Ми рекомендуємо

  • Борщ з квасолею і грибами

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з квасолею

    Квасолю замочити на ніч, відкинути на сито, промити, покласти в каструлю разом з копченою грудинкою (можна готувати і без неї), залити водою, довести до кипіння, воду злити, грудинку вийняти і порізати на невеликі шматочки. Знову покласти квасолю і грудинку в каструлю, залити водою і варити хвилин 45 після закипання. У цей час сушені грібипромить, ...
    Читати далі

Ви шукали: форшмак

  • Форшмак

    Закуски  /  З риби і морепродуктів


    Читати далі

  • Форшмак

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець вимочити в холодній воді протягом 2-3 годин (малосольного оселедця годі й вимочувати), потім треба очистити оселедець і видалити всі кісточки. Яйця зварити круто, хліб замочити у воді, цибулю і яблуко очистити. Пропустити через м'ясорубку філе оселедця, яєчні білки, хліб, цибуля і яблуко, ретельно перемішати, додати 2 ст. л. масла і сноваперемешать, а ...
    Читати далі

  • Форшмак

    Інші  /  Інші рецепти

    Батон розрізати навпіл, вийняти м'якуш. Яйця і цибулю подрібнити. Лук (можна обдати окропом, щоб пропала гіркота). Рибні консерви подрібніше розім'яти виделкою, змішати з хлібним м'якушем, додати яйця, цибуля, майонез і перемішати. Взяти половинки батона заповнити фаршем. Покласти форшмак в холод, на 1:00, щоб просочився.
    Читати далі

  • = ФОРШМАК =

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Батон розрізати навпіл, вийняти м'якуш. Яйця відварити круто, остудити, подрібнити. Цибулю дрібно порізати, обдати окропом. Хлібний м'якуш з'єднати з рибою і добре розім'яти виделкою. Додати яйця, цибуля, майонез і все ретельно перемішати. Фаршем заповнити половинки батона. Покласти форшмак в холодильник на 1:00, щоб батон добре просочився ....
    Читати далі

  • ФОРШМАК

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Батон розрізати навпіл, вийняти м'якуш. Яйця відчинити круто, остудити і подрібнити ножем. Цибулю дрібно порізати, обдати окропом від гіркоти. 2. Хлібний м'якуш соеденить з рибою і добре розім'яти виделкою. Додати яйця, цибуля, майонез і все ретельно перемішати. 3. Фаршем заповнити половинки батона. Покласти форшмак в холодильник на 1:00, щоб батон хорошопропітался ....
    Читати далі

  • Форшмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Усі компоненти подрібнити, наприклад в м'ясорубці, заправити соняшниковою олією, стать чайнойложкі оцту і чайною ложкою цукру.
    Читати далі

  • Форшмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Форшмак від Леоніда Ярмольника Відразу хочу попередити - до справжнього форшмак цей має вельми слабке відношення ..., але зате ми маємо можливість переконатися, який Леонід як кулінарного експериментатора, а не артиста (у тому, що він дуже хороший артист, напевно, мало хто сумніваються) Отже, приступимо! Візьміть невелику каструльку ...
    Читати далі

  • Форшмак

    Інші  /  Інші рецепти

    Всі продукти 2 рази пропустити через м'ясорубку.
    Читати далі

  • Форшмак

    Інші  /  Інші рецепти

    Відокремте філе від 2-3 оселедців (краще брати великі рибини), потім замочіть його в молоці. Зваріть 3 яйця круто, вийміть жовтки (трохи білка відкладіть в сторону). У жовтки додайте перець (чорний мелений і запашний), чайну ложку гірчиці, дві ст. ложки оцту (яблучного або виноградного), дві чайні ложки цукру, чверть склянки олії. Всі ...
    Читати далі

  • Форшмак

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Яйця зварити круто, відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з гірчицею. 1 \ 4 батона замочити в молоці. Дрібно нарізати цибулю. Яблуко очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. Батон не сильно віджати від молока і додати до яблуку, цибулі і яйцям; подрібнити блендером. До отриманої маси додати розм'якшене масло, мелений перець, сік лимона ...
    Читати далі

