Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Лисички в шафрановим соусом "Помаранчеве настрій!"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Цибулю і часник подрібнити. Розігріти в глибокій сковороді олію, обсмажити на маленькому вогні цибулю і часник до золотистого кольору, 10 хв. Тим часом залити шафран 1 ст. л. окропу, дати настоятися. Гриби очистити від лісового сміття, промити, обсушити. Збільшити вогонь, покласти в сковороду лисички, готувати, поки не випарується майже вся рідина ....
    Читати далі

  • НУХАТ (НУТ) з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Попередньо потрібно замочити нухат. Справа ця довга, нухат можна замочувати від 6:00 до доби. Посуд для замочування потрібно взяти побільше, бо нухат сильно збільшується в об'ємі. Отже, насипаємо сухий нухат в чашку промиваємо, перебираємо і заливаємо теплою водою. Іноді радять у воду для замочування додати чайну ложку цукру ...
    Читати далі

  • Здобний татарський пиріг * Губад *

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Татарські пироги

    Приготувати вершкову крихту. Масло нарізати дрібними шматками, потім цукор і масло ретельно розтерти руками до отримання дрібної крихти. Готуємо начинку: Відварити рис. Стежити за тим, щоб він не розварився і був розсипчастим. Після того як рис буде готовий, розділити його на 2 частини. Відварити яйця і натерти їх на дрібній тертці. Замісити тісто...
    Читати далі

  • Салат печінковий

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Печінку відварити, остудити і порізати на дрібні кубики. Яйця відварити і дрібно порізати. Дві цибулини порізати і підсмажити. Додати до них 3 морквини потерті на крупній тертці. Всі протушкувати і остудити. Дві цибулини порізати півкільцями і замаринувати в оцті з цукром. У мисці змішати моркву з цибулею, з печінкою, з яйцями, зеленим горошком ...
    Читати далі

  • Курячі гомілки а ля крем

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Печериці нарізати скибочками, порей - кільцями. Обсмажити гриби з цибулею на олії, викласти в тарілку. Курячі гомілки злегка обсмажити і під кришкою згасити на повільному вогні. Додати гриби з цибулею. Вино змішати зі сметаною і гірчицею, залити цією сумішшю курку з грибами. Готувати (не накриваючи кришкою) 10 хвилин, підсолити, ...
    Читати далі

  • горохова каша з ковбасою

    Другі страви  /  Каші  /  Горохова каша

    Попередньо вимочений горох зварити в кашу. Ковбасу порізати кубиками й обсмажити з цибулею на вершковому маслі. Ковбасу додати в кашу.
    Читати далі

  • Салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Всі крупно порізати, гриби обсмажити з цибулею. Всі продукти перемішати, заправити майонезом. За буженинам посолити і поперчити
    Читати далі

  • Кельтський пиріг (Pastai geltaidd) зі шпинатом і естрагоном

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розтопити вершкове масло, додати воду, геркулес, борошно і сіль. Перемішати і укласти у форму, утрамбувавши лопаткою. Шпинат промити, опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хв., Перекласти шумівкою в холодну воду на 1 хв. Обсушити, дрібно нарізати і змішати з апельсиновим соком, цедрою, йогуртом і яйцями, посолити, поперчити. Помідори ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб ... два рази на п'ятий столик. Для «Back in USSR»

    Закуски  /  М'ясні

    1. Відокремити м'якоть, очистити, промити і обсушити. 2. Змолоти на м'ясорубці разом з цибулею двічі. 3. Додати сіль, перці, лимонний сік. Вимішати фарш, підливаючи по трохи крижану воду. 4. Вибити фарш, кидаючи його в миску з висоти зростання. 5. Витримати на холоді годину-півтори. 6. Мокрими руками сформувати великі котлети у вигляді сардельок, з розрахунку ...
    Читати далі

  • Пісний картопляно-грибний пиріг "Хризантема"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Спочатку приготуємо начинку. Для цього картоплю очистити, відварити до готовності в підсоленій воді. Поки вариться картопля, очистити і нарізати цибулину дрібно. Печериці вимити, обсушити, нарізати соломкою. Сковороду розігріти, додати 2 ст. л. рослинного масла, викласти цибулю і обсмажувати 1-2 хвилини, потім додати шампіньйони і готовітьещё ...
    Читати далі

