Ми рекомендуємо

  • Вершкове морозиво з карамельним соусом.

    Десерти  /  Морозиво  /  Морозиво пломбір

    1. Для карамельного соусу: розтопити в сотейнику або каструльці масло, всипаємо відразу весь цукор і ставимо на вогонь, не заважаємо, а лише іноді струшуємо каструльку. Цукор повинен перетворитися в темну карамельну масу. Вливаємо вершки (100мл.), Повертаємо на вогонь, і, як слід, розмішуємо, до повного розчинення карамелі. Даємо соусу охолонути ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • М'ясний торт "Смак дитинства"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Спочатку випікаємо коржі для торта. Перець покласти під гриль або на відкритий вогонь на конфорку і запекти до чорних підпалин. Потім покласти в пакет на 10 хвилин, очистити від шкірки і насіння, дрібно-дрібно порубати. Сирокопчену грудинку або бекон дрібно порізати. Цибулю і часник подрібнити. У скибки білого хліба зрізати скоринку, м'якуш розкришити і втопити ...
    Читати далі

  • Лазанья з м'ясом і грибами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У невеликому кол-ве рослинного масла обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш, спеції, обсмажити фарш з цибулею. Після додати томати і смажити до випаровування рідини. Окремо порізати гриби і посмажити їх теж в невеликому кол-ве рослинного масла, посолити. Приготувати соус Бешамель: У каструлі розтопити масло. Додати борошно, смажити 1 хвилину, постійно ...
    Читати далі

  • Рис з грибами і сиром Філадельфія за 30 хвилин

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Відварюємо рис, за інструкцією. У киплячій воді варимо 30 хвилин. Одну велику головку цибулі, почистити і порізати дрібно. Обсмажити на сковороді до напівготовності. Гриби помити і почистити. Частина грибів розрізати вздовж, як на фото і обсмажити на окремій сковороді на вершковому маслі. Це буде прикраса. Решта гриби порізати на четвертинки ...
    Читати далі

  • Кростіні з зеленим горошком, беконом і смаженою цибулею.

    Закуски  /  Бутерброди

    1. Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити до м'якості на рослинному маслі, додати дрібно порізаний бекон, смажимо до рум'яної скоринки. 2. Горошок, не розморожуючи, засипати в киплячу воду, відварити до м'якості 3-5хвилин. Розім'яти в пюре, додати 2/3 цибулі з беконом (разом з маслом!) Вмішати сметану або вершки і рубану зелень, приправляємо ...
    Читати далі

  • Картопляні оладки з м'ясною начинкою

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Оладки на дріжджах

    Картоплю пропустити через м'ясорубку або блендер разом з цибулею і часником. Розчинити дріжджі в теплій сироватці, додати до картоплі. Додати сіль, цукор, збите яйце, перемішати. Поступово ввести просіяне борошно, постійно розмішуючи. Тісто має бути досить густим, як на звичайні оладки. Накрити миску з тістом і поставити в тепле ...
    Читати далі

  • Юшка з сьомги (варіант)

    Перші страви  /  Юшка  /  Юшка з сьомги

    Вимити сьомгу, найголовніше (на мій погляд) вчасно згадати, що необхідно вийняти зябра. Залити водою. Дати закипіти і зняти піну. Додати коріння: одну головку цибулі, моркву, селеру, петрушку, а також перець горошком. Вогонь зменшити до мінімуму і томити від 40 до 60 хвилин. Процідити бульйон. Додати в нього нарізаний соломкою картоплю ....
    Читати далі

  • Пиріг "Котячі фантазії"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Починаємо з ліплення основного персонажа пирога - кота. Для цього замішуємо тісто - борошно, сіль, вода і трохи рослинного масла. Тісто має бути еластичним. Розкачуємо його і укладаємо на харчову папір, це потрібно для подальших дій з фігуркою. Вирізаємо форму майбутнього тільця котика (як на фото). Тепер малюємо (за допомогою вдавлення) оченята, вусики, щічки ...
    Читати далі

  • Курячі купати "Серцеві"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Готуємо курячі купати (Грузини не судіть мене строго, знаю з якого м'яса готуються купати, але нехай це буде винятком, вийшло смачно і ароматно) Підготуйте кишки, подивитися тут http://smach.pp.ua/recipe/view/39426 Серденька наріжте маленькими кружечками, верхню частину з жиром і судинами, надішліть на помел до основної маси м'якоті ....
    Читати далі

  • Частування для Раїси Захарівни (Кінокулінарний ФМ)

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Моркву і Буряк запікаємо в духовці, але можна і залишити все сировиною. Рис відварюємо по інструкції на упаковці (заливаємо 1: 2, доводимо до кипіння, щільно закриваємо і варимо на повільному вогні 30-35 хвилин, поки рис не вбере всю воду). я зробила ще корисніше і зварила його в пароварці))) Яблуко і цибулю очищаємо нарізаємо і обсмажуємо на невеликому ...
    Читати далі

