Ми рекомендуємо

  • Рисові міні-коржики з сьомгою.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. У чашці змішати яйце, імбир, соєвий соус, лимонний сік і сіль. 2. Потім додати рис, перемішати. 3. У рисову суміш просіяти борошно з розпушувачем, перемішати. 4. Має вийти досить густе тісто. 5. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Мокрими руками формувати маленькі коржі, обсмажити з двох боків до золотистого ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Серетан шур (Щи із зелені)

    Перші страви  /  Інші супи

    Зелень рослини під назвою "Серетан" перебирають, промивають, дрібно шаткують, кладуть у киплячу воду або бульйон і варять 10-15 хв. Потім вводять нарізану часточками картоплю і сіль. За 5 хвилин до кінця варіння щі заправляють пасированого борошном і дрібно нарізаною цибулею. Подають зі сметаною, посипавши кропом. (Страву готують у квітні-травні, когдазелень ...
    Читати далі

  • Суп картопляний з борошняними галушками

    Перші страви  /  Інші супи

    Замішують круте тісто з додаванням яєць і масла, розгортають його тонкими джгутами і нарізають невеликими кубиками. У киплячий бульйон кладуть нарізану картоплю і галушки, варять на слабкому вогні. За 5 хвилин до готовності суп солять, заправляють цибулею і морквою, пасеровані на салі.
    Читати далі

  • Спагетті карбонара"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити спагетті в підсоленій воді. Тим часом обсмажте на рослинному маслі порізану цибулю. Потім додайте порізану грудинку і дрібно порубаний часник. Обсмажувати близько 5 хвилин. Збити яйця з вершками, рубаною петрушкою і тертим пармезаном. Посолити, поперчити. Злити воду з макаронів, змішати з грудинкою і цибулею. Додати яєчну суміш ...
    Читати далі

  • тельбухи курячі в сметані.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячу печінку промити, обшпарити окропом, розрізати на 3-4 частини і обсмажити. Шлунки очистити, промити, відварити в підсоленій воді до напівготовності, дрібно нарізати. Курячі сердечка розрізати навпіл, промити, обсушити і обсмажити разом з дрібно нашаткованим цибулею, додати шлунки, залити водою або бульйоном, посолити, накрити кришкою і ...
    Читати далі

  • Печеня по-молдавськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину нарізають великими шматками, відбивають, солять, перчать, обсмажують. Картоплю нарізають часничком і обсмажують з цибулею, морквою і петрушкою. Потім м'ясо тушкують у теч 30-40 хвилин разом з картоплею в червоному основному соусі з вином. Солять і перчать за смаком. При подачі спекотне прикрашають зеленню. Окремо подають соління.
    Читати далі

  • Картопля з грибами глива в горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищені і промиті свіжі гриби обшпарити окропом, нарізати і обсмажити на сковороді з цибулею. Очищену картоплю нарізати часточками, обсмажити і покласти разом з грибами в горщик, залити водою до рівня верхнього шару. Добавть сіль, лавровий лист, перець, сметану і, накривши горщик кришкою, поставити в духовку на 30-40 хвилин.
    Читати далі

  • "Махи - Бургери"

    Закуски  /  Бутерброди

    Обробляємо тільки-що спійману Махи-Махи на філе, або купуємо готове філе улюбленої вами риби! Змішуємо: Сіль, чорний перець, червоний перець, паприку, часник сухий! Ріжемо філе риби на порційні шматки і натираємо приготовленою сумішшю спецій, скроплюємо маслом авокадо! Займемося соусом: Для цього змішуємо сметану, майонез, каперци, дрібно порізаний ...
    Читати далі

  • Риба під польським соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Нарізаємо картопля кружками і викладаємо на заздалегідь розігріту з вершковим маслом сковороду (бажано щоб сковорода була глибокою); 2. Окремо пережарюють ріпчасту цибулю кільцями до золотистого кольору і додаємо з картоплі; 3. На шар картоплі і пересмаженої цибулі викладаємо шматочками нарізане філе тріски; 4. Заливаємо всe або ...
    Читати далі

  • Піца Асорті дріжджова хрустка

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Приготувати тісто (я готувала в хлібопічці), тісто повинне вийти щільним, що не прилипати до рук, збільшеним вдвічі; Готове тісто розділити на 2 частини, кожну розкачати в круглу тонку коржика, на всю поверхню дека; Укласти коржики на змащений оливковим маслом деко; Верх коржів теж змастити маслом за допомогою пензлика; Злегка ...
    Читати далі

  • Млинці з начинками

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з ікрою

    Збиваємо яйця з цукром і сіллю Додаємо соду погашену оцтом Додаємо підігріте молоко і ростить. масло перемішуємо Поступово всипаємо борошно і доводимо до однорідної маси Відставляємо в сторонку настоятися, а в цей час готуємо начинки. Начинка №1 Філе ріжемо смужками обсмажуємо на сковороді Гриби ріжемо (як любите) додаємо до філеРежем ...
    Читати далі

