Ми рекомендуємо

  • Японський полуничний торт

    Десерти  /  Торти

    Розігріти духовку до 175 ° С. Форма 20 х 12 х 5 см застелити пергаментним папером. Збиваємо міксером на маленькій швидкості глюкозу, яйця і цукор поступово збільшуємо швидкість міксера, маса повинна збільшитися в два рази. Просіяти борошно і додавати в яєчну суміш в три етапи, далі додайте сіль. Обережно перемішайте віночком після кожного ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Курячі зрази в сирно-картопляної паніровці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе подрібнити у блендері разом з цибулею. Додати сіль, перець, вимісити. Твердий сир натерти на середній тертці, змішати з сухими картопляними пластівцями. Яйця розмішати в окремому посуді. Кожен сирок розрізати навпіл. Фарш розділити на однакові кульки. Змоченими у воді руками з кульки сформувати коржики, покласти половинку сирка, ...
    Читати далі

  • Гарбуз смажена під овочевим соусом - "Відкриття".

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Гарбуз нарізати кружечками. Обсмажити з одного боку, перевернути, посолити і посмажити з іншого боку. Викласти на бум. рушник, а потім на блюдо. Цибулю порізати кубиком, часник - дрібно. Все разом обсмажити на оливковій олії, щоб цибуля зберіг «хрусткость». Додати очищені і нарізані кубиком помідори, перемішати і швидко обсмажити ...
    Читати далі

  • цвітна капуста запечена

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вимочити цвітну капусту в солоній воді 30 хв. Вимити й відварити капусту 10 хв. Змішати яйця, молоко, сметану, посаліть, поперчити. Нарізати ковбасні вироби, зелений лук. Змастити форму маслом і посипати меленими сухарями. Розкласти капусту та ковбасні вироби у форму, полити приготованим соусом. Посипати цибулею і тертому сиром. Запікані в духовці ...
    Читати далі

  • Родопский пататнік (картопляники)

    Інші  /  Інші рецепти

    Нарезат дрібно або натерти на тертці головку лука. Натерти картоплю на дрібній або крупній тертці без значення, зайву воду віджати і соеденить з цибулею. Збити яйця, додати сіль і спеції, нарізати приправи. Натерти на тертці або накришити руками бринзу і залити картоплю і гарненько перемішати. Можна підсмажити з двох сторін, переодически перевертаючи ...
    Читати далі

  • Голубці традиційні в нетрадиційній оболонці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш змішати з подрібненою цибулею, посолити, поперчити, додати сухих трав, посічену зелень, молоко, рис, все гарненько перемішати. Фарш загорнути в салатні листя. Викласти в змащену маслом форму. Залити соусом і випікати 30-40 хвилин при 180 гр. Соус Змішати в блендері вершки, сир, сіль, перець, помідор, мускатний горіх, соєвий соус.
    Читати далі

  • Курячі "котлетки"

    Закуски  /  М'ясні

    Курячу грудку нарізати маленькими кубиками або смужкою. Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса. З яєць, крохмалю, майонезу і часникового порошку приготувати соус, додати до курячої грудки з цибулею, добре змішати руками. Посолити, поперчити і залишити маринуватися, найкраще на ніч. Обсмажувати (з двох сторін) на рослинному маслі в сковорідці, ...
    Читати далі

  • Оселедчик по-домашньому

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу розморозити, але не до кінця, легше буде чиститися. Почистити, порізати на порційні шматочки і скласти в глибокий посуд. У воді розчинити сіль і залити рибу. Залишити на годину. Додати оцет, перемішати і ще залишити на годину. Злити маринад. Складати оселедець чергуючи з цибулею. Додати перець горошок, коріандр і лавровий лист. Залітьрастітельним ...
    Читати далі

  • Салат «Прощальний поцілунок літа»

    Салати  /  Інші салати

    Дуже простий, але дуже улюблений в моїй родині салатик. Особливо гарний з молоденьких овочів, але і в кінці літа і восени його хочеться не менше. Відварену картоплю ріжемо кубиками. Ріжемо соломкою перець, огірочок, помідорчик, залишаємо трохи перцю і кілька кружалець огірка для прикраси. Стебло цибулі-порею ріжемо навскоси, залишаємо трохи ...
    Читати далі

  • Фаршировані молоді кальмари.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обробляємо кальмарів, знімаємо шкіру, обдати окропом. Щупальця в окремому посуді. Готуємо фарш: рибу розминаємо, змішуємо з тофу, дрібно порізаними щупальцями, рисом і цибулею, додаємо спеції. Фаршируємо тушки. Це зручно робити, за допомогою палички для суші. Швидко обсмажуємо на розпеченому маслі. Подаємо з рисом.
    Читати далі

  • запіканка з топінамбура

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    топінамбур помити і готувати на пару 10 хвилин. Почистити і натерти на тертці (або пюрировать) Яйця розділити і білки збити. Жовтки вмішати в пюре, додати приправи за смаком (сіль, перець, мускат). Акуратно ввести білки. Формочки (або одну форму побільше) змастити маслом і посипати кунжутом (або насінням). Влити масу у формочки, посипати ...
    Читати далі

  • Салат з морської капусти. Мінімум каллорий, максимум вітамінів!

