Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • М'ясний торт

    Інші  /  Інші рецепти

    Замісити тісто і поставити в холодильник на 2 ч. Спекти 4 коржа. гарячі коржі змастити майонезом. На 1 корж викласти 0,5 кг нарізаного вареного м'яса зі смаженою цибулею; на 2- корж 200 гр. натертого сиру на 3-корж натертий варений буряк на виборах 4- корж 5 натертих варених білків. Зверху прикрасити 5 подрібненими жовтками. Кожен шар начінкісмазать ...
    Читати далі

  • Курячі ніжки "Тропікана"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З голяшек видалити кісточки, але не до кінця, а, щоб коли вивернути і нафаршеровать, вийшла, як би ціла голяшка з кісточкою. Приготувати маринад і покласти в нього м'ясо на час не менш як однієї години. Приготувати фарш: обсмажити гриби з цибулею, коли охолоне натерти сир і все перемішати ....
    Читати далі

  • Салат "Святковий сімейний"

    Салати  /  Інші салати

    1. Розморожуємо, очищаємо і відварюємо кальмари. 2. На сковорідці пасеруємо дрібно порізаний цибульку. 3. На сковорідку ж відправляємо помиті і порізані гриби і підсмажуємо їх до готовності. 4. Остиглі кальмари нарізаємо соломкою. 5. Додаємо остиглі гриби з цибулею. 6. Сир натераем на крупній тертці і можна його перемішати з салатом а можна і посипат ...
    Читати далі

  • слоечки - вкусняшки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Тісто підготувати відповідно до інструкції на упаковці фарш (я беру свинний) обсмажити до готовності на не сильно вогні додати сіль і перець за смаком окремо гриби дрібно порубати обсмажити на маслі з порубаним луком до готовності з'єднати фарш і грибну начинку коли обидва трохи охолонуть Тісто нарізати на квадрати (приблизно їх буде 10) ...
    Читати далі

  • Солянка "ПО-Далекосхідного"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кальмари розморозити в холодній воді, у тушок видалити залишки нутрощів і хітинові пластинки. Кальмари занурити в гарячу воду (60-65 градусів) на 5 хвилин, потім остудити, видалити шкірку, промити у воді і порізати соломкою. Капусту нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. На рослинному маслі обсмажити капусту з цибулею, посолити ....
    Читати далі

  • Чебуреки звичайні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготуємо тісто. Для цього борошно потрібно просіяти. В окріп викласти масло, сіль, цукор, розмішати і соеденить з 3/4 склянки борошна. Все швидко перемішати, щоб не було грудок, дати суміші остудитися. У суміш ввести жовток і борошно, замісити тісто. Тісто має бути пружним, дуже еластичним і добре відходити від рук. Тісто скачати з кульку, ...
    Читати далі

  • Млинці з пріпекоп (старорусские)!

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з рибою

    Готуємо тісто: У підігрітому молоці розмішуємо до повного розчинення сіль, цукор, масло; Поділяємо отриману молочну суміш на дві рівні частини; В одну частину розбиваємо два яйця - розмішуємо; Після чого додаємо просіяне через сито борошно (я завжди борошно додаю на око - приблизно до консистенції густої сметани); Додаємо другу частину ...
    Читати далі

  • М'ясо з грибами під картопляної "шапкою"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Добрий день! Ошатне вийшло блюдо, ситне і смачне, угощайтесь! Очистимо картоплю і відварити в підсоленій воді протягом 20-ти хвилин. Гриби і цибулю очистимо і поріжемо, кому як подобається. М'ясо промиємо, обсушимо і злегка відіб'ємо. Обсмажимо його в 1 ст. л. топленого масла, приправимо. У ту ж сковороду відправимо залишився топлене масло, обсмажити в ньому ...
    Читати далі

  • Спанокопіта / пиріг зі шпинатом / варіант

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Начинка: Якщо шпинат свіжий - промити, відрізати стебла, листя крупно порубати і помістити на сковорідку під кришку на повільний вогонь на 3-4 хвилини - обсушити. Заморожений шпинат потримати подовше (без кришки), щоб випарилася зайва волога. Дати охолонути. Дрібно порізати або розім'яти фету, змішати зі шпинатом, зеленим луком, кропом, обсмаженою ...
    Читати далі

  • Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом "Трансформер дієтичний".

