Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Торт «Полуничка». Соковитий смак літа!

    Десерти  /  Торти

    1. Нам потрібно 2 бісквіта (відповідно кол-во інгредієнтів, зазначених у рецепті збільшуємо в 2 рази) готувала тісто в 2 заходу, спочатку спекла бісквіт з 3 яєць з горішками, а після заново приготувала тісто і спекла друга бісквіт вже без горіхів . 2. Збиваємо яйця з коричневим і ванільним цукром до побіління, хвилин 7-10, акуратно втручаємося ...
    Читати далі

Ви шукали: пахлава

  • Пахлава

    Десерти  /  Тістечко

    На столі насипаємо гірку просіяного борошна. Додаємо сіль, і потроху наливаємо в поглиблення теплу воду. Пальцями замішуємо тісто ніжне. Поступово додаємо рослинне масло. Замішуємо ніжне, м'яке, що не ліпнущее і еластичне тісто. Чи не висипайте все борошно відразу, борошно різної якості і іноді її кількість може відрізнятися від зазначеного ...
    Читати далі

  • Пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто і поставити в тепле місце підходити (я Делело в хлібопічці). Горіхи подрібнити і перемішати з цукром. Зварити сироп з цукру і води з шафраном (варити до загустіння). Розтопити 150 г вершкового масла. Коли тісто підійде розділити його на 12 шматочків. Форму (~ 20х20 см) змастити маслом. Розкачати один шматочок тіста в пласт товщиною ...
    Читати далі

  • пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готуємо сироп. Ставимо на повільний вогонь, нехай кипить. Як загусне, вимкнути. Потім месім тісто і ставимо підійти. Як тісто збільшиться в об'ємі, то сформувати 12 шаріков.2 кульки побільше сам на нижній шар другий на верхній і 10 середніх. Розкачати 1 шар велику кульку тіста і помістити на на змащене маслом деко, змастити слив. маслом, 2 ...
    Читати далі

  • пахлава

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто розділити на 10 - 12 частин. Кожну частину розкачати в тонкий пласт. Подрібнені горіхи, цукор, коріца- перемішати. розтопити вершкове масло. На деко покласти шар тіста, змастити маслом, зверху слеующій шар тіста і т. Д. На 6 шар після масла насипати горіхи, Повторити поки не закінчиться тісто і горіхова крихта. Останній шар - горіхи, ...
    Читати далі

  • Пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто. Тісто має бути пружним, що не липким. Розділити тісто на 5 рівних за розміром кульок, розкочувати кожен за розміром дека. Горіхи перетерти в м'ясорубці, змішати з цукром, додати 1 сире яйце. Розкачати першу кульку тіста і викласти на змащене маслом деко. Тісто має трохи заходити на стінки, щоб начинка не ...
    Читати далі

  • Пахлава

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Крок 1 Борошно і вершкове масло перетерти в крихту. Додати 3 жовтки, потім додати кефір, змішаний з содою. Замісити тісто і залишити його відпочивати. Крок 2 Тісто розділити на 4 нерівні частини (по 2 рівні). Крок 3 Розкачати 2 менші частини (прямокутні коржі). Вистелити деко папером для випічки SAGA, покласти на нього корж, зробити ...
    Читати далі

  • Пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Розтерти руками масло з борошном. 2. Збити жовток, сметану, сіль і соду. Перемішати з масою з борошна та олії. 3. Збити білки з цукром до утворення піни і з'єднати з подрібненими волоськими горіхами. 4. З тіста розкачати 3 кола. Викладаємо на перше коло начинку, накриваємо другим колом, потім залишилася начинку і накриваємо третім колом ....
    Читати далі

  • Пахлава.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Масло добре порубати ножем з борошном. Зробити лунку покласти жовтки, сметану, соду, сіль, ванілін. Тісто розділити на три частини і тримати на холоді 1:00. Розкачати одну частину тіста, покласти половину начинки, накрити другою частиною, знову покласти начинку, накрити третьою. Змастити жовтками (2 шт.), Нарізати ромбиками не до кінця і піч. За10 ...
    Читати далі

  • Пахлава

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. Борошно просіяти. Молоко підігріти, додати сіль, 1 ст. ложку коричневого цукру "Містраль" і розпустити дріжджі. 2. Поступово всипати борошно і замісити тісто і поставить на 1:00 підходити. 3. Подрібнити в блендері 300 г волоських горіхів. 4. Змішати подрібнені горіхи з коричневим цукром "Містраль", додати дрібку куркуми. 4. Розпустити вершкове ...
    Читати далі

  • Пахлаву БАКИНСЬКА

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    ТІСТО. У чашці змішаємо трохи теплого молока, 1ст. л. цукру, борошна, дріжджі-це опара! У мисці вимісити збите яйце, тепле молоко і розтоплене вершкове масло + опара, борошно (щоб тісто вийшло "м'якше" пельменного). Маса повинна бути тепла. Вимішувати хвилин 10. Поставити в тепле місце на 30 хвилин (досить типу "між ковдр"). НАЧИНКА. Мигдаль ...
    Читати далі