  • Закуска з оселедчики в соусі (варіант оформлення "канапе")

    Закуски  /  Канапе  /  Канапе з оселедцем

    Зробити соус: Для цього змішати сметану, гірчицю, соєвий соус (дає свій "пікантний відтінок", тому, при відсутності буженина, його можна не додавати), часник (пропустити через чеснокодавку), перець і сік лимона. Оселедець почистити, видалити кістки (якщо філе - то чудово, у мене була ціла), нарізати шматочками (я різала шириною приблизно 2 ...
    Читати далі

  • Риба під картопляним ковдрою

    Другі страви  /  Страви з риби

    Підходив час вечері, а готувати щось таке не дуже то хотілося, ось і сплив з глибин пам'яті давно забутий рецепт з розряду "все в одному". Значить так: Картоплю відварити до повної готовності і зробити з нього пюре з додаванням масла і яєць. Поставити трохи охолодитися. Цибулю нарізаємо, морквину натираємо на тертці і всі разом пасіруем ...
    Читати далі

  • Рибка на бігу.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе риби (у мене морський язик) натерти сіллю і борошном. Чи не обвалювати в борошні! Намагаємося дотримуватися фігуру в міру сил! Обсмажити до золотистого кольору. Поки рибка смажиться поставити варитися капусту в підсоленій воді. Філе з красивою і хрусткою скоринкою промокнути серветкою, щоб ліквідувати надлишки жиру, укласти у форму з антипригарним покриттям ...
    Читати далі

  • Каша гречана, купецька, багата. Російська кухня.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Чорнослив замочити в трохи теплій воді на 15 хвилин. 2. М'ясо нарізати невеликими брусочками, гриби -ломтікамі. Лук очистити і нашаткувати тонко. 3. У сковороді розігріти топлене масло і обсмажити м'ясо з цибулею, як зарумянітся- додати гриби і смажити до напівготовності. 4. Гречку змішати з грибним порошком і меленими корінням петрушки, посолити, ...
    Читати далі

  • Шашлик зі свинини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати шматочками приблизно по 40 грамів. Цибулю порізати півкільцями, ківі очистити і порізати на 4 частини. Висипати цибулю і ківі на м'ясо і розім'яти до виділення соку. Додати приправу, цукор і масло, зелень. Перемішати. Залишити на 2:00. Поки шашлик маринується, підготувати цибуля: Цибулини порізати тонкими кільцями або півкільцями (я нарізала ...
    Читати далі

  • Крильця до пива

    Інші  /  Інші рецепти

    Я додавала цибулю в маринад в пропорції 1: 1 з крилами. ріжемо полуколечкамі, солимо, засипаємо приправки, соєвий соус і ретельно обминали руками - цибуля дасть сік, доведеться поплакати))), У вийшло добро укладаємо крильця і не лінуємося кожні 15-20 хвилин перевертати їх в маринаді і обжимати з цибулею. Промаринується швидко - години за півтора ....
    Читати далі

  • Човники з синеньких

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1) Сині розрізаємо вздовж Ложкою дістаємо середину, залишивши не тонкі стінки з шкіркою -лодочкі. 2) серединку дрібно нерезаем, солимо і залишаємо на 15 хвилин, що б пішла горечь.3) Цибулю і моркву обсмажити на олії. 4) змішуємо нарізану середину синіх + смаженою цибулею і морквою + порізаним дрібно перцем болгарським + майонез 5) Начиняємо отримані ...
    Читати далі

  • Відкритий пиріг з рибою c маринованими помидорками "ЗОЛОТА РИБКА"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Добрий день! Впевнена, що рекламувати і розхвалювати такий пиріг немає необхідності, всі знають вже, як це смачно ...... Пропоную вам ще один варіант оригінальної подачі рибного Кіша з салатом. Пригощайтеся! З необхідних компонентів замішуємо тісто, викладаємо його у форму (26 см. По діагоналі) з бортиком, "топаємо" виделкою і ставимо в холод ....
    Читати далі

  • Курочка + грибочки = рецепт для дуелі! Зі словами вдячності хорошій людині :)

    Закуски  /  М'ясні

    Акуратно знімаємо з ніжок шкіру не надрізу, так, щоб вона була мішечком. Відрубуємо м'ясо і ніжку, щоб шкіра залишилася на підставі лапки і хряща. Обдираємо м`ясце з кістки і в блендер його, збивати разом з яйцем, часником і спеціями. Можна білого хлібця додати, але я так не роблю. Гриби обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору, трохи солимо. Перемішуємо ...
    Читати далі

  • Салат з пророщених бобів.

    Салати  /  Салат з овочів

    Паростки промити, якщо потрібно перебрати. Закип'ятити воду, посолити. Опустити в киплячу воду паростки на 3-5 хвилин. Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. Цибуля ріпчаста порізати дрібно, обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, до золотистого кольору. Часник подрібнити, залити невеликою кількістю киплячого ...
    Читати далі