Ми рекомендуємо

  • Суп-пюре з нуту і овочів

    Перші страви  /  М'ясні

    Нут замочуємо на ніч. Потім варимо (приблизно близько години). У каструльці, в якій буде вариться суп-пюре, варимо в невеликій кількості води нарізану кубиками картоплю і моркву, хвилин через 5-7 додаємо гарбуз і цибулю. Солимо за смаком. Коли все буде готово додаємо нут. А поки варяться овочі, на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізаний ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Сільський пиріг з кабачками і грибами.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замісити тісто з перерахованих продуктів, дріжджі попередньо розвести теплим молоком. Тісто має вийти, як на пельмені, т. Е зберігати форму кулі, але не занадто туге. Поставити тісто в тепле місце, і приступити до приготування начинки. Кабачок розрізати вздовж і підсмажити на грилі. Потім порізати на шматочки. Цибулю почистити і нарізати ...
    Читати далі

  • М'ясо на шампурах, гарбуз на грилі, сальса аля Піко-де-Гальо "Закриття сезону" Гайда на пікнік "

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо вимити, нарізати порційних шматочками. Кмин розтерти в ступці, змішати з паприкою, лимонний соком, сіллю і перцем. Замаринувати м'ясо в маринаді на півгодини-годину. Фіолетовий лук розрізати навпіл або четвертушками. Гарбуз очистити (я взяла половину гарбуза), порізати часточками. У мене гарбуз невелика, часточки вийшли тонкими. Часник очистити, ...
    Читати далі

  • Запечені свинячі ребра "Гасконец"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготувати маринад: цибулю порізати кільцями, додати перець, соєвий соус, зелень. Реберця разом з цибулею, зеленню і приправами помістити в каструлю, все перемішати. Увага солити через 20-30 хвилин після маринування, інакше м'ясо буде твердим! Посолити, поперчити. Викласти ребра на змащене маслом деко і залити маринадом в якому вони вимочувалися ....
    Читати далі

  • Вінегрет з топінамбуром

    Інші  /  Інші рецепти

    Топінамбур, буряк, моркву відварюємо, чистимо, ріжемо соломкою. Додаємо Кваша. капусту, подрібнені огірки і ріпчасту цибулю. Змішуємо, заливаємо рослинним маслом або майонезом. Викладаємо в салатник, прикрашаємо скибочками буряка, моркви, посипаємо зеленою цибулею і кропом. Такий вінегрет можна приготувати і з сирого топінамбура.
    Читати далі

  • Мрія грибника.

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю і моркву нарізати соломкою, обсмажити на олії, посолити додати часник. Кальмари відварити 3 хвилини, нарізати соломкою і з'єднати з цибулею та морквою. Яйця відварити. Зрізати у яйця одну третину, з широкої сторони. Цю частину покласти в міцну заварку і прокип'ятити 10 хвилин (смак не змінюється) -це капелюшки грибів. Жовток розтерти ...
    Читати далі

  • Курячі шлунки по-корейськи.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Шлунки надрізати, зняти внутрішню плівку, промити. Поставити варити в підсоленій воді з цибулею і корінням. Відварені шлунки нарізати соломкою. Лук тонко нашаткувати, спасерувати в розігрітій олії, з'єднати з шлунками і смажити 5 хвилин. Додати соєвий соус, вино, перець чилі (очищений від насіння і дрібно порізаний), мелкорубленийчеснок, ...
    Читати далі

  • Лаваш-рулети

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Берете лаваш, розвертаєте, мажете крем-чізом будь-яким Віолою наприклад, можна розвести її трохи вершками, а то дуже густа, погано мажеться), посипати зеленню - кропом або зеленою цибулею і викладаєте рибу - тонко порізану, з вакуумної упаковки. завертаєте туго, обмотуєте плівкою і в холодильник на пару годин, перед подачею ріжете ....
    Читати далі

  • Салат "Гніздо глухаря"

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат гніздо глухаря

    Картоплю нарізати соломкою і обсмажити. Гриби обсмажити з цибулею. Змішати з картоплею, ветченой і вареним яйцем. Заправити майонезом. Викласти у формі гнізда. Краї прикрасити куркою, разобраном на волокна. Жовтки яєць змішати з сиром, часником і майонезом. Сформувати "яйця" і покласти в середину гнізда.
    Читати далі

  • печінка в духовці

    Інші  /  Інші рецепти

    Печінка промити, очистити. трохи відбити дерев'яною лопаткою, посолити, поперчити, обваляти в сухарях, обсмажити на олії. Пожарть млинчик з яєць, порізати великими шматками. Гриби обсмажити з цибулею. Скласти в форму для запікання яєчний млинець-гриби-печінку. Змішати сметану, майонез, слівкі- залити цим печінку. Посипати сиром. Запікати при темпер ....
    Читати далі

