Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • З того що було ... Варіант "Рибна гірка"

    Салати  /  Інші салати

    Ну ось, тепер і про це: робила день тому різотто: натерла дрібно морква, порізала дрібно цибулю і обжарила це все в глибокій сковороді на рослинному маслі. Влила в сковороду три склянки гарячої води, посипала приправку за смаком, дала їй закипіти, і висипала 1,5 склянки пропареного рису (такий в магазині продають, і він дуже хороший ...
    Читати далі

  • Романтична вечеря. "Чи давно ви балували улюблених?"

    Інші  /  Інші рецепти

    Дивіться покрокове.
    Читати далі

  • Авокадо. Як його з'їсти і посадити.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Для тих, хто не хоче читати ліричних відступів і роздумів про вирощування авокадо, відразу починаю з короткого рецепта. Але хотів би я цього чи не хотів, повинен спочатку зупинитися на питанні вибору плода. Вибір авокадо для особистого споживання - відповідальний крок. В принципі на його шкірці не повинно бути темних плям. Чому? М'якоть розм'якшується, ...
    Читати далі

  • "Обломовская" тортик для повечеряти у Валентинів день

    Десерти  /  Торти

    Шоколадний бісквіт. Отделть яєчні білки від жовтків. Білки злегка остудити, трохи присолити і збивати до міцної піни. Жовтки ретельно збити з цукром до білого, всипати ванільний цукор. Всипати в жовткову масу манну крупу і какао- порошок і дуже ретельно перемішати. Змішати жовткову масу зі збитими білками, обережно все перемішати ....
    Читати далі

  • Бігос польський класичний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Щоб у нікого не виникало сумнівів, що страва, яку ми, сьогодні, асоцііруем з капустою, і називаємо Бігос (і ніяк інакше) це блюдо польське, трохи історії: Так от, походження слова бігос, обьясняют неодностайною. Частина дослідників (більшість), схиляється до того, що слово "бігос" має німецьке походження (від сл.Beiguss = соус). Я схильний ...
    Читати далі

  • Похідний суп "підливаючи ПОЛЕВАЯ"

    Перші страви  /  М'ясні

    Беремо казанок, Кладемо в нього вміст всіх трьох банок. Додаємо 150 гр. води. Варимо 5 хвилин. Обсмажуємо 100 гр. зеленої цибулі та зелені. Вимикаємо і додаємо різаний часник. Сіль, цукор, перець - за смаком. Можна використовувати як російську підливу до картоплі, вермішелі та гречці. Але смачніше так. А можна і без лечо, як у мене на фото. Це ...
    Читати далі

  • Качка по техасски

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Історія почалася з того, як ми буквально на хвилиночку заскочили в село до бабусі, яка в поспіху не знала чого ж дати міським жителям і дала нам живу качку. Благо живемо ми в приватному будинку і качечка гуляла у нас близько двох днів поки я не знайшов рецепт :) надихнув вашими рецептами, перечитавши купу летератури, як завжди рецепт придумав ...
    Читати далі

  • Перуанський гострий рибний суп. Тест Драйв.

    Перші страви  /  Супи  /  Рибний суп

    У мене мультиварка Vitek - VT-4211W -Неодмінно! 1. Для гарного супу насамперед важливий хороший бульйон. З цією саме метою я готувала вчора рубані рибні котлети. Який зв'язок -Запитайте ви? Все дуже просто. Якщо я кручу рибу на м'ясорубці, я особливо з нею не церемонилися-кручу і кості, і шкіру-якщо вона тонка. А адже для бульйону головне-навар ....
    Читати далі

  • Ковбаски з язмой по - татарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ковбаски для пікніка або якісні купати. Протикаю дерев'яними шпажками ковбаски, щоб було зручно перевертати, кладу на расколйнную сковороду і весь час перевертаю на протязі 5-7 хвилин. Потім поливаю уксіком близько 50 гр., Додаю 150 гр. води, не зменшуючи вогню закриваю кришкою і доводжу до википання. Викладаю на тарілочку, кладу ...
    Читати далі

  • Ромові баби

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Борошно просіяти, додати сіль, в теплому молоці розвести дріжджі + цукор, вилити в борошно, + злегка збиті яйця + расопленное слив. масло + родзинки. Замісити тісто. Обов'язково його добре вимісити, можна побити об стіл. Помістити в миску накрити, дати трохи підійти, злегка обмять і поставити в холодильник, накривши плівкою. Краще це робити на ніч. Я поставила...
    Читати далі