  • квасолеві котлети

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Квасолю відварити Перекрутити на м'ясорубку разом з салом, цибулею і часником Додати яйця, сіль, перчик Сформувати котлетки і смажити Можна обмокать в сухарі або борошно
    Читати далі

  • Чебуреки з маком і сиром по-білоруськи (дуель!)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Спочатку приготуйте тісто. Закип'ятіть воду з сіллю, цукром і маслом (масло надає готовим чебуреками характерну «пухирчастість»). Негайно заваріть в ній півсклянки борошна, намагаючись розмішати грудки, і дайте охолонути (заварювання частини борошна робить тісто пластичним).) Додайте горілку (можна без горілки, але по-моєму, з горілкою краще), перемішайте ....
    Читати далі

  • Салат "Квартет"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Шарами: 1. Відварене куряче філе Майонез 2. Обсмажені з цибулею печериці Майонез 3. Тертий сир з часником Майонез 4. Білок 5. Жовток.
    Читати далі

  • Салат "БАЛКАНСЬКИЙ"

    Салати  /  Інші салати

    Салат викладаємо шарами: 1 шар-квасоля. 2 шар-гриби (тушоние і посипаємо зеленою цибулею і змащуємо майонезом. 3 шар-куряче філе змащуємо майонезом (відварити і нарізати тонкими смужками) 4 шар-солоні огірки (нарізаємо дрібними квадратиками). 5 шар-шинка, змащуємо майонезом і посипаємо зеленою цибулею . (нарізаємо тонкими смужками). 6 ...
    Читати далі

  • Кальмари тушковані "Сataplana de lulas"

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Чистимо кальмари, убаляет оболонку, і "хрящик" і режим кільцями. Картоплю режим на 4 частини. Лук півкільцями, часник дрібно. У спеціальній каструлі "катаплана" викладаємо кальмари, картоплю, цибулю, часник, петрушку. Змішуємо помідори з сіллю, перчиком, Сусом чилі, травами і заливаємо кальмари. Зверху ложку маргарину і лавровий листок. Закриваємо ...
    Читати далі

  • Пиріжки «з легким вірменським акцентом» :)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з лівером

    Приготувати тісто: Дріжджі розчинити в теплій воді, додати мацоні, цукор, сіль, яйця. Всипати борошно і замісити м'яке тісто, додати масло і гарненько вимісити тісто (тісто м'яке, трохи липке, відстає від стінок.) Дати тісту підійти (збільшиться в 2 рази), обмять і дати ще раз підійти. Тісто розділити на невеликі кульки, накрити целофаном ....
    Читати далі

  • СОТЕ з курячих грудок

    Другі страви  /  Соте  /  Соте з курки

    Цей рецепт я знайшла в своїх роздруківках, який я роздрукувала не знаю коли, але точно, дуже давно. Але коли я почала зараз шукати джерело в інтернеті щось отетеріла. Нету кулінарного сайту -где б він не був виставлений. Але правда скрізь без фото. У тому числі і на нашому сайті. А так як я його трохи видозмінила і зробила фотографії, я вирішила опублікувати ...
    Читати далі

  • Хачапурі по-моєму, дуже смачні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Хачапурі (у перекладі з грузинського) - хачо-це сир, а пури-хліб) 1. Борошно просіяти. Масло вершкове охолоджене порізати шматочками в борошно, беремо великий ніж і працюємо ножем, перемішуючи борошно з маслом (це по правильному). Я звичайно роблю трошки не так, простіше. Роблю все це в міксері. 2. Далі після того як гарненько перемішали, додаємо ...
    Читати далі

  • Рулетики з начинкою з курки і рису «АКВАТІКА MIX» за 30 хвилин.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спосіб приготування: 1. Закип'ятити воду, покласти пакетик з рисом в киплячу воду і варити на повільному вогні 20-25 хвилин. 2. На пару (я готую в мультиварці) приготувати куряче стегно (20 хвилин). 3. Яйця збити віночком, додати борошно, добре збити, щоб не було грудочок. 4. Приготувати яєчні млинці. 5. Цибулю очистити, порізати мелкімікубікамі, ...
    Читати далі

  • запечений "морський язик"

    Другі страви  /  Страви з риби

    відварити рис обсмажити гриби з цибулею викласти все у форму, полити майонезом випікати в духовке15-30 хв (залежить від риби) за 5 -10 хв до готовності посипати сиром.
    Читати далі