Ми рекомендуємо

  • Кошички вівсяні з бананово-кокосовим кремом

    Десерти  /  Печиво  /  Вівсяне печиво

    1. У мисці змішаємо масло з цукром і медом, всипаємо пластівці, додаємо горіхи, родзинки і вишню, перемішуємо. 2. Вливаємо окріп у мене був виноградний сік, який я довела до кипіння, швидко перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин, для того, щоб пластівці набрякли і ввібрали всю воду. Вийде липке тісто. 3. Вологими руками розподіляємо тестопо ...
    Читати далі

Ви шукали: український борщ

  • Борщ справжній український

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Починати з бульйону. У холодну воду опустити м'ясо, можна відразу посолити. Варити 2:00. Всипати в бульйон натерту на тертці буряк (якщо є, то краще так звану борщову, вона всередині як мармурова, червоний з білим). Коли вона посвітлішає небагато, кинути цілу цибулину, нехай хвилин 20 повариться. 2. Приготувати засмажку. Для цього натерти ...
    Читати далі

  • Борщ український

    Перші страви  /  Інші супи

    Квасоля промити, залити трьома склянками води на 12:00. Зварити в цій же воді. Помідори зварити в невеликій кількості води і перетерти. Овочі промити, очистити, обполоснути і натерти на тертці або нарізати тонкими смужками (картопля - кубиками, капусту нашаткувати, зелень порубати). Зелень і буряк зварити, наприкінці варіння додати капусту ...
    Читати далі

  • Борщ зелений український

    Перші страви  /  Інші супи

    У киплячий кістковий бульйон кладуть свинину, варять її до готовності, виймають і нарізають на порції. Буряк, шинкованную соломкою, солять, збризкують оцтом, добре перемішують і тушкують до готовності, додаючи цукор і бульйон. Коріння, цибулю, нарізані соломкою, злегка смажать, і перемішують з борошном. У проціджений киплячий бульйон кладуть картоплю і ...
    Читати далі

  • Борщ український з м'ясом

    Перші страви  /  Інші супи

    У киплячий кістковий бульйон кладуть м'ясо, варять його до готовності, виймають і нарізають на порції. Буряк шинкують соломкою, солять, збризкують оцтом, перемішують і тушкують з додаванням жиру з м'ясного бульйону, томату-пюре, цукру до напівготовності. Коріння, цибулю шаткують соломкою і злегка підсмажують з жиром. У проціджений бульйон вводять нарізану ...
    Читати далі

  • Борщ зелений (Щі зелені)

    Перші страви  /  Щи  /  Щи із щавлю

    варити кістки з цілою морквою і цибулиною на малому вогні вийняти овочі: цибулину я викидаю, а морква ріжу й відправляю назад до борщ по закінченню приготування за буженинам відварити в бульйоні цілу картоплину, потім потовкти (я толку виделкою, борщ так виходить більш наваристий) і в бульйон кубиками відправляємо в бульйон решті картоплю і ...
    Читати далі

  • Борщ український

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити м'ясний бульйон і процідити. Очищені коріння і буряк нарізати соломкою. Буряк тушити 20-30 хв, додавши при цьому жир, томат-пюре, оцет і бульйон (можна влити також хлібний і буряковий квас). Нарізані коріння і цибулю злегка підсмажити на олії, змішати з підсмаженою мукою, розвести бульйоном і довести до кипіння. У приготовлений для ...
    Читати далі

  • Борщ український

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо - грудинку - розділити на порційні шматки так, щоб кожен шматок був з кісточкою, поставити варити бульйон. Після зняття піни посолити. Очистити буряк і коріння. Підсмажити в глибокому посуді дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати до нього буряк, ріпу, нарізані тонкими смужками. Додати ст. ложку бульйону. Коли коріння прожаряться ...
    Читати далі

  • Смачненькі коржі "СИРНИЙ ЧЕБУРЕЧЕК"

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У борошно всипати спеції, масло, сироватку. Замісити тісто, виходить дуже еластичне. Відставити. Натерти сир на тертці, додати майонез і зелень. Поділити на кілька кульок у мене 6 вийшло. Розкачати дуже тоненький млинець (Не ізпользуйте борошно, тісто і так розкочується відмінно і не прилипає) покладіть ложку начинки на край, і накрийте ...
    Читати далі

  • Борщ пісний з квасолею і сметаною

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з квасолею

    Днями спілкувався по «асьці» з сестрою, голодний був, а вона візьми та й скажи, що пообідала вже. Мама приготувала пісний борщ. Що це за борщ і його смак пояснювати мені не треба. Я був близький до голодному непритомності, відчуваючи в роті смак борщу і відсутність його на яву. Цей смак з дитинства знайомий мені. Я упросив, вмовити і таки вивідав рецепт дива сього ...
    Читати далі

  • Запіканка з овочів

    Інші  /  Інші рецепти

    "У цей день бог послав Олександру Яковичу на обід пляшку зубрівки, домашні грибки, форшмак з оселедця, український борщ з м'ясом 1-го сорту, курку з рисом і компот із сушених яблук." Ільф і Петров. 12 стільців. Мені ось теж було послано ... Два средненьких солодких кабачка, чотири помідоріни помірною стиглості, пара морквин молодих і ніжних, ...
    Читати далі

  • Борш український з пампушками

    Перші страви  /  Інші супи

    Приготування: М'ясо відварити до готовності. Очищену, промиту буряк нарізати соломкою, посолити, скропити оцтом. Покласти буряк в каструлю або глибоку сковорідку, додати жир, томат-пюре (або помідори), цукор і тушкувати буряк до напівготовності. Очищене і промите коріння і цибулю нарізати соломкою і спасерувати (обсмажити) з ...
    Читати далі

  • Салат "ченець".

    Салати  /  Салат з овочів

    Оселедчик обробити. Видалити кістки. Порізати на шматочки .. Помідори, варену картоплю, свіжі огірки, часник і зелений лук теж порізати. Додати кислу капусту і червоний лук. Заправити гірчицею, оцтом або лимонним соком. Поперчити за смаком. Прикрасити кружечками солоного огірка. Розлити горілочку по стопаріку і закушувати.
    Читати далі

  • Борі - бори

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    З кукурудзи злити рідину. Фарш змішати з яйцями, чорним і червоним меленим перцем і панірувальними сухарями. Повинна вийти пластична маса. Додати кукурудзу, перемішати. Мокрими руками сформувати 8 биточків. Обсмажити бори-бори на растітелном олії протягом 7 хвилин на середньому вогні. Подавати гарячими. Смачного!
    Читати далі

  • Україський пісний борщ у хлібі з "Подарунком від шеф -повар"

    Перші страви  /  Борщ  /  Український борщ

    Отже, приступимо. 1. Підготуємо продукти для борщу: картоплю порізати кубиками, перець болгарський великою соломкою, капусту нашаткувати дрібно, цибуля -Дрібні, моркву і буряк натерти на тертці, зелень дрібно порізати. 2. Ставимо каструлю на вогонь, нагріваємо. Виливаємо ...
    Читати далі

  • "Товсті" щі

    Перші страви  /  Щи  /  Щі з м'ясом

    Я, напевно, ризикую наотримували двійки, виставляючи такий простий рецепт. І всеж. Набір продуктів привожу в тому вигляді, в якому він повинен бути. Звичайно, справжні "товсті" щі у мене зварити не вийшло. По-перше крупи ячної у мене немає. По-друге, свинину я замінила на індичку. Ну й у третіх, плита це не російська піч. Отже, варимо бульйон. Поки що ...
    Читати далі