    Салати  /  Салат з овочів

    Відварити перепелині яйця в круту, остудити, очистити, порізати на половинки. Зелену цибулю вимити, струсити від води, нашаткувати по діагоналі. З морської капусти злити рідину, викласти капусту на порційні тарілки, зверху викласти натерту буряк і зелений горошок, посипати зеленою цибулею. Оливкова олія змішати з оцтом. Прикрасити салат половинками ...
    Читати далі

  • Свинина по-домашньому

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізати на шматки, як на відбивні, і відбити молоточком. Кожен шматок посолити, поперчити і рівномірно змастити гірчицею з двох сторін. Згорнути шматки свинини в тугі трубочки, скріпити їх зубочистками. Обсмажити на сковороді в розігрітій олії до золотистої скоринки з усіх боків. Лук очистити і дрібно нашаткувати, обсмажити на другойсковороде ....
    Читати далі

  • Сморчки з беконом у вершковому соусі від американського товариства любителів зморшків

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Сморчки ретельно вимити під проточною водою, т. К. В їх осередках може бути пісок. Довести їх до кипіння і поварити 5 хвилин. Воду злити, гриби порізати. Цибулю порізати, обсмажити на розігрітій сковороді в ложці оливкової олії до прозорості, додати порізаний бекон, обсмажувати його разом з цибулею на несильному вогні 5 хвилин, вийняти з сковороди ...
    Читати далі

  • КОЛОЛІК - вірменський суп з баранини.

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо вимити, покласти в каструлю з водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти піну. Додати сіль, суміш перців ... варити на слабкому вогні протягом години. Тим часом відварити рис і остудити його. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Всю зелень дрібно нарубати, змішати з рисом і смаженою цибулею. Додати ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет в тісті (лаваші)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добре перемішавши м'ясний фарш (природно маса з цибулею і зі спеціями), укладаємо на харчовий поліетилен, гарненько разравняйте укладаємо н а нього нарізані овочі, яйця розрізані, і осторожненнько загортаємо в рулет, потім вже готовий рулет загортаємо в лаваш, який змащуємо вершковим маслом і жовтком, готовий рулет загортаємо у фольгу, і ...
    Читати далі

  • курячий салат з горіхами

    Салати  /  Інші салати

    відварити і нарізати дрібно стегенця, яйця. обсмажити гриби з цибулею на раст. маслі, майонез змішати з часником, натерти сир, роздрібнити горіхи (я натерла на тертці). 1слой-стегенця-майонез-горіхи 2слой-гриби-майонез-горіхи 3слоя-яйця-майонез-горіхи 4слой-сир-майонез-горіхи на 8-10ч в холод-к для просочення якщо по швидкому на вечерю то курку та гриби окремо .. .
    Читати далі

  • Пиріг з печінкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Перемолоти на м'ясорубці печінка з цибулею додати молока, посолити, поперчити, перемішати і підсмажити на сковороді щоб води не було. Поки остигає розкачати пластини. На одну покласти печінку накрити іншою з зліпити краю. Змастити верх яйцем і в духовку до рум'яна скоринки.
    Читати далі

  • Сальнічкі

    Інші  /  Інші рецепти

    печінка, серце, легені (за буженинам) -отваріть, перекрутити на м'ясорубці, додати масло, сіль, спеції, варені подрібнені яйця і одне сире, змішати це все з попередньо обсмаженою цибулею (можна морква). Спресованного легенько в невеликі котлетки, загорнути у сітку (свинячу) обсмажувати на сковороді. З одного сітки вийде приблизно 60 шт. Смачного!...
    Читати далі

  • Котлети а ля кордон блю

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Змішати фарш з подрібненою цибулею, сіллю, перцем і яйцем в однорідну масу. Фарш розділити на 16 однакових грудочок. Для кожної котлети знадобиться два грудочки фаршу, які треба якомога тонше розплющити, на один з млинців з фаршу покласти по тонкому шматочку шинки і сиру, а іншим прикрити і щільно стиснути краю. Готуємо панірувальну ...
    Читати далі

  • Свинина під горіхової "шубкою"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати на порційні шматки, гарненько відбити, обмазати оцтом, натерти сіллю, перцем, приправами і дати постояти хвилин 30. Волоські горіхи перемолоти в крихту, з'єднати з майонезом, добре перемішати (можна пробити міксером). Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії до золотистого кольору. М'ясо викласти в лоток для запікання, ...
    Читати далі