    Закуски

    Цибулю, моркву нарізати і обсмажити (протомитися) на повільному вогні до м'якості, остудити. Хліб залити вершками. Печінка очистити від жовчних проток, різних пленочек і добре промити в проточній воді. Обсушити і пробити блендером разом з цибулею, морковьюі і хлібом у вершках. Додати яйця, повидло і збити до однорідної маси. Мускатний горіх (свеженатёртий), сіль, перець ...
    Читати далі

  • Курячі палички (домашній фастфуд)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'якоть курки (це може бути як філе, так і м'якоть, зрізана з будь-яких частин курки) якомога дрібніше нарізати. Цибулю подрібнити в блендері або натерти на дрібній тертці. Змішати нарубану курятину, з цибулею, яйцем, крохмалем, сіллю і меленим перцем. На обробну дошку розстелити харчову плівку, викласти на неї фарш у вигляді прямокутника ...
    Читати далі

  • Закритий пиріг з барбарисом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Обсмажити грибочки з цибулею на сковороді до золотистого кольору, додати копчену ковбаску, м'якоть апельсина, сіль, спеції, накрити кришкою і протушкувати. Розкачати тісто, вкласти в форму, окропити часниковим соусом (я брала соєвий), вкласти всю начинку, закріпити краю, залити сметанкою, посипати сирком, прикрасити, і відправити в духовку на 180 С на 60 хв. Ніколи ...
    Читати далі

  • Оладки "Курочка в засідці"

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Оладки курячі

    Куряче філе дрібно порізати (чим дрібніше - тим краще), подрібнити цибулю. Дріжджі висипати в тепле (!) (Не гаряче) молоко, додати 0,5 ч. Л. цукру (щоб краще активізувалися дріжджі) і залишити на 10 хвилин, періодично перемішувати (рази 2-3). Цибулю злегка підсмажити, додати до нього нарізане м'ясо і обсмажувати, помішуючи, до готовності. Посолити, ...
    Читати далі

  • Соковиті курячі грудки під шубкою (типо пирога)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі грудки звільнити від плівок, промити і нарізати великими брусками (смужками). У оливкова олія, вичавити через прес часник, додати сушений кріп, сіль і перець, збовтати до однорідності і полити цією заправкою нарізані курячі "смужки", добре перемешть, залишити на хвилин 30-40 полежати. Тим часом готуємо тісто і ріжемо дрібно ...
    Читати далі

  • Шорпо

    Перші страви  /  Інші супи

    Розрізати баранину на великі шматки, ретельно вимити, обсушити серветкою, покласти на добре розігріту сковороду для обсмажування сухим способом, весь час перевертаючи шматочки, довівши їх до напівготовності. Потім м'ясо залити окропом і поставити на вогонь, щільно закривши кришкою. Після закипання бульйону стримати вогонь, покласти великі головки ...
    Читати далі

  • Пісні перці фаршировані сочевицею і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук очистити, дрібно нарізати, обсмажити до золотистого. Морква помити, очистити, натерти на тертці, обсмажити разом з цибулею. Печериці очистити, нарізати дрібно, додати до цибулі з морквою, обсмажити до готовності. Сочевицю помити під проточною водою, відварити до готовності (сочевиця вариться дуже швидко), процідити, додати до овочів. Додати ...
    Читати далі

  • Фаршировані яйця "Новорічні ялинки"

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Варіантів приготування фаршированих яєць багато, пропоную один з моїх улюблених варіантів фаршированих яєць зі смаженою цибулею, а так само новорічне оформлення. Яйця відварити, очистити розрізати впоперек навпіл, відокремити жовтки від білків. Жовтки подрібнити виделкою. Дно кожної половинки яєць можна трохи підрівняти за допомогою ножа для стійкості ....
    Читати далі

  • Arroz de pato або дует качки з рисом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качку вимити, розрізати на шматки і скласти в каструлю разом з цибулею і морквою. Залити водою, додати сіль, спеції і шорісо варити до готовності качки приблизно 40-50хв. Витягнути готову качку, остудити і розібрати на м'ясо і кістки. М'ясо розібрати на дрібні шматочки. Бульйон процідити і на ньому зварити рис. Перед варінням рис добре промити. Формудля ...
    Читати далі

  • Террін "курка в кабачках"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Кабачки нарізати скибками уздовж, що не тонко, обсмажити з обох боків. З м'яса курки зробити фарш (я додала часник і цибуля), гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею. Гриби трохи остудити, додати у фарш, а також інші інгредієнти. Форму вистелити пергаментним папером, викласти дно і стінки кабачками, потім розподілити фарш і разложітьрядкамі ...
    Читати далі

  • Теплий салат з яловичиною

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат з яловичиною

    Змішуємо ст. ложку бальзамика, з 2 ст. ложками "Тонкацу" додаємо 1ч. ложку масла і 1ч. ложку гострого соусу чілі. Змішуємо і Марінум в ньому 30 хв яловичину, соус повинен бути кисло гострий. Запікаємо м'ясо на решітці Нашінковиваем соломкою цибулю, моркву. Обсмажуємо їх до розм'якшення на олії рослинній. Додаємо опеньки, часник, редиска кубиком, обсмажуємо ...
    Читати далі