Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Каша "Сіменуха"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Щоб приготувати старовинну кашу сіменуху треба взяти горщик для духовки. У нього насипати гречку, залити водою вище половини горщика. Всипати трохи солі, зверху покласти лавровий листок, накрити горщик нещільно кришкою і поставити в духовку, включену на 180 С. Греча у мене була готова через 30-40 хв. Під час приготування каші обов'язково ...
    Читати далі

  • Картопля з куркою, запечені під сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Все люблять картопельку з духовки, а якщо вона просякнута, та з курочкою і просто тане в роті ..., тоді будуть просити добавки! Картопля потрібен не розваристої, щоб зберегти форму. Трохи підготовки: відварити картоплю 2-3 хвилини, нарізавши його слайсами. Виловити часточки на тарілку. Форму змастити маслом і покрити дно картопляними слайсами в 2 шари, посипати ...
    Читати далі

  • Кус-кус "Фасси"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Тюфтельки: Фарш перемішуємо з дрібно нарізаними петрушкою, цибулею і часником, замоченим у молоці хлібом. Додаємо томатну пасту, зіру і червоний солодкий перець. Далі сіль, мелений чорний перець і одне яйце. Тюфтельки обсмажуємо на рослинному маслі. Соус: На дуже маленькому вогні Томім цибулю до м'якості в оливковій олії. Коли цибуля стане прозорим, ...
    Читати далі

  • Курка з рисом, аличею і барбарис. За мотивами страви «плов з куркою».

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промити, залити великою кількістю підсоленої води хвилин на 30. Воду злити, рис відкинути на друшляк і дати йому обсохнути. З курячих стегенець зняти і викинути шкіру (або віддати домашнім вихованцям, якщо такі є!), Видалити зайвий жир. Відокремити м'ясо від кістки. Кісточки обсмажити на олії до рум'яності, додати цибулю, нарізану ...
    Читати далі

  • Бабушкіна каша зі смаженої манної крупи

    Другі страви  /  З круп

    Думаю, не всі знають, що з манної крупи можна готувати не тільки солодкі кашки, манника і пудинги, але й повноцінний гарнір до м'ясних страв. А з нього у свою чергу готувати запіканки і крутони. Так готували манну кашу мої бабуся і мама, так тепер її готую і я. Манка-не частий, але шановний гість на нашому столі. Рецепт незвичайний-може ...
    Читати далі

  • пиріг Черепаха

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготувати дріжджове тісто як зазвичай ми це робимо. Я використовувала залишок тіста від пирога Порося. А ви можете керуватися рецептом. Приступаємо до готування м'ясної начинки. М'ясо пропустити через м'ясорубку і посмажити разом з цибулею на олії. Посолити. Для гостроти і пікантності додаємо зубок часничку і трохи ...
    Читати далі

  • Баклажани "грибні"

    Закуски  /  Інші заготовки

    Баклажани помити, відрізати плодоніжку і верхівку, залити холодною водою, додати яблучний оцет (100г на 1 л води) і потиснути, щоб баклажан просочився маринадом. Залишити на 1 ч. Добре віджати. Закип'ятити воду. Помити зелень і почистити часник. Підготувати банки (+1 -1,5 л) та кришки: добре помити, обшпарити окропом. У кожну банку покласти ...
    Читати далі

  • Запіканка з капусти і фаршу

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. У фарш додаємо яйце, часник пропущений через прес, цибулю, сіль і перець за смаком. Ретельно все перемішуємо. 2. Листя капусти бланшируємо в злегка підсоленій воді, кілька секунд. 3. Велику головку цибулі, нарізаємо кубиками і обсмажуємо з 2 ст. л. рослинної олії, до золотистого кольору. Остудити. 4. Сир Адигейський натираємо на крупній ...
    Читати далі

  • Фунчёза Дунганскій (варіант)

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Хочу запропонувати ще один салатик без майонезу. М'ясо (у мене яловичина) помиємо і поріжемо дрібно. Помиємо всі овочі і очистимо їх. Цибулю і часник дрібно поріжемо, морква натремо на дрібній, а кольрабі на крупній тертці. Локшину покладемо в холодну воду на 15-20 хвилин. У великій сковороді (вок) розігріваємо раст. масло і обсмажуємо в ньому цибулю і часник. Відсуваємо ...
    Читати далі

  • Суп-пюре вершковий з сочевиці

    Перші страви  /  М'ясні

    Розрізала серце на 2 шматки, поклала в каструлю. Коли вода почала закипати, прибрала піну і поклала туди: цибуля ріпчаста 1 шт цілком, морква (морква порізала на 4 частини), коріння петрушки, перці. Варила серце в цьому відварі 1:00, посолила. У бульйон готовий виклала сочевицю і варила її до готовності десь хвилин 30. Виклала в миску 4 ст ложкічечевіци ...
    Читати далі

