Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Сирник "Королівський"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Сир розтерти з цукровим піском (150 г). Яйця збити. З'єднати яйця зі солодким сиром. Перемішати. Додати крохмаль, цедру лимона, журавлину. Ще раз перемішати. Змішати борошно, какао, цукровий пісок, вершкове масло до стану крихти. Форму для випічки змастити маслом. На дно форми викласти половину шоколадної крихти. На неї -...
    Читати далі

Ви шукали: китайський рис

  • Смажений рис з маринованим м'ясом по-китайськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рис відварити до готовності. Приготувати маринад: дрібно нарубати часник і змішати з соєвим соусом і рослинним маслом. М'ясо промити, обсушити серветкою, нарізати смужками і покласти на 1:00 в маринад (через півгодини м'ясо перевернути). Нагрівати в сковороді олію і обсмажити в ньому нарізане шматочками сало. Замариноване м'ясо ...
    Читати далі

  • рис "типу китайський"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    улюблене блюдо з китайського, Спробувала робити вдома, вийшло. рис відварити, щоб був Розсипчатість цибулю порізати, обсмажити в олії, додати збиті яйця, перемішати, додати горошок, перемішати. підсмажити. викинути в рис, перемішати, потім знову на сковороду і трохи обсмажити. подавати з салатом "лечо" дуже добре сочитается, або мясомв ...
    Читати далі

  • Дикий рис, як альтернатива буденного гарніру

    Другі страви  /  З круп

    Начебто подивилася, на просторах цього кулінарного сайту цього рису немає. Засипаємо рис у киплячу воду в пропорції 1 частина рису на 4 частини води, варимо 40-50 хв. Відкидаємо на друшляк. Збити яйця, додати соєвий соус. Масло розтопити в тефлоновою каструлі, або в сковороді, засипати рис, влити яйця, доводимо до готовності яєць, помішуючи, додати ...
    Читати далі

  • Дружня вечеря в східному стилі (креветки)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Як приємно приймати у себе вдома близьких друзів! А коли гості приходять зі своїми продуктами і готують тобі вечеря - приємно втройне! Ось, в один з літніх вечорів, моя улюблена подруга з Москви, приготувала нам дружня вечеря. Рецепт шалено сподобався і прижився у нас назавжди. Розморожені і промиті креветки викладаємо в ємність, додаємо ...
    Читати далі

  • Рисовий салат з рибними фрикадельками.

    Другі страви  /  Фрикадельки  /  Рибні фрикадельки

    1. Рис промийте водою і поставте варити. Співвідношення рису до воде1: 2. Після закипання посоліть воду і киньте шматочок-другий лимонної шкуркі- або гурток лимона. Готовий рис прокладете під кришку серветкою і остудіть. 2. Поки рис остигає, готуємо фрикадельки. Рибний фарш (у мене готовий домашній) змішуємо з соєвим соусом, прянощами і крохмалем, ...
    Читати далі

  • Фарширований рисом ананас з паростками сої і курка з кунжутом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку порізати на порціонально шматочки і покласти в соус на 3-4 години. Ананас порізати навпіл, акуратно ножем прибрати м'якоть, порізати квадратиками. Після покласти курячі шматочки на протвень вистеленную фольгою і злегка змащені олією, посипати кунжутом, закрити фольгу і випікати в розігрітій духовці при 200 гр приблизно 30 хвилин, після ...
    Читати далі

  • Роли з авокадо, з ікрою мойви

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Я для приготування використовувала звичайний круглий рис. Рис дуже добре промити, відварити в пропорціях 1: 3 (1 частина рису, 3 частини води), трохи посолити. Рис варити до готовності (вода повністю повинна википіти!), Потім дати йому охолонути. Рис рівномірно розкласти на лист-пластини норі так, щоб краї зверху і знизу виявилися вільними від рису ....
    Читати далі

  • Плов з морепродуктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рис багато разів промити до прозорості води і залишити у воді очікувати, коли його (рис) помістять в казан. 2. Морепродукти розморозити, промити, дати просохнути. 3. Цибулю очистити і покришити. 4. Моркву очистити і нарізати соломкою. Якщо їй доведеться чекати коли її використовують за призначенням, то скропити водою, щоб не зів'яла. 5. Масло розжарити, ...
    Читати далі

  • Фантазія

    Салати  /  Інші салати

    1. Спочатку відварюємо рис, промити водою. Остудити. 2. Відварені яйця розминаємо виделкою до пастоподібного стану. 3. Ріпчасту цибулю дрібно-дрібно ріжемо. 4. Китайський салат ріжемо на смужки. 5. Мариновані огірочки ріжемо ножем на невеликі кубики (тільки не на тертці). 6. Додаємо 0,5 банки зеленого горошку. 6. Всі інгредієнти змішуємо, заправляємо ...
    Читати далі

