Ми рекомендуємо

  • Морозиво з полуницею

    Десерти  /  Інші десерти

    Вершки збийте з ваніліном до густоти. Полуницю подрібніть, додайте цукор змішайте зі збитими вершками. У Силіконовій формочку викладіть шматочки полуниці. Суміш розкладіть у формочки і помістіть в морозильну камеру на 1,5 -2 години. При подачі викладіть з формочок, оформіть полуницею, і м'ятою.
    Читати далі

Ви шукали: пляцок

  • Пляцок "Сакура"

    Десерти  /  Торти

    БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 80г цукру. Жовтки з цукром і ваніліном збити до утворення кремоподібної маси. З'єднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і какао. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин ....
    Читати далі

  • пляцок "сакура"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто бісквіт. Яйця збити з цукром в міцну піну, акуратно ввести муку з розпушувачем і какао. Розділити на дві частини і спекти. Можна відразу спекти, а потім надвоє розрізати. Рулети. Яйця збити з цукром в міцну піну, ввести муку. Можна відразу на всі три рулету збити, а потім порівну розділити. На протвинь - пергамент, змастити його олією, ...
    Читати далі

  • Пляцок «Ламбада»

    Десерти  /  Торти

    Бісквіт: яйця збити з цукру, поставивши ємність, у якій збиваємо, на каструлю з гарячою водою (посуд не повинна торкатися води і каструлю не ставити на вогонь) до збільшення в об'ємі в 3-4 рази протягом 5хв. Зняти яєчну суміш з водяної бані і обережно додати суміш борошна з розпушувачем, обережно перемішати до однорідної маси. Дно ...
    Читати далі

  • Пляцок «Ніжність».

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Яйця збити з цукровою пудрою. Борошно змішати з розпушувачем тіста, натерти на тертці охолоджене масло. У борошно з маслом додати збиті яйця, швидко замісити тісто. Готове тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 15-20 хв. Розділити тісто на 4 частини. Кожну частину розкачати і випікати у формі, застеленій змазаним маслом ...
    Читати далі

  • Пляцок "Казка"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Розм'якшенню масло розтерти з жовтками потроху ввести муку. Замісити не крутять тісто. Дно форми застелити пергаментом, боки змастити соняшниковою олією. Тісто викласти у форму сформувавши невеликий бортик висотою близько 5 мм. Форму з тістом поставити в холодильник і приступити до приготування сирної і макової начинки. Макова ...
    Читати далі

  • Пляцок "Ягідна пані"

    Десерти  /  Торти

    Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо дуже ліплячи, можна ще підсипати борошном). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчої плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 ...
    Читати далі

  • Пляцок "Вишня під ковдрою"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Корж: з даних продуктів замісити тісто і покласти його у форму (форма 28-30 см). Сирна маса: всі продукти добре змішати і збити міксером до однорідної маси. Якщо у вас немає готового пудингу, я замінила його на 1 пачку малинового киселю. Сир я волію базарний, але не сухий, а досить м'який, попередньо можна перетерти через сито. На ...
    Читати далі

  • Пляцок Великодній

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    см. покрокові
    Читати далі

  • Пляцок "Ягідна пані"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Корж. Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто. Готове тісто розділити на дві частини. Одну частину замотати продовольчої плівкою і покласти на годину в морозильник, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см. Форму 36x23 см. Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. У мене...
    Читати далі

  • Пляцок рулетное з маком

    Десерти  /  Торти

    БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну 80г цукру. Жовтки з цукром і ваніліном теж збити до утворення кремоподібної маси. З'єднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин ....
    Читати далі

  • Пляцок «Секрет монашки»

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Приготуємо тісто 1: розм'якшене масло збити з цукровою пудрою. Продовжуючи збивати додати по черзі жовток і яйце. Додати поступово борошно з розпушувачем, розмішати ложкою. Розділити тісто на 2 частини. Одну частину тіста викласти у форму, застелену папером для випічки і змащену маслом. Розрівняти руками, змазаними рослинним маслом ....
    Читати далі