  • Голубці-трикутники

    Другі страви  /  Голубці

    1. Фарш змішати з подрібненою цибулею, рисом, посолити, поперчити. Свинину для фаршу краще брати жирну, щоб начинка голубців була м'якою. 2. Капустяне листя залити окропом і потримати під кришкою 10 хвилин. Якщо капуста жорстка, то краще злегка відварити. 3. Капустяне листя розрізати на 2 половинки, жорстку частину відрізати. Частину ...
    Читати далі

  • Запіканка з капустою (в мультиварці)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Морква помити, почистити, потерти на тертці. У чашу мультиварки влити трохи рослинного масла і обсмажити морквину (хто любить - з цибулею, у мене без лука) в "експрес-режимі" (або в іншому відповідному режимі, залежно від мультиварки). Додати порізану капусту, обсмажити до м'якості (саме обсмажити, що не тушкувати з додаванням рідини, ...
    Читати далі

  • Чилі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Беремо квасоля "Містраль". Заздалегідь замочуємо її у воді на ніч. В принципі цього можна не робити, але тоді її дуже довго буде готувати. 2. Ставимо квасоля варитися в каструлі. 3. Поки кипить квасоля, тушкуємо фарш з цибулею. 4. У цей час дрібно ріжемо часник, злегка засмажуємо, потім додаємо різані помідори, перці, чилі-перець і цибулю і тушкуємо ...
    Читати далі

  • Салат із сушених баклажан по-корейськи

    Салати  /  Салат з овочів

    Сушені баклажани нарізати шматочками. Найзручніше різати ножицями. Скласти баклажани в каструлю, залити достатньою кількістю води, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин на середньому вогні (в залежності від товщини шматочків), помішуючи. Перекласти баклажани в холодну воду, промити, несильно віджати. У сковороду налити кунжутну олію, викласти ...
    Читати далі

  • Усбосмак (учпочмак) - Башкирські пиріжки з бараниною

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для тіста використовуємо 2 жовтки і 1 білок, збиваємо. Замішуємо дуже м'яке тісто. За консистенцією воно повинно нагадувати пластилін. У тісто я кладу мускатний горіх для острінка, але можна і суміш перців. Ділимо тісто на шматочки, розкочуємо на тонкі млинчики (o 10 - 15 см.). М'ясо, картоплю, кабачок і цибулю режим кубиками, приблизно 1? 1 см. Всесоедіняем, ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна зі складносурядної начинкою "Іменна"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ще одна картопляна запіканка, яка особисто нам ніколи не набридає і вельми улюблена всіма членами сім'ї. Міняй начинки і завжди нове блюдо. Картоплю почистити і відварити. Перетворити в пюре, хто яким способом звик. Я натерла на тертці. Додати вершки, мускатний горіх, сухі кріп і петрушку, сіль, перець і добре вимішати. Гриби солені ...
    Читати далі

  • Куліш з гречкою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо порізати невеликими шматочками, злегка обсмажити його з дрібно нарізаною цибулею і грудинкою, посолити, додати спеції, потім налити невелику кількість води і тушкувати до готовності. (Якщо використовувати тушонку, то цибулю і грудинку дрібно нарізати, добре обсмажити потім додати тушонку і тушкувати 3-5 хвилин). Картоплю очистити. дрібно нарізати....
    Читати далі

  • Гречневікі з грибним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Крупу перебрати. Закип'ятити 1 склянку води, влити рослинне масло і всипати гречку. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити до готовності. До сиру (можна замість зерненого використовувати звичайний) додати яйце, ретельно вимісити. Додати в сирну масу гречку, як слід перемішати. Розігріти духовку ...
    Читати далі

  • каша польова, не для оцінки - для настрою!

    Другі страви  /  З круп

    Для початку вам необхідно зібрати хорошу компанію. Друге завдання - знайти галявину, де можна розмістити всю цю братію. З місцем для вогнища, лежанням біля столу і грою у футбол. Третє завдання - виганяти всіх, для придбання відмінної апетиту і відмінного настрою. Поки частина народу грає у футбол, частина катається на тарзанці - найвідповідальніші ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з квасолею і грибами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Зварити до готовності квасолю. Картопля очистити і відварити до готовності. Печериці промити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до готовності. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Обсмажені печериці перемішати з половиною обсмаженого лука, посолити, додати спеції. Змішати ...
    Читати далі

  • Рибний Суп зі Солодкої Кукурудзою

    Перші страви  /  Інші супи

    спочатку маринуємо рибу. кладемо філе в миску, додаємо імбир, херес і дрібку солі. залишаємо на 10 хвилин. готуємо рибу в пароварці 5-6 хвилин, дістаємо, розминаємо виделкою. 900г. води доводимо до кипіння, додаємо кукурудзу без рідини, кукурудзяна олія, 1 чайну ложку солі, варимо на слабкому вогні 2 хвилини, поки суп вариться змішуємо півтори чайних ...
    Читати далі