  • Смажений рис з м'ясом краба

    Інші  /  Інші рецепти

    Зваріть рис у великому обсязі води протягом 15 хвилин до м'якого (але не розвареного) стану. Змішайте яйця і м'ясо краба разом з рідиною. Приготуйте китайський омлет і наріжте його на смужки. Нагрійте масло в сковороді "вок", покладіть паростки бобів і смажте 1 хвилину. Потім вийміть і поставте в тепле місце. Додайте рис і смажте при помішуванні ...
    Читати далі

  • Зустрічаємо "рік Пацюка"

    Інші  /  Інші рецепти

    Курячі крильця з ананасом в кисло-солодкому соусі - гаряче Крильця промити, обсушити, вмочити їх у збиті яйця У велику, глибоку сковороду налити рослинне масло побільше і нагріти його до кипіння Обсмажити крильця до золотистої скоринки, викласти на паперовий рушник, дати вбратися маслу Добре перемішати і вилити в сковороду трохи ...
    Читати далі

  • ТОМАТОКЕРАНПОККИМТОППАБ (ЧЖУНТУК ЁРІ, т е китайське блюдо) для Оксанки Стрілець 148

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ця страва в перекладі на нашу мову звучить ось так: Томати-помідор, Керала-яйце, Покка-смажений, топ-це форма дієслова-топта-т е-покривати, паб-рис. це (хочеться сподіватися-дослівний переклад з корейського). Хоча блюдо-китайське, але навіть у ресторані його на китайський перевести не змогли. У кожного є свої улюблені страви, але яєчня по-моєму-завжди ...
    Читати далі

  • Суші "Побачення з Китаєм"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рис кілька разів промити холдной водою, обсушити. Перекласти в каструлю, залити холодною водою і варити 5 хвилин після закіпаніяна сильному отгнівшие. Полум'я зменшити, варити ще 10 хвилин і вимкнувши вогонь дати постояти під кришкою ще 10 хвилин. Додати сіль, цукор, оцет і, перемішавши, охолодити до кімнатної температури. Розкласти листи норі на бамбуковий ...
    Читати далі

  • А-ля паелья або паелья а-ля (ще один варіант)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Креветки, мідії розморожуємо звичним для вас способом. На сильному вогні розігріваємо олію. Викладаємо заморожену овочеву суміш, додаємо дрібно нарізаний часник. До суміші додаємо рис. Трохи обсмажуємо, наливаємо бульйон (у мене кип'ячена вода). Поки все вирує, солимо, перчимо. Додаємо шафран. Вогонь зменшуємо до мінімуму ....
    Читати далі

  • Роли АМ- АМ- Намора !!!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промити до прозорої води. Залити окропом і варити на слабкому вогні 10 хв. і дати постояти на вимкненій плиті ще 10 хв. Оцет підігріти і влити в гарячий рис, перемішати стинають, ріжучими рухами, щоб рисинки НЕ злиплися і не перетворилися на кашу. Викладаємо в широкий посуд, щоб рис охолов і «не перетравився». Сьомгу ...
    Читати далі

  • "Золота" курочка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Час приготування не враховує час на маринування курки. Курку промити і обсушити. Часник, чилі і імбир дрібно порубати ножем, змішати всі інгредієнти для маринаду (імбир, часник, чилі, оцет, мед, шафран, кунжутну олію, соєвий соус, сіль). Кілька ложок маринаду залити внуть тушки і кілька разів повернути, щоб розподілився рівномірно ....
    Читати далі

  • Індичка з овочами і скляною локшиною.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спочатку треба підготувати овочі: Часник розчавити, імбир нарізати тонкими пластинками, цибуля зелена подрібнити, чилі нарізати дуже дрібними кубиками, Болгарський перець тонкими часточками, селера ріжемо півмісяцями-тоненько-тоненько, Морквину шаткуємо брусочками. Некрупно нарізати індичку. Тепер беремося за локшину, відставивши на час наші підготовлені ...
    Читати далі

  • Курча фарширований «Близький Схід».

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку промити і обсушити. Акуратно, допомагаючи тонким і маленьким гострим ножем, вирізати всі кістки, залишивши тільки два суглоби крил і кінчик кісточки в ніжках. Я роблю основну роботу пальцями, допомагаючи ножем в крайніх випадках-на куприку, наприклад. Грудку не варто розрізати до конца- простіше витягати ніжки, вивертаючи м'якоть внутрькожей ...
    Читати далі

  • Рисова каша IDEALьная з куркою-китайський сніданок.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже смачна і корисна для здоров'я каша. Див. Покрокові фото.
    Читати далі