  • Пляцок "Сирні кульки"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Робимо сирні кульки Всі інгредієнти змішуємо блендером Ділимо на 2 частини Мокрими руками формуємо кульки Викладаємо 1 частина на деко (у мене тефлонова форма і я злегка її змастила маргарином) Тісто Яйця злегка збити з цукром Додати всі інші інгредієнти Добре змішати Тісто має вийти як густа сметана Ділимо тісто на ...
    Читати далі

  • Пляцок "Тюльпан"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Яйця, маргарин і цукор розтерти. Додати раст. масло, ванільний цукор, борошно і розпушувач. Розділити тісто на чотири частини. Одну частину залишаємо як є, у другу - кисіль (я брала вишневий), в третю - какао, у четверту - мак. Дві частини - кисільні та макову - можна брати трохи менше, ніж дві решта. Я випікала кожну частину окремо ....
    Читати далі

  • Пляцок «Місячна доріжка».

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Борошно змішати з какао, розпушувачем, ваніліном, додати натертий на тертці охолоджений маргарин. Яйця збити з цукром, додати до суміші борошна і какао, швидко замісити тісто. Розділити на 2 частини: одну частину поставити в морозилку, другу - в холодильник. Добре віджатий сир пропустити через м'ясорубку, додати цедру лимона, ванілін, крохмаль ....
    Читати далі

  • Пляцок «Циганська стежка»

    Десерти  /  Торти

    Попередньо підготувати желе (малинове, ківі, лимонне) згідно інструкції. Тільки води брати по 250мл на пачку желе. Залишити на 3-4 години для застигання. Потім желе порізати кубиками і змішати. Білки збити міксером до стійких піків, в кінці додати цукор і ванільний цукор. Додати просіяне борошно з розпушувачем, обережно розмішати ...
    Читати далі

  • Пляцок "Пані каблучкова"

    Десерти  /  Торти

    Замісити тісто липнуче до рук. Розділити його на 2 частини. Одну частину викласти на деко, присипаючи руки борошном розрівняти рівномірно. 5 білків збити з 1 ст. цукру і додати пачку киселю, розділити на дві частини. Викласти збитий білок на тісто На білок викладати купками мак, родзинки і горіхи Мак: 1 ст. маку запарити, перемолоти, додати ...
    Читати далі

  • пляцок "орхідея"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Жовтки збиваємо з цукром маргарин перетираємо з борошном, додайте сметану і розпушовач і жовтки з цукром, це все замішую і ділимо на 3 частини, і випікаємо 3 коржа 1 корж-печемо чистий 2 коржа-викладаємо варення і зверху посипаємо волоськими горіхами і викладаємо частину збитих білків. 3 коржа-викладаємо варення зверху на варення викладаємо перетертий ...
    Читати далі

  • Пляцок "Новорічний експеримент" (Знайомі незнайомці)

    Десерти  /  Тістечко

    Цукор змішати з просіяного з розпушувачем борошном. Вершкове масло нарізати шматками. Перетерти руками борошняну суміш з маслом в крихту (можна скористатися комбайном). Крихітку розділити на 4 частини. Для начинки змішати сирний сир з яйцями, цукром. Збити міксером. У форму діаметром 23-24 см викласти рівним шаром 1/4 частина крихт. На крихти ...
    Читати далі

  • Пляцок "Санта - Барбара"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Макова начинка: 1 склянка маку запарити, перемолоти на м'ясорубці Додати яйце, трохи цукру, родзинок. Все перемішати. Відокремити білки від жовтків. Посуд з білками поставити в холодильник. Тісто: Збити вершкове (розм'якшене) масло з цукром. По одному вводити жовтки, Добре збиваючи (по 30 секунд) після кожного жовтка. Додати сметану ....
    Читати далі

  • Пляцок "Попелюшка" (ЛЮБИТЕЛЯМ ГАРБУЗА І СИРУ !!!)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто Гарбузове пюре, сир, цукор, мед, вершкове масло перемішати Поставити на вогонь, безперервно заважаючи Довести до загустіння Зняти з вогню Всипати соду Розмішати Постійно заважаючи, додати частинами муку Добре розмішати і прибрати тісто на ніч у холодильник Крем 1 Все перемішати, крім слив масла і уварювати до загустіння на маленькому вогні постійно ...
    Читати далі