  • Плов з квасолею і копченою рибою (Lobyal? Plov bal? Qla)

    Другі страви  /  Плов  /  Азербайджанський плов

    Поїдаючи кожне блюдо, потрібно його смакувати, поїдаючи плов - тим більше, ну а куштуючи цей плов ... ну так взагалі ... Його їдять не поспішаючи - руками кришачи на рис шматочки распаренной копченої риби ... Ах ... Це дуже смачно і ароматно ... Такого плову ніколи багато не буває ... Риба для нього повинна бути Жирненький, така ... в тілі ...) Напередодні приїзду Ивушки ...
    Читати далі

  • Коктейль кавовий

    Інші  /  Безалкогольні

    Розтерти яйце з цукром, додати розчинну каву, розбавити киплячим молоком, вливаючи його поступово. Остудити, збиваючи додати лікер. Розлити по стаканчиках, поклавши в кожен по шматочку льоду. Пити через соломинку.
    Читати далі

  • Гороховий паштет і пюре Тест драйв VITEK

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Вирішила приготувати ще один гарнір в мультиварці VITEK VT-4205BK і підвести підсумок тримісячної роботи з наданим мені зразком. Горох замочіть на ніч у холодній воді. У чашу мультиварки кладете горох наливаєте воду і влючає функцію "Варити" на 2.5 години. Наприкінці варіння, додаєте сіль і продовжуєте варити ще 15 хвилин. Отвареннийгорох ...
    Читати далі

  • Нью-Йоркський хліб. Два різні варіанти. Хлібний ФМ.

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Варіант ПЕРШИЙ. Не обов'язково бути євреєм, щоб закохатися в цей Східно-європейський єврейський хліб. Він на диво не складно готується, хоча і його потрібно почати готувати заздалегідь, так як закваска повинна стояти кілька днів. 1. Для приготування перших закваски, змішати борошно з дріжджами у великій мисці. Зробити поглиблення в середині, додати ...
    Читати далі

  • Торт Футбольний М'яч

    Десерти  /  Торти

    Ще раз величезне спасибі evgesha.s просто супер тортики у тебе і все докладно. У мисці смішать злегка 4 яйця, 6 ст. л. сметани і екстракт ванілі і мигдалю. У кух. комбайні змолоти фісташки або горіхи У мисці змішати всі сухі Інграм .: борошно, цукор + горіхи, розпушувач, сода, сіль. Перемішати гарненько. Додати до сухоймассе ...
    Читати далі

  • Торт двох шоколадов з грушевим брюле "Вибух емоцій"

    Десерти  /  Торти

    Груші, цілком, не розрізаючи, очистити від шкірки, покласти в каструльку, залити виноградним соком або вином, додати 2 ст. ложки цукру і 2 палички кориці і поставити на вогонь. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на повільному вогні, поки груші не стануть м'якими, але тим не менш все ще збережуть пружність і не будуть розвалюватися, ...
    Читати далі

  • Салат від дядька Мойши

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з редьки зеленої

    Варимо яйце, трьом на тертці редьку, Трьом на тертці яйце, Смажимо цибулю з червоним перцем на рослинному маслі до золотистого кольору і прозорості. Остужаем. Додаємо майонез і чорний перець. Змішуємо всі продукти. Робимо з скибочки білого хліба тост. У тостері або в духовці. Можна на сковороді. Кладемо на тост скибочки солоного огірка. Зверху укладаємо ...
    Читати далі

  • Птах в ананасах

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Рецепт - збірний образ і фантазії на тему «що б приготувати не складне і що б стіл виглядав було ефект?». Я взяла стегенце індика, але курка теж точно підійде. Порізала кубиками, додала трохи соєвого соусу, шафран (каррі теж хороший) і залишила просочуватися. Паличку кориці обсмажуємо в 5 ст. л. оливкової олії. Додаємо дрібно ...
    Читати далі

  • Журавлинний лікер, з трюфелями з журавлини.

    Інші  /  Алкогольні

    Журавлину розморозити, покласти в каструлю, засипати цукром, додати води, і поставити на повільний вогонь періодично акуратно помішуючи, що б не пошкодити ягоди До кипіння не доводити, нам потрібно тільки що б журавлина дала сік. Цукор весь поки не розчинився, це відбудеться в процесі приготування, на 2-3 день. Перелити в стекляннуюпосуду ...
    Читати далі