Ми рекомендуємо

  • Ніжне суфле з чорницями.

    Десерти  /  Желе та муси

    Замочити желатин в холодній кип'яченій воді. Ягоди промити, дати стекти воді, пюрировать блендером, процідити через сито. Додати в ягоди ст. ложку цукру, розмішати. Вершки змішати з цукром, що залишився, додати шоколад, нагріти на вогні, не кип'ятити. Желатин розчинити на водяній бані. Половину желатину додати в чорницю, розмішати, розлити по ...
    Читати далі

Ви шукали: чахохбілі

  • Курячі крильця а-ля Чахохбілі

    Закуски  /  М'ясні

    Крила помити, посолити, поперчити і додавши хрін, добре перемішати, після чого залишити на хвилин 15 просочитися. Форму змастити маслом, викласти в неї крила і поставити в духовку запікати на хвилин 25, на середньому вогні. Розвести соус "Маггі" в нього додати сир (або в вино), по закінченні 25 хвилин, полити крила соусом і знову відправити в духовку ...
    Читати далі

  • Запіканка або запечена паста по-мексиканськи

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з фаршем

    1. Відварити пасту і викласти у форму для запікання 2. Обсмажити фарш з невеликою кількістю масла! Хвилин 10 3. Додати в сковороду вміст пакетика Кнорр, червону квасолю, перець чилі і 200гр холодної води 4. Викласти на пасту готовий соус, посипати сиром. Запікати в розігрітій духовці до 180 гр протягом 25хв. Можна і в мікрохвильовій печі ...
    Читати далі

  • Курячі шкурочкі з начинкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Обсмажуємо у вершковому маслі спочатку порізані грибочки, потім кладемо цибулька, коли цибуля трохи підсмажиться, і відправляємо смажиться картопельку до напівготовності (картопля ріжемо кубиками не більші), солимо і перчимо. Нехай наша начинка трохи охолоне. Тим часом шкурочкі розкладемо на столі, кладемо начинку, приблизно 1 ст л і загортаємо як голубці. Думала ...
    Читати далі

  • Чахохбілі з курки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку вимити всередині і зовні, обсушити і розрізати на невеликі шматочки однакового розміру. Сковороду поставити на вогонь і сильно розігріти. Викласти шматки курки, посолити і обсмажувати 15 хв. на сухій сковороді, постійно перевертаючи, щоб вони не підгоріли. Помідори вимити, надрізати ножем, обдати окропом і зняти з них шкірку. М'якоть ...
    Читати далі

  • Цвітна капуста з помідорами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Капусту промити і розібрати на суцвіття. Відварити в солоній воді хвилини 2. Відкинути на друшляк. Помідори нарізати кубиками, часник подрібнити. Цибуля ріпчаста нарізати не сильно дрібно і обсмажити в рослинній олії. Додати до нього капусту і злегка обсмажити, потім помідори. Тушкувати хвилин 7-8, потім додати нарізану зелень і часник. Сіль ...
    Читати далі

  • «Баранінку в бульйоні, і шість ...»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вихідний, чекаю гостей. Приготував Хачапурі, запіканку з суміші сирів із зеленню і почеревку з картоплею і грибами в рукаві. Описувати повторення рецептів не вважаю за потрібне, а ось нове блюдо думаю є сенс описати: Ниркова частина молодої ярочкі, ніжна і в міру жирна !!! Що б з неї таке приготувати, що б не зіпсувати м'ясо і отримати задоволення ...
    Читати далі

  • Чехохбілі

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Обсмажити курку. 2. Окремо посмажити багато цибулі до золотистого кольору, 3. Скласти курку в чавун, 4. Додати до цибулі - томат-пасту, вино, оцет, лимонний сік, цукор додати води стільки. щоб покрити курку. Закип'ятити і з'єднати з куркою, Підлива повинна бути густа, Тушкувати курку поки вона стане дуже м'якою, За 20 хвилин до готовностіпоожіть ...
    Читати далі

