Ми рекомендуємо

Ви шукали: узбецький плов

  • Узбецький плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов зі свинини

    м'ясо і моркву нарізати крупно кубиками і колечками відповідно. цибулю нарізати дрібно розігріти сковороду налити рослинне масло і спочатку кинути обсмажувати м'ясо (2-4 хв), після чого додати моркву і спеції червоний, жовтий і чорний перець + сіль. Обсмажувати 5-7 хв потім додати цибулю, все перемішати і готувати на повільному вогні періодично ...
    Читати далі

  • Справжній узбецький плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    1. Беремо казан (котел з кулястим дном), нагріваємо в ньому масло, потім кладемо трохи нарізаного дрібно жиру, витоплюємо, виймаємо шкварки і закладаємо нарізану півкільцями цибулю і шматки м'яса. Я починаю обсмажувати цибулю трохи раніше м'яса, але можна покласти разом, і обсмажуємо до рум'янцю. Потім кладемо туди нарізану дрібною соломкою ...
    Читати далі

  • Узбецький плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    першим ділом наливаємо в казан масло і на вогонь-прожарюватися. м'ясо ріжемо на великі шматки і чекаємо коли масло задимиться, можна "попку" цибульну в масло кинути, як тільки цибуля обвуглиться можна починати. м'ясо закладаємо в казан і смажимо на самому сильному вогні. м'ясо повинно "запечатоться", тобто покритися скоринкою. далі зменшуємо вогонь і закриваємо ...
    Читати далі

  • Узбецький плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Поставити казан на сильний вогонь. Перегартувати масло, просмажити в ньому очищену цибулину до чорноти, вийняти її. Покласти порізане м'ясо. Смажити 5-6мін, до золотистої скоринки, вийняти з казана. Лук очистити і нарізати кільцями. Масло знову загострити, обсмажити в казані цибуля, помішуючи, до золотистого кольору. Повернути в казан м'ясо, смажити, помішуючи ...
    Читати далі

  • Узбецький плов від справжнього полковника.

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    М'ясо не моєму !!! Середніми шматками ріжемо баранину. Товстими кільцями ріжемо цибулю. Подрібнюємо кільця. Ріжемо вручну морква, Бажано соковиту. Ріжемо курдючное сало на брусочки. Замочуємо рис. Заливаємо в казан соняшникова олія -250 гр. Коли закипить, зменшуємо вогонь і кидаємо цибулю. Доводимо до прозорої золотистого. Закладаємо баранину. Доводимо ...
    Читати далі

  • Узбецький плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    Поставити казан на великий вогонь і дуже добре розігріти його. Взяти обробну дошку і ніж для м'яса і нарізати жир кубиками зі стороною приблизно 1-1,5 см. Кинути жир в казан. Постійно помішуючи жир, обсмажувати його до тих пір, поки не з'явиться золотава скоринка. Коли шкварки стануть золотисто-коричневими, акуратно вийняти їх з казана з ...
    Читати далі

  • Мій узбецький плов.

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    Рис залити холодною водою і залишити на деякий час, в казані добре розкол раст. масло і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки, слідом іде цибулю, обсмажується кілька хвилин з м'ясом, потім моркву. Коли морква з цибулею трохи обсмажилися додаємо ст. ложку спецій, часник (Не чищений, цілком) і сіль за смаком, перемішуємо і обсмажуємо пару ...
    Читати далі

  • Плов Узбецький (я готую так)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов по узбецьки зі свининою

    Справжній плов потрібно готувати з баранини, але в мене свинина. Плов в нашій родині любили, люблять і будуть любити. Цей рецепт я підгляділа у брата, дуже вже смачний і ароматний виходить. Отже, приступимо: Головне правильно приготувати зирвак. Зірвак-основа плову. Дуже важливо, щоб всі продукти рівномірно обсмажувалися. М'ясо помити, очистити від ненужностей, ...
    Читати далі

  • Класичний узбецький плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Ретельно промиваємо рис (5-10 разів) до тих пір поки вода не стане прозорою! Потім додаємо сіль і залишаємо настоятися. 2. Сильно розігріваємо казан (обязятельно з кулястим дном), кладемо в нього нарізані кубиками 1см на 1см курдючное сало. Витоплюємо, виймаємо шкварки. УВАГА: ВОГОНЬ підтримувати максимальну !!! Закладаємо нарізану ...
    Читати далі

  • Плов (узбецький)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    -Рис Перебрати, промити, замочити і посолити. -М'ясо Для плову годиться будь-яке - жорстке або м'яке, з кістками і без, жирне і пісне. -М'ясо Очистити від плівок і дрібних гострих кісточок і добре промити. -М'ясо Птиці обробляють на шматки ножем, а не сокирою, щоб не дробити кістки. -На Які шматки різати м'ясо? Та на будь-які! Це справа смаку. Можна ...
    Читати далі