  • Гламурна парочка

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Знімаємо шкірку з розмороженої курочки (цільну). Шкірку начиняємо рулетиками: тісто (для піци) розгортаємо тонким шаром, обмазуємо фаршіком: баклажани по-корейськи + гриби + сіль + смажена курятинки з цибулею дрібними шматочками) Скачуємо в рулетики, режим на маленькі кільця і начиняє Курочкіну шкурку. Якщо не щільно, не турбуйтеся, дріжджове тісто так ...
    Читати далі

  • Пиріг з рисом і куркою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Жовтки відокремити від білків (білки нам не знадобляться). Додати в жовтки сіль, цукор і добре перемішати. До жовтків додати розм'якшений маргарин, розмішати. Потім в маргарин з жовтками додати сметану і ще раз добре перемішати. Додати борошно просіяти і змішати з розпушувачем, замісити тісто і поставити на 30 хвилин у холодильник. Тесторазделіть ...
    Читати далі

  • кабачкова ікра без оцту

    Закуски  /  Інші заготовки

    Кабачки з цибулею пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером в пюре, додати томатну пасту, масло, майонез, перемішати, варити 1:00. Після цього додати сіль, цукор, перець, 1 листик лавровий. Варити ще 1:00. Гарячу ікру розлити по банках (прибравши при цьому лаврушку) і закатати. Як варіант я робила ще з цього репепту, вийшло ...
    Читати далі

  • швидкий вечерю

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Прогріти гриль, застелити решітку фольгою, помазати фольгу маслом М'ясо помістити під гриль, попередньо натерши спеціями і побризкати трохи маслом Цибулину порізати смужками, перемішати з маслом і тими ж спеціями, теж помістити під гриль поруч з м'ясом Поставити вищезазначене під гриль на 5-7 хв , а в ето час залити кускус окропом ...
    Читати далі

  • Пролісок

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Спочатку потрібно замаринувати цибулю, краще брати шалот він не такий пекучий, потім відварити кальмари-нарізати соломкою, яблука теж нарізати соломкою, всі складові змішати з майонезом, все укласти в салатницю розрівняти і зверху викласти шар з яєчних білків змішаних з майонезом. (це щоб вирівняти майданчик для прикраси) Прикраса: Прикраса ...
    Читати далі

  • Житні пісні пироги з двома начинками (без дріжджів, яєць і розпушувача)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пісний пиріг з капустою

    Начинка 1 філе минтая порізати кубиком і обсмажити в рослинній олії з цибулею та морквою на швидкому вогні, вимкнути вогонь, додати соус чилі, пермешать, посолити, поперчити, відкоригувати за смаком Додати за буженинам зелень Начинка 2 Капусту свіжу обдати окропом і трохи обсмажити на рослинному маслі, додати квашену капусту, згасити до ...
    Читати далі

  • РИЗОТТО ніжне з печерицями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промиваємо в трьох водах. Порізати цибулю дрібними кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати рис, обсмажити разом з цибулею. Коричневий рис ніколи не стане прозорим, тому його смажимо теж до золотистого. Вливаємо вино. Чоловік ллє вино сам і на око - це залежить від виду вина, у нього нюх, і я навіть не лізу. Але укого ...
    Читати далі

  • МАЛЕНЬКІ ІДЕЇ ДЛЯ ВЕЛИКОГО СВЯТА (фотозвіт закусочної столу)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Для фаршированих печериць:. З печериць видалити ніжки, залишивши тільки капелюшки. Шинку та цибулька дрібно-дрібно нарізати Яйця і сир натерти на дрібній терочке. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець, трохи дрібно нарізаної петрушки, заправити майонезом. Начинити капелюшки, увіткнути шпажки. Для рулетів з баклажанів: Робити за 5-6 годин ...
    Читати далі

  • Курка фарширована (варіант, природно).

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Відібрати найдрібніші лисички, промити почистити і ретельно обсушити на паперових рушниках. Обсмажити гриби цілком на маслі, викласти на серветки, щоб вбрався жир. Горошок обдати окропом, обсушити. Морква крупно натерти, цибулю порізати кубиками. Печінку промити обсушити, нарізати крупно. Обсмажити моркву з цибулею і печінкою до готовності ...
    Читати далі

  • МАКАРОНИ з тунцем

    Другі страви  /  Страви з риби

    Поставити варитися макарони. Поки макарони варяться, Розігріваємо масло в сковороді додаємо часник порезаний пластинками. Обсмажуємо і прибираємо. У цій же сковороді обсмажуємо цибулю до прозорого кольору. Додаємо порізані помідори. Тушкуємо мін.5., Макарони зливаємо від води і додаємо в сковороду з цибулею і помидорками. Слідом тунець трохи размятийножом. Слідом ...
    Читати далі