  • Солянка по-грузинськи в мультиварці.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Курячу грудку вимити, обсушити і нарізати великими шматочками. Овочі очистити, помити і обсушити. Лук нашаткувати чверть кільцями, перець крупно нарізати куточками, пекучий перець -соломкой, часник -на 2 шматочки зубок. Помідори нарізати часточками -с четвертинок. Огірки нарізати великим кубиком. 2. У чашу мультиварки налити масло і покласти ...
    Читати далі

  • чахохбіллі-ремікс

    Другі страви  /  Інші основні страви

    в каструлю скласти дрібно нарізані коріння, залити водою і проварити до гатовності. гатова бульен злити в миску, варені овочі подрібнити в блендоре і знову залити бульена. помідори та перець обсмажити в раст. маслі і також покласти в каструлю. курку ...
    Читати далі

  • Аджика зелена

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Зелень перебрати і очистити. Ретельно промити, попередньо ненадовго замочивши в холодній воді (10-15 хвилин). Розкласти на суху х / б тканину для позбавлення від зайвої вологи. Тим часом начистити часник. У перців видалити хвостик і насіння. ВАЖЛИВО! Тим, хто не має досвіду очищення гірких перців, необхідно захистити руки рукавичками ...
    Читати далі

  • Куряча грудка в яблучному соку. Тест Драйв.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. У мене мультиварка Maxwell MW- 3802 PK. Перед першим використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією! Перед першим приготуванням промийте всі знімні деталі теплою водою з нейтральним миючим засобом, обсушити і зберіть мультиварку. 2. Куряче філе нарізати невеликими шматочками, на один укус. У мисці змішати яблучний і лімоннийсок, ...
    Читати далі

  • Чахохбелі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку очистити, поділити на шматочки. Злегка обсмажити в розтопленому маслі. Після обжарювання додати дрібно порізану цибулю, посолити і згасити. Перець очистити, поділити на дві частини вздовж впоперек, нарізати, не надто тонко. Помідор обшпарити очистити від шкірки, дрібно нарізати. Гіркий перець дрібно нарізати. Нарізані овочі і хмелі-сунелі додати ...
    Читати далі

  • Риба під соусом "Баже" (ФМ "Національні свята" (Грузія))

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сьомгу очищаємо від луски. Нарізаємо порційними шматочками (не більші). Деко застилає фольгою (тільки тому, що мені ліньки потім мити лист), розкласти на ній шматочки сьомги, посолити, поперчити за смаком, скропити рослинним маслом. Запікати в розігрітій духовці хвилин 15 - 20. Тим часом готуємо соус: горіхи ретельно ізмельчітьв ...
    Читати далі

  • Чахомбілі з курки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У мене було 4 чверті курки і гуля по інету вишукати такий рецепт ... Курку помити, просушити і порізати на 4 частини (у мене 4 чверті). Коріння (цибулини, моркву і селеру) очистити і дрібно порізати. У неглибокій У каструлі розігріти олію (у мене глибока каструля) і обсмажити курку з усіх боків. (Масла брала 2 столові ...
    Читати далі

  • КОВБАСКИ З КАРТОПЛЕЮ і квасолі

    Закуски  /  Сосиски, сардельки

    Якщо додати до звичного страві кенійську квасоля і спеції для чахохбілі, тушковані в цьому незвичайному соусі сардельки з картоплею перетворяться на справжній святкову вечерю! 1. Картоплю наріжте на часточки і обсмажте до золотистого кольору. На сардельках зробіть неглибокі надрізи і додайте їх до картоплі. 2. Обсмажуйте все до золотистого кольору, ...
    Читати далі

  • Різотто запеченими грибами і брокколі

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з грибами

    Це базовий рецепт різотто, він може стати основою до інших видів різотто. Якщо ви розпорядженні достатній час, приготуйте курячий бульйон. Я ж коли готую, приміром, Чахохбілі, залишаю невикористані кістки з шматочками м'яса на бульйон. Якщо немає часу, використовуйте курячий кубик для бульйону. Так роблять багато, і по етомуповоду ...
    Читати далі