Ми рекомендуємо

Ви шукали: японський рис

  • Суші «Побачення по-японськи» (за мотивами нігірі)

    Закуски  /  Суші  /  Суші нігірі

    Відварюємо до готовності перепелині яйця, очищаємо їх від шкаралупи. Для омлету віночком трохи зіб'ємо яйце з молоком, додамо крохмаль, ретельно перемішаємо, щоб не було грудочок. Обсмажити на розігрітій сковороді злегка змащеній олією з двох сторін. Остудити і наріжемо з омлету за допомогою ножа напівкруглі смужки - «кімоно» ....
    Читати далі

  • пібімпаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ? Спосіб приготування Спосіб приготування: 1. Проросщенную сою (маш) опустити в киплячу воду, промити, і заправити спеціями,. 2. Огірки очистити від шкірки можна і не чистити, дрібно нашаткувати, потримати в солоній воді, віджати і обсмажити. 3. Кабачок дрібно нашаткувати, посолити, і також злегка обсмажити. 4. Гриби «взяти будь нашаткувати ...
    Читати далі

  • Роли "Чорна перлина" з гребінцем і чорнилом каракатиці. Японія.

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Рис дуже добре промити ... до тих пір, поки вода не стане прозорою ... приблизно 6-7 разів. Залишити рис в ситі під кришкою на 1:00. Потім перекласти в ківш або каструлю, залити водою і додати чорнило каракатиці. Перемішати так, що б чорнило розчинилися у воді. Щільно закрити ємність кришкою і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння ... це ...
    Читати далі

  • Онігирі або рисові колобки

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Жоден японець не може уявити своє життя без рису. "Ми просто любимо цей смак. Це генетичне" - говорять вони. І вся японська кулінарія являє собою безліч різних способів поїдання цього одного продукту: японці так навчилися чаклувати над рисом, що можуть перетворити його у що завгодно. Японці вміють робити з рису колобок - онігирі ...
    Читати далі

  • Відбивна куряча в кунжутною паніровці («Золотий півник») в японському бенто

    Інші  /  Рецепти для школярів

    Спочатку необхідно приготувати рис "для суші". Нам потрібна саме ця технологія приготування, щоб отримати міцну і не розвалюється фігурку. Дослідним шляхом я прийшла до того, що найпростіший і дуже підходящий для суші рис-це краснодарський. Як варити (користуюся цим способом не тільки для суші, ніколи не пригорає, не розварюється!): ...
    Читати далі

  • sushi

    Інші  /  Інші рецепти

    ріжемо на тонкі смужки овочі і лосось потім тчательно промиваємо рис, на 2 порції суші 175 грам рису, заливаємо 250 мл води і ставимо на вогонь. коли рис почне закипати, накриваємо кришкою і варимо 4-5 хвилин, вимикаємо і не знімаємо кришку 10 хв, потім відкриваємо кришку і заливаємо соусом Соус: на 2 наші порції 1 чайна ложка солі 1 чайна ложка ...
    Читати далі

  • Нігірі суші і роли

    Другі страви  /  Страви з риби

    Див покроковий рецепт
    Читати далі

  • Асорті з ролів

    Закуски  /  Роли  /  Гарячі роли

    РІС: Ретельно промити рис, поки вода не стане прозорою, потім злити всю воду, щоб не залишилося ні крапельки. На 1 частина рису необхідно 1,5 частини води. Спочатку включити плиту на максимум. Коли рис почне закипати, накрити кришкою і перемкнути на одиничку. Готується рис так протягом 14-15 хвилин, потім вимкнути плиту і, не відкриваючи кришки, ...
    Читати далі

  • Теплі роли, їх багато не буває

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    в покроковому ...
    Читати далі

  • Омурайсу (японський омлет з рисом)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Розморозити весняні овочі або дрібно нарізати свіжі. 2. Відварити рис по інструкції зазначеної на упаковці. Компанія "Містраль" завжди вказує цю інформації на своїй продукції. 3. Куряче філе подрібнити. 4. Взболтать в мисці 2 яйця, лише злегка перемішавши їх виделкою або паличками для їжі, з сіллю і перцем. 5. Відварену рис злегка остудити, ...
    Читати далі

  • Вафлі рисові

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вафлі як "варіація на тему Японії". Насправді ж, в Японії все більшої популярності набувають "мофлі" - такий собі гібрид японських рисових моті і бельгійських вафель. Їх подають з різноманітними начинками: від лососевої ікри до солодких соусів. 1. Рис ретельно промити. Залити крутим окропом і залишити на 5 хвилин, накривши кришкою. 400мл ....
    Читати далі

  • "Геркулесові кави" і Геркулесові тарт з рисовим кремом і фруктами

    Десерти  /  Інші десерти

    Спосіб приготування: 1) Довести молоко до кипіння, додати трохи солі (щоб молоко не втекло) і цукор "Містраль" -коричневий універсальний. Додати рис "Містраль" - Кубань, зменшити вогонь і варити, помішуючи час від часу, протягом 30-40 хвилин, або до готовності. 2) Вершки збити, додати в готовий рис і перемолоти все в блендері ...
    Читати далі

  • Hasi (палички)

    Інші  /  Інші рецепти

    Японські палички: інструкція для користувача і тонкощі етикету. Користуються паличками так: 1 Спочатку беруть одну паличку (на відстані однієї третини від верхнього кінця) між великим і вказівним пальцями правої руки. Тримають паличку великим і безіменним пальцями так, щоб вказівний, середній і великий пальці при цьому утворили кільце. 2 ....
    Читати далі

  • Хліб "ЯПОНА БУЛКА" - японський білий хліб (для дуелі ... і не тільки!)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Чи знали ви, що японці їдять хліб? Так? - Молодці ... а я до недавнього часу вважалося, що не їдять! - Адже у них є рис, суші і зелений чай. І навіть риба фугу! І навіщо їм хліб? Але вік живи - вік учись! Виявляється, що японська випічка, в тому числі і хліб, і булочки, і піца - дуже смачні !!! Коли я спекла японські булочки (рецепт живе ...
    Читати далі