  • Форшмак

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Оселедець очистити від кісток і шкіри і 2 рази пропустити через м'ясорубку. Якщо дуже солона попередньо вимочити ніч в молоці. Горіхи добре розтерти разом з яйцями. Яблука очистити і натерти на крупній тертці. Лук нашаткувати, як можна дрібніше. Все змішати. За буженинам додати батон, розмочений у молоці і добре віджатий. Додати перець, ...
    Читати далі

  • форшмак

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    оселедець попередньо вимочити в молоці або чайній заварці приблизно хвилин 40. якщо крутого посолу то краще на годину залишити. я роблю молоко - виходить ніжніше. вийняти і в цій же рідини покласти два порційних шматка білого хліба (як в котлети). ретельно подрібнити філе оселедця, злегка віджатий хліб, жовтки яєць, цибуля, яблуко (якщо велика, то ...
    Читати далі

  • Форшмак (варіант)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Всі інгредієнти нарізати кубиком. Хліб замочити в невеликій кількості води і залишити до набухання. Набряклий хліб добре віджати. Вершкове масло залишити при кімнатній температурі, що воно стало м'яким. Всі інгрдіенти пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендаре до однорідної маси. Отриману масу сформувати за своїм буженинам, ...
    Читати далі

  • форшмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Поки відварюємо яйця в круту, чистимо оселедець, прибираємо кісточки і ріжемо на дрібні кубики. 2. Очищаємо від шкірки яблуко і трьом на крупній тертці. 3. Цибулю ріжемо дрібно. 4. Відварені яйця трьом на тертці. 5. Всі з'єднуємо і додаємо сметану перемешіваем.6. Подати з картопляним пюре. Посипати зеленню.
    Читати далі

  • Форшмак

    Інші  /  Інші рецепти

    Оселедець почистити, відокремити від хребта. Моркву відварити. Всі інгредієнти, пропустити через м'ясорубку 2 рази. Наприкінці, можна додати дрібно нарізану зелень. Смачного.
    Читати далі

  • ФОРШМАК оселедцевий

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Форшмак на сайті багато, точно такого не знайшла, варіантом не ставлю. Оселедець обезголовити, обескосточіть, обезшкуріть і обробити на філе. Покласти філе в неглибоку миску, залити молоком на 2-3 години. Вимочувати можна і в старій чайній заварці, і в кип'яченій воді і навіть у кефірі. Якщо оселедець дуже солона, вимочувати доведеться довше, якщо ...
    Читати далі

  • Форшмак з оселедця

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе оселедця подрібнити у блендері Додати розм'якшене масло, дрібно нарізану цибулю, натерті на крупній тертці яйця і картоплю Все збити Отриману суміш охолодити Розділити на шматочки, надати їм форму Запанірувати в рубаним кропом Окремо подати тости з житнього хліба
    Читати далі

  • Форшмак, оселедцева паста

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе оселедця пропустити через м'ясорубку разом з сиром, цибулею і яблуком. Додати гірчицю, хрін, оцет, розм'якшене масло, цукор. Розмішати блендером. Чим твердіше сир, тим краще результат. Залишаються дрібні частинки і вони створюють відчуття крупинок оселедцевої ікри.
    Читати далі

  • Форшмак і форшмачата

    Закуски  /  М'ясні

    Підготовчий етап. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки, обсмажуємо в раст. олії, додаємо трохи води і тушкуємо під кришкою до м'якості. Хвилин через 10 після початку тушкування солимо і додаємо приправи. Картоплю відварюємо в мундирі, чистимо, розминаємо. Лук обсмажуємо до прозорості в рослинному маслі, змішуємо з картоплею. Оселедець чистимо, ...
    Читати далі

  • Справжній форшмак

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    «Справжній» форшмак. Ваші подиву з приводу рецепта «форшмак від Леоніда Ярмольника» змусили мене попрацювати над історією цього дуже смачної страви, і я не можу втриматися і розповім Вам про «правильному» рецепті, а також про омани про це страву. Почнемо з історії. Перші згадки про цю назву відносяться до початку 18-го століття, хоча ...
    Читати далі