Ми рекомендуємо

  • Яблучно-рисовий торт

    Десерти  /  Торти

    Приготування Основа: Збити вершкове масло з цукром, додати яйце, борошно і сіль. Замісити тісто, обернути харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Форму для випічки я обернула папером для випічки з тих міркувань, щоб легше було перекладати торт на блюдо. В оригінальному рецепті потрібно було розкачати тісто і виложітьв ...
    Читати далі

Ви шукали: китайська локшина

  • Локшина з Креветками, Імбиром і соєвий соус! ! !

    Другі страви  /  Паста

    Змішуємо: Курячий бульйон, соєвий соус, китайську 5 спецію і розведений з 1ст. л. води крохмаль. Ставимо поки в сторону! Чистимо і тонко ріжемо цибулю, моркву, дрібно ріжемо часник з імбиром! Відварюємо локшину в підсоленій воді, згідно інструкції на упаковці! Прогріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо цибулю, моркву, часник і імбир до м'якості! Зливаємо ...
    Читати далі

  • "Локшина з яловичиною і шпинат"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо хороший шматок яловичини, напів-заморожуємо і тонко нарізаємо, або настругіваем! Змішуємо охолоджений курячий бульйон, соєвий соус, китайську п'ятий спецію, чорний перець і розведений в 1ст. л. води крохмаль! Відварюємо локшину в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці! Прогріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо м'ясо на великому вогні ...
    Читати далі

  • Сhicken Noodles або Курка з локшиною нуделс по китайськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі грудки порізати смужками або кубиками, змішати з 3 ст. л соєвого соусу, 1 ст. л кукурудзяного крохмалю, 1 ч. л кунжутної олії, 1 \ 2 ч. л чорного перцю. На кунжутному маслі 2 ст. л обсмажити в воке всі овочі (гриби, селеру, моркву), після обжарювання овочі прибрати з вока, налити 3 ст. л рослинного масла, як розжариться додати цукор, імбир небагато ...
    Читати далі

  • Китайська закусь

    Салати  /  Інші салати

    фунчозу відварити й остудити огуци очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою перець нарізати тоненькою соломкою і опустити в окріп на 1 хв цибулю нарізати півкільцями, тонко замаринувати перець, огірки і цибулю в суміші соєвого соусу, цукру, перцю, дрібно порізаної кінзи на 15 хв змішати в салатнику замариновані овочі і фунчозу при подачепосипать ...
    Читати далі

  • Рибні фрикадельки з овочами

    Другі страви  /  З риби і морепродуктів

    Китайська їжа в усьому світі відома, як їжа на винос. Тому що багато страви, остигаючи і просочуючись, стають ще смачніше. Наприклад, ось ці фрикадельки з овочами стають соковитими і дуже смачними, і ароматними. Відмінна ссобойку виходить, скажу я вам! 1. Нашаткувати зелений лук, дрібно порубати імбир. Половину імбиру і цибулю додати до ...
    Читати далі

  • Курка з локшиною і овочами (Chicken Chow Mein)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Заморожене м'ясо порізати смужками, покласти в маринад на 30 хвилин. Розжарити вок, додати 2 ст. л рослинного масла, обсмажити м'ясо, прибрати на тарілку, додати 2 ст. л рослинного масла в вок і обсмажити сначало часник, горошок, моркву, додати м'ясо, локшину, додати oyster sause, перець, сіль, все разом обсмажити 5-7 хвилин. Подавати з соусом з укусуса, перцю ...
    Читати далі

  • Індичка з овочами і скляною локшиною.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спочатку треба підготувати овочі: Часник розчавити, імбир нарізати тонкими пластинками, цибуля зелена подрібнити, чилі нарізати дуже дрібними кубиками, Болгарський перець тонкими часточками, селера ріжемо півмісяцями-тоненько-тоненько, Морквину шаткуємо брусочками. Некрупно нарізати індичку. Тепер беремося за локшину, відставивши на час наші підготовлені ...
    Читати далі

  • Салат з птахом по-китайськи

    Салати  /  Інші салати

    Поріжте редьку, філе птиці, манго і буряк пластинами в 1 см завтовшки. Потім окремо виріжте зірки з редьки, качиного м'яса, манго й буряка. Можна скористатися спеціальною виїмкою. Рисову локшину обсмажте в олії протягом 3 хв., Приготуйте соус: ретельно змішайте мед, оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Тонко наріжте ...
    Читати далі

  • Фунчеза по-корейськи з м'ясом і овочами.

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з маргеланская редьки

    Якщо чесно, то я навіть не знаю, як називається це блюдо правильно. Назву його: «фунчеза по-корейськи з м'ясом і овочами». Невелика історія про рецепті. Перебуваючи по волі випадку в Таджикистані, мені пощастило поспілкуватися з проживаючим там корейцем, він завдяки щасливому випадку для мене, працював тоді шеф-кухарем в одному з дипломатичних представництв ...
    Читати далі

  • Салат з курки з грушами

    Салати  /  Інші салати

    Рисову локшину варіть 3 хвилини в підсоленій воді, відкиньте на друшляк, обдайте холодною водою, обсушити. Для заправки соєвий соус збийте вінчиком з цукром, лимонним соком, оцтом, арахісовим і кунжутним маслом і сіллю. Куряче філе наріжте брусочками, обсмажуйте на олії 3 хвилини, посоліть. Грушу, очистивши від шкірки, наріжте скибочками, ...
    Читати далі

  • китайський суп з локшиною

    Перші страви  /  Інші супи

    Додати шматочок свіжого імбиру, очищеного від шкірки, зубчики часнику і шматочок гострого перцю, очищеного від насіння і внутрішніх перегородок. Підлити соєвий соус. Налити курячий бульйон або воду з розмішаним в ній бульйонним кубиком (я використовувала кубик). Куряче філе нарізати невеликими кубиками і додати в сковороду вок. Варити 10 хвилин ....
    Читати далі