  • КОТЛЕТИ з болгарським перцем

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш з цибулею і часником пропустити на м'ясорубці. Додати яйце, сіль, перець. Перемішати. Дрібно порізати салатні листя і болгарський перець і додати у фарш. У каструлю налити трохи води, довести до кипіння і поставити вставку-пароварку. Мокрими руками сформувати котлети і викласти на вставку-пароварку. Готувати під кришкою близько 20 хв ....
    Читати далі

  • Риба в соусі з корнішонами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибне філе розрізати на невеликі шматочки. Посолити, обваляти в борошні. Підсмажити на сковорідці з цибулею. Влити сухе біле вино, проварити 10 хвилин на слабкому вогні. Додати дуже дрібно нарізані корнішони. Влити рибний бульйон. Заправити кетчупом. Додати сметану, вершкове масло, перемішати. Ввести петрушку, кріп, базилік, сіль і сахарпо ...
    Читати далі

  • Кручені парові галушки з картоплею і шкварками.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт підгледіла у Ніни Шмідт, на сайті "Влада смаку", але змінила спосіб готування. Ніні спасибі за рецепт! Картоплю очистити, покласти картоплю в каструлю від мантоварки (мантишници), залити холодною водою і поставити варитися. З яйця, кефіру, соди, солі й борошна замісити тісто, розділити на дві частини, кожну частину розкачати, змастити кожен розкатаний ...
    Читати далі

  • Каурма (Смажене м'ясо)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину без кісток нарізають шматочками (За 25-30 г) і обсмажують до готовності. Подають зі смаженою цибулею, посипавши зеленню.
    Читати далі

  • Грибна ікра

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Гриби відварити і подрібнити через м'ясорубку разом з підсмаженою на олії цибулею. Додати сіль, цукор, перець і оцет, ретельно перемішати.
    Читати далі

  • Зрази рибні

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе разом з цибулею подрібнити у блендері. Пояснюю чому в блендері - можна регулювати ступінь измельченности фаршу. Мені більше подобатися коли риба малесенькими шматочками, а не пюре. Фарш посолити, поперчити. Креветки очистити і злегка посолити, дати постояти 15 хв. З фаршу зробити коржики, покласти всередину креветку, краї з'єднати ....
    Читати далі

  • Молоки в омлеті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    молоки помити і нарізати маленькими квадратиками цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до прозорого кольору (підрум'янювати не треба) додати молоки до цибулі посолити і поперчити хвилин 10 обсмажувати молоки разом з цибулею потім перекласти вміст у форму для випікання духовку нагріти до 180 гр. збити яйця з молоком підсоливши і поперчивши залити омлетом ...
    Читати далі

  • Теплий салат (продовжуємо зберігати фігуру або намагаємося це робити :)

    Салати  /  Салат з овочів

    Очистити буряк і нарізати кільцями Викласти буряк на дно вогнетривкої посудини Лукочистити На верхівках цибулин зробити надріз і вставити лавровий лист Овочі злегка посолити і поперчити (я не робила і не пошкодувала) Духовка на 200 Запікати 30 хв На блюдо розкласти листя салату Зробити заправку всі інгредієнти перемішати Фету порізати кубиками ...
    Читати далі

  • Салат "Улюбленець всіх"

    Салати  /  Салат з шинкою  /  Салат з печерицями та шинкою

    Салат робиться шарами, кожен шар майонезом: 1. шинка (смужками) 2. гриби з цибулею обсмажені 3. морква сира на тертці, (можна обсмажити) (можна по-корейськи) 4. яблуко на терці, трохи скропити лимоном 5. сир на тертці (можна плавлений, ковбасний, звичайний) 6. яйця відварені Всі шари промазати майонезом і залишити на 5-6 годин. щоб просочитися ....
    Читати далі

  • Паштет з грибів з сирним сиром

    Закуски  /  Паштет  /  Паштет з грибів

    Печериці обтерти вологою серветкою, цибулю і моркву почистити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, шампіньйони - тонкими пластинами, моркву натерти на крупну тертку. Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю і моркву до прозорості цибулі, потім додати в сковороду порізані шампіньйони і обсмажувати до золотистого кольору, потім додати сметану ...
    Читати далі

  • Товстолобик, який проковтнув зубатку

    Другі страви  /  Страви з риби

    Осінньо-зимовий варіант приготування товстолобика, коли зникло овочеве достаток ... Купивши на ринку підходящий шматочок тушки товстолобика, ділимо його на частини за розміром дека. Змащуємо олією деко Цибулю нарізаємо кільцями і, не розбираючи, вистилаємо ними дно дека. Зверху викладаємо присолені шматки товстолобика. Злегка ...
    Читати далі