Ми рекомендуємо

  • Желе з абрикосів «Спробуй сонечко на смак!».

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    1. Апельсин помити, зрізати шкірку з двох вершин, поставити на один з зрізів і акуратно зрізати всю шкірку захоплюючи плівки, вирізаємо філе, сік зберігаємо. 2. Абрикоси пробити в блендері з додавання отриманого апельсинового соку. 3. Абрикосовое пюре перекладаємо в каструлю, додаємо цукровий пісок, проварюємо на невеликому вогні до розчинення ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Оселедець під мусом з буряка.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Желатин замочити в малій кількості холодної води. Буряк подрібнити у блендері до стану пюре. Додати половину сметани, перець. Перемішати до однорідної маси. Цибулю дрібно порізати і змішати з іншою частиною сметани. Оселедець порізати на дрібні шматочки і покласти на паперову серветку, щоб скло зайве масло. Желатин розвести з 2 ст. л. підігрітого ...
    Читати далі

  • Закуска "пенечков"

    Закуски  /  М'ясні

    Починаємо роботу з приготування омлету. Обсмажуємо цибулю та гриби. Збиваємо яйця, додаємо нарізану зелень, борошно, гриби з цибулею, перемішуємо, виливаємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін омлет. Відрізаємо свинячий биток і добре відбиваємо його з двох сторін. Солимо і перчимо до смаку. Зверху викладаємо омлет і звертаємо щільним рулетом. Рулет сколюємо ...
    Читати далі

  • Яйця, фаршіровнние курячої печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Зварили круто потрібне колличество яєць. Дрібно нарізаємо цибулька і обсмажуємо його до золотистого кольору. Смажимо печёночку теж до золотистого кольору. Розрізаємо вздовж яйця. Відокремлюємо жовтки і розтираємо їх разом з печёночкой і цибулею. Солимо і перчимо до смаку. Цією масою фаршируємо білки. Зверху Промазуємо майонезом, хто скільки любить. Зверху можна присипати ...
    Читати далі

  • Гарнір з запеченого картоплі (Варіант 2)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Відварити (не знімаючи шкірки) картопля і дати йому охолонути. У мисці, збити 200 мл. оливкової олії з гранульованим часником і паприкою. Зробити надрізи на картоплі і полити його готовою сумішшю з масла, посипати сіллю і перцем. Нагріти піч до 200 ° С, змастити деко оливковою олією і, розклавши на ньому картоплю, відправити у піч на 50 хвилин ....
    Читати далі

  • Салат "Гірський"

    Салати  /  Салат з овочів

    Баклажани очистити, порізати кубиками. Загасити їх в олії з дрібно порізаною цибулею. Охолодити. Яйця покришити, додати зелений горошок, нарізане на кубики яблуко, сюди ж додати баклажани. Додати сіль і цукор (трохи). Змішати майонез, сметану, гірчицю і товчений часник Заправити цим соусом салат. Смачного!...
    Читати далі

  • Овочеве рагу

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    моркву почистити і крупно нарізати соломкою хвилин 5-7 обсмажувати на повільному вогні цибулю дрібно нарізати і додати до моркви, обсмажити кабачок нарізати на кубики і додати моркви з цибулею ще обсмажити хвилин 10 з помідор зняти шкірку, измять їх і разом з соком додати до овочів накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 15 часник подрібнити ...
    Читати далі

  • Тости з курячою печінкою

    Закуски  /  Бутерброди

    Курячу печінку обмити, нарізати невеликими шматочками. Бекон або грудинку обсмажити з дрібно нарізування цибулею, додати печінку. Коли печінка буде м'якою, додати кетчуп, подрібнений часник, соєвий соус, орегано, перець, за смаком сіль. Прогріти 2-3 хв., Додати нарізані кубиками помідори. Готову суміш розкласти на обсмажений багетт або хліб ...
    Читати далі

  • М'ясо на вугіллі, супутні страви та поради

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Хотів би поділитися деякими власними прийомами приготування м'яса на відкритому повітрі, що гарантують чудовий кінцевий продукт. Увазі, що м'ясо закуплено і якісне, і підходяще - наприклад, шийка або антрекоти. Підготовлені порційні шматки м'яса необхідно добре перемішати з дрібно порізаною цибулею, потім рясно поперчити, ...
    Читати далі

  • Пшеннаякаша "Досвідчена")))

    Другі страви  /  Каші  /  Каша пшоняна

    Промиваємо пшоно, кілька разів. Ставимо на плиту на середній вогонь, додати лаврушечку, куркуму і паприку, сіль за смаком, хвилин на 15-20 поки волога не вбереться. Поки вариться каша, робимо зажарку: цибуля пасеруємо на ароматному маслі, морква трьом, і додаємо до цибулі. Заливаємо соком від тушонки. М'ясо перебираємо, видаляємо зайвий жир, додаємо до зажарки ....
    Читати далі

