрібні нехай Вас не бентежать, їх не буде. Вага чистого філе вийшов 900 грам. Провернути філе через м'ясорубку. Лук очистити і дрібно порубати. Обсмажити цибулю на 1 ст. л. оливкової олії до м'якості, остудити. Якщо чеснокбудет ...
    Читати далі