  • Майже «узбецький» плов в мультиварці

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    М'ясо і сало порізати на невеликі шматочки, морква великою соломкою, цибулю - півкільцями; Програма «жарка-овочі» - 8 хвилин: підтопити сало і обсмажити м'ясо, моркву і цибулю; програму вимкнути; У чашу налити води, підсолити за смаком, додати рис і все інше (часник не різати, зелень порубати) Готувати в програмі «варіння-плов» - 40 хвилин; ...
    Читати далі

  • Узбецький плов з сонячною айвою

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    Почнемо з рису. Сорт лазер або хорезм, я використовувала рис хорезм. Рис ретельно перебрати, можуть зустрічатися дрібні камінчики, потім рис промити в 7-8 водах, поки зливається вода не стане абсолютно прозорою. Залити рис теплою (37 град.) Кип'яченою водою, так, щоб рис був повністю покритий водою, інакше рисинки стануть крихкими, щедро посолити ...
    Читати далі

  • Узбецький плов "Чойхона палов"

    Другі страви

    1. Для початку потрібно взяти казан, поставити його на вогонь і сильно прогріти порожній, щоб надалі при смаженні до дна не приставав м'ясо та інші товари. 2. Курдючне сало порізати кубиком і і витопити в розігрітому казані до шкварок. Шкварки прибрати, додати рослинне і кунжутне (з запахом) масло і прожарити їх до "білого димку" ....
    Читати далі

  • Узбецький плов в баклажані

    Другі страви

    1. Рис перебрати, замочити в теплій воді на 1:00. М'ясо вимити, видалити плівки і сухожилля, нарізати невеликими шматочками. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Морква вимити, почистити, нарізати брусочками. 2. Розігріти в казані масло, покласти цибулю обсмажити до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити 7 хвилин. Потім додати моркву і смажити ...
    Читати далі

  • Плов зі свининою (на узбецький лад)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов зі свинини

    1. Отже, починаємо з того, що робимо зирвак (це основа плову, а саме гарнір з м'яса, моркви, цибулі та інших овочів) 2.. Розжарити казан (сковорода з товстими стінками) і влити олію (в ідеалі повинен бути курдюк. Його обсмажують до золотистого кольору, а потім виймають. На залишилися після цього жирі і готується плов). 3. Закладаємо в кипляче ...
    Читати далі

  • Плов (майже узбецький)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У казані або толстосенной утятніце (зменшите продукти не менш ніж на 1/4 - не влазить ....) перегартувати рослинне масло - приблизно 1,5 см покриває дно (в оригінальному рецепті 1-3 см.), Т. Е. Нагрівати на сильному вогні хвилин 10 приблизно, кидаєте в масло щіпку солі - повинна "відскочити" - масло готово! Кидаєте в масло (обережно - ложкою ...
    Читати далі

  • Помилковий плов, або Узбецький синдром

    Інші  /  Інші рецепти

    Надумали ми теперішніх влітку купити на дачу новий мангал. У старий на минулий День Перемоги хтось із патріотично налаштованих гостей кинув петарду, і у нього вивалилося дно (околишні старенької досі ховаються в підвалах, упевнені, що почалася третя світова, або ж фашист проклятий возвернулсі). Як водиться в нашій родині, елементарне дію ...
    Читати далі

  • Плов узбецький

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігрійте казан протягом п'яти хвилин і влийте все масло. Розжарюється масло 8-10 хвилин до появи слабкого диму (випаровування). Нарізану кільцями цибулю опустіть в казан, смажте, помішуючи, до утворення золотистої скоринки 5-10 хвилин. Баранину наріжте кубиками розміром x44 см і покладіть в казан, смажте, помішуючи, до утворення скоринки близько ...
    Читати далі

  • Плов дієтичний з духовки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжемо цибулю півкільцями або кільцями, або як завгодно. Натираємо моркву на тертці (Не узбецький варіант - вони не користуються теркою) Обсмажуємо 2-3хв. цибулю, потім додаємо моркву і ще 2-3 хв. Нарізаємо куряче філе (кому який розмір подобається) у мене 2х2см. (не подумайте нічого іншого) і додаємо в цибулю з морквою. І все разом ще хвилин 10-15 нанебольшом ...
    Читати далі

  • Узбецький Плов

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. рис заливаємо холодною водою і вимочуємо 2:00. 2. режим крупно м'ясо, цибулю, моркву. 3. чистимо часник від верхньої шкірки, зберігаючи головки (не розбирався по зубчикам). 4. розігріваємо казан, додаємо 1,250 л. рослинного масла і доводимо до кипіння, далі додаємо цибулю, обсмажуємо його до золотистого кольору. 5. Потім в обсмажену цибулю додаємо ...
    Читати далі