  • картопляна запіканка з м'ясом

    Інші  /  Інші рецепти

    Цю страву можна робити в будь-якій формі для запікання, я роблю в сковороді. Взяти три-чотири філейні шматочка розміром десь 12 на 6 см. Кожен шматочок розрізати на три частини і трохи відбити. Посолити, поперчити. Очистити картоплю, порізати її кружечками в окрему миску, посолити. Взяти одну цибулину і дрібно порізати. На сковороду налити трохи ...
    Читати далі

  • бутербродики "Привіт від тещі"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    чорний хліб нарізати на невеликі шматочки. У м'яке вершкове масло додати кетчуп і добре розмішати або збити. Кожен шматочок змастити маслом, на верх покласти шматочок оселедчики і посипати зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Сирний суп з печерицями

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Картопля, цибуля, філе нарізати кубиками, гриби - пластинками. Моркву і сирки натерти на тертці. У бульйон кладемо картоплю, моркву з цибулею пасеруємо, додаємо гриби і смажимо 15 хвилин і теж додаємо в бульйон. Останніми кладемо сир і зелень.
    Читати далі

  • Листковий гречнік

    Другі страви  /  З круп

    Цибулю нарізати соломкою, обсмажувати в олії до легкої золотистого. Додати дрібно нарізані гриби, посолити і тушкувати все разом до випарювання рідини. Половину гречаної каші викласти у жароміцних форму, утрамбувати. Потім йде шар грибів з цибулею. Поверх грибів викласти залишилася кашу, утрамбувати. Сметану змішати зі збитими яйцями, залити ...
    Читати далі

  • Каннеллоні з білими грибами "Затьмарення"

    Другі страви  /  Паста

    У киплячій підсоленій воді (додати одну ложку масла рослинного) відварити каннеллони 2-3 хвилини. Відкласти, нехай чекають начинку. Ретельно (!) Вимити і почистити гриби, порізати невеликими шматочками, обсмажити разом з порізаною цибулею в олії (вершкове + рослинне) 15 хвилин. Додати на сковороду мелкопорезанние помідори без кожіциі ...
    Читати далі

  • Верріни з сьомгою, авокадо і горіхами!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Слабосолону сьомгу нарізати маленькими кубиками. Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити. Нарізати кубиками. Скропити лимонним соком. На дно склянок викласти шарами - рибку, присипати порізаною цибулею і полити соком лимона. - Кубики авокадо - і присипати тертим горіхом Прикрасити часточкою лимона і креветками. Заморожені креветки ...
    Читати далі

  • грибна галявина

    Закуски  /  М'ясні

    свинину відбити поперчити і залити соєвим соусом, прибрати в холодильник на 30 хв. лисички з цибулею обсмажити. сир натерти на тертці, а помідори порізати кільцями. беремо шматок фальгой і укладаємо м'ясо. на м'ясо укладаємо помідори, майонез, лисички і зверху сир. далі заварачіваем фольгу, але не щільно. викладаємо на Протвино і ставимо в розігріту ...
    Читати далі

  • Кабачки, тушковані з болгарським перцем

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Лук очистити, дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти олію, обсмажити моркву з цибулею до золотистого кольору. Болгарський перець вимити, обсушити, видалити насінну коробочку, нарізати кубиками. Кабачки вимити, нарізати кубиками. Додати перець до моркви з цибулею. Тушкувати під кришкою хвилин 7 ....
    Читати далі

  • Тарамосалата

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    М'якоть батона вимочити в холодній воді. Віджати. Ікру, батон збити в блендері до утворення повітряної однорідної маси, поступово додаючи масло і сік. Збивати треба хвилин 10. Для пікантності можна додати велику терту цибулину (збивати разом з ікрою і хлібом). Але з цибулею треба швиденько з'їсти, інакше страва набуває неприємного смаку. Викласти ...
    Читати далі

  • Салат "Курячий з чорносливом"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чорносливом і куркою

    Салат викладається шарами: 1-шар: на дно салатник викладаємо дрібно нарізаний черносніл (попередньо залитий окропом хвилин на 10), змащуємо майонезом 2-шар: курячі грудки відварити, остудити і дрібно порізати, змащуємо майонезом 3-шар: гриби обсмажені з цибулею, змащуємо майонезом 4-шар: яйця натерті на крупній тертці рясно змащуємо ...
    Читати далі

  • Салат з грибами і кукурудзою

    Салати  /  Салат з кукурудзою  /  Салат з грибами і кукурудзою

    Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти. Гриби можна нарізати кубиками. На рослинному маслі обсмажити цибулю, додати моркву а потім гриби. (Всю масу остудити) Куряче філе і яйця дрібно нарізати, змішати з грибами, цибулею, морквою і кукурудзою. Трохи посолити і заправити майонезом. Приємного вам апетиту!
    Читати далі