  • Пахлаву БАКИНСЬКА

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    РОЗВЕСТИ теплого молока ДРОЖЖИ + ЦУКОР + ДОДАТИ В МУКУ + МАСЛО жовток + сметану + СІЛЬ + ХІЛЬ (ЗАЗДАЛЕГІДЬ подрібнених в кофемолці) = замісити тісто залишити в теплому місці НА 30-60 МІН ЯК ТІЛЬКИ тісто підійде (НАМ ПОТРІБНО ЩОБ тісто підійшло НЕМНОЖКО) замісити ТІСТО і розділити на 12 ШТУК З НИХ 2 ТРОХИ ВЕЛИКОГО РОЗМІРУ. (Для першої і останньої ...
    Читати далі

  • Пахлава Сочинська

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готувати справжню азербайджанську пахлаву - справа не з легких. Хто готував - знає) В азербайджанській пахлаві тісто дріжджове, коржів повинно бути багато, та й розгортати їх потрібно дуже тонко. Пахлавушкі повинні бути одна до одної, рівненькі. Інша справа пахлава сочинська. Готується нескладно і швидко. При цьому виходить дуже горіхово-смачно) ...
    Читати далі

  • Пахлава Оренбурзька

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Випускаємо в посуд яйця, збиваємо їх, додаємо тепле молоко, розтоплене вершкове масло, гашене соду і борошно. Замішуємо тісто трохи крутіше, ніж на локшину. Обробляємо тісто на 6 - 8 шматків, надаємо їм форму куль (нічого, що некрасиві - лапшевого тісто в кулю гладко НЕ скачати), залишаємо для вистоювання. Поки займаємося начинкою. Горіхи підсушуємо ...
    Читати далі

  • Апельсинова пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для приготування сиропу в каструлю наливаємо апельсиновий сік, цукор і воду, доводимо до кипіння. На повільному вогні варимо сироп ще 10 хвилин, охолоджуємо. Для приготування апельсинової начинки поміщаємо апельсини в каструлю і заливаємо водою, щоб вони вільно плавали. Варимо апельсини 50 хвилин, зливаємо воду, охолоджуємо апельсини. Нарізаємо апельсини ...
    Читати далі

  • Макаронна "пахлава"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Борошно просіваємо, робимо в ній поглиблення і виливаємо в нього молоко і яйця. Додаємо цукор і соду і добре перемішуємо. Макарони відварюємо в підсоленій воді по інструкції. У мене було 7 хвилин. Охолоджуємо в холодній воді. Воду зливаємо, макарони обсушуємо. Додаємо в тісто макарони і розтоплене масло. Ретельно вимішуємо тісто, при необхідності ...
    Читати далі

  • Пахлава Вірменська

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Один з пластів тіста випікаємо на листі, злегка присипаному борошном. Даємо охолонути. (можна спекти заздалегідь) Поки остигає, ріжемо волоські горіхи (не дуже дрібно, щоб відчувався потім у роті). Далі збиваємо в міцну піну білки, потім в них додаємо 0,5 ст. цукру. Збиваємо ще раз (як на безе). Додаємо туди горіхи (або можна викласти їх ...
    Читати далі

  • Тістечко "Пахлава"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка


    Читати далі

  • пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Волоські горіхи злегка розмолоти і змішати зі ст. ложкою цукрової пудри. 2. Тісто розкачати прямокутником товщиною 2-3 мм, на 1/4 частину викласти горіхи, накрити тістом, знову покласти горіхи і так далі. 3. На останньому шарі тіста зробити косі прорізи. поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 160-180 градусів. У отримані ...
    Читати далі

  • Пахлава Вірменська

    Десерти  /  Торти

    200 гр. Маргарину з 2 склянками борошна протерти в крихту У склянку (250 гр.) Влити жовтки, сіль, оцет, долити цю суміш водою. Перемішати і влити в масляну суміш, перемішати і всипати борошно. Замісити еластичне тісто (не повинно прилипати до рук). Розділити на 3 частини. 150 гр. маргарину 2 рази промазати тісто, після кожного разу викладаючи в ...
    Читати далі

  • Пахлава бакинська

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Зробити опару: в тепле молоко додати цукор і дріжджі. Окремо перемішати яйце, сметану, масло, сіль, додати опару і борошно і замісити тісто, тісто має бути м'якше ніж на пельмені. Поставити підходити на 1,5-2 години. Приготувати начинку. Горіхи перемолоти, не сильно дрібно, додати невеликий цукор, ванілін, мускат. Приготувати сироп. Мед зводиться ...
    Читати далі